Földönkívüliek emelték ki az ágyából az éjszaka közepén és vizsgálták meg többször is Georg Spöttlét, a kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértőjét. Végül már fegyverrel a kezében ült az ágyban, ha esetleg a szürke idegenek ismét feltűnnének a hálószobában – talált rá 444.hu.

A német származású exrendőr főállásban a pesti Zara Hotel biztonsági főnöke, tanít a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, az elmúlt évben vérbő migráncsozással haknizza végig a fideszes médiát.

Elrabolták az ufók a Fidesz kedvenc migráncsozó "szakértőjét"

A kilencvenes években még más jelenségek foglalkoztatták: az álom és ébrenlét határán tapasztalt földönkívüliekkel történt találkozások vezették rá Spöttlét arra, hogy előbb egyszerű idegenkutató, majd a harmadik típusú underground egyik legelismertebb ufológusa legyen.

Egy ezoterikus-fantasztikus magazinban arról számol be: eleinte csak megmagyarázhatatlan sebeket vett észre magán, majd az idegenek hús-vér valójukban is megmutatták magukat. Körülötte sorfalat állva a kis lények könnyedén kiemelték az ágyából. Kábultan ébredt másnap reggel. Ezek után következtek azok az álmatlan éjszakák, amikor éjszakánként már fegyverrel a kezében ült az ágyban.

Spöttle az 1994-es budapesti UFO-kongresszuson, az UFOCON-on már a német CENAP (rendkívüli égi jelenségeket kutató német szervezet) küldötteként tartott előadást.

Spöttle úgy tartotta: a Stasinak volt egy UFO-részlege, ami több kelet-berlini minisztériummal és az NDK légierejével is együttműködött, és a Humboldt Egyetem pszichológusai is segítettek azok kikérdezésében, akik kapcsolatba kerültek földönkívüliekkel.

A 444.hu megkeresésére a biztonságpolitikai szakértő korabeli élménybeszámolóit nem cáfolta, de már nem tűnt ugyanolyan határozottnak a földönkívüliek létezését illetően, mint annak idején.

Arra a kérdésre, hogy van-e információja arról, hogy a Magyarországot sújtó bevándorlási válság kialakulásában volt-e szerepe esetleg földönkívülieknek, azt válaszolta: olvasmányai alapján nem gondolja, hogy ha léteznek más civilizációk, akik látogathatják a Földet, beleszóltak volna politikai folyamatokba vagy társadalmi változásokba.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
A kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértője. Hahaha! Asszem ez eleget mond úgy a kormányról, mint a Herr Szakértőről. Van élet az agyhalál után is. :))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szmeagol
Remélem, h, mint "biztonságpolitikai szakértő" nem kap fegyvert a kezébe?
JA!
Azonnal el kell venni tőle!
Equus
megnyugtató, h egy ilyen idióta tanít is ... éppen közszolgákat
Grumpycat
Elrabolták az ufók a Fidesz kedvenc migráncsozó "szakértőjét"

Így már biztosan nem látunk több ufót. Ezek után meggyőződtek, hogy nincs értelmes élet a földön.
Clavigo
Elférnek azzal a kretén patakival együtt,,,,egy kórteremben.
vadnarancs
Semmi különös, csak egy újabb fideszes...
Rózsika Hatházi
A kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértője. Hahaha! Asszem ez eleget mond úgy a kormányról, mint a Herr Szakértőről. Van élet az agyhalál után is. :))))
Yoda69
Nem kene ennyit inni, ilyen ritkan. [Hofi]
pbalage
a fideszeseknek a kényszerzubbony legyen az egyenruhájuk!
1magyar
Én is láttam már megmagyarázhatatlan villogó,hömpölygő gömböt. Attól, hogy tagadják a földönkívüli lényeket még létezhetnek.
Az ember annyira okosnak képzeli magát - miért?
pbalage
@1magyar: aztán USB csatlakozó volt-e rajta?
1magyar
@pbalage: Nagyon vicces vagy, de igaz volt, nem is voltam semmi szer hatása alatt.
pbalage
@1magyar: amúgy egyszer én is láttam egyet asszem, és vagy egy évig gondolkodtam is az eseményen, és ráadásul matematikailag is valós számnak gondolom az idegen civillizációk létezését, de most beugrott egy vicc:

