Németh Szilárd arra kíváncsi, hogy eldugták, esetleg lelépett a zuglói szocialista képviselő, netán eltették láb alól.

A Fidesz felszólította az MSZP vezetését, adjon magyarázatot arra, hogy az elmúlt egy évben hova tűnhetett zuglói képviselője, továbbá a személyéhez köthető 100 millió forintos köztartozás.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, frakcióvezető-helyettese szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a főváros XIV. kerületében április 23-án Sápi Attila szocialista önkormányzati képviselő eltűnése miatt kell időközi választást tartani, a választópolgároknak pedig joguk lenne tudni, mi áll az ügy hátterében.

"Azt se tudjuk pontosan, hogy az eltűnés mit jelent: eldugták valakik, el kellett valahova mennie, le kellett lépnie vagy pedig végleges megoldást kerestek, akik mondjuk eltették láb alól" – fogalmazott a politikus, hozzátéve, szerinte a körülmények vizsgálatakor az is látható, hogy valamilyen bűncselekménynek lennie kell a háttérben, mivel egy százmilliós köztartozás köthető Sápi Attilához.

Németh Szilárd szólt arról is, hogy egyre több olyan nagy, közpénzt érintő ügy van, amelyben "nyakig benne vannak az MSZP-s politikusok".

Példaként említette a 4-es metró dossziéját, amely szerinte olyan baloldali, balliberális politikusokkal van tele, akik "minden elől megpróbálnak menekülni". Szerencsére ebben a 167 milliárd forintot érintő, minden idők legnagyobb korrupciós botrányában komoly rendőrségi nyomozás van – fogalmazott Németh Szilárd, aki szerint az ügynek vannak olyan szálai is, amelyekben a parlament nemzetbiztonsági bizottságának kell majd segítenie a nyomozást.

A Fidesz alelnöke hasonló esetként említette Botka László szegedi polgármester, szocialista miniszterelnök-jelölt és a Szeviép-ügyét, amelyben szerinte 11 milliárd forint tűnt el, miközben ötszáz munkavállaló nem kapta meg a fizetését.

Németh Szilárd a sajtótájékoztató végén kérdésekre válaszolva kijelentette, a Fidesz minden adóemelést elutasít. "Mi maradunk az adócsökkentés és az egyenlő, tisztességes közös teherviselés politikája mellett" – tette hozzá.

A Fidesz alelnöke további kérdésre reagálva elmondta, egy megkötéssel egyetért a Miniszterelnökséget vezető Lázár János azon pénteki kijelentésével, amely szerint aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését. Megjegyezte, hogy az MSZMP vezetését elválasztaná "az egyszerű, mezei MSZMP-tagoktól", mivel nem gondolná, hogy mind a 800 ezer párttag bűnös lenne és Magyarország elvesztését akarta volna.

