Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter ünnepléssel kezdte a mai kormányinfót – szerinte Magyarország tegnap visszafizette a 2008-as IMF-hitel utolsó részletét. Valójában erre 2013-ban már sor került. Most Brüsszelnek fizették vissza a pénzt – írja a NAPI.hu.

Az IMF-nek az utolsó, 2,1 milliárd eurós részletet 2013 augusztusában visszafizette az ország, vagyis mintegy két és fél éve kiszabadultunk az IMF "rabigája" alól. Ennek ellenére Orbán Viktor miniszterelnök után Lázár János is a tegnapi napot jelölte meg, mint ünnepelni való napot. A Magyarország Kormánya Facebook oldalon egyenesen ezt írták:

A mai napon Magyarország visszafizette az IMF-hitelcsomag utolsó részletét. Ezzel teljes egészében törlesztettük a baloldali kormány által 2008-ban és 2009-ben felvett hiteleket, az utolsó 1,5 milliárd eurós részletet is átutaltuk.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
a fideszista neokleptomán komcsi sutyerákok persze beveszik ezt is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Milyen jó, hogy még nincsenek kampány-üzemmódra kapcsolva! =((
Hellcat
Hát ez a hazugságuk sem élt túl sokáig...már a látszatra sem adnak.
rapier
Csak az említett hitelt fizették vissza, ha az EU-nak is, így nincs itt semmi hazugság!
Cicamama55
Ha nem igaz, nincs aki ezt rögtön szóvá tegye?! @rapier: Szó szerint az IMF- hitelt jelentette be tegnap Orbán Viktor, néztem az ünnepélyes sajtótájékoztatóját.
Toby
Csak amit megszokhattunk a szarháziaktól, az futott le ! Hazudni, hazudni és hazudni, hogy a karám egybemaradjon, az ingadozók meg hadd hülyüljenek !
pbalage
a fideszista neokleptomán komcsi sutyerákok persze beveszik ezt is.
nemkati
@Fradigege: Nekem megfeküdnék a gyomromat. Na meg ismered a mondást: az vagy, amit megeszel!
Brrrrrrrrrrr
sentinel216
A megkezdett beruházásokat nem tudják befejezni a pályázat nyerő rokonok, haverok, mert Brüsszel elzárta az Euró milliárdok csapját.
Gyurcsányék hitelét kifizették? Akkor ezt minek kellett felvenni? www.origo.hu/gazdasag/20160307-az-europai-beruhazasi-bank-140-millio-euros-hitelt-nyujt-magyarorszagnak.html
rapier
@Cicamama55: Igen, mert amiatt vett fel kölcsönt, amit örökölt. Ez az eredet!
nemkati
@rapier: Igen. És a szocialista kormány meg fizette az őt megelőző Fidesz kormány által felvett kölcsönöket. Így szokott ez már lenni.
Cappuccino
Hazudnak reggel, délben, este, éjjel és nappal. És mindig, Ezt értik.
volvós
@nemkati: 20:11