Egy vidéki paraszt bácsi UFO-t lát. A TV interjút készít vele:
- Mondja el bácsikám, hogy mit látott?
- Ááh, nem értek én a beszédhez!
- Ugyan már! Mondja el, mi történt!
- Jaj, hát, tényleg nem bírok én a szavakkal!
- Csak röviden, tömören.
- No, éjjel mentem kint a mezőn, kibaszott sötét vót, oszt he, hú, mi a kurva anyja, aztán megint kibaszott sötét vót.
Veleda
Újfajta szer van a piacon. Kicsi zöld tasakban árulják. A kör középpontjába kell állni, körbevesznek jóbarátok, whyskit rá, és meg van az álom. Hülyéknek bejön :))
1magyar
@pbalage: Én sem értem a mai napig, kb. 25 éve volt. Volt aki azt mondta gömbvillám lehetett, csak az meg nem hömpölyög - szerintem.
nevemnick
spöttle, spottle vegyé már egy rollert és húz el vele a másik hülyéhez a patakihoz.
Szókrakész
Azért ne vegyük félvállról a dolgot.

Csak nézzük meg a nácik UFO kapcsolatait.
A Thule és Vril Társaságokat.
Az amerikai, orosz UFO technológiát.
Roswell.
Szverdlovszk
Aztec, New Mexico
..
..
..

Vagy az szovjet libsibolsi forradalom kitervelőit, kivitelezőit, a szovjet pártvezetés hozzáállását az UFOKhoz.

Sorolhatnánk.

Miért kell lefikázni vvalakit, ha ilyet állít.
Akinek nem volt része benne, az honnan tudja, hogy min ment keresztül?!?!?!

Bezzeg a zsidók, keresztények, muszlimok hihetnek a patásban, az a vallás, vagy hit nem szégyen igaz?
Vagy a többi vallás híveit nézzük.
Csak vegyük a mitológiát.
Ami valójában a letagadott történelem.
Csak mert a mostani vallásoknak keresztbe tenne.
drywall
Remélem, hogy nem hozzák vissza! Lehet, hogy a kis földön kívülieknek is beszámol, hogy mit tud a betolakodókról! Gondolom, hogy kíváncsiak lesznek rá! Hát, csak had beszélgessenek! (www.becsapottak.gportal.hu)
bakegya
Biztonsági zubbonyt rá...még mielőtt röpül!!!
cs.n.
Az ilyen eseteket manapság alvásparalízissel magyarázzák általában. A kilencvenes években amúgy is rohadtul felkapott volt UFO-téma, elég, ha csak az akkor induló X-aktákra gondolunk, vagy az akkor világhírré lett Roswell-i esetről, meg a kamuboncolásról. Ez is csak a jéghegy csúcsa. Szóval én az alapján nem ítélem meg Spöttle-t, hogy mit mondott az ufólázas '90-es években, az irreleváns. Most a migráncslázas '10-es évek vannak.
jancsipapa
Szerintem a Flórit is az UFO-k rabolták el . A "Kedves Vezetőnek" semmi köze az eltűnéséhez
Lepényleső
Az utolsó puzzle darab ami eddig kimaradt a képből? Szép alkotás lehet?
Box Hill
Normális embernek a saját tapasztalata hétszentség. A balliberálisoknak az sem.
Peller Anikó
@sokrakész: jó párhuzam, igazad van. Aki minden vásárnap vonul a templomba miséztetni magát az normális pedig sosem látta az istenét.

Aki viszont van olyan szerencsétlen, hogy megtalálják az ebek, az hiába is mesélné el mi történt vele, jobb ha kussol magában mert -minta fenti háeszekből is látható- csekély képességű emberek azonnal lehülyézik. Előbb hinnék el a Hófehérkét mint a milliónyi félelemmel és rettegéssel teli beszámolót amit az eltérített áldozatok sokszor csak hosszas unszolásra adnak elő.

