Az Együtt arra szeretne választ kapni, hogy 

milyen gazdasági, vagyoni kapcsolatban áll a miniszterelnök és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester.

Az Együtt szerint Orbán Viktornak nemcsak politikai érdeke, de személyes felelőssége is tisztázni a nyilvánosság előtt, hogy milyen gazdasági, vagyoni kapcsolatban áll Mészáros Lőrinccel – idézi a párt közleményét a HVG.

Szabó Szabolcs, a párt képviselője az alábbi kérdéseket intézi Orbán Viktorhoz:

Járt-e ő maga vagy bármelyik közeli családtagja a Mészáros Lőrinc cége tulajdonában álló, a horvátországi Ugljan szigetén lévő nyaralóban, illetve a polgármester vagyonnyilatkozatában is szereplő Vir szigetén lévő ingatlanban?

Mikor jártak először az egykor Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Rézhegyi nyaralóban?

Miért gondozzák Orbán Viktor kutyáját, a híressé lett Nárcisz nevű kuvaszt a Mészáros Lőrinc használatában lévő hatvanpusztai birtokon, és mit keresett ott a miniszterelnök feleségének autója?

Orbán Viktornak 15 napon belül kell válaszolnia az országgyűlési képviselő kérdéseire.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nem fog válaszolni mert megteheti...nem lenne semmi következménye.
vonotok
Már nem megbántásként. De nagy hülye kérdések. Ezt egy egyszerű állampolgár is tudja, Viktor egy kéz mozdulattal lesöpri az asztaláról.
Talán ha egy kicsit komolyában venné az ellenzék saját szerepét, jobban megkélne szorongatni ezt a népnyúzó bandát.
Macskaszem
Semmitmondó, lekezelő, válasznak nem nevezhető valamit fogunk hallani, de igenis fel kell tenni ilyen kérdéseket, sokkal többet, sokkal gyakrabban.
Eriksson
Ezek aztán az ütős kérdések, Orbán rögtön összetojja magát a válaszkényszer súlya alatt.
Tényleg csak ennyire fussa az Együtt-nek? Szánalmas.
Kutyuska
Gondolom, Mészáros Lőrincből lesz a második "ilyen nevű ember", akit soha nem is látott, ső akiről még nem is hallott Orbán. Nem gond neki letagadni bárkit a baráti, ismeretségi köréből, ha az érdeke úgy kívánja.
Csodálkozó
Majd kihazudja magát, oszt' jónapot!
Nemhiába mondják, hogy következmények nélküli ország vagyunk.
Egyetlenegy sunyi tolvaj hibbant egy egész országot tesz tönkre az EU üdvözítő mosolya mellett.
nemfideszes
@Eriksson: Nem, csak szokása szerint elbújik majd a függöny mögé, amíg Árpika megírja a kérdésekre adandó válaszokat.
Mégis, pártatlan ügyészség és rendőrség híján, a kérdéseken túlmenően milyen eszközei vannak a mostani ellenzéknek, például annak kiderítésében, hogy a csuti és családja milyen alapon is használja életvitelszerűen a nemzet gázszerelőjének nevén lévő ingatlanokat?
bakegya
D...ezt nem így kell elintézni.
Mészáros ebből nem is értem mit szeretne kihozni...keveselli a járandóságait...vagy szeretne még néhány terepjárót...még az is lehet ,indulni akar 18-ban???,mi a szar jöhetett közbe?
Netán rájött ő is mint a lala,hogy a vicctor tényleg csakkk egy kis g...???
papa.49
@köhögő bolha: Találó)))))))))))))))
Perwool
Még a végén csinálnak Mészárosnak egy stróman minisztériumot!
Ha a Tóni gyerek kapott, nehogy már ez a lószar ne kaphasson!
wagabund
ugye ezek a kérdések csak úgy viccelődések?...mert komoly választ erre ne várjanak...méghogy a kutyát mé gondozzák...?jééézusom...(mondaná Havas)

