A köztársasági elnök húga, Pölöskei Gáborné (született Áder Annamária) lesz a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ új vezetője.

Az Emmi bejelentése szerint a köznevelésért felelős helyettes államtitkár 2016. március 1-jével veszi át az irányítást, aki miniszteri biztosként az intézményrendszer szakmai átalakításában is részt vesz majd – írja az MTI. A Klik jelenlegi elnöke, Hanesz József a közlemény szerint közös megegyezéssel távozik. 

Áder húga lesz a Klik új elnöke

Az intézményfenntartó gazdálkodási és szervezeti problémáinak megoldására pedig felkérték Jenei Zoltánt, a Pécsi Tudományegyetem kancellárját. Az új szervezeti struktúra kialakítására is miniszteri biztost neveznek majd ki.

Az új vezetőktől Balog Zoltán miniszter azt várja, hogy rövid távon biztosítsák az intézményfenntartó stabil, tehermentes működését, és a Köznevelési Kerekasztal véleményére alapozva készítsék elő az új szervezeti és működési struktúrát, amit július 1-től már be is vezetnének.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Tisztázzuk! Van még állástalan rokon, barát, szerető?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Nem igaz,hogy egy hercegnői állásra nem futotta volna,hasonló feltételekkel.
panellproli
@Cicamama55: Van az a pénz amiért ezek bármire ne vállalkoznának. És azért mert az Áder testvére, semmi garancia nincs arra hogy hozzáértő. Áder is csak egy báb, akinek pecázás a hobbija ezért megszüntetik az állami halgazdaságokat és tankötelezetté akarják tenni a horgászatot. Hát ez nagy hozzáértésre vall.Mint már sokszor írtam ez a rongy banda családi vállalkozásként kezeli az országot.
Cicamama55
@panellproli: Nem vagyunk egyformák... :)
amaramaistanna
@Mirabilis: Köszönöm, de gúnynak szántam.
qrfly
UGYANCSAK itt hír :

.."..Hazug, megbízhatatlan, intrikus – így jellemzik Áder húgát.."

mi meg csak kapkoggyuk a fejünket:(((
evacica
@amaramaistanna: Mi gondoskodunk róluk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.