A kormány már március 9-i ülésén döntést hozhat az új turisztikai ügynökség létrehozásáról, amely a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz kerülhet - jelentette be az Országmárka 2. 0 konferencián kedden Budapesten Rogán Antal. Ez ugye az a szerv, aminek születésénél Orbán Ráhel is ott bábáskodhatott. Rogán szerint a magyar GDP-ben a turizmus mintegy 10 százalékos hányadot tesz ki, ami nem rossz eredmény, de van olyan közép-európai ország, ahol ez az arány 15 százalék. A miniszert megjegyezve, hogy erre Magyarországnak is minden adottsága megvan. A turizmusban az elmúlt évek növekedéséért az államnál jóval többet tettek a piaci szereplők - emelte ki. Ugyanakkor úgy vélte, hogy az állam sokkal többel tudna hozzájárulni a szektor fejlődéséhez, amelynek egyik akadálya a források szétszórtsága. Ezért célszerű lenne, ha az állami feladatokat nem a hagyományos bürokratikus rendben, hanem egy rugalmas ügynökségen keresztül látnák el.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
ja hogy a rasi is...na nem már...kap még egy saját lábat?
mariaberta
Na a nagysasszony kapott még plusz két lábat.
RonaGyuri
"a feladatokat nem a hagyományos bürokratikus rendben, hanem egy rugalmas ügynökségen keresztül látnák el" - na ezt mondjál ki lényegében a ma jóváhagyott MNB és a napokban Posta törvény-módosításai!
Dr. Felipe
" Ezért célszerű lenne, ha az állami feladatokat nem a hagyományos bürokratikus rendben, hanem egy rugalmas ügynökségen keresztül látnák el."

Bizony a pénzeket most már rugalmasan kell ellopni, nincs idő itt már holmi átláthatósággal szarakodni mert ketyeg az óra elvtársak. Most kell sokat, minél többet...

Csak hát elvtársak, mindent nem lehet ám megúszni. A bukás után lesz dolga a bíróságoknak.
bundi
@Dr. Felipe: nyugi majd az mnb vagy a posta létrehoz egy turizmusos alapítványt...onnantól minden le van zsírozva...
human
Mészáros megnyitotta sertés telepét és láss csodát csökkent a sertéshús áfája.
bakegya
"CÉLSZERŰ"az orbánlányt tömni?- állampénzzel?-egy újabb vízfejű hivatal?-de az egészségbiztosítást szét lehet rúgni-az oktatást szét lehet taposni,az államkasszát évente ki lehet belezni a STADION ÉS ARÉNAÉPÍTÉSEKRE,KASTÉLYFELÚJÍTÁS SAJÁT HASZNÁLATRA-PL.ÍGY LEHET A CIGÁNYVAJDÁÉKBÓL JÓZSEFNÁDOR TANYA DERÓFJA A GAZSI GYEREK,VAGY RÜHELLKE A TURAI GRÓFNÉ...
Jankó123
Rákel bízni egy ilyen gyakorlott, hozzáértő kezes-lábasra a sok píztet és a "Főnök" egyből láthassa, hogy a legjobb helyre kerül a befektetés!
nyanya001
Rogán, Mészáros, és az Orbán klán között felosztva az ország !
A jó népnek meg az jut ami a hármasikreknél a harmadiknak ...
nusika
Orbán focizott?? - stadionok nőnek ki a földből, mint eső után a gombák, a lánya turisztika "kedvelő" - szállodát vásárol az apuka! Egészségügyben nem dolgozik senki a családból, hogy ezt is támogassa a papa?? Röhejes ami ma Magyarországon történik...családi kívánságok teljesítése??
Szókrakész
@Dr. Felipe: Szerintem egyszerű lesz.
Orbán. Bűnös. Kötél:
Rogán. Bűnös Kötél.
Köteles Laca. Bűnös: Saját ötletét valósítsa meg.
Matolcsy. Bűnös. Kötél.
... Bűnös. kötél.
... ...
nusika
...és mi van az egymilliárdos fogászati turizmussal? Már nagyon sok a "jó barát", akik az adófizetők pénzét élik fel!
volvós
Roggyant kis parasztgyerek beszálltál a szendvicstáncba Te is, de
kinek a pénzét osztogatod ?? Cilike bálna nehogy féltékeny legyen !!
Toby
Nem baj Tró-gán, már valahol fonják a kötelet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.