A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség kedden vádat emelt az operatőrként dolgozó nő ellen, aki tavaly szeptemberben Röszke határában a rendőrsorfalat áttörő migránsokat rúgott meg – idézi a Blikk az ügyészség közleményét.

A vádirat szerint a nő 2015. szeptember 8-án főszerkesztői utasításra jelent megmunkatársával Röszke külterületén az úgynevezett „ Röszke 1 „ gyűjtőpontnál, hogy egy tévétársaságnak készítsen felvételeket az ott kialakult migrációs helyzetről.

Vádat emelnek a menekülteket rugdosó operatőrnő ellen

Aznap délután 13 óra körüli időben mintegy 1300 migráns tartózkodott a gyűjtőponton a Készenléti Rendőrség felügyelete mellett.

Fél kettő után körülbelül 400 menekült kitört a várakozásra kijelölt területről kitört és Szeged felé kezdtek futni.

Mikor az emberek áttörték a rendőrsorfalat, az operatőr közvetlenül a sorfal mögött állt és azután is ott maradt, mikor a menekültek elkezdtek közvetlenül mellette elrohanni a területről.

"A felvételek készítése közben a nő egy fiatal férfit jobb lábbal, egy gyors mozdulattal, talppal lábszáron rúgott, majd egy kiskorú lányt is jobb lábbal, térdmagasságban megrúgott. A vádlott röviddel ezt követően egy gyermeket a kezében tartó férfi felé is rúgott, azonban a rúgás a férfit nem érte el. A férfi ennek ellenére a gyermekkel a kezében elesett, mivel amikor annak érdekében, hogy a gyűjtőpont területét elhagyja szaladni kezdett, az intézkedő rendőrök egyike megpróbálta őt megfogni és így visszatartani, és a fogásból magát kiszabadító férfi ennek következtében egyensúlyát vesztette."

- áll az ügyészség megállapításait részletező tájékoztatóban.

Az ügyészség szerint:

A vádlott sérülést nem okozó, de erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a helyszínen levőkben megbotránkozást, felháborodást váltson ki.

A vád: garázdaság vétsége.

Az ügyészség fokozott felügyelete mellett folyamatban volt nyomozás vizsgálta azt is, hogy a nő magatartása megvalósít-e más, súlyosabb bűncselekményt.

Nem azért rúgott, mert migránsok voltak:

Az ügyészség a beszerzett bizonyítékok alapján nem tett olyan megállapítást, hogy a nő a rúgásokkal súlyosabb sérüléseket tudott volna okozni és arra sem taáltak bizonyítékot, hogy az operatőr nő azért rúgta meg az embereket, mert azok migránsok voltak.

Az ügyben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem siettétek el egy kicsit fiúk? Nem megbüntetni kell, hanem kiadni neki az egyes számú határvadász igazolványt, mint az aranyszájú Zsótinak az ötös számú fitymasz tagkönyvet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nem akarta lerúgni a veséjüket, ok. Mondjuk kamerával a kezében nehéz is lett volna.
De azt bemagyarázni, hogy nem azért rúgott, mert migránsok voltak hát elég merész kijelentés.
Hellcat
1 éve történt...most miafaszom ez...miért ilyen kurva lassú itt minden?
namihami
Máris? Mire ez az őrült kapkodás?
Persze, tudom. Hamar munka sose jó.
almalibre
Mikor kezelik már helyén a dolgot és tüntetik ki az operatőrnőt?
szaboria1
Majd lesz egy kis ejnye bejnye és kélsz.
Zoli71
@almalibre: Mi az hogy eltűntetni? Gondolkozol is vagy csak írsz. Annak a hölgynek az élete és családja romokban azóta. Az a kislány, akit bokán rúgtak már rég elfelejtette a dolgot. Nem volt elég, hogy a fél világ gyűlölte és azonnal elvesztette az állását?
wagabund
a hírek szerint a vádról értesítették a riorternőt(akiről úgy tudtam Oroszországban él ismeretlen helyen)
...sőt, azt nyilatkozta még azokban a napokban, hogy ő nem is csinált ilyen csúnya dolgot, ő szereti az embereket...

