Mint ismert: Kovács Gergely, az MKPP vezetője és néhány társa épp repedéseket festett le Pécsen szombaton, amikor előállították a rendőrök és bevitték az örsre.

Kovács azt mondta, festettek, amikor kijött egy biokomos ember, és felszólította őket, hogy hagyják abba. Mivel az aktivisták ennek nem tettek eleget, a férfi kihívta a rendőrséget.

A pártelnöktől a 444.hu megtudta, hogy mintegy 3 órát kellett a rendőrségen tölteniük, ahol főként az adataikat vették fel. A rendőrségen kiderült, hogy graffitizés bűncselekményével gyanúsítják őket. Kovács szerint ez azért lehetetlen helyzet, mert ezt a bűncselekményt falak festésével lehet elkövetni. Ők viszont a talajt festették, falra egy csepp festék sem folyt.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
lesz ebből még hazaárulás és felségsértés is, mert meggyalázták a haza rücskös aszfaltját az ő fel sem szentelt festékükkel.

Személyi szabadság megsértése miatt feljelentés az intézkedő rendőrök és parancsnokaik ellen! Ha pótméter nem mozdul, akkor Strasbourg. Ha már liba, legyen kövér...
Béla333
Szerintem meg azok követnek el inkább bűncselekményt, akik hagyják hogy az aszfalt felrepedezzen, kátyuk képződjenek, az emberek ebben bukdácsoljanak és a lábukat törjék!
Fel kell jelenteni az önkormányzatot, annak is van akkora értelme, mint amit a Kétfarkúakkal tesznek!
Lepényleső
Úgy járnak mint a Népszabadság,bezárják őket?
lampa laz
Nekem teccik, már mint az aszfalt festés. Egy mediterrán város hangulatához még illik is, ja, h Pécsen nem szeretik ezt a fajta művészetet, legalább is a repedésfelügyelő biokomos bunkó. Ezek után csak a rendőrség áldozatos munkáján lehet csodálkozni.
CsipkeRózsa
A Wikipédia a magyar BT-re hivatkozik:

