El is maradt emiatt a Balmazújváros-Békéscsaba rangadó.

1,15 milliárd forintnyi közpénzből újították fel az elmúlt években a balmazújvárosi focistadiont, a munkálatok legnagyobb tétele (nettó 486 millió forint) a pályafűtés volt. A hétvégén mégis elmaradt a fagyott talaj miatt a Balmazújváros-Békéscsaba NB II. rangadó, az önkormányzatnak ugyanis sokba került volna, ha bekapcsolja a fűtést – olvasható a 444 cikkében.

Félmilliárdba került a pályafűtés – sokba kerül bekapcsolni, el is maradt a meccs

Fotó: pixabay.com

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő focicsapat honlapján megjelent közlemény szerint 

Igen, a stadion rendelkezik pályafűtéssel! Annak hosszú távú üzemeltetése azonban olyan költséggel járna, amelyet jelen pillanatban az Önkormányzat nem tud bevállalni. A játéktér több centis jégtakaróval fedett, a talaj pedig kb. 40 cm mélyen van átfagyva, amelyet egy-két napos fűtéssel nem lehetett volna felolvasztani.

Az Index cikke szerint Tiba István, Balmazújváros fideszes országgyűlési képviselője, a klub vezetője januárban még arról beszélt, hogy az idénynyitó meccs előtt (ez lett volna most), ha fagyott a talaj, akkor napokkal hamarabb be fogják kapcsolni a fűtést.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Magyar palyakra teljesen ertelmetlen a palyak futese, nalunk nem hagyomany a teli foci.
Ez is csak ertelmetlen mitpenz koltese, hirtelen a vejko LED-es busines-e jut eszembe. Valakinek ez is jo mutyi lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hát igen, megtanult spórolni a balmazújvárosi önkormányzat. Ennél már csak akkor lehetett volna takarékosabb, ha a pályafűtést se csináltatta volna meg.
De, ne legyünk maximalisták.
CsipkeRózsa
A képviselő viszont dicsekedhet, hogy van pályafűtés. Az is valami.
F_Viktor
Magyar palyakra teljesen ertelmetlen a palyak futese, nalunk nem hagyomany a teli foci.
Ez is csak ertelmetlen mitpenz koltese, hirtelen a vejko LED-es busines-e jut eszembe. Valakinek ez is jo mutyi lehet.
papa.49
Már csak az a kérdés minek kellett egyáltalán pályafűtés, ki rendelte még ki fizette, és minek???
verőce21
A közeli sporttelepen, az ablakom alatt már a tavaszi versenyre készülő futballjátékosok hergelik magukat, dobolnak. Ez a dobolás a téli csendben olyan, mint amikor Robinson szigetén készülnek emberáldozatra a kannibálok.
Úgy is hallgatom, a függönyözött ablak mögül, mint Robinson a kannibálok dobolását. :)
sokanvagyunk
Akkor ez egy NB II.-es libalegelő - rejtett csúcstechnológiával.
Hofipisti
Majd ha az aranylábúak úgy fociznak, mint pl. a spanyol, avagy az angol bajnokságban, akkor majd lesz "több, mint száz" néző, akkor majd lesz bevétel, s talán telik akár fűtésre is. A képviselőknek már teljesen természetes, hogy a mi, az adófizetők pénzéből villogjanak akár teljesen értelmetlen dolgokkal a választók előtt. Más szerszámával a csalánban ...
Magyarország jobban teljesít!!!
quadrocopter
Annak a baromnak kéne hajszárítóval melegíteni a pályát, amelyik kitalálta, hogy qrwára fontos, mert enélkül leereszt a labda!
Lackó50
Semmi baj nincs. Így majd elfagynak a fűtőcsövek és azután majd azért nem lesz fűtés. Így akár zsebre is lehetett tenni azt a pénzt, mert ki fogja ellenőrizni, hogy van-e működő fűtés egyáltalán a pálya alatt.
Borsodi
Ez a legfontosabb dolog a pálya fűtése,a füvet melegítsük közben meg emberek a saját ágyukban fagynak meg.Eszement kormány eszement ötlete.
www.blikk.hu/aktualis/belfold/sajat-agyaban-hult-ki-egy-cukorbeteg-11-eves-fiu-szekesfehervaron/ytp8vrn
adrenalink
Mi a probléma? Orbán hülye ötlete a stadinozalitás.Szóljanak már neki, /ha mernek/, hogy nem csak megálmodni, hanem fenn is kell tartani ezeket az üresen kongó sz@rokat!!!
aremy
inkább a faluk városok és vagy a klubok fizessék ha már annyira akarták.a köz pénzt meg az eü re vagy az oktatásra és a nyugdíjasokra költse a mindenkori kormány és a mostani is! és annak még haszna is lenne.
karma1
@Lackó50: Lehet, hogy az a zsebretetel meg is valosult, es azert nem inditjak be a futes, mert nincs is mit?
nusika
@adrenalink: ...akkor , amikor építették ezt a sok "pénznyelőket", miért nem gondolták meg, hogy mi lesz a rezsivel? A rezsicsökkentő miért nem számolt? Jaaaaa! ...hogy csak egy ember döntött a focipályákról? ..kérjék tőle a financírózást!!!
karma1
@nusika: Dragam, a penzmosoda celjanak tokeletesen megfelelnek az ilyen kamu epitkezesek, hiszen 487 milliot elkonyvelnek ra, 5 millabol megepul egy egyszeru kamu valami (amit mar eredetileg sem akart senki sem soha beuzemelni), es a maradek 482 milla maris vonul a zsebekbe.