...akkor most mi van? mert az ügyészség igazolt tényként közölte a gáncsolást, rúgást..
Zoli71
@almalibre: Sorry! Igazad van! Legközelebb figyelmesebben olvasok.
Levendula
"Jó élete lett Madridban a Röszkén megrúgott apának és fiának

Osama és Zaid Mohsen a szerb-magyar határon lett világhírű, most pedig boldogan élnek, és dolgoznak, illetve fociznak Madridban.

A Röszkénél egy László Petra nevű riporter által elgáncsolt szír férfival, Osama Mohsennel készített interjút a FIFA honlapja. A Szíriában az élvonalbeli Al Fotuwa csapatánál dolgozó Osama Mohsen most a madridi Villaverde Boetticher csapatának utánpótlás focistáival dolgozik, illetve a spanyol edzőképző intézet, a CENAFE is munkát ad neki..."
nezelodo
Nem siettétek el egy kicsit fiúk? Nem megbüntetni kell, hanem kiadni neki az egyes számú határvadász igazolványt, mint az aranyszájú Zsótinak az ötös számú fitymasz tagkönyvet.
jancsipapa
@szaboria1: Mert mi más lehetne ezért ? Elgáncsolta ,ennyi ..Nem volt elegáns ,esetleg mondhatjuk ,hogy bunkó volt .Senki nem sérült meg . Nálam már a vádemelés is abszurd .
szaboria1
@jancsipapa: Mivel egy gyereket gáncsolt ez nálam elfogadhatatlan pláne, hogy neki is vannak gyerekei.
jancsipapa
@szaboria1: Mert te mégis mire büntetnéd ezért ?
szaboria1
@jancsipapa: gyermek bántalmazásárt, ugyanis a videó felvételen a gyerek földre zuhant az apjával együtt.
jancsipapa
@szaboria1: Valószínűleg lesz egy feddés ,vagy megrovás .Nem hiszem ,hogy több ezért adható ,vagy ,hogy járna ...
szaboria1
@jancsipapa: Pedig járhatna csak nézd meg a gyermek védelmi törvényt.
Zoli71
@szaboria1: Az apa a gyerekkel nem miatta esett el. Ez a dolog már tisztázva lett.
szaboria1
@Zoli71: Rengeteg javított videó készült azóta az elsőn tisztán látszik mit csinált.
nemfideszes
@Zoli71: Zolika, ha csak az apát rúgta volna fel akkor még lehetne kételkedni, magyarázkodni, stb. De már előtte is egyértelműen, és letagadhatatlanul belerúgott egy mellette elrohanó fiatal gyerekbe, majd egy kislányba.
www.youtube.com/watch?v=9KEaIO0AAuw
Ez pedig inkább azt támasztja alá, hogy szándékosan rúgta fel az apát is. Ráadásul, ha nagy nehezen is, de bocsánatot kért, amivel szintén elismerte tettét.
Csizmás Kond
tehát a migráncba megbotránkozást válthat ki ha nem rohanhat neki bárkinek mint egy vadállat ...
Csizmás Kond
@szaboria1: Ria te még mindig ott tartasz, hogy elgáncsolta az edzősztárt???...szerintem ez már csakis szándékos lehet.
Peller Anikó
@szabória: nem fogod fel, hogy az a videó amit te emlegetsz az egy olyan szögből készült ami elfedi a Petra és a rohadék közti távolságot?

A másik videón ami szintén akkor készült, egy másik szögből már látszik, hogy a Petrának az eleséshez semmi köze nem volt.

Ott áll ez az ügyészségi közleményben is de te ragaszkodsz a saját hülyeségedhez.

