Miután hirtelen a 10 millió úszás-szakértő országa lettünk, természetesen Orbán Viktornak is meg kellett szólalnia Hosszú Katinka-ügyben. A miniszterelnök felajánlotta, hogy szívesen segít a konfliktus rendezésében, de azért leszögezte: a politikát távol kell tartani a sporttól. Na, ez nem volt túl jó ötlet.

Pápa Levente, az Együtt politikusa ugyanis csokorba szedett egy rakás fideszes politikust, aki hát finoman szólva sem tartja távol magát a sporttól. De mielőtt rátérnénk a listára, nézzük csak meg mit is mondott pontosan a kormányfő:

A sport nem pártpolitikai kérdés és a politikát távol kell tartani a sporttól, nem nézzük sem a sportolók, sem az edzők politikai nézeteit, meg a szövetségi vezetők nézeteit sem.

Ehhez képest rukkolt elő Pápa az alábbi szerény listával Facebook-oldalán:

Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, MOB elnöke

Deutsch Tamás, Fidesz volt alelnöke, MTK elnöke

Kocsis Máté, Fidesz kommunikációs igazgatója, Magyar Kézilabda Szövetség elnöke

Kósa Lajos, Fidesz frakcióvezető, Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke

Kubatov Gábor, Fidesz alelnök, Fradi elnök

Németh Szilárd, Fidesz alelnök, Birozó Szövetség elnök

Schmitt Pál, a Fidesz volt alelnöke, a NOB tagja és a MOB tiszteletbeli elnöke

Szabó László, Deutsch Tamás egykori helyettes államtitkára, Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke

Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere, Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elnöke

Tállai András, Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, Mezőkövesdi Sportegyesület elnöke

Ja, és persze azt is nehéz elfeledni, hogy maga Orbán a foci utánpótlás-nevelő Puskás Akadémia alapítója, ahol jó barátja, a fideszes polihisztor Mészáros Lőrinc az elnök.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szerintem azért fideszes pártkatonák az elnökök, hogy a szövetségeknek adott százmilliókat észrevétlenül kilapátolhassák a haveri cégekhez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Szerintem azért fideszes pártkatonák az elnökök, hogy a szövetségeknek adott százmilliókat észrevétlenül kilapátolhassák a haveri cégekhez.
nemjoezigy
Ebből is látszik, hogy orbán hazudik.
Vannak a tények, amik mutatják hogy megszállta a politika a sportot. A tények, lásd feljebb a cikkben és az orbáni hazugság: "...a politikát távol kell tartani a sporttól, ..."
Ki tette bele a sportba a politikást? A hazug fideSS! Rávette, persze anyagi érdekekkel a sportot, hogy a fideSS támogatást válasszák, mert csak úgy van anyagi támogatás!
Ahogy a képviselő választásokon is: ha nem kormánypárti jelölt nyer, akkor arra ráfizet a település!
És így is lett. A fideSS polgármesteres települések számolatlanul kapják a pénzt, a nem fideSS vezetésűek meg szenvednek a pénztelenségben, termelik ki a szegénységet.
Ez van hála a fideSSkdnp rablóbandára szavazóknak és a nem szavazóknak.
Persze tudom, hogy nehéz volt a választás, de ez még a szociknál is rosszabb.
Az egész arra volt jó, hogy bebizonyította azt, hogy egyik banda sem való az ország élére.
Ilyen jogi háttérrel, biztosított a rabló váltógazdálkodás!
bencemacska
A politikának semmiköze asporthoz. Kinek a nevén szerepel a Földhivatalban az a telek, amelyre a felcsúti Panchó Aréna épült?
Milyen közadakozásból épült az Aréna?
Kinek a tulajdona most az Aréna?
Ki finanszírozza a Puskás Akadémia működését?...stb,... stb, ...-stb
Szókrakész
Akkor a gyerekétkeztetési összeget miért kurtítottátok meg, TI POLITIKUSOK sportfejlesztések finanszírozására?

