A Miniszterelnökséget vezető miniszter a helyi lapnak adott interjúban kicsit odaszúrt Szeged vezetőinek. Több fejlesztést ígért a városnak, és arról is beszélt, hogy a kormány 20 milliárd forinttal támogatja a Szeged-Csanádi Egyházmegye iskolafejlesztési tervét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ha mondasz valamit annak az ellenkezője az igaz. Erre mérget vehetsz.
papa.49
Úgy látom Szeged nem vevő a ,,tramvájra,, ez a problémája a cserpákjánosnak !!!
Ha meggondolom mekkora bontással járna a hülye ötlete Szegeden nem is csodálkozom !!!
lusta
Moldova A beszélő disznó című remekében szó volt arról, hogy a disznó a szavak értemezését felírta. Itt is így megy. Konstruktív = Az utasításokat szolgai módon végrehajtja.
Eladott Ország
Ápolni kell a hagyományokat Lúzerjankó. Szeged-csanádi püspök Kiss-Rigó László egykor III/III-as ügynök volt és csiripelt a kisrigó. Stadion lesz, a kisrigó püspök úrnak készül, Isten legnagyobb dicsőségére, majd szaladgálhat benne egyedül. Az udvari püspöknek bérelt helye van a felcsúti Pancho Arénában, amit nem mellesleg ő is szentelt fel. Emellett levezényelte Puskás Ferenc temetését és Grosics Gyula földöntúli boldogulásáról is ő „gondoskodott” a Szent István-bazilikában. Ő kivétel, nem úgy mint a a szegedi városvezetés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.