Meg, hogy csak az az igazi videó ami te először láttál és azonnal lekommentelted, a többi hamisítvány.
szaboria1
@Csizmás Kond: Én ott tartok amit leges legelőször láttam felvételt. Filmrendező ismerősöm mondta már megmásított utáni bejátszásokat mutattak. Nézd meg a nemfideszes videó feltöltését.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...na így elhiszem...nekem is van egy komaasszonyom aki mindenhez ért...:)))
...de azért neked több eszed lehetne...:)
sokanvagyunk
Gondolom, a közel 400 - országhatárt, rendőrsorfalat áttörő, azokat fellökőkkel szemben is -, csoportosan elkövetett törvénysértéssel megvádolták.
szaboria1
@Peller Anikó: A modorod nem fogadom el én nem hülyéztelek le mert nekem volt gyerekszobám és neveltetésem. Nézd meg soha senkinek nem írok úgy, hogy megsértsem csal véleményt mondok de az lehet eltérő, mert nem vagyunk egyformák.
Csizmáskond hozzám írt váéászát nézd meg hogy szólít meg pedig már évek óta más véleményen vagyunk.
egyvandor
@Peller Anikó: "rohadék közti távolság"
Tanyán nőttél fel?
A világ civilizáltabb felén nem tudják ilyen könnyen megállapítani a bőr színe alapjá ki a rohadék.
Másrészt ahogy a dolgok alakulnak, nő annak valószínűsége hogy az ember nem lehet manapság elég fiatal ahhoz hogy ne kellejen egyszer azzal kalkulálnia hogy menekülésre kell fogni a dolgot.
Az illiberális világot felépíteni szándékozók nem éppen a politikai korrektségükről híresek. Ennek pedig bármikor lehet ma még be nem látható következménye
egyvandor
@Hellcat: "...Egy év..." Az ideológia közeli embereket nem lehet azonnal rablánca fűzni.
egyvandor
@Zoli71: "romokban az élete" Másoknak akaratukon kívül jut a sorsa a mellékvágányra. Azokat jobban tudom sajnálni.
eugen4402
Közben előkerült egy felvétel a kilencedik kameraállásból, ezen az operatőrasszony elmondja, hogy egy percre elmélázott, és Csajkovszkij balettje jutott eszébe. Ekkor leküzdhetetlen vágyat érzett, és eltáncolta a Hattyú halálát... Arról nem tehet, hogy azok az izék meg pont feléje rohantak...
Bringás
A sok hazug rohadék senkiházi rágalmaz egy embert mert elege lett a devianciából és megíjedt a csörtető, erőszakoló migráns vademberekből!
Ez a liberalizmus arca!
Peller Anikó
@egyvandor: "nem tudják ilyen könnyen megállapítani a bőr színe alapján ki a rohadék."

De nem a bőre színe alapján állapítottam meg vazze, hanem mert a dezertálók tömegesen betörtek az országunkba ha nem sikerült volna felérni ésszel.

És ha én menekülésre kényszerülnék valószínűleg nem azon agyalnék, hogyan lehetne kicsinálni a befogadó országot, követelőzve, robbantgatva lövöldözve.

