Megjelent a Soroksár és Kelebia közötti, 152 kilométer hosszú vasútvonalra vonatkozó tervezés-kivitelezés beszerzési eljárás részvételi felhívása a MÁV honlapján, valamint a hirdetményt feladták az Európai Unió Hivatalos Lapjában - tájékoztatta a Kínai-Magyar Vasúti Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-t.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Az orbán apja és a zseniális mészáros lőrinc,ki más nyerné ezt a horror tendert!!!
lusta
@bakegya: Ön nagyon figyelmetlen. Szíjj Ártó Panama Pubi családja kimaradt. Mármint a felsorolásból, nem a nyertesek közül.
bakegya
Nagy barom ország az én hazám,hogy ezt a patkányí korrupt fideSS MAFFIÁT ORSOS VICCTORRAL ÉS A PEREPUTTYAL AZ ÉLEN TAKARGATJA!!!
bakegya
@lusta:hát bizony,marha jól járunk a sok kis fürgén büszke talpig v...kínaival!!!-a kisvasút után orbánnak kell egy igazi nagy- vasút is!-csecse -becse ajndék Paks után szabadon!!!
lusta
@bakegya: Azt az egyet felejtsük el, hogy itt mi épütünk valamit is. Alvállakozók, az alvállakozók alvállakozói lehetünk. A kis kínaiaknak egy uniós ország kezet csókolva lehetővé teszi a kínai cégek számára az uniós referencia megszerzését. Ez az ország pedig mi vagyunk. A mostani konferencián a lengyelek is részt vesznek. Na tőlük meg lehet kérdezni, mi a gond a kis kínaiakkal. Nagyon sok kínai cég hiába ad be jobb ajánlatot, a pénzügyi garanciákon, az átláthatóságokon, az uniós képviseleten és sok sok apróságon elbukik. Mi meg a tőkére hajtjuk a fejünket. Nem lenne ezzel gond, ha ők finanszíroznák a projektet. Ők csak a lovettát biztosító KÖLCSÖNt adják.
tudode
Miért van ez a FELHAJTÁS a NAGYMÉLTÓSÁGÚ kínai kolléga Budapestre látogatása alkalmával, tetszelgés, akkor, amikor már 2011 óta nyüglőnek, sőt már alá is írták 2015-ben ezt a projektet???
.
------- Budapest-Belgrád vasútvonal: Megjelent a kiírás a hazai szakasz felújítására
epulettar.hu/cikk/budapest-belgrad-vasutvonal-megjelent-a-kiiras-a-hazai-szakasz-feluj
.
(...) """A Budapest-Belgrád vasútvonal újjáépítési beruházás magyarországi szakaszának fejlesztéséről, kivitelezéséről és finanszírozásáról a magyar és a kínai kormány 2015-ben, Szucsouban kötött egyezményt."""
.
Akkor rendbe lenne, ha "lenne", ha a KELETET kapukat/ajtókat NYITOGATÓ, CSUKOGATÓ a szivarzsebéből fizetné ezt a "CSEKÉLYSÉGET", de ha még az ükunokáik is "fizetni fogják", akkor azért "FECSEGHETNÉNEK", legalább olyan intenzitással, ahogy SOROSOZNAK, hogy MI MENNYI, KIHÁNYT!!!
.
Szedjük csak össze, MIT VARÁZSOLTAK a NÉP NYAKÁBA az értelmetlen Paks2-höz???
.
Azt kotyogják a szarkák, hogy (link nélkül):
.
------Amelyek elsőre jól hangzanak, de kézzelfogható eredményeket nem mindig hoznak: jellemző, hogy az első,
- 2011-es csúcs alkalmával bejelentett egymilliárd dolláros kínai-magyar hitelkeretből (egyelőre) semmi sem lett; ahogy van olyan gyárépítési beruházás is, ahol nem sikerült eljutni az első kapavágásig sem a hat évvel ezelőtti politikai bejelentés óta.
.
---- oszt' volt arról is szó, hogy a Ferihegyi gyorsvasutat, és az M0-ás hiányzó szakaszát "is" kínai barátaink "adományából/kölcsönéből" gazdagodik Gorbán országa.
.
Jó, v. rossz OKUK VAN ARRA, v emiatt "is"
.
-----A kormány kitrükközte, hogy csak a választás után írják át az államadósságot

g7.24.hu/allam/20171023/a-kormany-kitrukkozte-hogy-csak-a-valasztas-utan-irjak-at-az-allamadossagot/
.
Ez az EGYLET, NER v mi akkora MELLÉKTERMÉKET HOZOTT ÖSSZE az országnak, hogy belegebed ebbe az URI MURIBA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.