Aczél Endre, aki korábban annyival tudta kommentálni a Kiss László-ügyet, hogy az áldozat biztosan „szeretett kefélni", most hasonlóan reagált az áldozat nyilatkozatára is – olvasható a 444.hu-n.

Miután megszólalt az áldozat, Aczél továbbra is kételkedésének adott hangot a Facebookon. Úgy gondolja, hogy Kiss Lászlóék ismerték az áldozatot, és azért tették ezt vele, mert „bevállalós csajnak” tartották,

aki felnőtt fejjel egy ismeretlen, de nagyon csinos fiúval minden további nélkül bemegy egy »raktárnak« tetsző lakásba, az isten tudja miért. Nyilván a bélyeggyűjteményéért.

Hozzátette azt is, hogy „Kiss László (harmadrendű vádlott) soha nem tagadta, hogy volt – finoman szólva – "szexuális kapcsolata" Zsuzsával”. Pedig az ügybe áprilisban belebukott úszókapitány lemondó nyilatkozatában azt írta, hogy az ítéletben foglalt cselekményt soha, semmilyen körülmények között nem követte el.

Aczél Endre nem hisz Kiss László áldozatának és nyomja a műsort a Facebookon

Aczél továbbra sem hisz az áldozatnak. Úgy látja, a nő nyilatkozata és vádirat tele van ellentmondásokkal. Szerinte ezt támasztja alá az is, hogy Kádárék Kisséket a büntetés lejárta előtt kiengedték.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
Szerencsétlen hülye. Beleszaladt egy akkora hatalmas sallerba, hogy képtelen belátni a tévedését. De miért nem kussol legalább, mint a többi gyökér, aki védte az erőszakolót.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A saját taplóságát fejezi ki vele csupán...
Edy Andre
Szerencsétlen hülye. Beleszaladt egy akkora hatalmas sallerba, hogy képtelen belátni a tévedését. De miért nem kussol legalább, mint a többi gyökér, aki védte az erőszakolót.
pbalage
Volt egy időszak, amikor a szomszédaimat csak akkor láttam, amikor megjöttek.
Mégsem gondoltam, hogy tizenegyszer érkeztek meg és egyszer se mentek el.

Azt gondoltam több esze van ennek az ürgének.
Pálinkafőző Rézüst
valszeg neki is volt hasonló "tette", és most így próbál bagatellizálni (tudatlan fideszesek kedvéért: www.szomagyarito.hu/szocikk.php?id=1637) , kimenekülni a kérdések elől...
dr. prédikátor
acél endre Te nagyon hülye!!!Te teleszart térdzokni!!!Az áldozat igazat mondott!!! te pedig jobban tennéd ha a szád szájzárat kapna!!!Moslék egy ganaj vagy!!!vajon ha a hozzátartozóid közül valaki megerőszakolnának akkor is igy pofáznál???!
bzoli
Masszív alkoholista. Mindenhonnan kikopott már. Fontos, hogy miket zagyvál össze? NEM. Ennyi.
human
Egy fiatal nőnek megtetszik egy csinos, sportos férfi és elvonul vele etyepetyézni. Ez idáig rendben van. De Aczél elfelejti a következő momentumot, hogy a nő ott szembesül vele, hogy érkezik még két férfi akikkel már akarata ellenére kell "kedvesnek" lenni.
A másik, hogy Aczél megfeledkezik a dominancia tényezőről. A dominancia nem a szeretetről, a közös megegyezésről szól. Az arról szól, hogy nekem van egy akaratom és mivel én vagyok a domináns, neked ennek alá kell vetned magad. Az ilyen ember abban nem elégül ki, hogy olyannal fekszik le, aki ebbe beleegyezik. Az ilyennek szüksége van az ellenszegülésre, hogy dominanciát gyakoroljon. Ez megjelenhet nemi erőszakban, vagy a feleség véresre verésében.
Törölt felhasználó
Azt azért mondjuk ki, hogy akkoriban, ha nőknek kilátszott a bokájuk az ma olyan volt, mint ma egy alúlról belátós miniszoknya. Teljes tested fedő fürdőruha stb. Szóval nem az a kérdés, hogy egy 18 éves lányról beszélünk, aki azonnal elment-e szobára egy nagymmenő sportolóval, hanem arról, hogy más elmenni valakivel, akit választott önszántából vagy hárman, egymás után megerőszakolják..