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Na, ennek a hájtömegnek a fejében is 5. sebességbe kapcsolt az agyrágó bogár...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
És a nagy guru Polt vele egyött atek tekhetetlenek!!!??? Szeintem az osztrák bácsi a bűnös, aki Felcsút közelében ossza a halált!!?? Ennyi erővel???
aremy
rizsa szilánk el árulta hogy ilyen eset be ők is ezeket lépik meg .
nem tibi
És hol van Hernádi Zsolt ? Évek óta senki sem látta .
eszegfu
Azt gondolom Németh Szilárd több dologgal nincs tisztában! Ha valaki "eltünik", akkor a rendőrség dolga nyomozni, kerestetni. U. ez vonatkozik az "eltünt" pénzre is, ha feljelentették, akkor Poltnak el kell rendelnie a nyomozást. Az MSZP-nek erre semmilyen joga sincs! Ez u.olyan, hogy most "eltünt" kiskoru tanitványával a KDNP-s volt alpolgármester... mégsem a pártján keresik!
adrenalink
Na, ennek a hájtömegnek a fejében is 5. sebességbe kapcsolt az agyrágó bogár...!
Zeta
Aki eddig kételkedett, az is megnyugoddhat. Ha Szilard beszél, bizonygat , akkor hazudik a fidesz.
Náluk , volt egy önkormányzati képviselő , aki gyilkosságba keveredett! Azt biztos, hogy nem a fidesz rendelte el?-adjon rá magyarázatot. A Polt által felfüggesztett parlamenti képviselő- Valdemor nagy úr- viselt dolgairól mért nem számol be Rezsi elvtárs. Ha már a párt tagoknál tartunk, hány mezei párttag volt akik most a fidesz belső körďhez tartozik? Egyse! Halgass Szilárd!
Equus
van egy csomó janicsárja a pasának. Miért nem keresik meg ők? Már megint a porolás, terelés...
Ezt a köcsög bandát!...
bencemacska
@adrenalink: ma, 13:11
A fenét, már régen éhen döglött!!!-:))))
bencemacska
@eszegfu: ma, 12:59
Éppen ezeket akartam mén is megkérdezni!
Feltételezem, hogy a családja(?) időben bejelentette az eltűnését. Azóta semmit nem hallottam a nyomozás állásáról, esetleges meghosszabbításáról, vagy megszüntetéséről.
Rezsiszilárd talán megkérdezhetné kormánya belügy miniszterét!
Gondolom valamilyen határozat született, mielőtt kiírták a választást! (Lehet, hogy csak az ülésekről való távolmaradás miatt???)
Miért tartjuk a rendőrséget, ha a választóknak kell megkeresni az eltűnt képviselőjüket!!!
Hogy az "eltűnt" képviselő hiánya a legnagyobb gondot Karácsony Gergelynek okozta az biztos. Ezzel állt elő a patthelyzet!!
Ha a qui prodest elvet nézzük, a Fideszhez jutunk!!!
eszegfu
@bencemacska: Hát ez az! Se kép, se hang a nyomozás állásáról! Pedig ezt csak ugy nem "ejthetik", mert ugye emberéletről és pénzről is szó van. A Bróker Marcsit is több mint 1,5 év után fogták el.
Egyetértünk!
adrenalink
@bencemacska: 13:13-ra Egy-két kóbor agysejte csak maradhatott amivel ezeket a baromságokat kitalálja...
bencemacska
@adrenalink: ma. 13:52
Gondolod, hogy nem döglött éhen a keresés során?!?!-:)))
Jól el van dugva az az 1-2 sejtdarab!!!
adrenalink
@bencemacska: Vagy, már az agyrágó bogár is fityiszes:-)
egyvandor
"Mi maradunk az adócsökkentés és az egyenlő, tisztességes közös teherviselés politikája mellett."
Akkor további áthárításra kerülő új különadókra számíthatunk.
A közös teherviselésetek úgy néz ki hogy ti képesek vagytok akár évi milliárdos megtakarításokra míg a munka világában nyugdíjba vonulásuk előtt elhasználódó nemzettársaitok = (élősködők, hazaárulók, panelprolik, annyit is érők) örüljenek ha nem kerülnek a rájuk váró adósság spirálból az árokszélére ahonnan, mivel ti nem hagyjátok őket ott, simán belökitek annak mélyére.
lampa laz
Nekünk viszont sikerült benned megtalálni a nemzet legnagyobb marháját.
human
100 millió. Mészáros Lőrinc felkacag :)
Nessy
Szerintem Gyurcsány eltette láb alól, és Soros segített eltüntetni!
Ennyire nem lehet valaki hülye! Vagy mégis?
Ennél már csak a "közös teherviselés" aranyos! Fogjuk meg, oszt vigyétek!
Az is "közös teherviselés" lenne, ha pl. 11500 forint eű hozzájárulást kellene fizetni a minimál béresnek, a kisnyugdíjasnak, a képviselőknek, és Mészáros Lőrincnek??
Kéretik ennyire nem ostobának nézni!
babp1982
Tudtommal a mai állás szerint a fidessnél vannak eltüntető emberek Értsd: bérgyilkosok,és adóelkerülők ,eltüntetők .A Botka László ügy meg szintén nem Botka sara ,hanem mint kiderült egy -ki más- fidess önkormányzati képviselő van nyakig benne. A szokásos fidess szart keni másra ez a büdös hájtömeg!
kemeati
@Nessy: érdekes 2010-ben ki lövette le osztrák bérgyilkossal ellenfelét csak nem másik hájtömeg?értsd gázszerelő
papa.49
