Kerényi Miklós Gábort az elmúlt napokban több fórumon is támadták visszaélésekkel. Az Operettszínház egykori igazgatója most közölte, hogy lemond a vezetői tisztségéről.

A színházi berkekben csak KERO néven ismert vezető a következő közleményt juttatta el az Indexhez:

„Visszautasítom mindazon állításokat, pletykákat, híreszteléseket, melyek az elmúlt napokban engem értek és imádott társulatom mindennapjait, működését mérgezték és mérgezik. Hogy a nyugodt munkát biztosítsam, döntésem az, hogy a mai nappal munkáltatómtól felmentésemet kértem a Budapesti Operettszínház művészeti vezetői tevékenysége alól, továbbá nyugdíjazásomat kezdeményeztem. Szentpétervári bemutatómat követően minden erőmmel azon leszek, hogy tisztázzam magam.”

Felmondott az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor

Fotó: Kallós Bea (MTI)

Forrás: Index.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ennek a mocsok vén szarosnak Bayer a barátja! Hozzá szaladt bőgve amikor szembesítették az aljasságaival. Madarat tolláról...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ennek a mocsok vén szarosnak Bayer a barátja! Hozzá szaladt bőgve amikor szembesítették az aljasságaival. Madarat tolláról...
cikicakk55
Ez az ember is erőszakoskodott, vagy Ő meglopta a kollégákat, a színházat? Korrupt volt?
Nessy
Most már jó lenne névvel, időponttal, pontos eseménnyel, és annak leírásával találkozni, hogy akkor és ott miért nem lépett bármit is a zaklatott! Legyen tárgyalás és mindenki bizonyítsa az igazát!
keresztapa
Ezeket a szennyezőket hazugságvizsgálóval kell hitelessé tenni, ha ez nem megy nem kell a kurvákat hitelesíteni, hanem ki nyilvánítani hogy ez a kurva hazudik, hogy fel tűnjön, mert mint ágyas már hanyagolva van.
vukkocska
Nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bűnösséget. Ezért nem értem a felmondását és azt, hogy tisztázni akarja magát. Az oka talán lehet az, hogy éppen azt nem akarja, hogy valljanak ellene, és nagyobb nyilvánosságot kapjon, hogy mi is történt valójában, és kivel.
Eladott Ország
@vukkocska: Vétkesek közt cinkos, aki néma. (Babits Mihály idézet)
vukkocska
@keresztapa: amit írtál, ahhoz szavam sincs, mert nem akarok ilyen mélyre lemenni. De azért a helyesírás egy nagyon fontos dolog.
keresztapa
@vukkocska: Ezeknek:, az ágy a fontos, és az a lehetőség amit az biztosít.
vukkocska
@keresztapa: ez milyen tapasztalat? Nem gondolom, hogy álmaim netovábbja lenne egy ilyen kivénhedt vén kappan simogatása. Mert mint tudjuk, van díványosztó szerep, meg kiszolgáltatottság. Ha én ajánlkozom fel, az az én magánügyem, de ha valaki visszaél egy kiszolgáltatott helyzettel, az egy ocsmány dolog. Mert a megnevezett ügyek ez utóbbiba tartoznak.
Horizont
Ha én totálisan igazam tudatában lennék soha nem futamodnék meg.
Nessy
@Horizont: Kivéve, ha tudnád, hogy a jelen hangulatban nem lehet igazad, még ha igazad lenne is!
Egyre gyakrabban jut eszembe Bartolomeo Rágalom áriája!
csipetke
Az első nyilatkozatában Marton László még perelni akart,aztán ahogy szaporodtak a molesztált nők,úgy hátrált egyre inkább.Kerényi füle mögött ha nincs semmi,akkor miért nem áll ki az igazáért?Nekem ebből az jön le,hogy most kezdenek potyogni abból a bizonyos szekrényből a csontvázak...
Horizont
@Nessy: Én ezt nem így gondolom. Bár még nem volt rám kiabálva zaklatás. Soha nem futamodnék meg. Ha többen állítanak valamit és az illető lemond, visszavonul azért az elég árulkodó tud lenni! Szerintem poshadt rohadás folyik a művészvilágban. Tisztelet a kivételnek. Csak a kivétel meg hallgat. A hatalom nagy úr. Nagy adu. Sokan visszaélnek ezzel. Van akinek rossz irányba viszi a személyiségét. Szomorú ez az egész. Nekem bálványok dőlnek le...Kevin Spacey , Hoffmann ...és még kitudja kikről mik derülnek ki.