Amúgy férfiként mondom, hogy mi kurvanagymenők vagyunk és köztiszteletnek örvendünk, ha használjuk a nőket, de fordítva egy kurva volt azonnal..:) Nem várnám el hétköznapi polgártól, hogy ezzel egyetértsen, de Aczéltól igen..

Szóval Aczél úr nem mindegy, hogy csapba szarni vagy szarba csapi. Ez most önre is igaz:)
feriron
Aczél hitbéli kánonja Lenin és Sztalin halálával lezárult ! Az nem tud megváltozni ! Amilyen hülyeséget a fejében vesz, a kaszás úgy fogja elvinni !
Natsuki
Agyatlan hímsoviniszta barom. Tökmindegy, hogy valaki hogy öltözik, hogy a hírek szerint szeret-e "kefélni", az erőszakra nincs mentség. Partiba dobni egy elkábított lefogott nőt meg mindenképpen elég minimum a kasztráláshoz.
Nem tudom mit szólna Aczél "úr" ha a lányát-unokáját-anyját használták volna így, és csak azért, mert a hírek szerint szeret kefélni...
Nem ember és nem férfi az ilyen.
Natsuki
@ziziplanet: a 60-as években jelent meg a miniszoknya, és kb a 20-as évektől már nem bokáig fedve jártak a nők. a fürdőruha sem fedte a teljes testet...
Natsuki
@ziziplanet: sőt, már bikini is régen volt...
Törölt felhasználó
@Natsuki: Nem értek a divathoz, nagymamám mesélte még régen de ő egy tizessel több volt. Szóval igaz amit mondasz, de 10 évről beszélünk. Akkoriban és ma sem szoktak az uszodából valakinek a szobájára menni. Itt nem is ez a kérdés, hogy rákapott-e a 18 éves lány a menő sportolóra, hanem amit nem akart...
Natsuki
@ziziplanet: ezzel teljesen egyetértek. A "nem" ugyanis tagadószó, s mint ilyen az "igen" ellentéte. A divatot illetően csak azért írtam, mert a bikini 46-ban jelent meg, 50-es években terjedt el. De rohadtul mindegy, mi volt divat, a nem akkor is nem és a nemi erőszak akkor is erőszak, ha az áldozat önként megy fel a lakásba.
Jozefina
Zsuzsa asszony ma 55 év után miért is áldozat???
A férfiak legalább nyolcvan százaléka babérokra törekszik, hogy lehetőleg minél több szűz lánnyal legyen dolga. Ugyanakkor házasságkötéskor elvárják, hogy az ara szűz legyen. Az itt pampogó férfiak miről is beszélnek??? Valószínű ma már csak ők is emlékezetszexet folytatnak. Mi a bizonyíték arra, amit Zsuzsa asszony ma állít??? Semmi!!
Csizmás Kond
@ziziplanet: Naszóval ha már eljutottunk oda, hogy az is lehet tudva ment kefélni már nincs sok addig, hogy mindhármukról tudott...
Ilyen ügyeket piszkálni marhaság. Kis megbukott. a hölgy pedig meg kellett volna őrizze inkognitóját vagy ha nem tetszett ami elhangzott róla azt kérje ki magának ne az olyan esetet tisztázza amire már senki nem emlékszik tisztán.
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: Nem nem. Amiről te beszélsz az ég és föld. Nézd nem nagyzolásból, de 21-ig minden hétvégén megvolt a betevő falatom volt hogy kétszer egy hétvégén. A pornófilmekben gyakori jelenet a többes meg szextárskereső oldalakon, de a mindennapokban nagyon kevés ilyen csaj van és ha van is azoknak a 90% soha nem tenné meg csak erre masztizik:) Azt el tudom képzelni, hogy már rohant is a szobára, de a folytatást már nem..
silber13
Aczél Endrével nem kell foglalkozni! Egy vérig sértődött senki, akit kivágtak a laptól és most acsarkodik mindenre, mindenkire.
szaboria1
@silber13: Meg azt sem kell elfeledni, hogy Gyárfásból élt éveken át lásd Nap tv.
glorianna
Furcsa, hogy Aczél mennyire erőlteti a témát... egyáltalán, már-már elcsitult kicsit a hangzavar Kiss körül, erre előkerül Zsuzsanna, rácuppan a sajtó, megy a habverés ezerrel egy régesrég lezárt ügyben - mindezzel kínos helyzetbe hozva egy sereg olyan embert is, aki az események idején nem is élt, és az égadta világon semmi köze az egészhez. Kinek-minek használ ez? Mert érdek nélkül nincs ekkora paláver... De nagyon gusztustalan az egész - mármint az idén zajló események. Az 55 év előttiről is van véleményem, azt esetleg majd máskor.
Csizmás Kond
@ziziplanet: Nem tudom mi az igaz ezért nem is boncolom...csak ha már idetolták akkor kibeszéljük...
Borda
Vén fejjel vagy több tapasztalattal rendelkező ember gondolja,gondolhatja azt,hogy annak a másik embernek nem tiszta a szándéka vele szemben. Egy 18 éves naiv, tisztességes kislánynak a mai napig nem jutna eszébe rosszra gondolni amikor egy korabeli azt mondja, mutatni szeretne valamit. Az aki már nem szűz, ANNAK AZ AGYÁBAN FORDUL MEG A HÁTSÓ SZÁNDÉK. Ezt pedig az itt írkálók egyike se mondhatja el magáról. Márpedig egy tiszta kislány ilyen, nem véletlen óvom az enyémet is.
Draba
@Jozefina: És mi a bizonyíték az ellenkezőjére?

