Vajon honnan tudta Rogán Antal, ki az a magánszemély, akit meg kell gyõznie, hogy vonja vissza a népszavazási kezdeményezését kvótaügyben, hogy szabad utat kaphasson késõbb a kormány saját beadványa? Egyedül a beadványozó neve nyilvános, de ez nem sokat segít. Kiderült,a megoldás egyszerűbb, mint gondolná. Csabai József - mindössze ennyit, egy nem túl ritka nevet lehetett tudni a Nemzeti Választási Iroda honlapjáról azzal kapcsolatban, ki az, aki február 17-én népszavazási kezdeményezést nyújtott be. Ezután viszont az merült fel kérdésként,hogyan tudott Rogán Antal személyesen egyeztetni Orbán bejelentése előtt Csabai Józseffel, honnan tudta, hol keresse őt?Megkerestük Rogán Antal minisztériumát azzal a kérdéssel: honnan tudták Csabai József személyes adatait. A válasz meglepő volt: saját magától. Mint a Kormányzati Tájékoztatási Központ közölte,"Csabai József levélben tájékoztatta a Fidesz országos központját arról, hogy népszavazási kérdést nyújtott be, ilyen formában értesült a...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
összeült a tanács, egy napig gondolkodtak, hogy vajon hogy a faszba lehet megtudni ilyesmit, ami még legálisnak látszik.
Na pont így működnek a közbeszerzések is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.