Néhány napja egy kormányt kritizáló Facebook-posztot közölt Ürge-Vorsatz Diána, a CEU oktatója és a Nobel-békedíjas Éghajlat-változási Kormányközi Testület (IPCC) mérsékléssel foglalkozó munkacsoportjának alelnöke.

Bízik Áder Jánosban a Facebookon kritizáló CEU-kutató

A bejegyzésben Ürge-Vorsatz arról ír, hogy Fidesz-szavazóként és "kormánytisztelő polgárként" hatalmasat csalódott Orbánékban a CEU-ellenes intézkedéseik miatt. 

A hétgyermekes asszonyt sokkal "megtalálták", és számon kérték rajta, hogy csak most nyitotta ki a száját, amikor a saját bőrén is érezte a kormány ámokfutását.

Ürge-Vorsatz Diána a hvg.hu-nak adott interjújában elmondta, 

a bejegyzést csak azért törölte, mert nem akart „a gyűlölködésnek és személyeskedésnek” fórumot adni. Hozzátette, hogy sok hozzá hasonló „keresztény, nemzeti elkötelezettségű ember dolgozik a CEU-n”, ezért nem érti, hogy beszélhetnek arról a törvényhozók, hogy „ez egy Soros-egyetem, ami beavatkozik a magyar belügyekbe”.

A kutató attól tart, hogy már most is hatalmas a kár, ami a CEU-nak okoztak. 

Arról, hogy végződhet-e pozitívan a kialakult helyzet, azt mondta:

„Én bízom Áder Jánosban. Hiszem, hogy ki mer állni az ügy mellett. Ő is látni fogja, hogy ennek nincs értelme. Az egész ország veszít vele. Még a kormány is veszít vele.”

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Nem ájultam el ettől a némbertől. Amíg személyesen nem érintette Orbán ámokfutása addig eszébe sem jutott, hogy ne a rablóbandára szavazzon. Most hogy Ürge öntésre került sor, mindjárt másként látja a világot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Áder lánya is egy CEU-hoz hasonló multikulturális egyetemen tanul. Kíváncsi lennék mit mond majd a lányának, ha segít a fidesznek támadni a CEU-t.
human
Még annyit, hogy az egyik ismerősöm meg van győződve róla, hogy a CEU-n a zsidó hatalom embereit képzik. Mellesleg Putyint jó embernek tartja.
Peller Anikó
Bízik áderban? Úristen, egy hülyével több.

Tételezzük fel az áder nemíromalá. Az történik ekkor, hogy 2 mondatban megcserélik a szórendet, este beadják és reggel már meg is van szavaztatva. Ekkor már nem kell aláíratni a záderrel.

Akkor most miben bízol fideszes csirke, hogy szakaggy meg.
Zeta
Majd az Áder! Hogyne , meg a naívitás! Még mindíg nem ért a realitás talajára.
F_Viktor
Fityesz szavazo, jo kereszteny, sot meg nemzeti erzelmu (7(!) gyermekes) melymagyar, es megis megtalalja orban bosszuja. Es milyen naiv, meg mindig bizik a ge@ikben.
szép új világ
Nem ájultam el ettől a némbertől. Amíg személyesen nem érintette Orbán ámokfutása addig eszébe sem jutott, hogy ne a rablóbandára szavazzon. Most hogy Ürge öntésre került sor, mindjárt másként látja a világot.
Főlökött
@Peller Anikó: Bocsika a bele-vauért, de a második körben már csak alá kell írnia, akkor nincs vétó-joga, nincs már választása. Első körben küldheti vissza, avagy az AB.-nek véleményezésre.
Qqberci
@Peller Anikó: Pár éve a rádiüóban figyeltem fel egy beszélgetésre Ürge-Vorsatz Diánával. Rendkívül összeszedett, közérthető és pártsemleges, a témára koncentráló mondandója volt. Nem értettem jól elsőre a nevét, keresgélni kezdtem, ki Ő. Akkor még Brüsszelben dolgozott. Igazi idealista volt, a szó legnemesebb értelmében. Ott kinn a munkájával, a feladata teljesítésével volt elfoglalva, hozzá csak a propaganda jutott el és most kemény az ébredés, kiábrándulás. Szívből sajnálom. Semmi baj nem lenne, ha minden Fideszes ilyen lenne...
Eladott Ország
Áder János, egy nem létező köztársaság elnöke, aki egy nem létező Alkotmányra esküdött fel és akinek nagyságrendekkel fontosabb a globális felmelegedés problémája, vagy a timbuktui háromfülű gyík megmentése. Aki küzd a mamutok megmentéséért, a pingvinek szexuális
szabadságáért és mindenért, amiért nyugodtan küzdhetne greenpeaces aktivistaként ingyen,
nem pedig túlfizetett köztársasági elnökként a mi pénzünkből. Neki csak fizetési papírja van.
Peller Anikó
@Qqberci: igen sajnálatos egy egyébként a felsoroltakkal rendelkező álmodógép elég ha egyetlenegy dologban téved. Az pont a cigók nyakunkba akasztása.

