A Fidesz-frakció szóvivője szerint a Párbeszéd Magyarországért (PM) által javasolt alapjövedelem a felelőtlenség és a demagógia iskolapéldája.

Halász János a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön azt mondta, hogy Szabó Tímea, a PM társelnöke teljesen hiteltelen, és elhallgatja a valóságot: azt, hogy éppen "a szociálliberális kormány" vette el az emberektől a fizetéseket.

A szóvivő hozzátette, hogy a családtámogatási rendszert is szétverték, míg a jelenlegi költségvetésnek köszönhetően havonta gyermekenként 2500 forinttal több jut a családoknak.

A gyermekszegénység ellen a mostani kormány tette a legtöbbet, amely ezenkívül újraépítette és megduplázza a korábban lerombolt otthonteremtési támogatást is – mondta Halász János, kijelentve: mindenkinek a megfelelő segítséget kell nyújtani, differenciáltan.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
2002-2010 között hallgattuk, hogy "minden csak akarat kérdése" meg " a Fidesz mindenre tudja a megoldást" ..
Hát most lehetne bizonyítani, az akkor oly nagy pofával harsogott szakértelmet!
Szóljon már valaki a Fidesznek, hogy 6. éve ők kormányoznak, a korrupció mértékén, a haverok bankbetétjén, anyagi javaikon kívül nem sok minden növekedett!
4 millió ember a létminimum alatt él, de örüljünk, hogy 500 ezer viszont remekül el van...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
samucska60
Megy ám a hazug fidesz propaganda ezerrel...Én úgy emlékszem, hogy 2002-ben, amikor elbukott orbán, Medgyessy rögtön beváltotta az ígéretét, és 50%-os béremelést hajtott végre az egész közszférában...Vagy rosszul emlékszem? És mintha a családi pótlékot is utoljára a zorbán előtti kormányok emelték volna, nem? A jelenlegi adókedvezmények pedig döntően azoknak érnek valamit, akik kellő jövedelemmel rendelkeznek..A nyomorultabb nagycsaládoknak pedig - ilyenből azért több van - meg még életképes jövedelmük sincs. Ők mehetnek a levesbe. És persze kötelezhetők arra is, hogy eltartsák a nagymamát, ha az a 27 ezres csillagászati nyugdíjából éhen akar halni.
human
A szocik alatt volt rezsitámogatás, amit csak a rászorulók kaptak. Most meg a leggazdagabbak kapják a legtöbbet. Kárt tagadni, a fidesz elitista párt, aki a kisemberben csak a meggazdagodás eszközét látja.
zöldszem
2002-2010 között hallgattuk, hogy "minden csak akarat kérdése" meg " a Fidesz mindenre tudja a megoldást" ..
Hát most lehetne bizonyítani, az akkor oly nagy pofával harsogott szakértelmet!
Szóljon már valaki a Fidesznek, hogy 6. éve ők kormányoznak, a korrupció mértékén, a haverok bankbetétjén, anyagi javaikon kívül nem sok minden növekedett!
4 millió ember a létminimum alatt él, de örüljünk, hogy 500 ezer viszont remekül el van...
human
@zöldszem: Minden lopásra tudnak megoldást.
eugen4402
@zöldszem: De jó, hogy emlékeztettél rá, amikor Orbán utoljára járt az ATV stúdiójában, K. Olga háromszor is rákérdezett, tényleg csak az akaraton múlik?
És újra, meg újra elmondta Orbán, hogy ő tudja a titkok titkát, lesz egymillió munkahely, és amerre nézünk, virág terem... Elmúlt hat év. Egy "évértékelőt" sem ártana tartani, mert a munkahelyek más országokban vannak, és itthon csak a vadvirágok illatoznak. Ez csak egy vélemény, nem is kell elolvasni...
Hellcat
@zöldszem: A fideszben nincs szakértelem...ezt gondolom te is tudod.
nyanya001
A gyermekszegénység ellen a mostani kormány tette a legtöbbet, amely ezenkívül újraépítette és megduplázza a korábban lerombolt otthonteremtési támogatást is – mondta Halász János, kijelentve: mindenkinek a megfelelő segítséget kell nyújtani, differenciáltan.