Es MINDEN ugyanezen az alapon muxik Korruplandban, az egesz orszag ugy nez ki, mint egy Patyomkin-falu,: kifele meg allnak a falak , de hatulrol mar csak a tamasztekok vannak. Ezzel annakidejen az oroszok haborut nyertek. Hidd el, a kommunista ivaronc orban basi , mint osi komcsi trukkot nagyon jol hozta le ezt a dolgot, most alkalmazza is az akkor tanultakat...:o(((
papa.49
@karma1: Erre példa a gödöllői kastély átadása az első orbánkormány idején, vagy most a Várbazár 25. átadása után sincs készen!!!
Eladott Ország
"Tegyünk ide egy adatot és ismételjük át: Magyarországon 2010 és 2015 között, azaz hat év alatt 1506 milliárd forint párolgott el úgy, hogy az elmúlt években naponta 2,2 milliárd forint
érkezett Magyarországra. Ez alatt az idő alatt olyan cégekhez (beleértve állami cégeket is)
vándoroltak ezermilliárdok, amelyek nemhogy fejlődtek volna (apropó Lázár pofátlan dumája)
de leginkább tönkre mentek. 59 darab földbe ásott lyukra összesen 558 millió forintnyi uniós támogatást baszott el a kormány. Bicskén. 660 millióba került, ráköltöttek még 140-et, így 800 millióért legalább üresen áll és tökéletesen használhatatlan rakamazi Teknősház.
Hatvanban több mint 1 milliárd forintot égettek el egy gazos, idejekorán felújításra szoruló
bicikliútra és egy kerékpáros kalandparkra, amely balesetveszély miatt zárva van. A projekt
révén Mészáros Lölö zsírosodot .De Magyarországon fordulhatott elő a fényes sikerek közepette például, hogy Holnap hajnalig sorolhatnám a példákat arra, ami Lázár pofájára fényes sikerként fér rá, amire büszke, és aminek a folytatását ígéri. Mert a pénzt el kell költeni, ugye. És akkor egy szót nem szóltam Tiborcz kivilágító ügyleteiről, az üresen és kihasználatlanul csühögő játékvasútról, helyi kiskirályok vadászházairól, szállodákról, kastélyokról, térkövekről és egyéb közhasznú gyalázatokról. Aki viszont majd évek múltán tudni szeretné, a legvidámabb barakkból hogy lett Európa pöcegödre, az vegye elő többek között Lázár nyilatkozatát is. Amelyben elismeri, hogy ide jött a legtöbb pénz, és ez lett belőle. Felfoghatatlan pénzmennyiség mellett rohadó infrastruktúra, szociális­ és egészségügyi ellátás, kivéreztetett oktatás, példátlan dolgozói szegénység, megannyi tönkretett tisztességes vállalkozás, külföldre menekült százezrek, és a táskás szemű, milliárdos
mangalicaszerelők. Hogy ezzel még gátlástalanul verték is a mellüket, külön tragédia.
Utóirat: Lázár szerint a 4-es metró ügye a csalás tankönyvi példája. Egyetértek. Kár, hogy a
Fidesz­ kormány mocskos...
Eladott Ország
folytatás, ma 08:39...ügyleteinek összefoglalására viszont több polcnyi tankönyv is kevés
lehet.
Grafix69
Az emberek megfagynak a lakásukba ( már ha nem kint ) , ezek meg pálya fűtésen okoskodnak .
eugen4402
Tessék már kissé gyakorolni a pozitív gondolkodást..!
Tehát: ha akarnák, ezt a fűtést be is lehetne kapcsolni. A Deutsch-féle beléptető rendszerek többször ennyibe kerültek, és egy raktár mélyén rohadtak el... A Fidesz anyagi forrásai mindig szigorúan törvényesek.
qxy
kell is az a pálya fűtés. Nem is tudom régen hogy a faszba tudtak focizni az emberek pálya fűtés nélkül? Lényeg hogy a fűnek meg a Fidesznek jó legyen a többi le van szarva ugye cigány gyerek? Hogy nyeltek volna le annak idején . Most nem lenne ebből is gond.
sokanvagyunk
@qxy: Talán mert fűtötte a régieket a nagy számú nézősereg, drukker.
qxy
@sokanvagyunk: na de akkor volt is foci.
egy olyan sztori amit nem igen tud senki. de most le írom.
Sándor Csikar ugye a nagy , volt neki egy testvére. Sajnos süket néma volt, nagyon jó gyerek sokat fociztak Csikarral az udvaron is .Amikor fel figyeltek a kis Csikarra , és sport szerűen kezdte a karriert, a testvére kissé írígy volt rá Csikar meg baszogatta Erre Albert, mert ez volt a neve, egyszer bele szart Csikar focis csukájába . Csikar sietett, gyorsan csak kirázta a nagyját, felrántotta és már szaladt is.Na ez a szeretet, a sport szenvedély az akarat ez nincs meg a mostani fociban. Ha lenne,szerintem a nézők is vinnének fát a fűtésre mert " ezek a gyerekek meg érdemlik" De sajnos ezek, szart sem érnek ami a Csikar csukájából kiesett.
qxy
@sokanvagyunk: személyesen ismertem őket . ez az Albert egy csuda rendes ember volt nagyon sokat marháskodtunk.
kukac50
Minek ennyi stadion amikor az üzemeltetésére fenntartására nincs pénz?
Felcsúton nincsenek ilyen gondok,mert amit a szegényektől elvesz Orbán azt Felcsút megkapja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.