Laci bácsi! Tessék visszajönni! Szükségünk van önre!

Közzétette: Risztov Éva – 2016. január 8.

A Hosszú Katinka-ügy miatt lemondott Kiss László miatt sokan kiálltak: nemcsak 90 edző írt nyílt levelet, de az egykori úszóklasszis, Egerszegi Krisztina is felszólalt mellette. Most egy másik úszótehetség, Risztov Éva üzent neki Faceookon.

Laci bácsi! Tessék visszajönni! Szükségünk van önre!

- kérlelte az úszónő a lemondott edzőt.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Ez a történet azért nekem nem kerek! Mi az hogy egy sport vezető "bedurcizik" mert egy sportoló nem szól hozzá? Ha ezért mond le , amit kétlek, akkor nem alkalmas vezetőnek! Mi lesz a többi sportolóval, nekik nem kell a segítsége! Szóval itt valami más van a háttérben, hogy mi az vagy kiderül vagy nem!
Eriksson
@joopapa: Szerintem a lemondás egy taktika része. A főedzőt úgysem fogják elengedni, mert sokkal értékesebb ember annál. A tény viszont felnyitja az emberek szemét.
Katinka akar elmenni Amerikába, mert erre megy ki a játék. A MÚSZ pénzén kivakarózott asszonyka majd más országnak fogja virítani a babérokat.
hetöndöe
@Eriksson: És akik a mi pénzünkön kivakaróztak a felcsúti mocsokból,azok különbek nála?
Katinkának komoly eredményei vannak,tehát nincs mit felhánytorgatni neki.Egy ilyen színtű sportolói eredmény elérése érdekében rengeteget kell dolgozni,edzeni,iszonyú lemondásokkal jár és az ebbe fektetett munka oroszlánrésze az övé.A MÚSZ maximum csak asszisztál ehhez.Hogy ebből az egész ügyből politikai ügy lett,az meg nem Katinka hibája.Ha úgy látja jónak,akkor elmegy az USÁ-ba,az ő döntése és senkinek semmi köze hozzá.
Eriksson
@hetöndöe: Viszi magával a MÚSZ eddigi összes belefektetett tőkéjét.
kerekkocka
@Eriksson: De legalább a Gyárfást itt hagyja :-)))))
hetöndöe
@Eriksson: Az a tőke szart sem ér a sportoló tehetsége és küzdeni akarása nélkül.
kerekkocka
@Mobil123: De!! ""én jobb vagyok" :))))
hetöndöe
@Eriksson: Az én koromban már a távolba nézés is sport,nem is akármilyen.:-)
soljanka
Szerintem meg egy felnőtt ember nem durcizik be azon, ha valaki nem áll szóba vele.
Kiss Lászlónak jól jött ez. Már régóta nem tudott haladni a korral: Cseh Laci, Gyurta, Katinka, meg a Verrasztók is egyénileg edzenek, készülnek. Laci bá Egerszeginél még topon volt. Mostanra inkább végrehajtóként volt szükség rá.
A hatalmas szakmai tapasztalata miatt lehetett ott, ahol volt. Jogosan. Viszont - gondolom belátta ő már korábban- inkább Gyárfás végrehajtójává vált, a szakma már túlhaladta.
Ezért "félt" szólni Gyárfásnak. Így teátrálisan, szánalmat keltve távozhat, és esetleg nem zsarolják be.
wagabund
Ajaj...nagy a baj...most kellene tudni, ki mögé kifizetődő a harcos beállás? ...mert csak az egyik irány győzhet. Akkor az mindent visz...Azok hősök lesznek, a vesztesek meg szarháziak...