@ria: az nem eltérő vélemény ha nem tudod elolvasni az ügyészség álláspontját (sem) és a magad első benyomását nyilvánvalóan cáfoló videót azonmód hamisításnak éled meg (egyébként már másnap fent volt a youtubon).
Bringás
Itt egy hazafit akar a röfögő csürhe meghurcolni! Ki kell állni érte! A sok hazátlan féreg között végre egy igaz magyar!
Bringáss
Mindenkitől bocsánatot kérek. Tudjátok, ferdehajlamú és skizofrén vagyok. Néha rámtör. Annak idején a rabbi és a párttitkár is mondta hogy kezeltetni kellene. De mivel liberális gondolkodó vagyok, gondoltam majd megoldódik magától. Meg hát kicsi a keresetem, amit a fidesz propagandaosztályától kapok, az sem sok. Mit tegyek, fiatal vagyok, kell a pénz...
kopacsijanos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Bringáss
Ez egy nagyon rossz kislány. És nő. Pfúj.
vadnarancs
Petruska azóta a ruszkikat ápolja. Egyes parasztok itt meg őt próbálják. Mocskos egy világ ez feleim...
JAJMÁR
@Bringáss: Igazán elmés ötlet, nagyon tetszik bringássss :D
Zoli71
@szaboria1: Egyértelműen be lett mutatva, hogy a hölgy nem érte el a lábával a köpönyegforgató apát. Az ügyészség is ezt állapította meg. Nem értem, hogy ezek után miért kell az ellenkezőjéhez ragaszkodni.
Zoli71
@kopacsijanos: A mondanivalóval teljesen egyetértek. A kamerás hölgy már sokszorosan megfizetett a bokánrúgásért. Aki ezt nem érzi, és elégtételt követel az sosem élt át tragédiát, vagy nyomást, ami a családját, vagy az egzisztenciáját fenyegeti.
Peller Anikó
@Zoli: vagy csak egészen egyszerűen a hazáját..
szaboria1
@Zoli71: Én nem az fiú és apa eleséséről írok hanem amikor először egy kislányba rúgott bele. De mindkét videót meg kell nézni lassítva. Mivel én már megéltem az 56-ot és tudom mi az amikor menekülni kellett így ne oktassatok ki a @Peller Anikó: val
sokanvagyunk
Lehet hogy nem tudták merre járnak? Vagy hogy errefelé már nem így kell menekülni? Esetleg még mindig menekülnek... - most éppen Nyugatról errefelé, a visszatoloncolás elől?
Zoli71
@szaboria1: Kedves Szabória! Ezt írta: "...Ez pedig inkább azt támasztja alá, hogy szándékosan rúgta fel az apát is. ..." -> Nem rúgta fel. Egy bokánrúgásért nem kellene egy egész családot totálisan lenullázni. A hölgy és a családja már régen megszenvedte az egészet és higgye el, ha lehetne visszacsinálná. Van olyan, hogy arányosság. Nos, ez az eset már régen túlment rajta. Ha túlélte az 56-ot, akkor maga is tudja, hogy folyamatos stressz alatt, rettegésben élni milyen. Ez a család már 1 éve nagy valószínűséggel így él. Ettől még nem helyeslem a bokánrúgást, de 2-ig nem gondolkozott az, aki ezek után vádat emelt. Kinek akarnak példát statuálni? A többi riporternek?
szaboria1
@Zoli71: Amennyiben csak egy eset lett volna akkor én is azt mondanám rosszul jött ki belőle, de kétszer csinálta egyszer egy kislányt és utána az apát a fiával. Ezek tények és mivel a bíróság is megfogja nézni a felvételeket majd Ők eldöntik mit tett.
nemfideszes
@Bringás: "sok hazug rohadék senkiházi rágalmaz egy embert mert elege lett a devianciából"

Gratulálok! Sikerült egy mondatban megcáfolnod a saját állításodat. Először bizonyítékok nélkül állítod, hogy hazug módon rágalmazzák, majd felmented őt a cselekedete alól mondván azért tette amit tett mert elege lett a devianciából!

"és megíjedt a csörtető, erőszakoló migráns vademberekből!"

Ha valaki fél, hogy lelövik ne menjen haditudósítónak, ha valaki fél a menekültektől ne menjen közéjük tudósítani. Ha valaki fél akkor nem kezd el rugdosódni, hanem igyekszik elhagyni a helyszínt ahol fenyegetve érzi magát legalább is normális embereknél ez így működik.
Ahogy az apa úgy korábban a kislány se rohant neki senkinek, ahogy ezt csizmás állítja, hanem megpróbálták kikerülni, Petrácska ezért is rúgott oldal irányba és nem előre.

"Itt egy hazafit akar a röfögő csürhe meghurcolni"

Ha neked a hazafiasság gyerekrugdosásban merül ki akkor csak sajnálni tudlak ahogy a többi hasonló gondolkodású "hazafit".