Vajon kire emlékeztet @rapier ???
Mert még az élö fába is beleköt,
egyszer baloldali, egyszer orbán hivö
anno volt egy kitiltott tag, nagyon hasonló
kaliberü...Másik cikknél már kihúzta
a gyufát a modiknál is...:-))
lampa laz
...az lenne bréking, ha azt írnák, hogy sikerült nekik igazat mondani, bár ember nem lenne aki elhinné nekik az is.
nemkati
@volvós: :)) Hát, mondjuk arra, akire mind a ketten gondolunk. De lehet valaki teljesen más is, sajnos, nagy az Isten állatkertje. :)
pan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nemkati
@pan: És ki vállalná, hogy gyilkos lesz emiatt a rongy ember miatt? Nagyobb büntetés lenne, ha vissza lehetne állítani azt a középkori büntetést: ki vele a fő térre, kalodába, élete végéig, és aki elmegy mellette, leköphetné.
nusika
Én úgy emlékszem, hogy Bajnaiék 400 vagy 500 milliárd ft-ot letétbe helyeztek és ezt költötte el Orbán Viktor a Mol részvényekre, amire már egy hét múlva 100 milliárdot bukott.
papa.49
@nusika: Ahogy írod pontosan abból a pénzből vették meg a tetves mol ,,olvadó részvényeit,, kissé nagyon túlárazva, de ezt már a nagy örömben el is felejtették a hazugovicsék!!!
papa.49
@volvós: Szerintem is arra, irkál mindenfélét, ami kijön a Lendvay utcából...
Desischado
De nagy cucc! Most aztán verheti hazugovics meg a bandája a mellét! Csak halkan kérdem: mire fel a nagy örömködés? Az ország siralmas állapota miatt? Nem inkább azzal kéne foglalkozni, hogy elkezdjék a rendrakást?
karma1
Nnna, tevedtem egy evet,... Nem 2012-ben, hanem 2013-ban fizettek vissza. Es nagyon valoszinu, hogy a szegeny nyugdijasoktol vettek el erre az utolso , leadozott forintjukat is, tehat ezert tunt el 3000 milliard forint csak ugy sitty-sutty eltolcsi kancsi szemei elott az allamkasszabol...
Viszont kisgomboc olyan penzehes, hogy MUSZAJ volt neki felvenni mashonnan, sokkal rosszabb kondicioju, magasabb kamatra penzt, amivel eletben tarthatja sajat stromanjait...
karma1
@Borsodi: Huuuu, Dragam, micsoda ijesztosre sikerult az uj avatarod? Nem vagy Te ijjen embor, he?...:o))))
Pestilence
Orbán nyilván reggel szétnézett a 60pusztai kastélykomplexumában, és megállapitotta, hogy jól mennek a dolgok, ezért van ok az örömködésre.
nezelodo
A cikk címe nem közöl semmi újdonságot, csak a nem létező Habony mindennap Orbán és tettestársai által előadott propaganda szövegét ismerteti. A hívek meg benyalják, mint a gumicsontra hintett vegetát.
Jozefina
Lehet, hogy azt akarta mondani, hogy végre ellopták az utolsó fillért is. Ez hihetőbb lett volna!! Fogalmuk sincs semmiről!!!
eszegfu
@rapier: A 2008. évi világválság miatt kötöttek hitel szerződést: az IMF, EU és a Világbankkal, utóbbitól nem hivtunk le semmit sem. Az IMF hitelt 2013-ban fizettük vissza, az EU-tól kapottat pedig most. Tehát szó sincs semmiféle "IMF hitelcsomagról"!! A szomoru ebben az, hogy azért is IMF hitelről beszélnek, mert ők a "mumusok"... a "hiveik" meg még mindig "bekajálják"! Tény: visszafizettük... de az is tény, hogy 2015-ben 57 milliárdot, majd mostanában ujabb 20 milliárd HUF hitelt vettek/vesznek fel, hogy finanszirozzák a helytelen pályázati kiirások, tulárazások, stb. miatt visszatartott (de már elnyert) pénzek finanszirozására. Ha a helyességüket nem tudjuk bizonyitani, akkor ezt a 10 %-ot nem is kapjuk meg...
rapier
@eszegfu: Szóval csak az IMF hitel előtörlesztésére felvett hitelt fizettük most vissza!
eszegfu
@rapier: Nem! Az IMF és az EU-s hitelt is 2008. és 2009. években részletekben "hivtuk" le, tehát nem az egyik hitelt fizettük vissza a másikkal!
silber13
@eszegfu: Gondolod, fel tudja fogni? Eddigi alakításai nem azt mutatják!:-))
volvós
@eszegfu: 09:05

Figyelemreméltó a türelmed egy trollal szemben...:-)
eszegfu
@silber13: Az a bajom, hogy mindent "Noénál" kezdek, igy mindig hosszura sikerül a hsz-m... és lehet, hogy elveszik a lényeg... pedig állatira nagy bennem az igyekezet!:)))
eszegfu
@volvós: Legalább 1x én is a "figyelem középpontjában" lehetek... nem igaz?!:)))
silber13
@eszegfu: Ne mondj ilyet, nagyon is érthető amit mondasz. Legfeljebb az ilyen rapier féléknek okoz nehézséget.
eszegfu
@silber13: Ez azért igen megnyugtató! Ugye, hiába érti az ember, ha nem tudja "átadni"...
kukac50
Ha már 2013-ban visszafizették akkor most ezzel akartak dicsőséget szerezni maguknak?
Gazdáknak kifizették már a 2015-ös évre járó támogatást? Nem Mészáros Lőrincre gondoltam,
hanem azokra akik 1-2 - 10 hektáron termelnek a megélhetésükhöz és állatot tartanak.
kkalman
Hazudtak? Ebben mi a hír? Lassan eljutnak odáig, hogy a nézésük is hazugság lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.