Csak egy példa, miért kellett titkosítani az ufó aktákat ha azok nem is léteznek, hümm?
nezelodo
Ha nem csal az emlékezetem a dakotánk jósnőt is fizetett egykor a pénzünkből, miért ne lehetne neki UFO szakértője is, ha egyszer a Pataki Attila nem váltotta be az elvárásokat CÖF-ögés közben.
kkalman
Remélem, hogy Herr Spöttle jó pénzért ufószakért, illetve újabban migráncsszakért. Ha nem, akkor megérdemli, hogy az UFÓ-k elrabolják.
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: Te vagy a bizonyíték rá!!!
eugen4402
A professzor úr nyilván kerülni akarja a széleskörű társadalmi sokk-hatást, mintegy megnyugtatásul kijelentette, hogy a 90-es években jöttek a szürkék, aztán szép lassan elmaradoztak... Hihető is: ma már a kutya sem akar ide kényszer-települni. Csakhogy a helyzet ennél összetettebb. Köztudomású tény, hogy az Alfa-Centauri lakói hiper-intelligens lények, olyannyira, hogy mivel kis szürke alakjukban nem igazán kedveltük meg őket, most ázsiai és afrikai menekültek képében érkeznek kontinensünkre. Ez már az invázió, melyet még a 90-es években Markus Wolf és Stasi szakértői dolgoztak ki. :-)))
kamazuka
Ez pontosan így történt!Tanúsíthatom!
Az egyik földönkívüli,meg is kérdezte a másikat.
-Maargit,hááá normááális,?
Ekkor jött egy másik ufó,ebből előjött a Nógrádi ufónauta,és elénekelte kánonban de szólóban a traubis dalt átköltve,az
"amikor a berber még csak kisgyerek.
..
1magyar
Az ufó élményeket előadó embereknek jobban hiszek mint a templomba betérdelőknek.
Az előzőeknek nem fűződik anyagi érdekük a történethez míg a templomba járóknak, illetve az oda őket becsalogatóknak igen
solidedge
Kedves UFO-k. Nem mindenkit kellene visszahozni.
lewega
Eddig csak a csüngőhasúról gondoltam, hogy elmebeteg, de úgy látszik azokkal is veszi körbe magát!
vonotok
Ezek a hülye Ufók. Hát nem vissza hozták. Talán még egy próbálkozást megérne, csak soha NE hozzák vissza.
magyarbakancs
A Hülye emberek tarolnak a kormánykörül.
Lehet,hogy a kormányban is?
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: ma 00:27-re. Nem fura egy kicsit, hogy rajtad, biciklisen, meg egy-két hasonszőrűn kívül ezen az oldalon agyhalottak kommentelnek? Nem keveredtél te rossz oldalra?
nemfideszes
Vannak emberek, akik egy kis reklámért, figyelemért és persze pénzért bármilyen marhasággal képesek előállni, és vannak olyan idióták, akik gondolkodás nélkül el is hiszik.
nemfideszes
@Szókrakész: Hű, öreg a te fejedben iszonyú nagy káosz lehet. Mielőbb fordulj orvoshoz amíg nem késő!
Érdekes, hogy az UFO-k mindig csak fideszeseket rabolnak el. Lehet, hogy az UFO-k mögött is Soros áll? Gyurcsány pedig valójában földönkívüli, embernek álcázva.
Peller Anikó
@nemeszes: "Érdekes, hogy az UFO-k mindig csak fideszeseket rabolnak el." :))) Ehhez nem kell komment, a te fejedben is nagy a kosz.

Próbáljunk menni sokrakész gondolatmenetén, tehát:

Aki vallásos az agyhalott, hülye, vigye el őket az istenük de ne hozza vissza, a hívő idióta aki gondolkodás nélkül minden marhaságot elhisz, ilyen hülye emberek tarolnak a kdszcs-ben a kormány körül vagy még a kormányban is jó pénzért (ez mondjuk talált) és Gyurcsány. De a vallás valójában alvásparalízis BCG oltással megelőzhető.