Azért megkérdezném a sok szerecsenfürdetőtől, hogy ahhoz mit szólnának ha az ő gyereküket rúgná oldalba valaki, mert megijedt tőle amikor az elfutott mellette, vagy mert magyar, vagy mert keresztény, vagy csak mert egyszerűen nem szimpatikus számára?!
nemfideszes
@Zoli71: "Egy bokánrúgásért nem kellene egy egész családot totálisan lenullázni. "
"... ha lehetne visszacsinálná."

Akkor ezzel ugye Te is elismerted azt amit korábban tagadni próbáltál, próbáltatok.
Amúgy megnyugodhattok, nem fogják elítélni, ahogy a menekülteken segíteni próbáló magyar családot életveszélyesen megfenyegető kigyúrt kopasz bűnözőt, vagy a külföldi újságírókat összeverő rendőröket sem.
Zoli71
@nemfideszes: Semmit nem próbáltam tagadni. A kislányt bokán rúgta. Sosem állítottam, hogy nem. Ellenben, az apukát a lányával nem. Ez utóbbi az, amihez itt némelyek ragaszkodnak.
Az, hogy mi a kimenetele egy bírósági tárgyalásnak nem csökkenti az ezzel járó stresszt.
Zoli71
@szaboria1: Nem értem Önt! Maga az ügyészség sem fogalmazta ezt meg a vádiratában, hogy az apát megrúgta. Idézem: "A vádlott röviddel ezt követően egy gyermeket a kezében tartó férfi felé is rúgott, azonban a rúgás a férfit nem érte el."
Miért gondolja, hogy a bíróság szerepet cserél és még megpróbál vádpontokat gyűjteni azzal, hogy megpróbálna az eseményekbe belelátni olyat, ami nem történt meg?
Én csak azt látom, hogy Ön örül annak a ténynek, hogy 1 év után még valami plusz büntetés járhat a hölgynek. Ezzel nem értek egyet, ahogy a bokán rúgással sem.
Ön még nem volt olyan helyzetben, hogy egy rossz cselekedetnek a közvetlen következménye éppen elég súlyos volt ahhoz, hogy átgondolja a dolgokat és megbánja?
nemfideszes
@Peller Anikó: "Petra és a rohadék (mármint az apa) közti távolságot?"
Az apa se nem dezertőr, nem követelőzött, de főleg nem robbantgatott ! Vagy ha bizonyítékod van rá akkor add elő, aztán minősíts!

"hogyan lehetne kicsinálni a befogadó országot"
Magyarország nem befogadó ország, csak tranzit ország, eszük ágában sincs egy ilyen helyen maradni.

"vagy csak egészen egyszerűen a hazáját."
A kislány vagy az apa mennyiben jelent(ett) fenyegetést Magyarországra, rád vagy bárki másra az országban?

"És ha én menekülésre kényszerülnék valószínűleg nem azon agyalnék.."
Na abban biztos vagyok, hogy ha ne adj Isten Magyarországon olyan helyzet alakulna ki, akkor a "mélymagyarok" és katonakorú csemetéik hagynák el legelőszőr nyugati irányba ezt az országot.Kivéve a Novák Előd féle alakokat, de ők viszont szellemi szintjükből kifolyólag csak "ágyútölteléknek" lennének használhatók.

