Ha tényleg olimpiát rendezne Budapest, a tervek szerint felszámolnák az 1912 óta működő csepeli HÉV-et, és helyette villamos közlekedne. A Boráros térről induló síneket felszednék a Duna-parton, az új, 7-es villamos pedig a 2-es meghosszabbításaként járna a Közvágóhídtól. Egyebek mellett ez is szerepel az olimpiarendezéshez szükséges mestertervben, amelyről szerdán szavaz a Fővárosi Közgyűlés – írja a VS.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az ,,eltüntetés,, na az megy rendesen, főként ha suskáról van szó, abban verhetetlenek a fütyiszek!!!
coni
Egy kicsit várni kéne az eltűntetéssel, mert az olimpiai helyszín megválasztásánál sokat nyom a latba, hogy volt e népszavazás vagy nem merték megtartani, mert a többség ellenzi.
agnes200
Mi a baj a HÉV-vel, nem fogom fel. Valaki nagyon szeretne "építkezni".
papa.49
Az ,,eltüntetés,, na az megy rendesen, főként ha suskáról van szó, abban verhetetlenek a fütyiszek!!!
RonaGyuri
Ugyan már fogjátok már a lényeget!
Tarlós és Orbán megegyeztek, hogy államosítják a HÉV-et, az állam megszünteti és a budapestnek szánt EU-s pénzek terhére villamost rittyentenek helyette, amit a fővárosnak kell eltartani! Zseniális! =))
papa.49
Ha még 2-3 cikluson keresztül marad ez a bandérium, még Budapestet is eltünteti, nem csak a HÉVET!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.