Távozik Farkas Flórián az európai ügyek parlamenti bizottságából, miután a politikus az elmúlt két évben alig vett részt annak munkájában – közölte a Hír TV.

Kirúgták Farkas Flóriánt

Hörcsik Richárd, az Európai Ügyek Bizottságának elnöke elmondta, a frakcióülésen döntöttek úgy, hogy Farkas Flórián helyét Hollik István veszi át.

Arra a kérdésre, hogy Farkas ezután milyen képviselői munkában vesz részt, nem tudott válaszolni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Jó lesz az MNB felügyelőbizottságába most pont van 1 üresedés. A lopáshoz bizonyította a tehetségét, ott máshoz nem kell érteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Valóban nincs itt látnivaló, nekik is van háttérhatalmuk, a vajdák rendezik soraikat, és az új képviselőjükkel közösen szervezik majd a következő választást, a következő milliárdokból. Nagyon sok híd fog épülni a semmibe. Az ő irányításuk alatt is vannak a falusi kocsmák, dohányboltok, tág áruválasztékkal vagyis italokkal, nem csak dohánnyal Gyakorlatilag ez a póráz, vagy híd ami elsötétíti az agyukat. amivel biztosítják az egyik jelentős kisebbség hatalomhoz kötődését. Már az akadémiai szegénység vizsgálata is megállapította, hogy a szegénység elleni harc sokakat hoz kedvező anyagi helyzetbe, mert mindenki saját magát látja kedvezményezhetőnek. Akik sorban állnak azok ki is maradnak mindenből, és sokan tízezer forintért megvásárolhatók.
Lepényleső
...a milliárdokat csalók népes nemzeti táborából? Olcsóbban jön ki a testvér,ha az adatokkal
csalóknak jattol?
simmering73
"Kapa-kapa-kapa-kapa kézi
segélyen vagyok mostantól
világít a számban a negró
el vagyok tiltva a közmunkától."
(IHM)
Eladott Ország
Hörcsik Richárd a fidesz-kdnp képviselője, 1998 óta folyamatosan tagja az Országgyűlésnek, ez lesz összesen a hetedik ciklusa a Parlamentben, egy másik nagy "büdösbogár", a Flórin kívül, aki a naplopáson és a fidesz szervilis seggnyalásán kívül semmit nem csinált. Egy alapos gazdasági elemzéssel kiderülne, hogy sok vaj van az ő fején is. Egyébként választókörzetének régiós életminősége, Bulgáriával dobogós első helyen van. Igazi fideszes csinovnyik.
Nessy
Hollik két felől osztja az észt? Van neki annyi?
qxy
Fidesznél ha ki rúgnak valakit az soha nem lefelé bukik hanem felfelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.