Ha nem a nyakunkba tette volna akkor semmi baj nem lenne vele.

Úgy van ez mint a banyával, egy egyébként békeidőben amikor semmi különösebb probléma nem merül fel akkor remekül elevickél, meg is választották volna még ezerszer.

De amikor a nemzet rombadöntése a tét akkor sajnos nem idiótákra van szükség, akkor mutatkozik meg ki a legény a gáton. Egy Margaréta Thatcher nem adta volna el Európát, ebben biztos vagyok. Akkor kell államférfinak lenni, még ha nő is a szentem.
F_Viktor
@Eladott Ország: (K)ader kulso megnyilvanulasa ugyanolyan mindennapi hazugsag, mint a gazdajae.
Nincs o" zoldre mazolva, hazugsag a globalis felmelegedesrol a felszolalasai, kulonben nem szignozna pl. olyan torvenyeket ami ellehetetleniti a zoldenergia magyarorszagi elterjedeset.
Magyarorszag egyik nagy szegyene ez a pasi.
cikicakk55
7 gyermekes anya,elég komoly tisztséget tölt be a kormánynál és még így is hisz Áderben? Ébresztő drága Anyuka! A 7 gyerekből szerintem 3 még mindig a felsőoktatás előtt áll. Nem Áderben kell bízni,hanem kilépni a FideSSből és nyíltan felvállalni a csalódottságát.ha csak egy begyepesedett Fidesznek vissza hozza az eszét,már nyert is valamit.
Eladott Ország
@F_Viktor: kp.hu/napelem-ado-magyarorszagon/
Igazad van adóval sújtják a megújuló energiát Mária honban.
Magyarországon 2015. január 1-től kezdve minden napelem után 114 Ft/kg környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni, ami azt jelenti, hogy egy-egy napelem tábla 2-3000 forint összeggel is emelkedhet és egy házra ebből akár több tucatot is fel kell szerelni. Pártunk és kormányunk a III. kategóriába, a “Jelentős szennyezést okozó termék- és anyagáramok” kategóriába sorolta a napelemeket, ezzel szemben például az akkumulátorok csak a II. kategóriába kerültek, ami a “Szennyező termék és anyagáramok” kategória és így ott csak 57 Ft/kg a termékdíj. Készülnek Paks 2-re, a közpénzek permanens lenyúlására.
Nessy
Áderben bízni? A béka is megbízott a skorpióban! De a skorpió nem tudta megtagadni magát.
eugen4402
"Illúzió a bizalom.." Hol van már a szerelem..?
Ebben a szerkezetben Áder és az AB olyan "fék és ellensúly", ami a gázpedállal szabályozható. Azt meg ki nyomkodja??? Na..?
Béla333
Szerintem Áder még pénteken már aláírta, ma meg meghosszabbítja a hétvégét, akkora a munkahelyi nyomás nála, hogy rápihen egyet!
Tegnap már be is mondták, hogy aláírja/ta!
Egy jó vakondkereső Fideszes csicska nem mond ellent a fényestekinTETŰ-nek!
Eladott Ország
Egy színtelen, szagtalan, súlytalan figura aki azt hiszi, fel sem tűnik senkinek a létezése. Az
valóban nem, de a hiánya igen. Pontosan annyira alkalmatlan és méltatlan a posztjára, mint a
nemzet golyóstolla, Schmitt Pál volt a harsány ostobaságával, a hazugságaival, a mások
munkájából profitáló sunyiságával. Ők Orbán katonái, Orbánt szolgálják. És mi fizetjük őket. Ügyes.
human
Kíváncsi lennék a hölgy véleményére, hogy Ádár János után esetleg még Orbán Viktor bölcsességében is hisz-e.
Rockxy
"...hogy sok hozzá hasonló keresztény, nemzeti elkötelezettségű ember dolgozik a CEU-n...”
Arra lennék kíváncsi, tudja-é a hölgy, mit jelent kereszténynek lenni.
Azok, akikkel eddig találkoztam és kereszténynek mondták magukat, egyik sem tudta megmondani, mi a keresztény hit alapja.
Kivéve egy katolikus papot, aki jót mulatott azon, hogy a saját gyülekezete sem tudja a tutit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.