A 2013-as taxirendelettől a taxizás drágább lett, de jobb nem, majd 2014 végén Magyarországra is megjött az Uber. Ne gondolja senki, hogy ezeket a szolgáltatásokat meg lehet állítani a határnál, vagy egy-két rendelettel meg lehet szüntetni a létezésüket, pedig a tiltakozó taxisok pont ezt követelik az államtól. „Bocs, de a szocializmus 26 évvel ezelőtt véget ért” – írta a közmédia híroldalán, a hirado.hu-n is reklámozott blogjában Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője, Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó londoni cégének ügyvezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kabóca
Kismedve, a KLIK-nél is véget ért a szocializmus? Most milyen rendszer van? Az emberek nagyon rosszul élnek, ezt nem vették észre? Orbán körül mindenki meggazdagodik, közben az ország zuhan a mélybe. Ezt a blokádot meg lehetett volna előzni egy ekkora tanácsadó haddal. A taxisoknak nincsenek jól fizetett tanácsadói, elemzői. Matolcsy-bébik hol vannak? Magyarország jól teljesít? Igaz mi nem vesszük észre. Karbantartás megszűnt a cocializmussal együtt? Itt lerohad minden, utak, épületek, közművek. Azt még nem tetszettek észre venni, hogy hiányoznak a magánzsebekbe vándorolt milliók? Ezt kellene elemezni, nem pedig a taxisokat kioktatni. Gyurcsány idejében nem tüntettek, remélem megint nyócévezni fog a fogtechnikus biztonsági őre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Nem erről szól az egész, ha valamiben versenyezni kell másokkal, akkor a feltételek LEGYENEK EGYENLŐEK, csupán ennyiről lenne szó fütyik!!!
kkalman
Én azt hittem, hogy a focializmust építjük, ami nagyban hasonlít a 26 éve véget ért szocializmusra, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy akkor kevesebbet és szemérmesebben loptak, mint napjainkban.
human
A tévében egy próba kört mentek taxival és uberrel. 2500 volt a taxi és 2000 az uber. Ez szerintem nem egy irtózatosan nagy különbség. Én inkább a taxit választanám, mert jobban megbízom egy regisztrált sofőrben. Amúgy nem szoktam taxizni.
ila51
Napokban a Keletihez mentem a Postára , jó időt bent töltöttem , de a taxik ugyanúgy álltak ott , és ingerült viták , kiabálások közöttük. Ki vannak bukva biztosan.
nemjoezigy
Ez a lánci is egy nulla.
Milyen verseny az, hogy az egyik Trabanttal, a másik Forddal megy?
te köcsög, a taxis adózik, a kormány előír neki mindenféle szabályzást költséget, a ubernek ilyen nincs.
te melyiket választanád ár szempontjából?
Egyébként nem taxizok, nem uberezek, nincs rá pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.