A Fidesz és parlamenti képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hosszabbítsa meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció határidejét december 1-jéig – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A Fidesz meghosszabbítaná a nemzeti konzultáció határidejét

A kormánypárti politikus kiemelte: még le sem telt a pénteki határidő, de már több mint 1,7 millióan mondtak véleményt a Soros-tervről, ami már most rekordnak számít, hiszen eddig egyik korábbi konzultáción sem vettek részt ilyen sokan.

Halász János közölte: még most is százezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek, és azt szeretnék, ha mindenki el tudná mondani a véleményét, ezért a pénteki határidő meghosszabbítását kezdeményezik a kormánynál. "Minél többen mondunk nemet a Soros-tervre, annál erősebbek vagyunk" – hangsúlyozta.

Hozzátette: a lehető legtöbb emberre van szükség, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől, és attól a frontális támadástól, amit Soros György indított hazánk ellen kizárólag azért, mert nem akarunk bevándorlóország lenni. Azt kérte, aki eddig nem töltötte ki az íveket, tegye meg.

Azt mondta, Soros György most már személyesen is támadást indított, a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, hazudik és fenyeget. Bejelentette, hogy kampányt indít az ország ellen, ehhez médiát vásárolt magának, rájuk uszította a brüsszeli szövetségeseit, a Soros-szervezeteket, és a hírek szerint azok ügyvivői hamarosan az Egyesült Államokba utaznak, hogy ott is lejárassák Magyarországot – folytatta.

A Magyarország elleni támadások része lesz az uniós költségvetési tárgyalásokon történő nyomásgyakorlás, a brüsszeli számonkérés a Soros-szervezetek átláthatóságáról szóló vitán, és további Orbán-kormányt elítélő nyilatkozatok, megrendelt hírek sorozata – fejtette ki a politikus.

Eközben zajlik a Soros-terv végrehajtása is – jegyezte meg Halász János, megjegyezve, a közelmúltban elfogadott EP-állásfoglalás kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvótát, az unióba lépő migránsok automatikus letelepítését, felgyorsított családegyesítést, a betelepítést elutasító országok megbüntetését és a Soros-féle NGO-k (nem kormányzati szervezetek) menekültügyi eljárásokba való bevonását tartalmazza. Ezek mind a Soros-terv részei, és mindent meg fognak tenni, hogy rákényszerítsék a magyar emberekre, és bevándorláspárti kormányt ültessenek a hatalomba – jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője.

Kérdésekre válaszolva közölte: a nemzeti konzultációról fórumsorozatot tartottak, ez a folyamat lezárult, de az egyéni képviselők a körzeteikben továbbra is beszélnek erről a témáról, mert most ez a legfontosabb kérdés Magyarország számára.

Arról, hogy miért ennyire zárt a kérdőívek feldolgozása, hogy a sajtó nem tudhat semmit, azt mondta: az átláthatósággal semmilyen probléma nincs, a mostani is olyan keretek között zajlik, mint az előző kettő konzultáció. A folyamat átlátható – jelentette ki Halász János.

Az országgyűlési köztisztviselők béremelését firtató felvetésre közölte: ahogy a különböző életpályamodelleket fokozatosan vezették be, most is ez történik, az Országgyűlés Hivatalában dolgozók következnek. Ez nem azt jelenti, hogy nem lépnének majd tovább más területek felé – jelezte Halász János.

Arról, hogy Ghánával szorosabbra fűzné Magyarország a kapcsolatokat és sportlétesítmények is épülnek, azt mondta: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még most utazik az afrikai országba. Az a cél, hogy a gazdasági kapcsolatok erősödjenek, ez kölcsönös kell, hogy legyen, és ha ez a magyar érdekeket segíti, helyes – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Arról, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök egy lakossági fórumán ironizált a Czeglédy-ügy károsultjain, azt mondta: felháborító, hogy a milliárdos, aki "nyakig benne van" a Czeglédy-botrányban, ezt teszi. Szerinte a volt kormányfőnek tisztáznia kell, miért pénzelték ezt a bűnszervezetet. Nagyon úgy tűnik, hogy Czeglédy Csaba egy stróman lehetett, és az egész ügy mögött Gyurcsány Ferenc és a baloldal áll – fűzte hozzá.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Shikari: Háááát ez tényleg nagy pofon.
Ezzel a konzultációs idiótasággal megint csak a "szarnak adnak egy pofont", mivel ez is, mint sok más Fideszes baromság, a semmiről szól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
@Shikari: Háááát ez tényleg nagy pofon.
Ezzel a konzultációs idiótasággal megint csak a "szarnak adnak egy pofont", mivel ez is, mint sok más Fideszes baromság, a semmiről szól.
nevemnick
1.7 miller?
Nu, akkor szeretnénk, (ha már a mi adóforintjainkből ,,dőzsölnek") átszámolni és statisztikát készíteni belőle.
Ja, hogy ezt nem lehet...

