Gyurcsány Ferenc először a privatizáción keresett kilencszázmilliót és a fillérekért megvásárolt balatonőszödi üdülőt adja vissza – reagált a Fidesz a Demokratikus Koalíció elnökének az állami földeladásokat bíráló kijelentésére szombaton.

A Fidesz közleményében hangsúlyozza: Gyurcsány Ferenc a napokban adta el harmincszoros áron, kilencszázmillióért azt a vállalatot, amelyet a Horn-kormány idején anyósa, Apró Piroska segítségével szerzett meg. Későbbi minisztere, Szilvásy György segítségével pedig Balatonőszödön szerezte meg a Balaton parton fekvő kormányüdülő egy villáját fillérekért, amely ma is a birtokában van.

Gyurcsány Ferenc szombati évértékelő beszédében úgy fogalmazott: a Fidesz, amely szitokszóként emlegette a privatizációt, a menekültválság árnyékában elkótyavetyéli az egyik legnagyobb nemzeti vagyont, a földet, megszervezve ezzel a rendszerváltozás utáni időszak legnagyobb és legkorruptabb privatizációját. Magyarországnak ma nem kormánya van, hanem egy "politikusi jelmezbe öltözött bűnszövetkezet vezeti az országot", amelynek az élén a miniszterelnök áll – hangsúlyozta a volt miniszterelnök.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na akkor kezdjétek el ti a lopott vagyonok visszaadását
mert egy demokratikus kormányváltáskor törvényes elszámoltatás lesz
de akkor nem marad semmitek sem !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Na akkor kezdjétek el ti a lopott vagyonok visszaadását
mert egy demokratikus kormányváltáskor törvényes elszámoltatás lesz
de akkor nem marad semmitek sem !
Mobil123
Jaj hát ha ti vagyonotokra azt mondjuk hogy sicc akkor még a gatya se marad rajtatok !!!
Vizual
Igen, hehe. Talán Orbán kezdje a székházzal és aztán a Bakonyban lévő Természetvédelmi területekkel amit az apjának játszott át. Aztán sorra a többiek is.
Butautáló
Még az üzlet és a lopás közti különbséget sem értik! Biztos azért lopnak, mert azt hiszik üzlet...
nyanya001
@Butautáló: Persze, üzletszerűen lopnak !
human
Na a bagoly már megint beszólt a verébnek. Mészáros Lőrincnek csak az éves osztaléka 800 millió forint. Miről is beszél a fidesz?
kakaósbögre
nos,ritka egy szánalmas férgek ezek,annyi bizonyos.
egyvandor
Ha Gorbán és tettes nertársai sértve érzik magukat pl lopásügyileg, akkor a GyF adja vissza vállalkozását.
GyF tisztességesen üzemeltetett cége (ha nem így lenne GyF már börtönben ülne) szórja a fideszes nertársak szemét.

Az hogy néhány fideszes szotyiköpködő oligarcha zsebében az ország 80%-a,
az hogy a suttyó kisvasutakra, focira költi a pénzünk egyik felét,
másikat meg mondva csinált külföldi "projekteken" keresztül zsebeli be,
az nem baj, de ha valakinek van egy huszad rangú cége az már erkölcsi fertő.
... És ezt a fideszbirkák beveszik Enélkül a népmese nélkül már el sem tudnának aludni.
Magyarország jogészkedő banditák áldozatává vált.
Toby
A gengszterklán nagy kínban lehet, érzékeny, "tolmács-mentes" lelküket megsértette Gyurcsány, de a mi igazán kiidegeli a csürhét, az az elszámoltatással történő fenyegetés !
Amennyiben sikerül padlóra tenni a rezsimet, az orbánok, lézerek l. szájmonok készíthetik az útleveleiket, vagyonelkobzás terhe mellett, de ha nem sikerül lelépni, akkor a sopronkőhidai "klinika" !
silber13
Gyurcsány helyében én egy az egyben lemásolnám Tényi tetteit, ezeket a címeres gazembereket MINDENÉRT (!) azonnal feljelenteni Mébg amit esetleg nem követtek el( bár szerintem olyan nincs) még azért is!! Akkor meggondolnák a pofázást!
