Székesfehérvár kapja idén a legnagyobb támogatást a Modern városok program keretében: az egészségügyi, gazdasági és kulturális célú projektek megvalósítására időarányosan 16 milliárd forintot biztosít a kormány - jelentette be Vargha Tamás fideszes országgyűlési képviselő szerdán sajtótájékoztatón. Elmondta, tavaly a miniszterelnök fehérvári látogatásakor már körvonalazódtak a város számára fontos fejlesztések és a jó előkészítő munkának köszönhetően a programban érintett első 13 megyei jogú város közül Fehérvár kaphatja a legtöbb támogatást. Közölte: a Fejér Megyei Egyetemi Oktató Kórházban hétmilliárd forintból a nemrégiben átadott diagnosztikai tömbhöz kapcsolódó, új belgyógyászati tömböt építenek.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Micsoda véletlenek vannak - vagy mégsem ?

Szombathelyre és Zalaegerszegre személyesen látogatott el Őfőszarházija és osztota ki a Nagy Pénzt a "modern városk" projekt keretében. Ezzel talán még nem is lenne semmi gond, a gond és gyanú ott leledzik, hogy igazollhatóan erről a két megyeszékhelyről vezénylik és biztosítják az anyagi és személyi feltételeket a másként gondolkodók figyelésére, a dél-nyugati országrészben. Továbbá feltűnően sok egy kis utcácskában a budapesti Orczy-téri autókereskedés feliratú rendszámtáblakeret is, az utcában azonban semmi említésre méltó cég, vagy szervezet nincs, csak egy "polgárőr iroda" ezt azonban egyetlen egy felirat sem jelzi ! Miután a helyiek felfigyeltek a "Rendért " feliratú matricát viselő két autóra ( régi Opel Astra és egy kivénhedt Ford) láss csodát, hipp-hopp eltüntették a járgányokat, helettük mások vannak, ezek azonban már nincsenek felmatricázva.
Vajon milyen polgárőr iroda az , amelyiket semmi nem jelzi a polgárok számára ? Ráadásul megszaporodtak az "ideiglenesen önkörmányzati lakásokba" betelepülők is, ez valamint a sok idegen gépkocsi használata, ezek időnkénti váltása, elég nagy költséggel járhat

Csak úgy, a Nagy Pénz kiosztása okán !
Legalább a rendszámkereteket lecserélték volna, de ennyi eszük már nincs.
Erről az állításról videók és fotók is vannak bőséggel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.