Szájer József keresű önvallomást tett. Nem fantomokkal küzdünk, a Soros-terv megvalósítása Brüsszelben megkezdődött mondta Szájer József fidszes európai parlamenti képviselő az MTI szerint Mosonmagyaróváron pénteken. Szájer szerint az Európai Parlament illetékes bizottsága csütörtökön elfogadott egy jelentést, amelyet még a bizottság nyújtott be, és a bevándorlás kérdését igyekszik szabályozni. Ez az állásfoglalás, amelyet nem szavaztunk meg, lényegében megegyezik a Soros-terv elképzeléseivel. – tette hozzá Szájer, aki ezek szerint saját maga is azt gondolja, hogy Soros György embereivel dolgozik együtt. Korábban már írtunk arról, hogy Szájer hadakozik magában, hogy az Orbán-kormányhoz, vagy az Európai Parlamentben benyújtott tisztségéhez legyen-e lojális.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Csizmás Kond: Valóban az Általad felsoroltak egy része a "fogalom" körébe tartozik... itt csak az a bökkenő, hogy O.V. a "Soros tervről" beszél. Soros elképzelése a menekültek befogadásáról "kézzel fogható", mert leirta. De ebből a kormány csinált egy "átiratot", melyet a mostani konzultációs kérdőiven meg is "magyaráz"... és ami egyáltalán nem parallel Soros elképzelésével... érdemes összehasonlitani a kettőt. Be kellene látni, hogy O.V. által emlegetett Soros terv, nem azonos Soros által leirt elképzeléssel... és ha már tényleg kiváncsiak az emberek véleményére, akkor ez utóbbiból kellett volna a kérdéseket feltenni... nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
szajer jozsi, ideje volna, hogy valami erosebb szert kapjal a dokidtol... Remelem azert, hogy valahogy majd csak tuleled ezt a csapast...
division
Az emberek csak akkor fogják elhinni hogy létezik Soros terv, amikor már késő lesz.
szaboria1
@division: Ha van Soros terv a kormány birtokában akkor miért nem adják ki az LMP kérésére.
karma1
@szaboria1: Igy kell beleszaladni egy hulye kerdessel a maflasba...:o)))
1magyar
Szájer kérdezze meg magától,hogy ki küldte őt oda és már tudnia kellene, hogy kinek az érdekeit képviselni van ott.
Bár ha felmerült ez a kérdés benne már alkalmatlan a feladatra.
Csizmás Kond
@szaboria1: a terv...gondolat, elképzelés, elgondolás, ötlet, idea, eszme, elmélet, koncepció, fogalom, felvetés, teória, elv, képzet, skicc, vázlat, piszkozat, elhatározás, szándék...
naszóval ezek nem föltétlen tárgyi dolgok és nem kimondottan hozzáférhető akármik.
eszegfu
@Csizmás Kond: Valóban az Általad felsoroltak egy része a "fogalom" körébe tartozik... itt csak az a bökkenő, hogy O.V. a "Soros tervről" beszél. Soros elképzelése a menekültek befogadásáról "kézzel fogható", mert leirta. De ebből a kormány csinált egy "átiratot", melyet a mostani konzultációs kérdőiven meg is "magyaráz"... és ami egyáltalán nem parallel Soros elképzelésével... érdemes összehasonlitani a kettőt. Be kellene látni, hogy O.V. által emlegetett Soros terv, nem azonos Soros által leirt elképzeléssel... és ha már tényleg kiváncsiak az emberek véleményére, akkor ez utóbbiból kellett volna a kérdéseket feltenni... nem?
Csizmás Kond
@eszegfu: Nézd, nem érdekel kinek drukkolsz de szerintem a zunió és Soros kér külön fogalom kéne legyen úgy a valóságban mint a politikában. A zunió egy kereskedelmi és gazdasági meggondolásból kialakult országok tömörülése ahol nem a világ migrációs programja az elsődleges feladat hanem a tagországok fejlődése.
Soros egy pénzügyi spekuláns (nem tudom a pontos munkaköri leírását ) és neki mások az érdekei, mások a világban megvalósítható tervei. Neki nem az emberek a fontosak hanem a saját gazdagsága, éppen ezért még viccből sem szabadna megengedni, hogy akár a zunió akár más ország politikáját befolyásolja. Sorosnak ne legyenek államokat országokat befolyásoló tervei mert neki nincs ahhoz semmilyen elfogadott kinevezése, tehát bármilyen befolyásolt terve van, az csak az ő érdekeit szolgálja senki másét.