"(a magyar Büntető Törvénykönyv szerint falfirka[4]) melynek eredeti jelentése: feliratok, spontán jellegű és üldözött, elítélt írásművek, amelyek tematikája általában politikai, erotikus, csúfoló rögtönzés, szélsőségesen leegyszerűsített általánositás.
Zeta
Az aszfalt állaga miatt festettek!
A f. . . .sz korábban azt mondta minden képviselő jelezni fogja az utak állagát. Mivel vakok, valakinek felkell hívni a figyelmet a repedésekre.
quadrocopter
Óóó...lesz ebből még terrorcselekmény előkészülete is!
bakegya
@nevemnick: HÁT EZ AZ...még szerencse ,hogy vannak a világnak sokkal otthonosabban is belakható szegletei is!!!D
kissé felnőttem
Feslett flasztert festettek. mi ebben a bűn? röhögnöm kell.Értelmes közeg erre nem is reagálna. jó hogy ide nem tek ment lassan már a Kátyukat sem szabad megjelölni?
lampa laz
@nevemnick: imádom ezeket a 3D-s rajzokat, lenyűgözőek..
a biokomos ürge menten a tekeseket hívná segítségül, ha találkozna ezzel a művészettel.
Clavigo
Indokolt a szükségállapot bevezetése is...
Desischado
Ez arról szól, hogy most úgymond, fogást találtak a Kétfarkúakon. Azért csinálják ezt velük, mert a plakát kampány során beleköptek orbán levesébe. Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy az a nyomorult bikomos alak fidesz bérenc lenne.
namihami
Én megértem, hogy letartóztatták. Hiszen telerajzolták az aszfaltot, aminek hatására a járókelők lenéztek a lábuk elé és kénytelenek voltak konstatálni, hogy a flaszter milyen sz@r állapotban van. Nem elég, hogy valakik nem tartják karba, de jön egy másik valaki, aki erre még fel is hívja a figyelmet. Hát álljunk már egy szóra, még a végén hová jut ez a szegény pécsi polgi meg az ő karbantartó brigádjai?
eszegfu
@CsipkeRózsa: 14:29 Egyetértek! Tul a BT-ben meghatározott cselekményen... nem egy ház, hidlábazat, stb. szépen rendben tartott állagát "pusztitották le" falfirkával, hanem egy igencsak leamortizált utburkolatot festettek össze, aminek az állagán ezzel nem lehetett rontani!
nezelodo
Basszus, mi az hogy csak egy szaglászt küldtek oda? Hát a TEK hol van, hogy megakadályozza ezt az ordas bűncselekményt? A többi úgyis rendben lesz, mármint "Jönnek az ügyvédek és elintézik oszt jónapot". Persze a kétfarkut intézik el, nem az aszfaltozást!
Nessy
csak tudnám, hogy mit sikerült azon a töredezett, balesetveszélyes aszfalton "megrongálni"? Igaz, ha az egyébként mostanság épített bicikli utak,autóutak, térkövezések minőségét nézzük, hát annyi festék meg aktivista nincs, aki azokat a hibákat lefesse!
kissé felnőttem
Remélem állampárt lesz belőlük
még maradt humoruk is BIZONY rájuk fogok szavazni
sokanvagyunk
Minden évben - ahelyett hogy kijavítanák - festékkel a négy sarkán megjelöli a kátyúkat az egyfarkú biokomos. A kétfarkú hibát követet el, plagizált... jobban tette volna, ha az illetékes repedéseit kente volna be foszforeszkálóval.
Kutyuska
@eszegfu: Sőt, szerintem legalább nem olyan nyomasztó az össze-vissza repedezett járda látványa színesre festve, egy kicsit feldobja.
Az a sunyi, rosszindulatú lény pedig, aki feljelentést tett, inkább intézkedhetett volna az önkormányzatnál, hogy javítsák meg az útburkolatokat, mert siralmasan néznek ki.
Gratulálok a Fidesz-nek, ismét a feljelentők országa lettünk.
Kutyuska
@quadrocopter: És ismét a Soros meg a Gyurcsány a felbujtó.
Kutyuska
@Desischado: Csak Fideszes jelentget fel, a vérükben van.
eszegfu
@Kutyuska: Pontosan! Nekem is sokkal jobb a kedvem, amikor tavasszal az utcánkat a gyerekek telerajzolják "ugróiskolával", meg ákom-bákommal a kisebbek is besegitenek... még veszek nekik szines krétát is, nehogy ne legyen "municiójuk"! Ebből az eljárásból csak annyit varrok a Fidesz cipőjébe, hogy "megtanitotta" az embereknek: a hatalomban lévőknek minden megengedett. Most ez a szerencsétlen biokomos ember is be akarta bizonyitani, hogy az történik, amit ő akar, mégha rendőrei segédlettel is.
Kutyuska
@eszegfu: Sőt, javítottak rajta. Ha egy kis esze lenne a kormánynak (tudom, hogy lehetetlen, de próbálok nagyot álmodni), inkább hagyná, mert kifejezetten jól néz ki, valamint nem röhögtetné ki magát ez a keresztény, világmegmentő kormány az ilyen jellegű pitiáner, óvodás szint alatti viselkedéssel. Újra és újra kiállítják magukról a szegénységi bizonyítványt.
Ez a megfélemlítésről szól egyértelműen, csak hogy nagy tévedésben vannak, ha azt gondolják, hogy mindenkit meg lehet félemlíteni és megvenni kilóra.
Ezzel a Kétfarkú Kutyapártot erősítik, népszerűsítik.
Ha egy csöpp humorérzéke lenne csak egyetlen Fideszesnek, adhatnának festékre pénzt a Kutyapártnak, hogy szépítsék az országot.
Se eszük, se humorérzékük.
Kutyuska
@eszegfu: Megfigyelted már, hogy a senkik, az erköolcsi toprongyok imádják azt gondolni magukról, hogy van hatalmuk?
Sok portásra, biztonsági őrre, a fegyveres erőknél a legalacsonyabb rendfokozatúakra jellemző ez nagyon.
eszegfu
@Kutyuska: Ahogy mondod... én is ebből indultam ki! A szomszéd településen van egy Nav kirendeltség és az ott lévő "kapus" egy nő biztonsági őr. Várakoztam kb. fél órát, de a végén már alig birtam visszatartani a felháborodásomat, meg a nevethetnékemet, ahogy ez a némber "osztotta" a népet... a legtöbben az első kérdésére sem tudtak egy mondatot kinyögni, ugy "lefagytak", tényleg már csak a bokájukat kellett volna összecsapni, tisztelegni és jelenteni... talán valami "átképzős" smasszer lehet (még mindig itt van "szolgálatban")... ja meg még "tanácsokat" is osztogatott, mint egy jólértesült. És a tragédia, hogy először az "ilyenekkel" kell megküzdened, utána tudsz csak érdemben intézni valamit is.
Kutyuska
@eszegfu: Az a tapasztalat, hogy a nők még szemetebbek tudnak lenni ilyen hatalmas pozícióban, mint a portás, adóellenőr, stb.
eszegfu
@Kutyuska: Ebben sincs véleményeltérés köztünk!:)) Magamról tudom!
silber13
Én bizony több hetes, bentlakásos, vizsgával egybekötött fejtágítót tartatnék a yardok arra illetékeseinek, " A grafitti, mint olyan " valamint " Grafitti kivitelezée a fennálló regnáló kormányzó párt elvárásainak megfelelően " címekkel, ugyanitt a " Grafitti eltávolítása" címen gyakorlati oktatás megvalósítása.
sziha
Sip es festek... Viktor, hany TEK(etlen) orzi mar a hazad? En a sippal fujnam a festeket a faladra. Rad nem, mert koszos lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.