Elintézte ez a vadbarom. Még most sem fogja fel, hogy vége a játéknak. A magyarok Európát Orbánra cserélték. Készülhetnek a magyarok az Európai Unióból való távozásra. Erre utal az, ami az Európai Néppártban zajlik. Orbánt eddig saját pártcsaládja védte meg a jogos kritikáktól, és minden szankciótól, felelősségrevonástól. De ennek úgy tűnik – hála Istennek – vége. Orbán elveszítette a realitásérzékét, nemcsak a CEU megtámadásával, hanem a tiltakozásra adott reakcióval is. Az észak-koreai stílusú diplomácia s kommunikáció, miszerint Európában is mindenki hülye, nem érti, hogy mi történt, és félrevezették őket, csak olaj a tűzre. Mintha besült volna, és nem működne Orbán eddigi fegyvere, hogy el tudta hitetni az általa kreált látszatot, a valóság helyett. Orbánnak mindig volt egy hazugsága, a külvilágnak szánt látszata és magyarázata. Az EU állandóan ezt a látszatot és hazugságot vizsgálta, a dolgok lényegét jelentő valóság helyett. Ennek vége. Erre utal, ahogy a néppárti...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbánnal tegyenek amit akarnak, miattam fel is akaszthatják! De én az Európai Unió állampolgára akarok maradni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Azzal a különbséggel, hogy nem ide jönnének! Csak rajtunk keresztűl, tovább!
Igen, valamikor az aztékok is így örültek a keresztény hódítóknak. Meg az arabok a keresztes lovagoknak, és a többi fehér gyarmatosítónak szerte a világban.
Csak azért írom, hogy nincs új a Nap alatt, a történelem ismétli önmagát, esetleg más előjellel. Lesz még itt népvándorlás az aszály és éhinség miatt.
Peller Anikó
@Nessy: úgy van, Európába jönnének, ami a mi hazánk. Még.

A tengerszint drámai emelkedése várható amint az öngerjesztő folyamatok elszabadulnak. Nem száz évekről van szó, néhány évről. Egy generáció alatt 30 cm-t emelkedett a tengerek szintje.

Rövid idő alatt képes lehet begyorsulni 30 méteresre. Csak az emberi népesség drasztikus, azonnali lecsökkenése vezethet enyhüléshez.

Nemám a zombik százmillióinak beengedése a hazánkba, a nyakunkra.
simmering73
Itt kellene elválni az ocsútól. A másfélmillió birka menjen a vágóhídra a főkolompossal, a többség viszont maradni akar Európában.
libellle
@kukac50: Az elszámoltatás az a ti feladatotok, ugyanis a ti pénzetek az amit a ti kormányotok ellopott.
Manhattan
@Peller Anikó: Hát, innen inkább menekül mindenki, ki jön ide? Ha betelepítenék se maradnának itt, inkább Afrikába visszamennek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.