Ha segíteni akar valakin azt csinálja segélyként ne politikai cselszövésként.
Pöpec
Érdekes gondolatokat közöl Csizmás Kond 08:28-kor. Valahogy Soros helyére (O)orbán kívánkozik:...

" A zunió egy kereskedelmi és gazdasági meggondolásból kialakult országok tömörülése ahol nem a világ migrációs programja az elsődleges feladat hanem a tagországok fejlődése.
orbán egy pénzügyi [politikán át realizáló - értelmezés: tőlem] spekuláns (nem tudom a pontos munkaköri leírását ) [miniszterelnök - tőlem] és neki mások az érdekei, mások a világban megvalósítható tervei. Neki nem az emberek a fontosak hanem a saját gazdagsága, éppen ezért még viccből sem szabadna megengedni, hogy akár a zunió akár más ország politikáját befolyásolja. orbánnak ne legyenek államokat országokat befolyásoló tervei mert neki nincs ahhoz semmilyen elfogadott kinevezése, tehát bármilyen befolyásolt terve van, az csak az ő érdekeit szolgálja senki másét."

orbán gazdasági érdekei sincsenek leírva, mégis gátlástalanul fejlődik mészaros lőrinc és kapcsolt vállalkozásai. Ha Soros tervét figyelembe kell venni - már amit nem írt le - akkor mészaros lőrinc terveit - és qrvanagyütemű gazdagodásának tényét miért nem?
Pöpec
"... Szájer hadakozik magában, hogy az Orbán-kormányhoz, vagy az Európai Parlamentben benyújtott tisztségéhez legyen-e lojális."

Fenét hadakozik. Egy fideszesnek - echte opportunistának - nincs és soha nem is lehet lelkiismerete. Az pártellenes lenne.
glorianna
Esedékes a pszichiátriai kivizsgálás...
magyarbakancs
@division:" Az emberek csak akkor fogják elhinni hogy létezik Soros terv, amikor már késő lesz"
A Fidesz dumáját csontra beszopod?
És a Soros az összes EU parlamenti képviselőt tisztségviselőt,adminisztrátort a markába tartja.?.
magyarbakancs
@eszegfu: Ne erőlködjél a Csizma nem érti ezt a magas diplomatikus választ amit adtál.
ezeknek a szem ellenző két oldalán Soros,Orbán van és nem is látnak ennél messzebb.
Kár minden szó rájuk.
.Ne állj le velük vitatkozni mert zárlatosak.
Pöpec
@eszegfu: "Soros által leirt elképzeléssel... és ha már tényleg kiváncsiak az emberek véleményére, akkor ez utóbbiból kellett volna a kérdéseket feltenni... nem?"

Nemzeti konzultáció ilyen tárgykörben szerintem ellentétes a konzultáció jogi rendeltetésével, hiszen Soros magánszemély. Ettől függetlenül lájkollak :-)
Pöpec
Létezik-e Mészáros terv? Vagy csak úgy véletlenül lett az ötödik leggazdagabb magyar 2011 óta:
index.hu/gazdasag/2017/04/27/100_leggazdagabb_napi.hu_2017/
eszegfu
@Csizmás Kond: A felvetett gondolatom egyáltalán nem függ össze, hogy kinek "drukkolok"... próbáltam elvi sikon levezetni. Az igaz, hogy az unió az országok keresk. és gazd.-i tömörülése, de pl. csatlakozott az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméhez, mint "egyezményhez", tehát véleményem szerint az európai migráció rendezéséhez is van valami köze. És szintén csak elvileg: ha Soros egy "spekuláns" -- ami igaz is, mert vagyonát a tőzsdén szerezte és a mai napig is nyilván ott szerzi -- , akkor neki egy fikarcnyi érdeke sem füződik ahhoz, hogy "más országok politikáját, vagy az uniót" befolyásolja csupán gazdasági haszonszerzés miatt... nincs gyára, földje, stb. "spekulál" a tőzsdén! És még valami: az EU 27 országból áll és ők is igyekeznek megoldani a menekültkérdést, rendszeresen napirenden van, tehát nem "ujkeletü" és nem vártak Sorosra sem. Aztán mégis mi lett Soros segélyével az iszapkárosultak javára?! Ez már igazán nem "politikai cselszövés". De mindegy is mit irok... megvan a kialakult véleményed méghozzá ugy, hogy Soros valódi elképzelését el sem olvastad...