A rinocérosz jöhet a receptért olyan vastag bőr van pofátokon !
nevemnick
Szemrebbenés nélkül hazudnak, ami jellemző az egész bagázsra
alterego56
"alapjövedelem a felelőtlenség és a demagógia iskolapéldája"
Az viszont rendben van hogy a mangalica szerelő vagyona tavaly napi 42 000 000 azaz negyvenkettőmillió forinttal növekedett.
Toby
Köszönjük - tudjuk! Meg azt is, hogy az időskori halál is a szociknak köszönhető! Még valami?
Desischado
A minimálbér megadóztatása, a segély drasztikus csökkentése, a közmunkabér éhbérre való csökkentése, a támogatások megszüntetése, kihagytam valamit? Jól mondja Nyanya, a krokodilusok és a rinocéroszok, de még a Nasa is sírva könyörögne azért a hihetetlen vastagságú bőrért, ami ezeknek a pofázmányán van. Hazudnak annyit, amennyit nem szégyellnek, ezek az aljas, mocskos bélférgek!
Dr plágium
Nyugodtan kimondhatnák, hogy a fidesz csökkentette a fizetéseket pl. a műszakpótlékot...és még sok minden mást elvett az emberektől.
A rezsicsökkentés szart sem ér, nálunk pl. a villanynál havi 84 ft.
Aztán van nálunk fűtéstámogatás a nyögdíjasoknak, mindenkinek egységesen 14 ezer. Tehát akinek 70 ezer a nyögdíja az is annyit kap, mint akinek 199,500- akkor mi a f@szról is beszélnek?
telegdilaci
@eugen4402: Van 1millió munkahely! csak az közmunka! és akik külföldre menekültek.mind hozzá lettek számolva a foglalkoztatottakhoz! OV-akkor nem hazudik mikor alszik.
eugen4402
@telegdilaci: Teljesen igazad van, csakhogy akkor nem kellene mocskolni az EU-t, akik részben teljesítették OV ígéreteit. A "közmunka" meg a mai nyelvújítás vívmánya, a jobbágyok kötelező munkáját jelenti, régen úrdolgának, vagy faludolgának nevezték, ma meg azzal bizonyítják, hogy jobban teljesítünk...
kukac50
A Kurva anyját annak a Fideszes politikusnak amelyik 6 éve kormányon van és még most is az MSZP-re mutogat vissza! Több mint 6 éve vannak kormányon, illő lenne programokkal a szegénység felszámolására elő állni! A rossz gazdaság politikának köszönhető,hogy egyre szegényebb az ország. Arra hivatkoznak,hogy jó az export amit az autó gyártás hoz,arról nem szólnak,hogy az autó alkatrészek importból valók,és már nem is olyan jók a mutatók.
dömdödöm
A szocik alatt vot minden ami kellett , utána az sincs ami minimum kellene . Nagy különbség !
Amibe belenyúltak az xarrá változott és utána midenki várja a csodát . Ez a pontos helyzet sajnos .! vagy hülyét vagy robotot vagy marhát ,esetenkénként keleteurópai kisérleti állatot
csinálnak belőlünk .:-((
zöldszem
@dömdödöm: Szia Dömi! Rég jártál erre! Miami Hawaii???
dömdödöm
@zöldszem: Nem ! Sem Miami sem Hawaii , Rilex , nappal 1 éjjel 2 ,5
Szókrakész
Akkor ti nem a parlamentben ültetek?
Nem jóváhagytátok, aláírtátok az IMF és EU kölcsönt?
Nem ti hagytátok Dr. Nokiásdobozt egész nap parizert zabálni?
.
.
.
.

Mindenről tudtatok, mert minden bizottságban ott ültek az embereitek.

NE MASZATOLJATOK!!!
koszpeko
@Szókrakész: Tájékoztatlak fidesz birka,hogy nem volt nokiás doboz.
Szerintem le vagy maradva.
www.atv.hu/videok/video-20160126-kora-esti-hirado-2016-01-26
Kérdezd meg a másik végét annak amit nyalsz,hogy miért nem adják vissza amit a Gyurcsány és a Bajnai kormány elvett.
zöldszem
@Szókrakész: .Napnál is világosabb, hogy ezek évtizedek óta egymás mocskát "takarítják"..néha persze eljönnek ezzel-azzal verik a tamtamot, hogy mekkora ellenfelek...de a vályú körül nagy az egyetértés..
Szókrakész
@koszpeko: Te bégetsz állandóan.
Nekem legalább van saját világnézetem, nem úgy mint neked az agymosós gyurcsányos, bajnais kamuk.