Amúgy Aczél elvtársra érvényes és találó Kövér köteles efti mondása,a kommunista kutya meg a demokárés szalonna hasonlatáról.
Dr plágium
Aczél leszerepelt, menjen a büdös p...ba. Nyalja ki kiss seggét, vagy szopja le!
Natsuki
@Jozefina: A nemi erőszak nem a szexről szól, hanem a hatalomról és a dominanciáról. Aki abban elégül ki, hogy magatehetetlen nőt "használ", lefogva, tudva, hogy az nem akarja, de neki mégis hatalmában áll megtennie vele... az nagyon nagyon BETEG és aljas ösztönlény. Nem nevezném állatnak, mert nem akarom az állatokat megsérteni. Az áldozatnak ezt megélni borzalmas, feledni nem lehet, ha kap jó segítséget, akkor feldolgozni és túlélni, és esélyt kapni arra, hogy egészséges szexuális élete legyen és bízzon, talán.
Felháborít, hogy az áldozat magyarázkodjon.
El tudja képzelni, mekkora lelki erő kell ahhoz, hogy valaki ezután a hatósághoz forduljon? Azzal szembenézni, hogy még ma az a kérdés, hogy nem ő provokálta-e ki? Hát még 55 éve.
És ha akkor 3 sztárolt sportolót elítéltek akármire is az ügyben, hát akkor tuti, hogy igenis történt VALAMI - mert egyébként mint a hím,es tojást védték öket.
Még ha "Zsuzsanna" kefélni is mert volna fel az egyik fiúval, mert miért is ne, akkor sincs sem joga sem mentsége 3 férfinak ahhoz, hogy megerőszakolja, begyógyszerezze, lefogja.
A rohadt életbe is.

Felháborító, hogy még az áldozatnak kéne bizonyítania.
Dr plágium
@Natsuki: Nem kell bizonyítania semmit! A bíróság akkor hozott egy ítéletet! Csak a sportolói érdemeiknek köszönhetik az aljas férgek, hogy olyan enyhe büntetést kaptak!
És igen igazad van, erre e tettre nincs mentség!
Pálinkafőző Rézüst
aczél efftásat dugják szájba, (ne is seggbe, de akár az is lehet) hárman, egymás után, oszt majd meglátjuk, hogy félreálló zsibbadt szájjal, (vagy seggel) belőle kicsorgó "naftával" hogy fog vitézkedni a jószág...
cs.n.
Ha így gondolja, így gondolja. Minek foglalkozni vele? Én meg nem hiszek pártállami híradósoknak, oszt ennyi.
percsi
Acél Endre megérdemelne egy ilyen semmitmondó kalandot. Bemegy valakivel egy helyiségbe és hárman megkínálják hátulról! A mocsok visítva rohanna a rendőrségre!
Egyetlen egy ember sem támadhatja meg embertársát, nem tehet olyat, amit az embertársa nem akar, pláne három!!! Mindegy, hogy hol-mikor, miért vannak ott.
Kiss és társait ki kellene tiltani a közéletből, törölni kell a dicsőség tábláról, anyagi javakat meg kell vonni tőlük! Bűncselekményt követtek el, ezek a lények szégyene a társadalomnak!
papa.49
@Jozefina: Szerinted miért kéne felmenteni ezeket a tetűket, a lényeget nem érted, ők a nem létező ,,felsőbbrendűségük,, tudatában úgy voltak, hogy találtak egy lőhető vadat, és meglőtték,, csak azt nem szabad elfeledni NEM A 18 LÁNYNÁL VOLT ECETES VÍZ HANEM A SZOBÁBAN, ERGÓ EZEK ÍGY ÉLTEK, EZ VOLT A MENTALITÁSUK!!!
Akkor azért még az országban nem azok a körülmények voltak mint most...
wagabund
acélnak alig maradt ép agysejtje, azzal próbál valamit elérni..Bolgárral jól megbeszélik a témát, aztán betol egy erősítőt, majd írni kezd...közben hozzák a gyógyszerét..de az sem segít...