eszegfu
@Pöpec: 9:11 Na igen... ez eleve "eljárási" hiba lehet... de ettől még "konzultálunk" a nem létező tervről!
eszegfu
@magyarbakancs: 9:02 Ilyenkor az jut az eszembe, hogy ha Soros a pénzével ilyen nagyon nagy befolyással rendelkezik, akkor miért nem vesz meg egy országot "kilóra" és akkor kinőhet belőle egy világhatalom?!
papa.49
A Jozefína is lábon hordta ki az AGYHALÁLT !!!
lusta
Nem vettem eddig észre, hogy Szájert valaki az EP székéhez láncolta volna. Fel kell tiltakozása jeléül állni és otthagyni az egész bagázst, akit Soros a zsebében tart. Karakánul gyerekem, nem ilyen semmitmondó dumákkal.
division
@szaboria1: Ahogy itt némely értelmiségi szokta mondani, "kijafaszom az az LMP"? :-)
libellle
@Csizmás Kond: Végül is mindent meglehet oldani. Te oda költözöl Magyarországra, Magyarországot elöbb-vagy utobb kilépteti viktorkád az unijobol, igy a NATO-bol is. Mind ezután semmiféle gondotok nem lesz sem az unijoval sem a menekültekkel, ugyanis Europa közepén Magyarország egy körbezárt sziget lesz. viktor lesz a császár ti pedig akik még ott maradnak a szolgái. Az egész nagyszerüen egyszerü.
Csizmás Kond
@eszegfu: ...unió...persze hogy van köze de nem úgy kéne legyen hogy a saját polgárai azt ellenzik...
amúgy soros ámerikai állampolgár...még azért sem szabadna beleszólása legyen egy másik kontinens ügyeibe...csak van az a pénz...és elvileg nem ő a hibás hanem az aki az elfogadott pénzért elárulja a többieket.
Csizmás Kond
@libellle: ...én ott vagyok, és nem költözve hanem születve...te hol vagy ?
simmering73
Szájber gyerek, akkor te skizofrén vagy.
eszegfu
@Csizmás Kond: tegnap 12:02 És még mindig csak "elvileg": Soros MAGYAR-amerikai állampolgár. A Nyilt Társadalom Alapitványon keresztül 30 nemzeti és regionális alapitványt fog össze, tehát jut a pénzből Amerikába és Izraelbe is, nemcsak Európába... akkor most minden kontinensen, ahol elfogadják az alapitványi pénzt, ott "árulokká" lettek? Aztán érdekes, hogy pl. a CÖF-öt nem "árulózod" le, holott a M. Villamosmüvektől kapott 500 millió Ft-ot... ez meg az érem másik oldala. Ugy tünik, hogy nem akarod cáfolni a véleményemet, pusztán az érzelmeid vezérelnek...
Csizmás Kond
@eszegfu: ..a nagybetűst felejtsd el...ugyanis ámerika nem engedi a kettős állampolgárságot.
...és ha megengeded ezután is arról írok véleményt amiről akarok...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: Most "bepöccentél"?! Természetesen, "ha megengeded ezután is" elolvasom véleményedet!:))
nemkati
@Csizmás Kond: Van amerikai-magyar kettős állampolgár, meglehetősen sok. Arról nem tehetsz, hogy nem tudsz róla.
lusta
@Csizmás Kond: Drága sztrovacsek, nem tudom észrevette-e, hogy az unió az mi is vagyunk. Az Európai Parlament parlamentként működik, többségi döntéssel. Jelenleg az Európai Néppárt, amelynek a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk is tagja, a legnagyobb párt az EP-ben, így az ENP belegyezése nélkül semmilyen döntés nem születik és matematikailag nem születhet az EP-ben. Ebből számomra az is következik, miután az EP-t Soros kilóra megvette, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk is Soros zsebében van. A MAGYAR állampolgárságú (is) Soros zsebében van.
Csizmás Kond
@nemkati: Katica, ez törvény nem asszonybeszéd...:)
Csizmás Kond
@lusta: minden törvényt a többségi szavazat hoz érvénybe. Ma akár abban a zuniós lecsóban is vannak jólmegfizetett emberekék akik nem azért egyik vagy másik párt tagjai mert a szívükre hallgatnak hanem a zsebük diktálja...vagy egyszerűen csak oda juthatott be, mert ott voltak pártfogói...szóval ez már nem hitkérdés
magyarbakancs
@Csizmás Kond: A Fidesz megélhetési politikusokról mi a véleményed?