Na ugye...
Pálinkás Pál
Hazudik mint a vízfolyás...ez az amit nem lehet ellenőrizni,azt mond amit akar..Csak az a szomorú ,hogy az emberek szellemi szinvonalát a fidesz szavazókhoz mérik,az meg a béka segge alatt.Ezért tudnak ilyen semmi dolgokat nagy csinnadrattával előadni!
1magyar
@Pálinkás Pál: De választáskor nem csak a fidesz szavazóknak kell elmenni, te is szavazhatsz.
cikicakk55
Hol van az átláthatóság? Eddig csak arról hallottunk,hogy hány db érkezett vissza.( persze már ez a szám önmagában is lehet hazugság) Arról viszont nem hallottam,hogy ebből mennyi lett érvénytelen. Kifejezetten biztos forrásból tudom,hogy nem minden visszaküldött konzultációs papír volt hiteles. Voltak olyanok is akik a kérdőívet nem X jelzéssel töltötték ki,hanem szöveges üzenettel. Sőt. Némely felelőtlen állampolgár csak úgy röptében a kukába dobtak, amit az Ország sorsát szíven viselő emberek kiszedtek,és szintén szöveges üzenettel továbbítottak. Erről mint ha nem hallanánk semmit,pedig elég sok időt fordítottak rá az Ország jövőjéért aggódó emberek.
Nessy
Mennyi legyen? Hiszen annyit mondanak, amennyit nem szégyellnek.
Miután egy számítógépről több levél küldhető, szerezzenek egy informatikát tanuló kamaszt, aki ír egy pár soros programot, és a napi száz levél már is megvan.
Eddig látott valaki egy korrekt, ellenőrizhető feldolgozást, értékelést?
Egyik esetében sem volt ilyen! Akkor mitől hiteles? Hogy ők azt mondják?
Yoda69
@cikicakk55: Biztos ez is hazugsag, mint barmi mas amit a fideSS allit.
Mellesleg Hadhazy probalt betekinteni a beerkezett ivekbe, de elutasitottak. Ergo, valamit takargat a fideSS. Szerintem a feles se jott vissza, es az is ervenytelenul. Ezt meg jo hogy nem akarjak megmutatni a nepnek :)
Eladott Ország
Töröljétek ki vele a seggeteket. Ugyan ki tudná leellenőrizni a beküldött kérdőíveket, ebben az illiberális tulurszarban. Úgy is annyi számot mondanak, amit akarnak. Csak feleslegesen szarjátok el a közpénzt.
Pálinkás Pál
@1magyar: Tökéletesen igazad van...majd ha lesz olyan akire behúznám az ikszet...!Ha lenne egy szövetség a duce bukására,arra szívesen...de így elaprózva...
karma1
@nevemnick: De, at lehet szamolni, de nem az ellenzeki kepviseloknek... A szamlalason - mint ahogy eddig is - csak futyiszesek lehettek jelen...:o))))
Eladott Ország
Akkor ehhez képest nem értem a következő fejleményt: miközben a Fidesz minden idők
legsikeresebb, legtöbb embert megmozgató inzultációjával döngeti a mellét, miért van az, hogy
Csabika főnökének (=Rogán Bűnöző Antal) akaratából újságírók nem tekinthetik meg ezt a
rengeteg sok visszaküldött ívet? De sőt: hogy lehet az, hogy egy választott parlamenti képviselőt minden erővel megpróbálnak megakadályozni abban, hogy személyesen bejuthasson azokba az épületekbe/helyiségekbe, ahol ezt a rengeteg visszaküldött ívet őrzik, hermetikusan elzárva a nyilvánosság elől? Röviden: ezek az ívek állítólag a Magyar Postánál, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt.-nél és a Kopint-Datorg Informatikai és Vagyonkezelő Kft.-nél pihennek, ám ezek a cégek – Rogán felhatalmazásának hiányában – nem voltak hajlandóak együttműködni Hadházy Ákossal. Aki szerint (és minden normális ember szerint) érhetetlen, hogy a rekord felhatalmazásra hivatkozó kormány milyen alapon akarja hitelesként eladni az eredményt, ha a kormánytól független elemek számára totál átláthatatlan az egész folyamat, ha a kormánytól független emberek még soha nem láthattak egyetlen ilyen ívet sem.
eszegfu
Ha olyan baromira "sikeres", akkor miért kell meghosszabbitani a határidőt?! És ha ez igy megy -- mármint hogy lehet a kormányt "kérni" a határidő meghosszabbitására -- akkor én most kérem, hogy a 2017. dec. 20-ig fizetendő adó "feltöltési" kötelezettségemet csak 2018. valamikor fizethessem be!
papa.49
Ki mondta mindezt hát a PUMPÁS HALÁSZ (Hofi ,,Szocialista brigád,, ) ))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Remélem a Télapónak is küldtek kérdőívet,,,ezek a b@rmok.
karma1
@Yoda69: 13.27-re: Hadhazy szandekarol nem tudtam, de ha tenyleg titkoljak, akkor tuti, hogy valamit igencsak bucheralnak az adatokkal.
Ebbe a kepbe viszont akkor nagyon beleillik az, hogy ki akarjak tolni a konzultacio idejet, mert akkor valoban nincs meg a behazudott 1.7 millio valasz, es akkor most gyorsan csinalnak par IP cimrol nehany ezret, tizezret...Ehhez talan meg nekik is ido kell.