acél felett eljárt az idő... Nővérke, figyelmeztesse erre a tényre, legyenszíves.
papa.49
@wagabund: Valamikor szerettem a riportjait, de már vagy 20 éve ki nem állhatom a pacákot)))))))))
human
@Natsuki: Hát igen. Egyesek szerint egy nemi erőszakról szóló per azzal a kérdéssel kell ,hogy kezdődjön: - Hölgyem, miért engedte, hogy hárman megerőszakolják?
Így nem csoda, hogy a nők titkolják, mert a szégyenérzés mellett sokan egyből őket fogják vádolni. Pont ahogy itt is történik.
Január
@papa.49: Aczél is lerombolja szép lassan mindazt, ami a nagyközönség számára szerethetővé tette. Jobban tenné, ha hallgatna és ülne a még meglévő babérain!
Nil
Én meg Kiss Lászlónak nem hiszek.
Bizt
Nil
befejezem: biztos lett volna hasonló kaliberű, de tisztességes edző is
Borsodi
Kiss Lászlónak nem lesz bántódása,meg ússza nincs bizonyíték.Nem is akarnak találni.
GyAnna
A pofám leszakad!
-Kiss László hablatyolása az esetről nemcsak őt,hanem hanem hivatali felettesét is minősíti...aki elsősorban azért védelmezte az utolsó pillanatig kegyeltjét,mert pontosan tudta/tudja,hogy ő is sorra kerül az eset elemzése,kiértékelése során...
- Aczél úr ez a bűncselekmény el nem évülő a törvénytisztelő keresztény emberek szemében...
- a mai napig nem kértek a "sportuszodai szex- sztárok" bocsánatot,mert szerintük tevékenységük a Sportuszoda "rendes"szolgáltatásainak része volt...
Ha a szövetség elnöke képtelen levonni az eset kezelésével kapcsolatos tevékenységének szükséges következményeit akkor " moral insanity",amit érdemes kezeltetni,de semmi esetre sem való a szövetség elnökének.
GyAnna
Van még emberség!
Május 7-én, szombaton este az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában megszólalt egy nő. Egy nő, akiről – ki tudja, miért – eddig azt terjesztették, hogy halott. Egy 73 éves nő, akinek 18 éves korában élethosszig tartó traumát okozott, hogy három férfi megerőszakolta. Közülük az egyik 20 hónapos börtönbüntetése után úszóedzőként, szövetségi kapitányként az elmúlt 55 évben egyfajta nemzeti kinccsé, élő legendává vált, és végül csak a nyilvánosság nyomására mondott le a tisztségéről a múlt hónapban. Áldozatként tekint magára, bocsánatot sem kért. Nevét a mai napig uszoda viseli, díszpolgári címe van, és még mindig, a valódi áldozat nyilatkozata után is sokan mentegetik. Az alábbiakban egy férfi, kolléga, sportújságíró levelét olvashatjátok, amelyet tegnap éjjel, Takáts Zsuzsanna televíziós interjúja után küldött el nekünk. Németh Attila újságíró vendégposztja.



Tisztelt Takáts Zsuzsanna!

Szégyellem magam, és szeretnék bocsánatot kérni öntől újságíróként, férfiként és emberként, újságíró kollégáim, férfi- és embertársaim helyett.