Csizmás Kond
@magyarbakancs: minden politikus a megélhetéséért politizál...mert tudja hogy vannak butábbak akik dolgoznak helyettük is.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: hol marad a keresztény erkölcs amit a Fidesz naponta szajkóz?
Csak a pénz ,dudva,lé számít?
Hit erkölcs nem?
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...bakancs...nem én vagyok a fidesz...kérdezz olyant amire tudok válaszolni.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Jó ,jó nem te vagy Fidesz de kiállsz a politikájuk mellett.
Nem,
Na meg azért mert mindig olyan hevesen tudod képviselni a Fidesz állás pontját .Gondoltam ha már ennyire elhivatott vagy tudod a választ is.
Mert én személy szerin szívesen naponta köpném szemközt ,mocskos undorító pofáját.Erkölcsi hullák.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ..ismét ellent kell mondjak...miaz, hogy kiállok ?...te nem ugyanazt teszed ?
...és a vélemény nem politika ezt nagyon komolyan meg kell tanulni.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Irmásaidból hozzá szólásaidból vontam le a következtetést,hogy te Fidesz elhivatott híve vagy.
Ha félre értettem akkor bocsi,de ha nem vállalod el ,hogy igen én mint csizmás kedvelem és bírom a Fidesz politikáját.
Én személy szerit egyetlen egy vallást,politikai pártot nem szeretek.
Meg mondom miért nem ,mert a ha leteszem a garasomat valami mellett be skatulyáz és fel fal nem engedi az önnádló vélemény nyilvánítást.Ezért kritizálom minden pártot.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...vagyis te magadról állítod hogy függetlenül (néha elég sokszor ) kiállhatsz valami mellett de más nem...?
lusta
@Csizmás Kond: Köszönöm világos válaszát. Én is valami ilyesmit írtam, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk EP képviselői elvtelen pénzhajhászok. Ebben egyetértek Önnel, de akkor miért és mit magyaráznak oly vehemensen, mikor pénzsóvárok és csak az összeg nagysága számít a számukra?
Csizmás Kond
@lusta: ..mert nekik az a dolguk...mi pedig ha akarjuk hisszük ha nem hát nem...de mindenképp fizetjük őket.
kokopelli
"...Szájer azt GONDOLJA..." áll a cikkben! Ne gondoljon az ingyenélő,hanem
"virítson"! Én azt hiszem,hogy a szomszédom a Jézus Krisztus, de álruhában
és elváltoztatott külsővel! Nagy az isten állatkertje,sok-sok magyar EU-néppárti
zombie-val! ;--)))))))))
magyarbakancs
@Csizmás Kond: ."vagyis te magadról állítod, hogy függetlenül (néha elég sokszor ) kiállhatsz valami mellett, de más nem...?" Dolgok mellett igen kiállok.
Politikus mellett, ideológia mellett nem állok ki. Az a baj a te kiáltásoddal, hogy a teáltalad preferált párt a Fidesz akár mekkora baromságot mond a képviselői azt teljes mellszélességgel megvéded.
Ezt már írtam neked.
Én baloldalinak mondanám magam, de se a MSZP, se a DK nem bal oldali párt a többi meg valami katyvasz semmitmondó párt ki ül a parlamentben.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...bakancs...a kiállást és az itt leírt véleményeket aki nem tudja megkülönböztetni egymástól annak hiába magyaráz az ember...
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Fogalmi zavarban vagy a vélemény az kiállás valami mellett,vagy ellen.
elnézést az okításért.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...most pedig szépen olvasgasd vissza ki mit írt (csak a kettőnkét) és meglátod ki zavarodott bele...:)
namihami
Vajon kötelező a jópénzért ott lebzselni? Ha ez ekkora lelki traumával jár, akkor le lehet mondanii és hazajönni. Kis feleséged már gazdagon a minimálbér felett keres, te se fogsz éhenhalni.
És a belső harcod máris megoldódott.
Jaaaa? Hogy azt a fizetést és az azzal járó testet-lelket ölő robotot nem akarod otthagyni? Akkor bizony marad a vívódás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.