A TASZ testületében egyhangú döntés született arról, hogy vállalják Orbán ügyét, mert az ügy volt a fontos és nem a személy.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ja a derék Szakasíts unoka úgy emlékszik! =))
Egyébként azt miért nem kérdezték meg Orbán régi cimborájától, hogy mit szól ahhoz, hogy a barátja nekiment a szervezetnek?
Eladott Ország
"Ez a rezsim a végtelenségig gátlástalan, mi pedig a végtelenségig idióta barmok vagyunk. Ebben az országban még akkor sem ordít senki, ha a kormány a kölyke kezéből veszi ki az utolsó falat kenyeret. Nem baj, le kell érni a francos pöcegödör aljára, mert mi így szeretjük. Ezek a gecik pedig szét fogják verni a civil egyesületeket, de nyugi, mindenki sorra kerül. Mindenki. Egyesével vernek agyon minket. A vagyonbevallás arra lesz jó, hogy meghurcolják, megtörjék, sárba tapossák a civil szervezetek vezetőit, munkatársait. Akkor pedig a szervezet is széthullik. Jogállamban nem fordulhatna elő, de ebben a tetűfészekben napi rutin lesz, hogy mindenkit, aki a kormány hatalmát bármi módon veszélyezteti, kivégeznek. Még nem fizikailag. Még nem. Mert ezekben nincs gátlás és mert nem tapasztalnak ellenállást. Mert minden szart le lehet tolni a torkunkon és nyeljük. És tényleg, számoljon csak el a jövedelmével mindenki, aki Soros pénzéből kapott. Vagy nem kapott, de a diktátornak bassza a csőrét, ezért ráfogjuk, hogy kapott. Mert megírta a Magyar Idők. Ennyi elég is lesz ezeknek és ez erről szól, semmi másról. Kinyírni mindent, az utolsót is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.