És az ilyen idióták még tanítanak is.. Hümm?
nemfideszes
@Peller Anikó: Na akkor,
1. Poénnak szántam egy kis sarkítással. Ha nem értetted, akkor sajnálom.
2. Én soha sem állítottam, hogy aki vallásos az agyhalott. Sőt….
3. A vallást nem kéne keverni a földönkívüli életben való hittel. Már csak azért sem mert míg az előbbi pusztán spirituális alapon nyugszik, utóbbi fizikailag is bizonyítható, már amennyiben létezik földönkívüli élet. Csak hát pont ezek a bizonyítékok hiányoznak Spöttle esetében is.
4. Mi a franc az a kdszcs?
5. „De a vallás valójában alvásparalízis BCG oltással megelőzhető.”
Ezt most nem igazán értem. Ezt ki állítja?
Mert az még rendben, hogy alvási bénultság alatt fellépő hallucinációk miatt vallásos, hívő lesz valaki de, hogy mi köze ennek az egésznek a TBC elleni oltáshoz?!

Hogy a vak hit és a zavaros eszmék találkozásából mi is születik erre itt egy példa:
rejtelyekszigete.com/akiknek-rogeszmeje-volt-hogy-a-hale-bopp-ustokost-egy-ufo-koveti-a-menny-kapuja-szekta-tortenete-1-resz/
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: "Gyurcsány pedig valójában földönkívüli, embernek álcázva."

A lényegre tapintottál.
Nem ember.
Csak annak látszó...
Peller Anikó
@nemfideszes: Hát jó, legyen poén és így az ufok nemcsak fideszeket rabolnak hanem mindenféle nációt, mintákat vesznek, csipeznek és hibridizálnak. Van akit visszadobnak és sokan eltűnnek örökre. Van, hogy egy egész falu.

A kettes pont nem jött le (neked). A szokrakesz gondolatmenete alapján készítettem az hívő agyhalottas bekezdést, mert ő azt vetette fel, hogy minden ufólátó vagy ufóval (ebe) találkozó lehülyéztetik legyen bárminemű rémisztő és valós élménye de a vakhitű vallásos -aki sohasem látott istent sem szent józsefet, sem krisztust de ennek ellenére buzgón hisz benne- simán hihet bármilyen marhaságban.

Pedig ha az ufólátó hülye akkor a vakhitű vallásos százszorosan hülye, hiszen nemcsak ő, de senki más nem látott még istent, tiszta elmebaj olyan dologban hinni ami színtiszta kitaláció.

Csupán ezen cikk hozzászólásaiból válogattam, amiket az ufólátó spötte kapott tőletek, átfordítva a vallásos áhitatú hívőkre. Na így világos?

3. de igen, éppen ezen analógia alapján tettem, mert ha minden ufóélményben részesülő szerencsétlen egy hülye agyhalott, akkor mi lehet az akinek még élménye sem volt csak születésétől fogva belediktálják a fejébe a vallásos maszlagos hülyeséget.

A bizonyítékok természetesen hiányoznak a médiából, érthető módon, hiszen minden információ a földönkívüli életről szigorúan titkos és az idegen technológiák birtoklása érthetően nem tartozik sem a plebsre sem külföldi hatalmakra. De az internet tele van megfigyelésekkel és beszámolókkal.