Butautáló
@Toby: Az elszámoltatás meglebegtetése kitűnő húzás úgy két évvel a választások előtt! Gyurcsány nem hülye, pláne nem álmodozó típus! Hagyja, hogy a víz mossa a partot. Csak néha odabök az ásóval! :)
Gyuri Géderről
Ha Gyurcsány ezt bevállalná azzal a feltétellel, hogy minden fidesztkdmps ugyan azt tegye, akkor olyan hosszú lenne a sor, mint amikor a Blhán kaját osztottak az éhezőknek.
papa.49
Fütyiszek ROSSZUL VAGYTOK ÖSSZESZERELVE, szívesen segítek rajtatok, szétszerelem mindet,de nem biztos hogy össze is rakom őket!!!
soljanka
Valamire készülnek ezek, hogy ilyen intenzíven gyurcsányoznak.
egyvandor
@silber13: "GyF helyében ..."Ehhez ner kell azt meg már tudjuk. hogy rendkívül sokba kerül.
Semmi esélyünk tisztességes kormányzó erő hatalomra juttatásában és kontrollált hatalomban tartásában. Gorbán suttyói a hatalmi ágak felszámolásával elvetették ennek lehetőségét.
egyvandor
@soljanka: Az ezeregy éjszaka meséiben az abrakadabra, a ner népmezethy mesékben a Gurcsány a varázs szó.
Sőt a nekünk eladott mesékben valójában Ali Baba a negyven rabló.
lionking
Hát arról az apró tényről megfeledkeztek a most hisztiző fideszesek (és a facebookon lelkesen ezt a hisztit megosztók is) hogy az a vásárlás jó huszonpár évvel ezelőtt történt.
Kérdem én mennyibe volt akkortájt egy 3 szobás lakás ára? És ma mennyi? van az is több mint 30 szoros
A másik hogy egy céget privatizált, azt működtette, ami a mai napig működik is, valószínű eredményesen azaz nyereséggel (ez alatt befizetett szvsz több mint 900 milliót adóban az államkasszába is és akkor még az alkalmazottak bére utáni járulékokról nem is szóltam) tehát nem csak hogy megőrizte de növelte is a privatizált cég értékét.
Szóval ha csak a cég ingatlanját- ingatlanjait nézzük, már azok árából is kijönne a 30 szoros áremelkedés
A többi meg kicsinyes ócska hiszti
Petőfi nagyérdemű sorait idézném: Más szemében a szálkát megleli ...
a folytatás gondolom ismert mindenkinek
Toby
Majd ha orbánc - a geci ! - visszadja a többször megforgatott székházpénzt és beszünteti a közpénzes saját lábon állást !
mariaberta
Orbán meg adja vissza "saját lábon" szerzett milliárdjait, sőt adja vissza neje őnagysága, Ráhel leánykája és veje, barátja Mészáros Lőrinc, és szeretett barátjai az ellopott milliárdokat.
Mellesleg ő akkor vásárolt, amikor az Antal kormány mindent piacra dobott, a mezőgazdaságot, élelmiszer ipart és sok minden mást, vásárolni tehát lehetett volna mindenkinek, Orbánnak is. De akkor neki egy trabanton, egy Mester u-i lakáson, egy ócska farmeren kívűl semmije nem volt. És mije van most? Hol kellene kezdeni az elszámoltatást?
mariaberta
@soljanka: Be vannak rezelve, hogy finoman fogalmazzak.
kkalman
Na, ez a hét se múlt el gyurcsányozás nélkül. Már hiányozna, ha az idióta fid€$$esek kihagynának egy hetet.
nevemnick
Az ész megáll.
A Magyarországot Kifosztó Zrt tagjai egyáltalán tudatában vannak azzal, hogy eljött az utolsó óra, hogy eltűnjenek a színről? Még nem jutott el a tudatukig, hogy a népnek elege van a hazugságaikból és a nyomorba hajszolásból? Ideje lenne ha felfognák, már nem sokáig kekeckedhetnek.