Soha, senki nem latott az ellenzek soraibol ilyen konzultacios levelet, - mert szerintem a toredeke sem jott vissza.
Hat Istenkem, szar van a palacsintaban...
tudode
Miért nem azzal szórakáznak azzal ami EGYIDŐS VELÜK, ehelyett a 87 éves emberrel cicóznak a SAJÁT TEHETETLENSÉGÜK MIATT???.Ne aggódjanak SOK VAN A ROVÁSUKON!
.
Hogy miket művel ez a FASZA GYEREK SOROS??
.
--- OSTOBÁK - Soros György!
www.youtube.com/watch?v=z1zkA8KFdY8
.
A LÓVÉJÁT MIÉRT FOGADTÁK EL, ha olyan FÉLELMETES A FÉLKEGYELMŰEK SZÁMÁRA ez az EMBER a legnemesebb értelmében!!! Őt miért nem utánozzák, az ORBANICUS helyett???
csipetke
Minek meghosszabbítani?Aki akarta,már visszaküldte.Az enyémet pl az előbb vitték el a kukások a szeletíves zsákban,hogy valami haszna mégis legyen a dolognak...
Nessy
@csipetke: Mert így 1,7 millió helyett majd lehet mondani 3 milliót. A lényeg, hogy a visszaküldők 110 %-a egyetért a kormánnyal.
Úgy dajkamese az egész, ahogy van!
Úgy kellene kezdeni:
Kiküldött - visszaérkezett - %
Vissza érkezett - értékelhető - %
És innen lehet kérdésenként feldolgozni! Igen - nem - %
Statisztika alapismeret. Ja, nem unortodox!
quadrocopter
Meghosszabbították jövő péntekig!

Mit jelent ez? Csak annyit, hogy még az összes birka közül sem küldte vissza mindenki, kb. 500,000 hiányzik, mertb 1.7 millió visszaküldöttről meséltek!