Legalább egyeztetnétek a mindennapi hazugságaitokat, kijelentéseiteket az előző napiakkal, előző hetiekkel.
Akkor nem kéne még többet hazudni, hogy feloldjátok az általatok kreált ellentmondásokat?
papa.49
Erre már csak azt lehet mondani hülye aki a saját fejére borítja a hazugságait!!!
bencemacska
@Horizont: Elnézést, de szerintem ők nem "jobban", hanem TÖBBET hazudnak, ezért több jut a saját zsebükbe!!!
hetöndöe
Ez a görény állandóan illatról értekezik,oszt mégis mindig szarban marad.:-)
Butautáló
@human: Asszem megint a tökénél kaptad el a lényeget! Ezek olyanok mint Piszkos Fred! Három dolgot szeretnek igazán: a pénzt és semmi mást! :)))
bencemacska
@Horizont: Ha azt veszem figyelembe, hogy előbb törvénybe iktatják a lopás módszerét, és utána lopják el, neked van igazad!
Ez a törvényes lopás!!! (Az igazságszolgáltatásból kimarad az "I"!!!)
Toby
Nem mi, hanem orbánc bizonyítja napról napra, hogy hiteltelen, hazudozó, ötletelő, egy szavát sem érdemes meghallgatni, komoly amnéziája van, a saját barom mondatait illetően !
justhpeter
Így jár az idióta, amikor minden nap kell mondania valami baromságot. Most ugyanúgy beleszaladt, mint máskor.
hetöndöe
Néha elgondolkodom azon,honnan jön ez a sok agyalágyult,a valóságtól elrugaszkodott elméleteket gyártó barom.Nekem is van elméletem ám:Szerintem titkos földalatti bázisokon gyártják Orbánék a lebutított fidesz hívőket.:-)

orbanviktor.tumblr.com/

Érdemes ismételten belenézni a briliáns kommentekbe.Jó szórakozást mindenkinek!:-)
Butautáló
@hetöndöe: Ha gyártják, akkor rendben van. Mert ennyi hülyét biztos nem lehet találni!
soljanka
Azt is mondta, hogy nincs korrupció, mert ő nem tűri. :)
Hívek azt is bekajálták, ezt is befogják.
A tények soha nem zavarta meg őket. Most sem fogja.
Toby
@hetöndöe: Így néz ki, ha egy birkaakolba pc-t tesznek be !

Drágaminiszterelnokurunkbehugyozokazörömtől !
kkalman
Ezt a hülye focistát fordítsa meg valaki, hogy a pálya másik végén van az ellenfél kapuja! Azt sem tudja már, hogy merre kell menni, hogy célba érjen.
human
@Butautáló: Az a baj, hogy a gyerekeik is ezt látják, és ezt tartják normálisnak. Ráhel is értetlenkedik, hogy miért támadják párját a sok közbeszerzés miatt. Hisz ők megdolgoztak érte, mert egy rakat papírt aláírtak. Hozzászoktak a könnyű pénzhez. Ez van.
Butautáló
@human: Azért ha az Récsölke nem lenne pont olyan hülye mint az apja, észrevenné a különbséget! Szerintem nem is akarja, tényleg egyszerűbb apu árnyékában a Zemberek bőrére álldogálni a saját lábon! Okádék banda!
human
@Butautáló: Ezek ilyen társaságban mozognak. Ez a természetes nekik. Akiknek van egy cseppnyi realitás érzékük, tisztességük azok elkerülik az ilyen embereket. De ők sem keresik a tisztességeske társaságát. Az ember mindig igyekszik olyan társaságban élni ahol pozitív a visszajelzés. Van akinek a haszonszerzés van akinek a tisztesség a fontosabb.
karma1
@Horizont: 17.28-ra: Hihi...:o)) Kikerem magamnak, en nem vagyok a karmajuk, hihi,... Ez nagyon teccet!...:o))) En mint a visszatero sorscsapas! Piszok jo volt, Baratnem!...:o)))))
karma1
@hetöndöe: Te joszagu Atyauristen! Ennyi sotet, letompitott agyu barmot is csak ez az oldal kepes elviselni... (Biztosan nagyon "occso" az oldal uzemeltetese, mert nincs dolga a Modinak, illetve nincs is modi, minden hulyeseg beomolhet az oldalra...!
Azert Pardi Ibolya nevu kedves blogolo frocsog mint a forro zsir, de csak-csak ekezet nelkul, kulfoldrol irja a franc nagy orbanszereto magyarsaga hulyesegeit...

Ha tudnak, hogy Katinka hozzaallasa nem penz- es partfuggo, nagyon elcsodalkoznanak...:o((
karma1
@nusika: Koszi a cikket, Nusika, Megyesitol nem is vartam mast -szuper ujsagiro...:o))
Desischado
@human: Pontosan erről van szó, pénzmosoda és a cselez-lopez c műsor megy mióta. Na meg orbán megalomániája, hogy mindenbe beleüti az orrát!