Desischado
A pofátlanságuk az eget veri! Ők mernek pofázni?! Mi van az ellopott milliárdokkal?! Mi van az ország módszeres kirablásával?! Gyurcsány törvényesen adta el a cégét, nem lop, és ő valóban a saját lábán áll. Ezek mernek másra mutogatni?! Agyam dobom el menten!
eugen4402
Hirtelen ébredtem fel, és most már soha nem tudom meg, mi lett a hajnali álmomnak a vége...Pedig érdekes volt: valami kollégista srácok szövetkeztek a szervezett alvilág prominens képviselőivel, és volt egy nagyszabású tervük.
Hosszú, szövevényes sztori volt, és amikor a vizsgálóbíró már nyíltan megfenyegette őket, akkor elhatározták, hogy megszabadulnak tőle, ezért korrupcióval vádolták naponta. Ekkor a vizsgálóbíró vádalkut ígért a hiteles bizonyítékokat bemutató gyanúsítottnak... Erre felébredtem, a francba! :-)
Dr plágium
Na akkor az összes milliomos-milliárdos vissza kell, hogy adja... Mai áron ! Mindenki aki a privatizáció alatt hozzájutott valamihez. ...
papa.49
Fütyiszek NA DE KINEK IS ADJA VISSZA, CSAK NEM NEKTEK TETVEK???
Dr plágium
@papa.49: Tovább kel bővíteni tóni lakását, újra fizetni kell hogy világítás legyen egerszegen, stb...se perc alatt szét tudnák osztani a rokonságban :)
eugen4402
@Dr plágium: Vájjá-vájjá-vájjá. Azt a kisvasutat is meg kell hosszabbítani Cape Town-ig, mert ott is vannak igazi Riariahungáriások. Meg különben is, az a végállomás.
szaboria1
Orbánék a kőbányát!!! Tokaj hegyalját!!! Soroljam még?
Csizmás Kond
Nem így kell azt gyerekek...már egyszer megtörtént...államosítani mindent amit nem a saját kezével épített !
Yoda69
fideSSes kocsogok! Miert nem akkor pofaztatok, amikor Gyurcsany elprivatizalta ezeket az tulajdonokat. Nem most husz ev eltelteltevel kell ugatni. Valojaban ti most azert loptok csaltok hazudtok, mert irigyek vagytok azokra akik akkor a konder mellett voltak? Eleg alantas tulajdonsag ez reszetekrol.
gazdag dezső
Nevetni kell a mondáson !!! Nagyon sok újgazdagnak kellene visszaadnia a hatalmas vagyonokat,amit fillérekért szereztek meg !! Rendben van !!! Minden ilyenek azonnal adják vissza a vagyonát az államnak / A közösbe ahonnan ellopták /
evacica
Miért? Az Orbán papa is visszaadja a bányákat és egyéb privatizált vagyonát,vagy Lévai Anikó is visszaadja, az összeharácsolt földeket és egyéb vagyonukat? Ráadásul Orbánék a vagyonukat akkor szerezték mikor Orbán mint politikus funkcionál! A haverok és a lánya vagyonszerzését meg már nem is említem, mert ez már csak hab a tortán! Szóval kedves fideszesek gyerünk szólni a főnöknek és haverjainak is, de gyorsan! Bátorság fiuk!
papa.49
@evacica: A,,főnöknek szólni,, na ahhoz NINCS ELÉG BÁTORSÁG EGYBEN SE!!!
kukac50
Orbán meg adja vissza a 2 milliárdot amit a korrupció megelőzésére felvett az uniótól!
Nem merték azt mondani,hogy nem kérik mert azzal elismerték volna,hogy korruptak!
Felvették és a századvégen keresztül ellopták!
Ez a Fidesz túl jól teljesít,sajnos csak lopásban!
nemzeti_nyugdíjas
Azért lopták el a lopás ellen kapott pénzt, hogy tovább tudjanak lopni. Ilyen egyszerű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.