Ez bizony másolja a 2016. okt. 2.-i nemzethy szopást!
justhpeter
Mindenki őrizze meg a nyugalmát, senki nem fogja ezt a szemetet összeszámolni. A fideSS-kdnp központi bizottságának legközelebbi ülésén a cézár és imperátor böffent egy számot - 2 783 592 - oszt tíz perc múlva minden tévé visszabüfizi.
csipetke
@Nessy: Hááát,nem tudom.Hisz még ezeknek valaki?Az a legdühítőbb az egészben,hogy többmilliárd ft-ot költöttek erre a f@szságra,és a rengeteg Sorosozós óriásplakátra,tv-kampányra,mennyi jó dologra lehetett volna ezt a pénzt költeni!
Zeta
Nem küldték vissza elegen, vagy nem ernek olyansokat kreálni, hazudni.
Eddig sem tartották be a maguk által hozott törvényeket sem, ha azok nem jól sültek el. Most újra bizonyítanak, mindent a hatalom megtartása érdekében tesznek. Nem lenne baj, ha ez tisztességes lenne!
De hovannak már a gyermekkori őszinteségtől? És most tenyleg arra gondoltam, nem a fidesz hajnalára!
nevemnick
Sőt, az is lehet, hogy a hithű embereknek még tucatjával személyesen kézbesítik a helyi vezér célzattal kinevezett embörök.
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 12:26 www.valasztas.hu/hu/ref2016/1144/1144_0_index.html
2016 év:
Magyarországi lakóhellyel rendelkező választópolgárok száma: 7 997 998
- ebből külföldön, a külképviseleteken szavaz: 11 231
- átjelentkezéssel szavaz: 80 005
Magyarországi lakóhellyel nem rendelkező választópolgárok száma (levélben szavazók): 274 627
Összes választópolgár száma: 8 272 625
Óriási pofon a visszaküldött 1,7 millió visszaküldött adatlap. A többi polgár ezidáig leszarta.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22228220_1569720723048063_1612524632271251988_n.jpg?oh=88f542e87e2586f3d933c2da95e62dff&oe=5AAF9FD1
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
quadrocopter
@Eladott Ország: Már a saját birkáikat is átverik, a Petőfi-Orv-bán rádióban mesélték, hogy ennyien még soha nem küldték vissza, meg hűűű, meg haaaaa na, ha ez így van., akkor nem lesz mit lobogtatni Brüsszel orra előtt!
Akármit mesélnek, ismét megszopták a milliárdokba kerülő lócicit!
Nessy
Akkor számoljunk kerek számokkal, fidesz indexxel.
Kiküldve 8 millió
Vissza 2 millió 25 %
Értékelhető 2 millió 100% ( ez már irreális)
Támogató 1,6 millió , az értékelhető 95 %-a ( ez már sci-fi )
Összes támogató a lakosság 20 %, azaz húsz százaléka!
De ez a szám is csak minden realitáson túllépve jön össze!
Persze, a hangsúly a 95 % nemet mondáson lesz!
Az is igaz, csak a viszonyítási alap nem igaz! Ennyi.
tudode
Mentségükre szolgáljon mindazoknak, AKIK az ország égető gondjairól VALÓ ELTERELÉSRE a "tiszteletreméltó" Soros Györgyre terelik az ÁLLAMPOLGÁROK FIGYELMÉT, aki valójában NEM VÁLTOZOTT AZ ÓTA, amióta FELKAROLTA az átkosban ELLENÁLLÓ BIBÓ KOLLÉGISTÁKAT "is"!
.
TÁJÉKOZÓDÁS CÉLJÁBÓL mindazoknak érdemes lenne megtekinteni a Gulyás Gergely TÁRGYILAGOS levezetésében, hogy VALÓJÁBAN KI "is" Soros György, gyermekként min ment keresztül ahhoz, hogy a MAI NAPIG SEM VÁLTOZTATOTT ars poétikáján a SLEJM gondozásában, ill. azon, amikor FELKAROLTA a Fiatal Demokrata ELLENÁLLÓKAT az "átkosban".
.
---- Kicsoda Soros György?
www.youtube.com/watch?v=pi5hmK9Rils
.