4. hát a fidesz sarjúpártja a kpvdszcs vagy mia rosseb.
5. igazad van, a BCG oltással a Sabin cseppekre akartam asszociálni a paralízis ellen de ez valóban nem igazán volt érthető.
nemfideszes
@Peller Anikó: A vallás, a hit mindig is jelen volt az emberiség történelmében. A többistenhittől kezdve az egy istenhitig. A hit és a vallás mögött gyakran az akkori ember számára megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségek álltak, de legalábbis szerepet játszott benne. És ahogy sokan állították, magukról hogy találkoztak földönkívüliekkel, ugyanúgy sokan állították már, hogy találkoztak Istennel, Jézussal stb. Találkozásuk bizonyítékaként még stigmákat is produkáltak. Aztán ezek közül volt amelyre találtak reális elfogadható magyarázatot, volt amire nem, ugyanúgy mint a földönkívüli vagy annak hitt találkozásokra. Nem állítom, hogy van Isten, de azt sem, hogy nincs, mint ahogy azt sem állítom, hogy nem létezik földönkívüli élet, de azt sem hogy van. De azt határozottan állítom, hogy a történelem során már nagyon sokan éltek vissza az emberi hiszékenységgel, és ahogy írtam pillanatnyi hírnévért, pénzért adtak elő különböző történeteket természetfeletti találkozásokról.
Én is nagy „fogyasztója” vagyok az összeesküvés elméletekről, természetfeletti jelenségekről, ufókról stb. szóló dokumentumfilmeknek és könyveknek, de szókrakésszel ellentétben én nem veszek mindent „készpénznek”.
Equus
@Peller Anikó: húúúú... nőből van és gondolkodik :O
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: tegnap 19:17-re Nem értem a válaszodat, lécci világosíts fel, ,hogy jön ide a Gyurcsány? Ez valami fóbia? Akarsz beszélni róla? Mit szólnál Csernuss dokihoz?
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: "Mit szólnál Csernuss dokihoz?"

Miért?
Bevállalod?
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: "Nem fura egy kicsit, hogy rajtad, biciklisen, meg egy-két hasonszőrűn kívül ezen az oldalon agyhalottak kommentelnek?"

Hidd el!!!
Már rég kiszúrtam.
Elég csak a kommenteket olvasgatni és azonnal bizonyított az általad is említett agyhalott
állapot.
Yoda69
@Szókrakész: Te is olyan vagy mint az a vadbarom, aki az autopalyan szembe megy a forgalommal, es meg o mondja: ennyi hulyet, mind szembe megy a forgalommal.
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: tegnap 23:42-re Csernuss doki szerepét? Miért is ne! Ha akarsz róla beszélni! @Szókrakész: tegnap 23:49-re. És nem félsz a korpa, meg disznó szindrómától! Nem, te kitartasz az utolsó lehelletig. Méltányolandó. Végül is, egy fecske is csinálhat nyarat. Próbálkozz!
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: Én mint agyhullagyalázó vagyok itt.
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: Látom, gyomrod van hozzá! Az ünnepi ebéd mi lesz? Velőrózsák rántva? Jó étvágyat!
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: Persze.
Most kopíroztam a receptet a Hannibál filmekből.
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: Akkor, jó étvágyat a rántott celluloidhoz. Nehogy megfeküdje a gyomrodat, nem venném a lelkemre. Azért, ha nem haragszol, én maradnék a tanyasi, kapirgáló csirkeaprólék levesnél, cérnametélttel. :))))
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: "Azért, ha nem haragszol, én maradnék a tanyasi, kapirgáló csirkeaprólék levesnél, cérnametélttel. :))))"

Meg kell hagyni, értesz a levesekhez.
Imádom én is.
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: Daragaluskával még jobb és imádom benne a csirkelábat. Attól függetlenül, hogy pesti vagyok. Vagyis budai. De úgylátszik a jó kaja elsimítja az ellentéteket is. Jó lenne, ha ez így is maradna, vagy meghonosodna, de ez csak hiú ábránd. SAJNOS!!!
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: Csak a hülye média és a pártok kutyulják meg a dóóóógokat. Uszítanak.
Amúgy a magyar az békés, emberszerető, sőt megkockáztatom, poénos, vicces, humorra éhes nép.
Egy vasárnapi falunapon, vagy egy vidámparki összejövetelnél én senkit nem tudnék utálni a nézete miatt.
Eszembe se jutna ilyeneken filózni, ezen megmázsálni embereket.
Poénkodunk, jókat dumcsizunk, elcsipegetünk egy-két fél marhát, de a politika ilyenkor nulla.
Rózsika Hatházi
@Szókrakész: Mondd, a fél marhák nem dőlnek el az istállóban? :))))
Szókrakész
@Rózsika Hatházi: Nem, mert sztenderre rakom őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.