Rezsiszarszilárd, nálad csak a sötétség nagyobb a hibbant tökfejedben, fordulj bizalommal a párttársadhoz a fosőrhöz, talán tudja!!!
kukac50
Keresem azt az Olaf jelentést amiben a világításról Tiborcról,és azt amiben 963 km vasútfelújításról kell elszámolni a Fidesznek. ezenkívül még van 25 jelentés amiről tudni kell a Népnek!
quadrocopter
Na wazze, ez a pacal még szabadlábon koszol?
bencemacska
@Nessy: ma, 16:04
Sápi Attila a Zuglóért koalíció képviselője volt , egyébként MSZP-s!
kukac50
A Felcsúti juhász gyilkosát meg a Fideszesek körében kell keresni!
papa.49
Rezsibunkószilárd hozta a rossz formáját, ja más nincs is neki !!!
Áruld már te rezsibuzi miért köpnek a földre Csepelen ha meghallják a neved???
Perwool
@kukac50: "25 jelentés amiről tudni kell a Népnek!"
Azok "nemzeti érdekek". Tudod, a lopás mai szinonimája "nemzeti".
evacica
@quadrocopter: Sajnos igen, és a fidesz egyik alelnöke! Evvel mindent megmondtam!
evacica
Szilárd! Te agytröszt! Ezt nem a rendőrségnek kéne keresni és nyomozni ez ügyben! Isten és te még vezető is lehetsz egy pártban, igaz olyanban aminek se erkölcsi tartása, se gátlásai nincsenek!Ezek a fogalmak ugyan is ismeretlenek náluk, beleértve szeretett vezérüket is!
mariaberta
Kérdezze a rendőröktől, akiknek állítólag egyik feladatuk az eltűnt személyek keresése!!!
namihami
Ezt az ügyet még izgalmasabbá teszi az a tény, hogy pont annak a pártnak az egyik legtöbb eszű prominense vádaskodik gyilkossággal, amelyik párt egyik tagja gyilkolta meg és betonozta be az áldozatát.
Romamléptekkel zárkózik ez a hülye a főnökéhez. Az se tudja, mit mondott 24 órával ezelőtt, ez az isten marhája se emlékezik arra, hogy a saját pártja termelte ki a gyilkos és betonozó önkormányzatis képviselőjét.
Cavinton Sziszi Cavinton.
coni
Át kéne vizsgálni a rendőrségi gépjárművek hátsóüléseit, hátha ott felejtették.
staro2
Ha ezt az emberszabásút meglátom mindig eszembe jut pár sor Rejtő Jenő Az ellopott futár c könyvéből
"Maga jobban tenné, ha elmenne csomagot hordani, nagy, erős ember, hogy sülne ki a szeme, csak lopja a napot, meg ki tudja, mi mindent."
Rózsika Hatházi
@adrenalink: 13:01-re . Entimológiai ismereteim szerint, az agyrágóbogár a káposztalében nem hogy sebességbe kapcsolni nem tud, de a létfeltételei sincsenek meg. Ez az, az állatfajta, amelyre nem vonatkozik az evolúció. Darwin is tévedhetett. :)))))
Desischado
@Rózsika Hatházi: Szerencsétlen agyrágó bogár már régen éhen pusztult, béke poraira!
Érdekes, nekem a bagoly és a veréb esete jutott az eszembe. Ez a hulladék a saját módszereiket lőcsöli másra?! Mit hisz, hogy az MSZP-sek tüntették el a képviselőjüket? És ideáig nem hiányzott? Csak most? És nem a rendőrség dolga a nyomozás? Terel ez a szellemi nyomorék, az biztos!
adrenalink
@Rózsika Hatházi: Az XIX. század óta sok változás történt az élővilágban. Pl. az őshonos magyar birkafajták mellett megjelent az új, fideszbirka populáció. Mára már az agyrágó bogaraknak is klf. mutációi léteznek...:-)))
Equus
@egyvandor: ez jól sikerült. Tömör, lényegretörő. Cgrt. Ja... és egyetértek.
Nessy
Csak már ti tünnétek el! Szerintem a kutya se keresne egyet sem!
Kutyuska
@Desischado: Persze, hogy csak erre képesek gondolni a fideszesek, számukra csak ilyen megoldások léteznek.
Kutyuska
@Jozefina: Pont ez jutott eszembe. Miért nem kérdezik meg az osztrák nyugdíjast, hogy hány embert ütött még el a felcsúti juhászon kívül.
Kutyuska
@eszegfu: Úgy vannak vele, hogy ha a szent farokkal tűnt el a kislány, az rendben van.
Kutyuska
@Zeta: Esetleg Orbán egyiptomi milliárdos haverját is eltették láb alól,mert kellemetlen volt a Fidesznek a személye?
advocat
És akkor hol van a felcsúti polgármester jelölt ügye. Azért -véletlenül - őt is a választás előtt érte a baleset. Egy magyar-osztrák kettős állampolgártól (ilyen - állítólag - Ausztriában nincs!). Mi történt egyik-másik gyanúsan eltűnt, meghalt, öngyilkos máspártival? Szóval nem kelene annyit dumálni. Jobb lenne hallgatni. És a "világpiaci" árcsökkenés miatt jóval alacsonyabb rezsi lehetne! De azt is lenyúlják az állítólagos importálók. És mi lesz a tervezett "multi" kereskedők lehúzásával? Azt ki fogja megfizetni. Szilárdkám! MI!!!
Perwool
"A Fidesz az MSZP-n keresi az egy éve eltűnt zuglói képviselőjüket"

Rogán Tóni valamelyik tágulós szobájában keresték már?
Vagy, Pénztáros Lőrinc sufnijában, ahol a milliók is voltak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.