@hetöndöe: Ennyi agymosott birkát, te jó isten!
cs.n.
"meg a szövetségi vezetők nézeteit sem" Főleg, ha az hű pártkatona, mint Rezsi Szilárd, vagy Kocsis Mátéka. Aki valamennyire követte, milyen úton lettek ezek a seggnyalók szövetségi vezetők (és milyen potenciális jelöltekkel szemben), az kiröhögi ezt.
Fradigege
Nyilván hülyének nézi a Magyar Nemzetet, mert zsírmore a'la felcsút. Nem érdekel a köcsög. Évtizedeken át baleknak kezeli a magyar embereket.
human
@Desischado: És még ott van pénzmosodának Vanja kaszinója. Vagy az új falábú horvát futball klub, amit Orbán vetetett Mészáros strómanjával. Ez mind a pénzmosáshoz kellenek.
bakegya
Össze ekecsel ez a teknős hetet-havat-a Kameront is becsalta az egérfogójába,aminek egy páváskodó magamutogatás lett a tárgyalás és egyeztetés igen bagy hányada.
Sétafikált vele egy jót !LESZARTA AZT A TARTALMAT AMINEK OKÁN A BRIT IDELÁTOGATOTT.
EZZEL KEZDTE -BENYALJA MAGÁT ODA AHOL A PÉNZ-DE A MAGYAR POLITIKAI ÉRDEK mellékes...Kameron világosan kikellett hogy mondja,A BRIT SZOCIÁLIS RENDSZERT TERHELIK A MAGYAR VENDÉGMUNKÁSOK,MERT NÁLUK VAN SZOC RENDSZER!!!-ennek a g...vicctornak erről a saját veje,lánya kastélyprognózisa ugrik be,azt kell hogy kikövetkeztessem,mert hogy a minden magyar falu árnyékában szociálislopkovicok nem az gondolom minden magyar család előtt világosantudatosult már évtizedek óta.
@Fradigege: az államigondozottak -kedvesházában ,emlékszem ahogy belenyalt a pörköltbe ami az útjába esett-de azokat itthon szétosztogatta minimálbéren a közmunkások között és az erdélyieket pedig piár fogásnak használja,AZÓTA IS-ADAKOZZATOK MAGYAROK!-a nyugdíjatokból és a minimálberetekből..
A SPORTDILIJÉBE FOG BEROKKANNI A MAGYAR-meg kell nézni hány fiatal csont és komolyabban is sérültet rehabol a magyar EGÉSZSÉGÜGY-AZTÁN MINDJÁRT VILÁGOS LESZ A ROKKANTGYÁRTÓ ORBÁNISTÁLLÓ BŰZE.
bra048
A Kósa Úr meg azért a korcsolyázók elnöke, mert az IQ- jához képest talán ő hasít a legjobban...
karma1
@Horizont: Dehat en rohogtem rajta!!! Isteni volt!...:o))))
karma1
@Horizont: Koszonom, hogy ezeket irod, tudod, a magyarsag az nem egy sz@ros gatya, amibol kilep az ember , es eldobja, hanem nagyon komoly dolog, es nem otthon kell a vezetoknek a melluket dongetve melymagyarkodni, hanem ha tenyleg a nepukert dolgoznanak, mint minden normalis ember, akkor elmennenek tanulmanyutra (Na nem Aucklandba, AC/DC koncertre, 2 napra), es megneznek, hogy mashol hogy csinaljak ezt.
Igaz viszont, hogy az elso fogalom, amit ki kene torolni a szotarukbol, az a korrupcio, a masodik az uram-batyam lenne...:o))))

Eletemben nem neztem meg le senkit sem, nem nagyon tudnek utana ugyanis tukorbe nezni. Es ez nekem egyre fontosabb, mar a smink miatt is...:o)))))
Mondom, rendkivul jol szorakoztam, hihi,...:o)))))
Grafix69
Azért vannak politikusok elnöki illetve sport szövetségi megbízatásokban , mert ott rendkívül magasak a tisztelet díjak , sokszor több százezer forint egy elnökségi tag havi tisztelet díja, ugyan ez érvényes a kamarákra is. Nyilván mindig a hatalmon lévő szarháziakat teszik be ezekbe a szervezetekbe alelnöknek meg elnöknek meg mindenféle mondva csinált bizalminak , jobban lehet a semmiért pénzt kapni.
Yoda69
@bretagne: Csakhogy az ongol miatt a magyar adofizeto sziv.
bretagne
@Yoda69: Sajnos, ez így van. De jó látni, hogy ez mennyi hülyeséget beszél.
bakegya
@amaramaistanna: már 1990-ben pontosan láttam, AZ ÖRDÖG RAKJA A TRÁGYÁT A FELCSUTKAI TEKNŐS ÉS BANDÁJA ALÁ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.