Bár csak 42 éves vagyok – szinte annyi, mint az ön fia – engedje meg, hogy bocsánatot kérjek egykori sportújságíró és újságíró kollégáim nevében, akik az 1960-as években, majd a következő évtizedekben sem igyekeztek kideríteni, mi történt valójában azon a szörnyű napon. Nem emelték fel szavukat, sőt cinkosan hallgattak, amikor Kiss László, Lantos László és Várszegi Lajos megúszta néhány hónap börtönnel, és nem tiltakoztak akkor sem, amikor brutális tettük ellenére mindhárom elkövető úgy térhetett vissza, és úgy dolgozhatott évtizedeikig teljes megbecsülésben, mintha mi sem történt volna.

Bocsánatot kell kérnem azoknak az újságíróknak a nevében is, akik az 55 esztendővel ezelőtti gyalázat újbóli napvilágra kerülte után minősíthetetlen nyilatkozatokat tettek önről, akit nem is ismertek, sőt már halottnak hittek.
Egy ismeretlen, halottnak hitt asszony korábbi megerőszakolása után mondta azt Gyárfás Tamás, hogy Kissnek...
advocat
Aczél uram! Látszik, hogy múlik az idő. Persze a korában még könnyebb visszaemlékezni a mi történhetettre. De emlékszik-e arra, hogy mi történt, Ott volt? Honnan tudja (mint a többiek, hogy szeretett ...?) Hányszor látta az uszodában. Kikkel? Tanúskodnának a "perújításban", hogy bizony naponta járt az uszodában és tudják...? Van ilyen, Nincs. Akkor jobb lenne hallgatni, mint a hülyeségét védeni. Sajnos nagyot csalódtam önben. Is.
amaramaistanna
@Mirabilis: Nem tudott róla, hogy állítólag meghalt, de nem is akart nyilatkozni, de amikor az "urak" hetet havat összehordtak úgy érezte, hogy kénytelen megszólalni. A történet melyet az "urak" előadtak minden pontjában sántított ,hazug volt. Érdemes az RTL KLUB oldalán meghallgatni az interjút. Több, mint megdöbbentő.
Natsuki
@Csizmás Kond: Abszolút nem értek egyet. Éppen elég baj, hogy 55 évig el volt hallgatva az ügy. Kaptak anno valamilyen büntit - gondolom azért csak ennyit, mert ugye mégis csak sztárolt úszók voltak + mert ha valaki utánanéz, a nemi erőszak mint bűntény csak nem oly régen jelent meg a büntetőtörvénykönyvekben mint tényállás - asszem a 20. század közepe táján, de van ahol most sem szerepel benne (és nézzünk csak körül, most is az megy, hogy biztos a lány volt a hibás, "kiprovokálta" és különben is az a hír járta róla hogy...) És MA is ugyanez van! A nemi erőszakok legalább 3/4-ét nem jelentik - mert az áldozat szégyenkezik, mert megalázva érzi magát, és mert újra és újra bizonygatnia kell, hogy nem, ő EBBEN nem volt benne. "Zsuzsanna" nagyon jól teszi, hogy nem hallgat, hogy nem tartja meg magának a sztorit, mert erről beszélni kell. Nem KL-en kell elverni a világ baját - de éppen elég baj, hogy akkor szinte egy ejnye-bejnyével megúszhatta - kapott egy keveset, azt sem ülte le, amit ült, azt sem szigorú börtönfokozaton, ráadásul utána az ország hőse és példaképe lehetett - és a múltról ő is, mindenki más is mélyen hallgatott.
Ez a vén marha (Aczél elvtárs) meg melléáll?
Elkövetni egy nemi erőszakot, nem botlás. És nem apró dolog. Ki az a beteg agyú, akinek EZ kell ahhoz, hogy örömet érezzen? Egy kiszolgáltatott, megfélemlített, tiltakozó lány? Lehet ölni hirtelen felindulásból, elborulhat valaki agya - de nincs hirtelen felindulásból elkövetett nemi erőszak.
Mint szakember, KL lehet ász, lehetett bajnok úszó, de emberi lénynek sz@r alak. És ezt nem lehet kimosdatni. Akkor se, ha a lány egyébként ne adj isten imádott kefélni. Bár a jelek szerint itt egy tapasztalatlan lány naív módon 3 ragadozó csapdájába sétált bele. Buta volt? Az. Hibás volt? NEM.
wpym
Több, mint 50 éve lezárt ügy, semmi jelentősége.
Natsuki
Nem volt pontos a fogalmazás... Már Hammurapi törvényoszlopán is szerepelt mint bűntett, de hol jobban, hol kevésbé büntették. Volt amikor csak pénzbüntetést kellett fizetni a lány apjának, vagy a nőnek kellett tucatnyi tanúval bizonyítani, hogy nem paráználkodott, hanem őt megerőszakolták. A római jog csak 500 körül mondta ki, hogy az erőszakos közösülés bűncselekmény. Nálunk meg 1997-ben fogadták el, hogy a nemi erőszak nem csak nő ellen történhet, valamint kikerült az, hogy házasságon belül nem az. Mindegy, kis törióra.
Leticzkine kzs
@Natsuki: Meraznemisúgyvót! Az elkövetkezőkben majd Aczél szerint, Zsuzsa ajánlotta fel, hogy a bikinijében lévő bélyeggyűjteményét megmutatja a gyanútlan fiúnak a félreeső épületben, és amikor beléptek, letámadta szerencsétlen áldozatát, aki segítségért kiáltott. A kiabálásra két deltás úszóbarát segített a sietségére, de ők sem tudták lefogni a negyvenkilós szexuálisan magából kikelt tomboló leányt, aki rajtuk is erőszakot vett.