Én megértem, hogy érzékenyen érint a farok és örömadód, gyurcsányi fikázása.
De ez a te problémád.
Most azért, hogy nem mindenki olyan hülye, agymosott, csőlátó, mint te, attól még emberek.
Azért nem kell mindenkit szidnod, mert nem azok a hagy kapjam be tövig Feri stílusú emberek, mint te.
koszpeko
@Szókrakész: A kérdésre ha válaszolnál és egy pillanatra kihúznád a fejed egy pillanatra az aktuális ülepből örülnék neki.
A felfoghatóság kedvéért újra ide másolom neked:
Miért nem adják vissza amit a Gyurcsány és a Bajnai kormány elvett?
koszpeko
@Szókrakész: Volt itt valaki aki izo néven futott.
Az nem tudta csak így leírni Gyurcsány Ferenc nevét.
Egyébként agymosott,hülye,csőlátó?
Te puffogtatsz itt folyamatosan fidesznyik dumákat.
Saját világnézet?
Nekem csak bégetésnek tűnik a vezér kos után.
Jaaa!!!
A hajlamaidhoz semmi közöm.
De gondolom ez után a mondat után az első sorokban vonulsz a büszkeségetek napján az Andrássy úton.
"hagy kapjam be tövig Feri "
"érzékenyen érint a farok és örömadód"
Borsodi
Az oké,hogy el vették de legalább volt fizetés és normális munkahely,Mszp től azt hittük megszabadultunk,és jobb lesz.Minden rosszabb lett,menekülnek az emberek külföldre dolgozni,hogy ne veszítsék el a házukat amit egy életen keresztül munkával kerestek,nem lopással,csalással,mint ahogy most divat.Ezek a pártok leszerepeltek,Gyurcsány haza vágta az mszp-t Orbán a fideszt és négy millió embert,ehhez asszisztál Matolcsi ezt még lehet fokozni,egy talpnyaló fideszes köztársasági elnökkel Áder már nem jó a királynak.!
Toby
Ilyenkor mindig az foglalkoztat, vajon mit gondolhat az a fidesznyik bégető, akit ennyire hülyének néznek? Az értelmesebbje tudja, hogy szemrebbenés nélkül hazugság árad belőlük!
mariaberta
Ezek akkora hülyeségeket mondanak, hogy már nem is érdemes válaszolni.
jolibaba
@Szókrakész: mindenről tudtak, mert tartalékolni akarták a megtorlást, hatalomra kerülésük esetén. De ez nem azért történt,mert bent ültek a parlamentben, hiszen ha az akkori miniszterelnök, vagy miniszter szólásra emelkedett, Navracsics meg méltó párja kivételével kivonultak az ülésteremből. A szociknak nem volt egy Kövér-etsuk, hogy megbírságolják a tisztelt társaságot. A fizetést természetesen felvette mindegyik. Pénzéhes banda volt a fideszben akkor is.
Szókrakész
@jolibaba: Ez a legundorítóbb, legyen jobb, vagy baloldali!
Tisztában vannak a bajokkal, malőrökkel, sikításokkal, ... és nem tesznek ellene semmit, mert spájzolják az infót későbbre, hogy a zsarolási potenciál meglegyen.

Hányinger politikusaink vannak.
Közük nincs a magyarsághoz, a néphez, a hazához.

Csak a húsosfazék, a hatalom érdekli őket.
Ó-buda
@jolibaba: vissza kellene fizettetni az egész bagázzsal
simmering73
Utoljára 2008-ban kaptunk fizetésemelést. 2010 óta ez a féreg banda van hatalmon. Most 2016-ot írunk.
Macskaszem
Újabb orbitális hazugság az orbi kúrmánytól. Emberfia el nem hiszi már, mégis sulykolják, mert ha valamit sokszor elmondanak akkor igaznak gondolják a Zemberek. És vannak ilyen zemberek, sajna. Lásd: két tollas nemzeti orbánbirkák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.