Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házban pihen – adta hírül a hvg.hu horvát lapértesülére hivatkozva.

A Barcelona sztárjátékosa Mészáros Lőrinc 700 milliós villájában nyaral

A focista az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában tölti a szabadságát. 

A felcsúti polgármester Orbán Viktor egyik legközelebbi barátja, és bár vagyonnyilatkozatában szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, a kérdéses villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található, tehát valószínűleg nem ez az, amiről nyilatkozott.

A Barcelona sztárjátékosa Mészáros Lőrinc 700 milliós villájában nyaral

A HVG megkérdezte a horvát lap képein szereplő Villa Maria építőjét, aki megerősítette, hogy az ingatlan tulajdonosa Mészáros Lőrinc. Emlékei szerint a magyar milliárdos tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Fradigege: Persze, ez nem a Mészárosé, ő csak megvette. Még nem is 0rbáné, mert ő csak a pénzt adta rá (abból a közpénzből, ami a keze között elvesztette közpénz jellegét.) De majd ha eljön az ideje, 0rbáné lesz. Mi meg nézünk bambán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Ez a zsírmore villája. Nem lehet a nevén egyelőre. Majd valamelyik orbán pulya megörökli.
nemjoezigy
Na ez is egy módja a magyar közpénz külföldre juttatásának!
nemkati
@Fradigege: Persze, ez nem a Mészárosé, ő csak megvette. Még nem is 0rbáné, mert ő csak a pénzt adta rá (abból a közpénzből, ami a keze között elvesztette közpénz jellegét.) De majd ha eljön az ideje, 0rbáné lesz. Mi meg nézünk bambán.
sgyuri2003
simon 200 mészáros 700
ezek szerint most mészáros három rabszíjat fog kapni.
sgyuri2003
mennyi taho azaz TAO százmillió ment ki külföldre.
van egy rossz hírem, horvátokkal van kiadatási egyezményünk.
Hellcat
@Fradigege: Pontosan...minden a qrbáné a Mészáros csak báb...hordják neki a papírokat, hogy írd alá és kuss...
pagoda
Olyan szép!!!
Mészáros ur, szeretnék én is ott nyaralni. Lehetséges?
Manhattan
Kinek villája, kinek szigete, kinek hajója, kinek szállodája... érdem szerint!..
RonaGyuri
Ha ezek a szegény rokonok, barátok és üzletfelek egész nap csak a vagyonukat számlálnák nem érnének rá megszolgálni a padronénak! =))
human
Mi a garancia rá, hogy az adóbevallásából is kifelejt pár milliárdot? Semmi és az fideszes adóhivatalt nem is érdekli.
F_Viktor
...és a fityeszes birkák szerint ebben sincs semmi kivetnivaló, ez így helyes, tűkön ülve várják 2018-at, hogy újra rájuk szavazhassanak.
bakegya
Azért kíváncsi lennék az Orbán ennek a vagyongyarapodásnak idő és mérték arányát tekintve,mivel indokolná MAGYAR VISZONYLATBAN EZT A GIGA VAGYONGYARAPODÁSÁT A MÉSZÁROS GÁZSZERELŐNEK.
AZ APJA,ORBÁN GYŐZŐ ÉS A KÉT FIÚ TESTVÉREI,TIBORC A VEJE-HASONLÓ LOPOTT VAGYONNAL LETT KIPÁRNÁZVA,HA NEM TÖBBEL-HÁT MIT ENGED MEG MAGÁNAK MÉG EZ A PEREPUTTY???
SZÁMOLTASSA EL A MAGYAR NÉPÉS AZ EU EZT A TOLVAJ BANDÁT!!!-Mert hogy a FELZÁRKÓZÁSI MILLIÁRDOKAT EZEKNEK UTALTA AZ ORBÁNKURMÁNY AZ BIZTOS!!!
justhpeter
Ideje a rendszerváltásnak ! Legyen mondjuk 2018-ban.
bakegya
@justhpeter: mért kellene adig várni...a szemünket is kiszúrják ezek,hogy ne lássunk ne halljunk semmit-csakkk tapsolhatunk ahhoz, ahogy ezek sportból lopnak,csalnak!Furmányos disznóság amit és ahogy az orbán és pereputtya hülyét csinál a magyar társadalomból.
bakegya
... bocs a helyesírásért,de ez a vagyonosodási virtcsaftja ennek a bandának olyan kontraszt bennem ,hogy már robban az agyam... éppen egy olyan családi dráma közepéről írok ahol az apa váratlan autóbakesetét követően a háromgyermekes családanyának-aki mellesleg rákbeteg,közmunkát kell végezni,hogy a gyemekeit ne vitessék állami gondozásba(nevelőszülőhöz,mert ugye most ez a módi az orbánkurmány spórolós államháztartásában)...az eü.munkatársaim az utcán tiltakoznak...és akkor leközöl a sajtó egy ilyen luxust???@justhpeter: 18-ig mit lophatnak ezek még?
percsi
Mikor fogjuk azt olvasni, hogy visítva mennek a sittre a patkányok!
bencemacska
@Fradigege: Szerintem a villa tulajdonosa az NK Osijek, azé meg papíron a mészáros. A mészáros tulajdonosa egy offshore cég, amelynek a tulajdonosa ugye titok! (De meddig???)
bakegya
A két kis arany oroszlán nem volt képes bevédeni ezt a kis putrit.SE BAJ,VAN MÉG FEDÉL A TIHANYI KUCKÓBAN,VAGY A GELLÉRTHEGYI PALOTÁJÁBAN A FOCIAKADÉMIKUSSNAK.
A felgyorsított EU-adakozásból dupla ekkora kecót is vesz a LŐRINC BARÁT AZ EDDIGI GYAKORLATNAK MEGFELELŐEN!!
nemkati
@Mirabilis: Nem az a baj, hogy kihagyták, hanem hogy honnan van nekik.
mariaberta
Ha emlékezetem nem csal, Demszkyvel micsoda cirkuszt csináltak pedig még oroszlánjai sem voltak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.