Ezek után ecetes vízzel lemosakodott, és megfenyegette a fiúkat, hogyha szólni mernek, legközelebb hozza a többi lányt is. És mindezt Aczél a szekrényből sasolta, de máig nem szólt, mert félt a leánytól.
Desischado
aczél egy barom! Kívánom neki, hogy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen ezt átélni!
fütyi
Ez Aczélista stílus fáj ! Ez az alkoholista túlélő nem tudom hogy mit csinált volna, ha ugyanez a lányával történik meg.
Minden ismeretségét összeszedte volna , hogy a " jó képű úszó fiatalembereknek" kitőrje egy életre a nyakát. De folytatom : lehet hogy ez a kis törékeny lány talán szimpátiából vagy felnézésből vagy egy kis gyors kaland reményében talán le is feküdt volna a Lantossal, de nem így! Visszaélni egy lány kiszolgáltatottságával, visszaélni a saját hódító megjelenésével és egy másik férfi alá lökni azt, aki " rajong " érte, igy már undorító és gusztustalan a történet. A bünti amit kaptak nagyon karcsúra sikeredett. Megérdemelték volna, hogy bent a sitten a nemzetiségiektől ugyanezt kapják bele a popijukba, természetesen két emberi állat által lefogva , keresztre feszítve. Egy életre elment volna a kedvük az örömszerzés e "remek "formájától.
human
@Natsuki: Én butának sem nevezném azért, hogy félre vonult egy vonzó, szimpatikus férfival. Egy egészséges ember soha nem arra gondol elsőként, hogy a másik biztos pszichopata.
Dr plágium
@human: Naiv volt, nem gondolt semmi rosszra.
Natsuki
@human: A butát úgy értettem, hogy tapasztalatlan és naív volt, nem gondolt semmi rosszra. Pl arra, hogy egy olyan fiú/fiúk, akik(k) példaképek, ilyenre képesek.
De még ha és amennyiben esetleg le is akart feküdni AZZAL a fiúval, ez akkor sem menti a 3 pasas tettét.
coni
Aczél arra gondolhatott, hogy annak idején sokan tudhattak arról, hogy mik történnek az uszoda környékén. Egy normális országban senki nem gondolna arra, hogy életveszélyes valakivel bemenni egy, az uszoda területén lévő szolgálati lakásba úgy hogy rengetegen (többek között a barátnői) látják a napozóban, hogy kivel ment el a lány. Ha minden lányt megerőszakolnának aki kettesben marad egy férfival már 12Milliárdan lennénk a földön.
Az utóbbi időben kissé józanabbnak tűnt Aczél, de lehet az agysejtjei már nem éledtek újra.
vonotok
Tc.Takáts Zsuzsanna ! Olvastam levelét. Le kell hajtanom fejemet a sorai előtt.
Szégyellem magamat pedig csak 61- éves vagyok.
A történtek idején gyermek voltam. De olyan - általam nagytiszteletűnek örvendő ember - mint Aczél Endre A csalódás, kiábrándulás mély gödrébe lökött.
szaboria1
Jól megkavarták ezt az ügyet most már egy rendőr is megszólalt. Tehát az eset megtörtént.
amaramaistanna
@wpym: Vannak bűnök, melyeket, lehet, hogy lezártak, mint rendőrségi ügyekett, DE! MORÁLISAN SOHA NEM ÉVÜLNEK , NEM ÉVÜLHETNEK EL!
amaramaistanna
@amaramaistanna: ...természetesen az ügyeket egy t-vel írjuk...bocsánat..
süsüasárkány
Nem hittem, hogy aczél elvtárs túltesz györgy nevű névrokonán!
süsüasárkány
@szaboria1: péterfaly most már legalább a rendőrt is vizsgálja.
Ez az ember, már mint péterfalvy, olyan mint a pápának a ...
amaramaistanna
@Mirabilis: Látom nem érted, vagy nem akarod érteni... legalább megnézhetnéd a videót...
Aki Én
@Csizmás Kond: @Jozefina: Sikerült e témában alulmúlni önmagatokat.
Egy jogerősen elítélt, tettét a botrány kipattanásának első napjaiban nem is tagadó elkövetőt próbáltok igen ostobán védeni, és eszerint kétségbe vonjátok az ítélet jogosságát.
Ehhez már tényleg elég ostobának kell lenni.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: majd ha megerőszakolják többen is ájulásig vmelyik nőnemű(?) szeretteit, akkor talán(?) elgondolkodnának. Ha van mivel. Vagy ők vinnék az ecetes vizet. Ki tudja ezeknél a sekély értelűeknél?
papa.49
Le kéne már venni az étlapról ezt az elmeroggyant senkit aki senkinek nem hisz csak a kissnek!!!
wpym
Több, mint 50 éve lezárt ügy, ennek ellenére egyes félintegrált, szellemileg elfuserált gyökerek morálra próbálnak (szerencsére csak próbálnak, de nagyon nem megy az sem lol) hivatkozni?
A csajt anno megrépázták, amiért ez a fickó megkapta a magáét, felesleges túldimenzionálni ezt a hétköznapi, egyszerű történetet.
wagabund
acél nézi a tv-t titokban? na jó, ha be van b@szva, akkor nem, de amúgy nem ártana tájékozódni néha.
Aki Én
@Csizmás Kond: @Jozefina: Feltettétek az ,,okos" kérdést, hogy mi a bizonyíték. Hát ha szellemi színvonalatok, logikátok, tisztánlátásotok nem volt meg hozzá, akkor itt van nektek ez. Neki hisztek? Nem mintha normális embernek eddig kétsége lehetett volna.

