A magyar elit elvesztette hitelét, nem tud példát mutatni. Nemcsak a politika a felelős így a jelenlegi helyzetért, hanem az egész elit. Ilyen önkritikus mondatokat vágtak egymásnak az elit tagjai, akik most kemény önvizsgálatba kezdtek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"kerülni akarták a szervezők, hogy a politikai elitre szűküljön ez a fogalom, aktív politikust nem is fedeztünk fel a közönségben" Pedig a befolyásos, mindent meghatározó elitet ők alkotják...
Peller Anikó
@adrenalin: jó, csak a szarrá gazdagodott harácsbólogató nyaloncsereg az nem elit. És még csak nem is nagyon befolyásos. Mert az például nem befolyás, hogy nyomogatom a gombot amelyiket ukázba kapom és kirúgnak ha eltévesztem.
Borsodi
Akkor lenne rend a ezt a sok léhűtőt mind elzavarnák,nem venném el semmijüket csak takarodjanak el minél messzebb.
human
Azért furcsa, hogy csak most kaptak észbe. Most, hogy egy gázszerelő gazdagabb lett mint legtöbbjük. Ez biztos fáj a hiúságuknak. És gondlom mostanra már saját üzleti érdekeiket is megsértette Orbán klientúrájának piaci terjeszkedése.
Azt valóban jól látják, hogy Orbán a középosztály és az elit megvédése helyett a klientúra kiépítésre összpontosított. De elég lassú felfogású elitünk van, ha ez csak most esett le nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.