A felcsúti polgármester megvette az ország második legnagyobb erőművét és egy biomasszacéget is. Magában is sok pénzt hoz majd, de még többet, ha az állam besegít. Vagy ha esetleg elbukna a paksi bővítés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond:ma, 13:42: Inkább görény,mert az a magamódján védekezik,mint egy szolgalelkü farnyaló gerinctelen csúszó-mászó fizetett troll,aki mindenre képes a jellemtelenségében,csak megfeleljen szeretett vezérének,főképp ha ezért pénzt is kap.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...jó, tehát abba maradunk hogy görény vagy...na pá.
Eladott Ország
Miközben az ország gázszerelője felvásárolja a Balatont, a mátrai erőművet és desszertnek az összes vidéki lapot, addig mindenki teli szájjal nevet a mutatványon. Az igazságszolgáltatás összes résztvevője kussol, miközben jól tudják mi folyik az országban. Megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant, miközben asszisztálnak a fél ország kirablásához. Mészáros Lőrinc úgy lopja a közvagyont a szemünk előtt, hogy mi nem tehetünk semmit. Havonta, a munkáltatói bérünkből levonva támogatjuk az ország kifosztását, miközben az állam megkötötte a kezünket. Gondoljunk csak Szentesi Kálmánra, aki visszakérte adóját, mert megelégelte, hogy azt nem a törvényileg előírtak szerint költi el a kormány. Szentesiből azonnal gyanúsított lett.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond:ma, 14:08: Irányodba meg ebbe:szolgalelkü farnyaló gerinctelen csúszó-mászó fizetett troll,aki mindenre képes a jellemtelenségében,csak megfeleljen szeretett vezérének,főképp ha ezért pénzt is kap.
kokopelli
@namihami: nagyon egyszerű": BMW főrészvényes Quandt ill. Klatten Familia,
Porsche a Piech Familia ,mint főrészvényesek ,de a Daimler-Benz AG-nál is
mindenki tudja kezdettől,hogy ők voltak jóban-rosszban a nyerők,vagy a "buktások"!
namihami
@kokopelli: Ez igaz, de se BMW-t, se Porsche-t, se Mercedest venni nem kötelező. Viszont a világítás, hűtő, mosógép és a többi olyan elektromos árammal működik, aminek az előállítását és elosztását most veszi egykézbe egy oligarcha. Amivel stratégiai tényező lesz egy ország életében, még egy bukás esetén is. És ez igaz a többi, élethez szükséges közműre is.
Víz, villany, gáz kell--Merci, Bömbi, Porsche nem létszükséglet.
És ez azért döntő szempont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.