Nos, ki (lesz)a nyerő?
(talán általánosban tanították magyarórán a ..."sok lúd, disznót győz"...című népi megfigyelést...ezt is javaslom figyelembe venni)
Mobil123
@kerekkocka: :-))) ))))) Kíváló üzi :-))))
Fradigege
A régi szép idők, amikor Évi sírógörcsös depresszióban szenvedett, mert reménytelenül szerelmes lett Bochkor Gáborba. Mit kell szenvedni eze. Hosszú Katinka beszól. Na és. Járja a saját útját. A többiek pedig végezzék a dolgukat tovább. Mindenki szörnyűlködik, mártír halál, ömlik a vér a lelkekből.
kkalman
Hosszú Katinka a MUSZ nélkül is éremhalmozó lesz. A MUSZ-nak viszont a "ennyi érmet szereztek úszóink" mellényét kisebbre kell szabni. Az évi 50 érem hiányozni fog belőle, és lehet, hogy ezáltal az elsíbolható pénz is kevesebb lesz.
mariaberta
Hosszú Katinkát tiszteltem teljesítménye miatt. Ezt amit művelt -olyan embert alázott meg aki egész életét az úszó sportnak szentelte-, nem tudom sem elfogadni, sem helyeselni.
Magyarország nem Amerika, itt a lehetőségek korlátozottak, És ha ez nem tetszik, tegyen róla, ajánlja fel jövedelmének egy részét az úszó utánpótlások támogatására.
Jó neki, hogy csak öltöző és egyéb pitiáner feltételek akadályozzák abban, hogy sikereket érjen el. Sok másnak sem jutott minden.
Ami pedig edző férjét illeti, kérjen bocsánatot Kiss Lászlótól, és nemcsak azért mert évtizedek munkája áll mögötte, hanem azért is, mert ez a kis nyikhaj megtanulhatná tisztelni az idős embereket. Még akkor is, ha ő olyan nagy embernek képzeli magát.
volvós
Ez az, risztovévike !!! Már Laci bácsinak
is bö nyállal, mint a kósamaminak ??
Vagy csak a szok(p)ás hatalma ??
Desischado
@joopapa: Nálad a pont. Szerintem is valami ilyesmi lehet a dolog mögött. Normális, felnőtt ember ilyenért nem mond le! Szóval érdemes figyelni, hull még csontváz a szekrényből!
magyarbakancs
Arra lenék kíváncsi ,hogy ez az egész úszó mizéria mire megy ki?
Vagy jó dolgukban nem tudnak mit csinálni?
volvós
@magyarbakancs: 10:42

Szerintem a Gyárfást akarják kicsinálni, az OV pincsikutyája,
és ezáltal pénzéhes kedvence...( a beképzelt " kiskirály elvtárs" )
köhögő bolha
Visszaszívta a lemondást az öreg,győzött a pénz.Majd összedugják a buksi fejüket G(y)Tomival,és elküldik az elintézőbe Katinkát.
Pálinkafőző Rézüst
@köhögő bolha: így vala! Jön menetrend szerint a karaktergyilkosság...
jancsik68
@mariaberta: Hosszú Katinka senkit sem alázott meg!Ezt a balhét is a Fidesz központból irányitják. Kiss urat senki sem alázta meg,mielőtt cselekedett,gondolkodnni kellett volna.Ő csak benyalt Vikinek!!
csetere
@soljanka: Gyárfás is felállhatna végre!
dr. prédikátor
Ez a hisztiéva a kosa lala feleségének az élettársa???Közös beleegyezéssel!!!
Nemezis
Lassan csak elérik, hogy Hosszú Katinka hamarosan amerikai színekben versenyezzen.
christike
@Nemezis: a Katinka menjen! úszónak kiváló, de a megnyilvánulásával saját magát degradálta le!!
Csizmás Kond
...szerintem az kéne itélkedjen Éva felett aki legalább le tud gyalogolni...nem szaladni vagy isten ments úszni... tíz kilométert...
mariaberta
@jancsik68: Nem értek veled egyet, nekem ez a véleményem. A tied más, minden rendben van. Nem vagyunk egy kaptafára szabottak.
Mangu
@mariaberta: Téma lezárult, már ami ránk tartozik a média jóvoltából. Gondolom elégedett vagy. Majd a Pápa fog bocsánatot kérni, mert azt tud, de nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.