és még ezek akarják a népet vezetni? nemááá..
kkalman
Ilyen kérdéseket az óvodás unokám tesz föl. Az Együtt ilyen hozzáállással akar rendszerváltó párt lenni? Ez lenne a kisebbik baj, a nagyobb, hogy erre a szellemi teljesítményre a többi ellenzéki párt is alkalmas. A kormány leváltására annál kevésbé.
Desischado
Akasszanak fel hétszer, ha orbán válaszolni fog. Majd vagy hazudik, vagy meg sem hallja. Sajnos, ebben az abszurdisztánban ezt is lehet, mert a nép és az ellenzék is hülye! Tisztelet a kivételeknek!
babp1982
Ezek bizony komoly kérdések a várható válaszok komolytalanok lesznek! Ne má fijjug tudtok ti ennél komolyabbat is! Vagy nem?
dr. prédikátor
A viktor szopkin a geci soha nem fog válaszolni!Majd visszavág valami baromi nagy marhasággal mint ahogy szokott!!!Ettől a féregtől nem várható válasz!!!Vagy majd a tokonyárpi vagy a gülüszemű tonyó megirja a választ!!! elvégre propagandaminyiszter!!!
karma1
Nagyon hulye, rossz kerdesek...Ezt egy laza "mi nagyon jo baratok vagyunk, miert ne hivhatnam meg a horvatorszagi ceges nyaralomba? Latogathatjuk is egymast, es igy auto is allhat a haz elott... Egy igaz barat vigyaz a masik baratja haziallataira, mig az szabin van...Ez egy igazi baratsag koztunk..." Ezekkel a valaszokkal mindent lesoporhet a palyarol...
amaramaistanna
@kkalman: A kérdésnek egyértelműnek és világosnak kell lennie, még akkor is, ha neked nem is tetszik. Ha tájékozott lennél, akkor tudnád, hogy ezért az "óvodás" megjegyzésekért perelték be az Együtt-et, kiegészítve Mészáros strómanságára tett megjegyzéssel. Lehet értetlenkedni, de ezek a kérdések is rögzítik azokat a bűnöket, melyet elkövettek. Gondoljátok már végig pártszimpátia nélkül. Neked és társaidnak lassan mindegy, hogy van-e sapka, vagy nincs az Együtt fején, amely a az egyetlenen párt Magyarországon amely sem kollaborációval sem pedig korrupcióval nem hozható összefüggésbe.
Yoda69
@karma1: Az a valasz is elfogadhato hogy: Csak!
Semmi sem fog torteni, megy tovabb a szabadrablas.
huKKK
"Kínos kérdésekre kell válaszolnia Orbánnak"

Komolyan van valaki, aki elhiszi, hogy kínos egy kérdésfeltevés egy profi politikusnak?
Idétlen cím.
kkalman
@amaramaistanna: ma, 13:52 Oké, fogadjuk el, hogy az együtt a "legtisztább" párt a többi között. Ettől függetlenül ha ezekre a kérdésekre a vitya ad valamilyen választ, az kb. olyan szintű lesz, mint ahogy karma1 írta. És ez a jobbik eset, mert lehet, ahogy Yoda69 írta: Csak!
huKKK
"milyen gazdasági, vagyoni kapcsolatban áll a miniszterelnök és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester."

Gazdasági kapcsolatunk komoly. Vettem tõle egy libát. A fele még megvan a frigòban. Hajlandó vagyok átadni az Együtt képviselõinek, ha megígérik, hogy nem fognak összeveszni miatta.
Vagyoni kapcsolatunk is jelentõsnek mondható.
Megvettem tõle a Csepel kerékpárját, vagyontárgynak.
A jármû nem eladó tisztelt Hölgyeim és Uraim!
huKKK
Kérdések és válaszok:

1.Járt-e ő maga vagy bármelyik közeli családtagja a Mészáros Lőrinc cége tulajdonában álló, a horvátországi Ugljan szigetén lévő nyaralóban, illetve a polgármester vagyonnyilatkozatában is szereplő Vir szigetén lévő ingatlanban?

Igen.

Mikor jártak először az egykor Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Rézhegyi nyaralóban?

A lányom 17-ik szülinapján.
A nyaraló már akkor is kacsalábon forgott.
Csak meg ne kérdezze a tisztelt képviselõ úr, hogy mi hajcsa.

3,a.Miért gondozzák Orbán Viktor kutyáját, a híressé lett Nárcisz nevű kuvaszt a Mészáros Lőrinc használatában lévő hatvanpusztai birtokon, és 3,b mit keresett ott a miniszterelnök feleségének autója?

3,a
Belement a kullancs.
3,b
37-es magassarkú cipõt.
namihami
És biztos, hogy válaszolni fog és igazat mond.
Hiszen Ő már csak az a ""nem módos, strómanmentes"" fajta, aki mindig válaszol és az igazat, csakis az igazat mondja. Az Isten minket úgy segítsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.