"az ügyészség álláspontját (sem) és a magad első benyomását nyilvánvalóan cáfoló videót azonmód hamisításnak éled meg "
A Polt vezette ügyészséget most hagyjuk. De Te milyen alapon is jelented ki az egyik videóról, hogy igaz, a másikról pedig, hogy hamis? Ott voltál? Részt vettél a nyomozásban? Esetleg másodállásban törvényszéki szakértő lennél a videó felvételek területén?
szaboria1
@Zoli71: Mivel anno sokat jártam a főnökömmel bíróságra a bíró elolvassa a felterjesztett vádat és Ő dönt arról, hogyan is fogja megítélni mit vesz figyelembe. Az tuti, hogy mivel nagy port kavart ez az ügy így biztos alapos lesz a bíró. Nem, tehetek róla de mint anya engem az felháborított a lány gyermek meg rúgása. Nem azzal törődött, hogy mit cselekszik csak a videó felvétel érdekelte. Ott rohangált pedig látta, hogy elindult a tömeg. A több újságírók és tv nem így cselekedtek.
Voltam olyan helyzetben, hogy nem azt tettem amit kellet volna de én legalább rögtön korrigáltam és elnézést is kértem. Nem pedig hallgattam egy hétig. Két dolog van nálam ha tudom, hogy 100!%an igazam van azt végig is viszem, de ha belátom, hogy tévedtem akkor van bennem annyi kurázsi, hogy be is vallom.
nemfideszes
@Zoli71: A kislány előtt már egy fiatal srácba is belerúgott, hogy az apába sikerült-e bele rúgni, vagy csak akart-e belerúgni, de nem érte el, az már más kérdés. Lehet látni ilyen és olyan videókat is. Pl.:
www.youtube.com/watch?v=zY86dh2Y-4E
Ennél fogva azt mondanám, hogy az apa esetében nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy belerúgott, de azt sem, hogy nem. Az, hogy a fidesz vezette ügyészség mit mond ilyen ügyekben az már rég nem mérvadó. NVI-nél sem történt semmi...
"Az, hogy mi a kimenetele egy bírósági tárgyalásnak nem csökkenti az ezzel járó stresszt."
... és mi van azokkal a koncepciós perekkel, ahol ellenzéki politikusokat hurcolnak meg, ültetnek előzetesben évekig, jogerős ítélet és bizonyítékok nélkül?! Mi van az ő egzisztenciájukkal, családjukkal stb.?
Amúgy ha valaki mentálisan alkalmatlan az ilyen helyzetek kezelésére, az menjen és tudósítson a pitypangok virágzásáról, és ne menjen oda ahol amúgy is pattanásig feszültek az indulatok, minden fél részéről.
Aki Én
@Bringás: @Bringáss: Ezentúl a BringáSS a kedvencem. Jobb mint az eredeti, van esze, őszinte, kritikus, igazságos, bölcs, de ami a legfontosabb, utálja Bringást, a nemzetellenes, elmebeteg, vérszegény, egysíkú patkányt!!!
DR Eric CARTMEN
Akkoriban (mikor eljátszotta, hogy véletlen, meg ő egyáltalán nem stb ) azt mondta ez a setét liba, hogy lelép az országból !!! Lehet hogy nem fogadták be odakinn ??
Bringás
A liberális eleve nemzetellenes, hazug és hazaáruló! E mellett erőszakos, intoleráns és gyűlölködő!
kopacsijanos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
. @Bringás: 19:36-ra:" Itt egy hazafit akar a röfögő csürhe meghurcolni! Ki kell állni érte! A sok hazátlan féreg között végre egy igaz magyar!"
Szóval röfögő csürhe az ügyészség, meg hazátlan féreg?: Ezt nagyon nem kellett volna írnod drótszamár!
Manhattan
@kopacsijanos: Hogy te mekkora bunkó vagy! Pfujj!
nemfideszes
Azt írja az egyik fidióta @Bringás: "A liberális ... erőszakos, intoleráns és gyűlölködő!
...majd a másik fidióta @kopacsijanos: "Miért nem voltam ott én fejbe rúgtam volna őket !"

