Késsel támadott meg egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten - hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nemjoezigy: Csak duhos vagyok, mert ha a menekultek oriasi szamat nezzuk, akik ELLENORIZETLENUL mentek keresztul tavaly Magyarorszagon, abba bizony belefer egypar bunozo is... Ez a fiu is a nepenek a legaljabol valo, Pakisztanban is szar alak, Magyarorszagon is az. Ha viszont ilyen szepen vegig van vezetve az anyaga a magyar titkosszolgalatnal, es a rendorsegen, akkor az a belugy szegyene, hogy mint piti bunozot (sehol egy Al-Quaeda, egy ISIS!), engednek jogtalanul Ma.o.-n tartozkodni!
Magyar szerencselovagok, piti bunozok is mentek annakidejen '56-ban nyugatra, hiszen a koztorvenyesek elott kinyitottak a bortonkapukat! Na, azok se rozsat szedni mentek Amerikaba, Ausztraliaba, Angliaba, Ausztriaba, hanem megprobaltak a bunozest ott is. Vagy elkaptak oket, vagy nem.

Akkor egyaltalan mire merik megirni ezt a cikket? Miert nezik ugy altalaban a magyart teljesen hulyenek, retardaltnak?
Tudod, aki orbant isteniti, az most kapott egy cumit, amin elragodhat, elszornyulkodhet, mig a Gazda, Don orban haza nem jon a foci vb-rol.. Aki meg gondolkodik, az legszivesebben folrugna az ilyen bajgunarokat..mint bakondi...

A kisbetuk sehol nem veletlenek, az en szememben kb,. ennyit ernek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Persze, vegyék csak el ami kell nekik! Ugye? Európa kell? Tessék. Unio vezetői felajánlják neki, lányok kellenek? Nem nagy ügy! - legalábbis merkelék és az itt megjelenlő migráncssimogatók szerint.
1magyar
Londont már bevették mire észbekaptak.
JAJMÁR
Nagyon elege lehetett már Magyarországból, minél előbb menni akart.
Egyáltalán meddig kell várni egy fellebbezés eredményére, és mennyi esélye van annak, hogy helybenhagyják a kérelmét?
és annak, hogy a kiutasított személy ki is megy? Csak a hírverés, az működik ezerrel, de az legalább jó drága!
wagabund
@1magyar: merkel könnyen ajánl fel mindent...nincs családja, ne kell féltenie az örököseit..

így könnyű...
Aki Én
,,A pakisztáni állampolgárt korábban a határon fogták el tiltott határátlépés miatt, majd menekült kérelmet nyújtott be, azt elutasították, ez ellen fellebbezett, hat hónappal később pedig Bicskére került, onnan érkezett Budapestre."
Csak azt nem értem, mi a bánatos lófaszt keresett Budapesten, vagy egyáltalán az utcán? Miért nemvolt azonnal kitoloncolva ha tiltottan jött ide?
Ez kinek a felelőssége??? Nem pont az ilyen Bunkókondi belbiztonsági lúzeré? Nem tanácsolta belbiztonsági főtanácsadóként, hogy zavarják haza az ilyeneket? Csak nem jól jön nekik az ilyesmi?
Ez nekem nem mutat mást, mint a belbiztonság és a kormány töketlenségét, amit propaganda célra használnak fel.
Csizmás Kond
@karma1: Szeretném látni ha az a beleférő egypár bűnöző, téged, a családodat, a lányodat avagy hozzád-tartózókat zaklatná, támadná vagy ölné mennyire volnál beleegyező...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.