propeller.hu/itthon/3216880-kiss-laszlo-mindent-bevallott
Csizmás Kond
@Aki Én: ...soha senkit ne értékeljen egy olyan ember aki önmagát geciként titulálja.
Ha majd eljön az idő és a hóbortod átalakul normális emberi viselkedésé, akkor még tárgyalhatunk.
A te és a hozzád hasonló véglények, akik mellőzve minden önkifejezést és csak azért írnak hogy itt valakik befogadják az nálam értéktelen.
namihami
Bandi, amit felépítettél egy élet munkájával azt most villámléptekkel építed le. Ebből már nem tudsz jól kijönni, de abbahagyni még lehet. A blama már megvan és meg is marad, de legalább csend lesz.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...természetesen a jó öreg mellébeszélés. Mellékesen, a spermában van egy felirat, de te ezt sem értheted, nem vagy képes ezt sem értelmezni, mint ahogy a fenti témát.
Látod ez vagy te. Rúgtál egy óriási öngólt, és nem bölcsen csendben maradsz, hanem még te véglényezel másokat. Ez sokadik eset, amikor egyértelműen kiderül, hogy nem vagy képes helyén kezelni a dolgokat.
De maradjunk a témánál. Arról van véleményed?
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@Csizmás Kond: A sexuális életed nem tartozik rám.
Köszi a választ, erre számítottam.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: :))))))))))) igen, kb. ennyi a jószág...vagy még kevesebb...:)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.