Akkor most jancsika liberális?!
nemfideszes
@kopacsijanos: Hűha! Te aztán egy nagyon „kemény” csávó lehetsz, hogy még egy kislányt is fejbe tudnál rúgni.
A primitívségednél csak az szánalmasabb, hogy még büszke is vagy rá. Mondanám, hogy remélem, egyszer te kerülsz majd olyan helyzetbe, hogy kezedben a gyerekeddel menekülnöd keljen, és egy hozzád hasonló „intelligens” lénnyel találkozva, hasonló „szeretetben” részesüljetek…. de nem mondom, mert nem kívánok a te szellemi és erkölcsi szintedre süllyedni.
De azért azt megnézném, hogy mennyire lennél „kemény” csávó a narancssárga ruciban a sivatag közepén…..
Bringás
Erőlködnek libsiék de magukat járatják le!i
Szűköljetek, van miért és lesz mitől! :-))))))))))))))))
Bringás
@kopacsijanos: A betolakodó vadakat meg kell állítani. Bármi áron!
kukac50
Tanítani kellene Neki az emberségességet!
egyvandor
@Peller Anikó: Én sem örvenbdek ennek a jelenségnek. Normális ember nem is örülhet neki, ha abban az erdőben ahol eddig csak ő szedett gombát, hirtelen mások is megjelennek. Ami viszont fontos, hogy ne a gyűlölet vezérelje az embert a megoldás keresésben!!!
Anikó! Kérdezem én. ha te szorult helsztebe kerülnél nem fordulna meg a fejedben, hogy felszedd a sátorfádat?
egyvandor
@Zoli71: Én és gondolom sokan mások sem nem várják el hogy a törvény is eljárjon vele szemben, ha képes lenne bocsánatot kérni azért amit elkövetett. nem csak ellenük, hanem a rólunk alkotott előítélet lehetőségének megteremtéséért is.
Borsodi
Arról mért hallgatnak,hogy ki is volt az akit felrúgott? Jól tette,és nem kellene el ítélni .egy Magyar embert megbélyegezni,egy hazug féreg miatt, akit meg sztárolunk. mint edző.
Peller Anikó
@egyvandor: akkor nosza, tedd ide miféle megoldáson jár az eszed.

Az egyik kiváló megoldás amit a mekhülyült tett: akkor jöjjön mind. Mind a 3000 millió akinek nem tetszik a sorsa otthon és kéri a havi félmilliós segílyt amit te izzadsz ki a hálás jövevényeknek.

A sok agyatlan filantróp marha nem látja mit okoz, kezdetben a banya is azt képzelte, hogy majd ezek dolgozni fognak neki, munkába is állított 54-et a postán (a kétmillióból). Megtanulják a nyelvet (soha), megtanulnak még három mondatot az allakakabáron kívül és beilleszkednek a fehér társadalomba (soha), elfelejtik amit az iszlám papok az apró fejükbe belevertek és eztán nem akarják elvágni a torkodat (a Holdon).
Aztán szép lassan kerítések épülnek mindenhol, a mekkergült már visszadobálná őket de még nyafog egy kicsit és kezdetnek szétosztaná a szart azoknak az országoknak akik nem kérnek belőlük. De hajj, a határok nyitva vannak, így a kilakoltatott retkek napok alatt visszaszökdösnek a tantikályukhoz.
Szókrakész
"Az ügyészség szerint:
A vádlott sérülést nem okozó, de erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a helyszínen levőkben megbotránkozást, felháborodást váltson ki."

Az ügyészség kinek az érdekeit védi?
Az nem megbotránkoztató, nem felháborító, ahogy a migráncsok, mint a megvadult, szanaszét szaladt csorda, félrelökve rendőrt, ...mindenkit, beözönlik az országba, sértve ezzel magyar és nemzetközi törvényeket?!?!?!
De mi legyünk törvénytisztelő, jogkövető magyar állampolgárok?!?!?!

Kik ezek az ügyészek?!?!?!
Ki a feljelentő?!?!?!
Mert hogy nem magyarok az a tényekből látszik.
Peller Anikó
A beözönlő arab horda sérülést okozó, erőszakos magatartása alkalmas arra, hogy a helyszínen levőkben és a nem helyszínen lévőkben megbotránkozást, felháborodást váltson ki.

