A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) szerint elkerülhetetlen a harmadik országbeli munkavállalók behívása, különben visszaesik a gazdaság.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Lasszóval kell fogni a munkavállalókat"

És fizetéssel próbálták már?!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Én barom meg azt hittem, hogy elhúztak innen az emberek, mint a vadludak. Ugyanis
érezhetően kevés a szolgáltató szektorban a szakember. Nem egyszerű mutatvány víz­, gáz­, vagy villanyszerelőt találni, ha betojik a háznál a technika. Sőt, hétfőn voltam fodrásznál – miután én nem vagyok olyan szerencsés, mint Kovács úr, hogy elég legyen egy törülköző a fésülködéshez – és a fodrász kapott az alkalmon, hogy ott ülök a székben bebábozódva egy rohadt nagy előkébe és nem menekülhetek, elmesélte, hogy egy éve keres fodrászt, kozmetikust, műkörmöst, de nincs. Tiszta szerencse, hogy pont nem akartam műkörmöt csináltatni. Ez hétfőn volt, de csütörtökön már meg is tudtam, hogy a műkörmösöket beszippantotta a kormány által létrehozott új munkahely vákuum. Mint a sicc. Én speciel rendkívül kíváncsi lennék arra, miféle munkahelyet tud teremteni egy kormány? Vannak neki vállalkozásai kellenek a műkörmösök? Gyárakat, üzemeket épít a kormány, ahol ott áll a szalag mellett a rengeteg műkörmös és csomagolja a micsodát? Eddig úgy tudtam, hogy a kormány dolga leginkább a gazdasági és jogi stabilitás megteremtése, az oktatás színvonalának emelése. Nem mondom, hogy nem szimpatikus nekem Kovács úr – miért is mondanám, az nem változtatna semmin – de az a gyanúm, hogy már megint hülyének néz mindenkit szeretett ártunk és ormányunk. Csak az értelmét nem sikerült még megfejtenem. Mert ugye lehet azt hazudni, hogy nem az elvándorlás miatt nehéz műkörmöst/villanyszerelőt/fodrászt/vízszerelőt/szakácsot/ápolónőt találni, hanem azért, mert
Kovács Zoltán felszippantotta ezeket, de ez attól még nem lesz igaz. Sőt, meggyőződésem, hogy a kormány (hol Kovács úr, hol Varga Mihály, illetve bárki más szájával) megállás nélkül, de legalább pofátlanul és szemrebbenés nélkül hazudik. Bele a fülünkbe.
lusta
A fizetések emelésével csak az állam jár jól. A munkáltató egy rahedlit kifizet, a munkavállaló, meg alig kap valamivel többet. A különbözet megy az alkotmányos költségbe, az eszéki futball klubba, az erdélyi akármilyan akadémiára, a kárpátaljai mezőgazdaság fejlesztésre és a mi lábunkon saját lábon állók svájci, meg ki tudja hol bankszámlájára.
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"És fizetéssel próbálták már?!?!?!"

Mit nem gondolsz, akkor csökkenteniük kellene a járulékokat, adóterheket, s mindjárt nem lenne mit ellopniuk!
Nessy
Jelentkező még akadna, aztán vagy a fizetés, vagy az illető szaktudása a kevés! Ugyanis jó fizetést, szaktudás nélkül, csak jó kapcsolatokkal, elsősorban kormányzati beosztásokban osztogatnak. De hát nem lehet mindenki álomtitkár, miniszteri biztos, szóvívő. Esetleg valakinek a barátja, barátnője.
papa.49
Régi történet ,, a szakembert kell megfizetni, nem a kontárt,,)))))))))
Ezt a kontár elkurmányra is alkalmazni kéne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.