Ahhoz tárgyilagosan gondolkodó kortársnak kell lenni, hogy ÁTÉREZZE min ment keresztül a II. világháború borzalmait 14 évesen átélve. Nála öt évvel fiatalabban átérzem, ha azt nem, hogy MÁS VALLÁSÚKÉNT mit kellett átélnie, de azt, hogy KITÖRÖLHETETLEN emlékkel kell élni mindazoknak, akiknek a zsigereibe BELEÉGETT, hogy hova vezet a NÉPHÜLYÍTÉS, a társadalomból USZÍTÁSSAL kihozva az állati ösztönt.
.
Tisztelet illeti Soros Györgyöt, aki matuzsálem korában "is" képes KÜZDENI AZOK ELLEN, AKIK az AKÁRMILYEN MÓDON MEGSZERZETT hatalmuk megtartása érdekében NEM ISMERNEK SE ISTENT, SE EMBERT, hiába zengik azt.
.
Mindenki adjon hálát a SORSNAK, v a MINDENHATÓNAK, hogy nem kellett átélnie egy VILÁGÉGÉST SEM!
.
Ez talán mentsége lehet a JELENLEG REGNÁLÓKNAK is, mert NEM ÉREZTÉK ÁT, hogy hova vezethet a HATALOM BIRTOKLÁSA KÖZBEN a társadalom hülyítése, állandó zaklatása SAJÁT RÉMKÉPEIKKEL!!!
namihami
Nincs elég számítógék-kezeléséhez értő a Lendvai utcában? Kevés az ember a ""hiteles és személyes"" leadott szavazatokegyenként történő leadásához?
Hozzon a patkó egy törvényt, hogy minden egyes leadott szavazat százszaoros szorzóval mehessen. És máris meglesz a tizenöt millió magyar voksa.
Eladott Ország
@Shikari: Megbuktok. Csak nézzél körül az országban. A valóság az, hogy mindenkinek tele van már a hócipője a tolvaj, cinikus, pökhendi, szarházi fidesszel. Ez tovább nem tartható, de tudjátok ezt ti nagyon jól.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
namihami
@namihami: Úristen. Ismét elolvastam, júúúúj, de indiszponált napom van. Nem tökéletes a helyesírásom, hogy finoman fogalmazzak.
mackoka46
Elégedetlen a Nemzeti Közpénzcsalási Hivatal. Túl kevés a visszaérkezett kamu, kevesebb pénz veszíti el közpénz jellegét.
mackoka46
@namihami: Sitt pali óta nem szégyen a helyírási hiba ! A DR úr se tud !
Jozefina
Még kell idő a kamus kérdőívek kitöltésére!!! Kevés, ami beérkezett!!!
Eladott Ország
@Shikari: Mire alapozod ezt a k*rva nagy magabiztosságot? A tények bizony makacs dolgok. Semennyi csirkefarhát utalvány nem lesz elég. Ne feledd a ratkós nyugdíjasokat, azok meg telibeszarják a fideszt.
Eladott Ország
@Jozefina: E-mailon annyit küldhetsz be amennyit csak akarsz, csak az e-mail cím helyes szerkesztésére kell ügyelni. Pl. [email protected] A „neve” helyére bármi ... Ha van kedved szarásig küldheted be.
eszegfu
@namihami: 10:16 Előfordul, de ne bánkódjál, igy is megértettem! Egyébként olvastam egy kutatást, mely szerint felesleges minden betüt kiirni, ugy is meg lehet érteni. Ez a gyorsirás lényege is: csak mássalhangzókat irnak és a magánhangzókat csak "pozicióval" jelölik, hasonlóan a kottához.
Eladott Ország
@Shikari: Ülhet a parlamentben összes fideszes, b*szhatjátok! Azért ne feledd a népharagnál nincs veszedelmesebb. Csak gondolj a kárpátok géniuszára. Ő is nagyot nyert!
kissé felnőttem
na mi a turó nem dolgoztak eléggé a malmok
bűzlik a konzilium agyhalottja, hiába már a koronás fő is?
rossz a módszer és a kérdés is? kevés a felhatalmazáshoz - 1 Millióval kevesebb mint tavaly? lesz ám lejebb is.
kissé felnőttem
Meghosszabitásról? ujra nyomtatni:? majd ti meg kitöltitek bravó
Nessy
Keressenek már egy jó informatikust,, aki csinál jó pénzért egy pár soros programot, aztán egy számítógépről minimum 100 ívet küld el rövid időn belül. Egy hónap, és meg lesz a 10 millió kitöltött Soros elleni tiltakozó konzultáció, ahol még a szomszédasszony macskája is tiltakozik a migráció ellen. Nehogy valami kóbor cicát befogadjon a gazdi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.