Feljelenthetné már valaki őket az ügyészségen.
Szókrakész
Ha most nem mentik fel a nőt, akkor a fidesz mehet a 3,14csába a kvótanépszavazással.
Azon leszek, hogy mindenki menjen el és igennel szavazzon.
Mert ez már vicc.
Egyik oldalról milliárdokat költenek, hogy "védjék" a "hazát", de a másik oldalon meg elítélik, aki ténylegesen azon van, hogy védve, védett legyen.
Mert ha én állampolgárként nem vagyok feljogosítva semmire, akkor arra se legyek, hogy ezt a rohadt fidesz bagázst megszavazzam.
Ergo takarodjanak a picsába!!!
kamazuka
Engem jobban érdekel az az infó,hogy ezt a plillanatfelvételt ki fotózta,ki kamerázta.Mert hát kit érdekel egy fotóriporter jobban,mint maga a story,melyért a helyszínre kell sietni.
Grumpycat
@kamazuka: Ha valaki sorozatosan, hosszú ideig teszi, nem nagy kunszt. Csak kell egy fotós, aki nem csak az objektíven keresztül néz, hanem lát is.
Peller Anikó
Nem tudom szaud arábiába például odaállítanánk ezren a határra és ha nem fogadnának tárt karókkal akkor beözönlenénk az országba. Vajon hány lépést tudnánk menni befelé?

Nem gondolom, hogy ott egyetlen fotós nő kezdene rugdosódni tehetetlenül nézve a széttárt kezű bamba rendőröket. Sorozatosan. Hosszú ideig.
wagabund
@Peller Anikó: eltévedtem a sivatagban..egyszercsak egy szaúdi határállomáson kötöttem ki...körbevettek a katonák, mindent udvariasan átvizsgáltak, aztán úgy elhajtottak, mint a vihar...
arrafelé senki nem tud átballagni szaúdiba...sem tevén, sem terepjárón, sem gyalog...akár fehér, akár arab, akár más náció...

inkább idejönnek...
wagabund
Ez a nő elgácsolt egy férfit kisgyerekkel, megrúgott egy kislányt is..
ezért felelősségre vonják...nagy médiafelhajtás közepette...

és tessenekmondani az Alföldi utcai lányokat kihasználó pedofil szexőrültekkel mi lesz? ja, tényleg..elfelejtettem, azok nem gáncsoltak, csak letérdeltették őket..(zömmel) volt akit az utcára küldtek "dolgozni"...

a kettő nagyon nem függ össze, de azért mindegyikben szerepel gyermek...
wagabund
@nezelodo: ez a határvadász nagyon tetszik...akár oktató is lehetne.
Peller Anikó
@wagabund: jaj, ne csináld már, nem gáncsolta el a retkes focistát, teljesen egyértelműen NEM gáncsolta el. A focistát nem rúgta meg. Őt nem.

www.youtube.com/watch?v=DuAFafMwgkM
wagabund
@Peller Anikó: jaj, ne csináld már, fuss neki mégegyszer... ugyanúgy nem voltam ott, mint te... én csak a sajtóból hoztam fel a vád próbálkozását...amúgy marhára nem érdekel, hogy ott mi is történt...
az annál jobban érdekel, hogy mi történik egy fővárosi gyermekintézményben, ahol-(szülő által)-bántalmazott gyermekeket helyeznek -elvileg - védett körülmények közé...

a videót én is láttam, pont úgy mint a vád...itt a történet nem is erről szól...a történetet felszínen kell tartani...bármi áron...

ugye?

naugye.
silber13
@nemfideszes: Miért is csodálkozol Drótszamár szövegén?: Ő bizony ilyen jellemtelen pénzsóvár alak.
Peller Anikó
"Az arab átvágja a torkod, te puhány európai féreg!" című videó, valószínűleg ilyesmit nem néz a mekhülyült, de a simogatók sem:

www.youtube.com/watch?v=YLHWv-bouks

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.