Horizont
@keresztapa: Csak gratulálni tudok az ilyen mélyenszántó nagyon emberi kommenthez :(
keresztapa
@vukkocska: Itt az ágy a lényeg., a többi csak maszatolás. Ha nem fekszik, nem lesz sztár:, ha fekszik még ha tehetségtelen is de sztár lesz, erre van kitalálva a sztárcsináló.
Nessy
@Horizont: Tudod, én nem forogtam soha művész körökben, viszont sok emberi történetet hallgattam, amit már idős emberek meséltek, mielőtt elindultak a "hosszú útra" . Egy idegen előtt könnyebb volt ezekről beszélni nekik.Hidd el, hogy a futószalag mellett dolgozó nőknek is voltak hasonló gondjaik. Az hivatalokban is nem egy esetben volt ez az előléptetés ára, néha komolyabb formában is.
Ezek voltak azok a történetek, amiket meghallgattunk a beteg ágya mellett ülve és nem igazán tudtunk rá mit mondani. Igaz, nem is igényelték. Talán így érthetőbb lesz számodra, hogy kicsit más a véleményem a névtelen, sok év utáni bejelentésekről. Általában sem nevet, sem munkahelyet nem mondtak, hiszen a java részük már nincs is meg.
keresztapa
@Horizont: Ma 19:04-re egyet értve, ezek nem ismerik az igaz szó tartalmát, jelentését emberi gerinc egyenességét, mind kivétel nélkül hajlott gerincű személy. Ha akkor és ott nyilatkozott volna az esemény megtörténtekor, hivatalos helyen, akkor igen lett volna értelme de esemény után ez már nevetséges.
Horizont
@Nessy: Én se vagyok elragadtatva hogy ennyi év után...de megértem őket! Próbálom. Tudom, hogy az élet nagyon sok területén történnek nőkkel ilyen dolgok. De a művészvilágban ez erőteljesebb. Mert ott erőteljes abnormális módon a hierarchia!
Ha valakiről utólag derülnek ki a dolgok egy kicsit sem lett kisebb a bűne és nem tudom továbbra is piedesztálon tartani! Persze ez sem fekete fehér mint az életben semmi!
Köb Jani
@Horizont: A személy(nő férfi, zaklatott) akkor viselkedik helytelenül, amikor nem rendelkezik elegendő tudással arról, hogy viselkedése milyen hatással fog járni, vagy nem esik nehezére az ajánlat elfogadása:, valamely érdekből..
JAJMÁR
Beèpült a tàrsadalomba, mint a korrupció.
Horizont
@Köb Jani: Én ezzel egyáltalán nem értek egyet.
Horizont
@JAJMÁR: Na ez tényleg így van. Plusz még a világra is vonatkozik :(
És ez ügyben milyen sokan elfogadóak! :(
keresztapa
@Horizont: Az nem baj, nem kell mindenben egyező véleménnyel lenni.
Horizont
@keresztapa: Valóban. De meg lehetne érteni a másik érveit is. És lehet kulturáltan írni. Olvastam az Indexen miket csinált ez a Kero.És képzeld fiúkkal. Na ehhez mit szólsz???
havasigyopár
No csak, no csak. De hirtelen lemondott! Persze, hogy valamit elkövetett. Ezek mind ezt csinálják. Először fel vannak háborodva és tagadják. Remélem szaftos dolgok derülnek ki. a mocsokról.
JAJMÁR
@Horizont: Persze, fèrfitàrsadalomban èlünk. Azonnal sajnàljàk ès mentsèget keresik annak, akiről kiderüĺ a "disznósàg" . Előbb fogadjàk el - sőt ez alap -, hogy a nő tehetsègtelen qva - ha 10 àllítja s disznósàgot, akkor mind a 10!
Szomorú, hogy mèg nèmely nő se èrti, hogy nem attól nő, ha a főnöke letapizza.

Ideje kimosni ezt a szennyest is.
keresztapa
@Horizont: Ezen nem kell rugózni, amikor a libsiéknél már az a trendi, hogy a gyerek majd eldönti a nemét:, nevét felnőtt korába, hogy lány, v. fiú, egyneműekhez vonzódik avagy heterogén.
Horizont
@keresztapa: Most ez hogy a francba jön ide???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.