A magyar-izlandi 1-1 után a válogatott játékosai arról meséltek, mire számítanak Ronaldóék ellen, és mit szóltak a 25 ezer, néha petárdázó magyar szurkolóhoz.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
...visszaszámlálásnál a nulla következik...
szerintem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Vicces a fiú.Sajnos van esélyünk egy méretes zakóra.De én hozzátenném azt ,hogy a mérkőzéseiken a közeli képeken, nem csak -Ronaldó arcán,hanem a többiekén is láttam azt az igenis mérhető fáradtságot-ami már az apátia szintjén van,és per-pillanat a pokolba kívánják a focit.Gyakorlatilag az egész évet végigjátszották, utazgattak.Belefáradtak,mert a kihívásoknak, a pénz varázsának-és a játék szeretetének meg akartak felelni.Még egy meccsre összeszedik magukat-és félő,hogy elkapnak minket-azután kis pihenőjük van.De hajrá magyarok.
dr. prédikátor
Én úgy láttam hogy az Izlandiak saját maguknak rúgtak gólt!!! bakkor ezek miről hablatyolnak???A portugálok meg bedöngetnek majd hármat!!!
Yoda69
Ha a portugalok nem nyernek, akkor utazhatnak haza. Eleg nagy a tet, es a vilag egyik legjobb csapata. Szoval csoda lenne ha nyernenk. En 2:1-as zakot tippelek.
Yoda69
@dr. prédikátor: Ez igaz, de ha visszanezed, akkor lathatod a center rajta volt a labdan. Ha az izlandi nem rugja be, akkor a center megteszi. Az izlandi probalt menteni, de a kapu kozepenel ez eleg nehez. En nem hibaztatom erte, tetlen ongol volt.
silber13
Én csak a nagy eufórialelkendezés közepett csak annyit mondsnék: Szép, szép,de emlékezzetek irapuatora...
Peller Anikó
Csak nem képzelitek, hogy a portók majd 3 öngólt rúgnak? Kicsit sokallom, de lehet, hogy van az a pénc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.