A magyarságukra próbálja emlékeztetni a külföldön élő magyarokat egy állami kezdeményezésként induló mozgalom keretében bemutatott dal, az Örökségünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amennyiben a honvagy arra osztokeli a kint eloket, hogy meghallgassak eme kis dalt, akkor rogton jusson az is eszukbe, hogy akik nekik cimeztek ezt a kis szivszaggatot, ok maguk rendszeresen es modszeresen elmenekulnek az orszagbol immar 5 eve , amikor a magyarsag legnagyobb nemzeti unnepei kozelednek...

Ilyenkor kell atadni Csecsenfoldon egy ovodat, vagy Patagoniaban egy strucckeltetot, csak eppen otthon tartozkodni tilos nekik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Nem néztem meg.
És nem szándékozom visszamenni.
Nekem tök jó itt.
Honvágyam akkor lenne, ha jól éreztem volna magam otthon.
Szóval kapják be...
kkalman
Legalább magyarul írták volna a "csábszöveget". A dallam is gagyi, a szöveg is, a képek meg bárhol készülhettek. Aki erre hazajön, azt pusszantom a honi sivárságban.
Macskaszem
Szánalmas egy dalocska, aki ettől hazajön, az extrahülye. A szerző kinek lehet a micsodája, és ezért a nagy semmiért mennyit kaszált vajon?
kakaósbögre
nos,elég sok embernek épp ebből a pátoszos "örökség" dologból és turbómagyarkodásból lett elege.lássunk tisztán,a távozási okok között szerepel az is hogy ott,távol nem kell magyarnak lenniük,elég ha emberek...mint minden élni akaró ember,vallom:az aki állandóan múltba tekint nem éli meg a jelent és ez által elveszíti a jövőt.ez ennyire egyszerű.
nemkati
@karma1: Nem tudom, mit számoltak amikor kijött az 57, de az is lehet, hogy családok gyerekekkel, úgy lehet, hogy csak 10-20 család jött haza. Hacsak itthon be nem lépnek a Fideszbe vagy a KDNP-be, és kapnak lakást meg 300000 nettó fizetéses állást, lehet, a következő járattal vissza is mennek.
silber13
Hatásvadász semmitmondó gagyi zene!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.