Schöpflin György nem tudta pontosan, mit szavaz meg az Európai Parlamentben, amikor igennel voksolt arra az állásfoglalásra, ami kimondja: a civil szervezetekkel együtt kell dolgozni a menekültek érdekében. Az ATV főmunkatársának a fideszes politikus azt mondta: nagyrészt egyetért a "Stop Sorossal". Aki nem a törvényen belül működik, "az a maffia" - állítja. Schöpflin György nem tudta pontosan, mit szavaz meg az Európai Parlamentben, amikor múlt kedden igennel voksolt arra az állásfoglalásra, ami kimondja: a civil szervezetekkel együtt kell dolgozni a menekültek érdekében. Az ATV főmunkatársának a fideszes politikus azt mondta: bevallom, nem tudom, miről szól ez az állásfoglalás. Én a Fidesz-csoport szavazási listája szerint szavaztam, amit Járóka Lívia készített el. "Ez egy másfél órás szavazás volt. Nagyon kimerítő. Az az újságíró, aki kritizál, csinálja végig ! " - magyarázta a fideszes euró honatya munkatársunknak. Arra, hogy ezek szerint ő nem kérdőjelezi meg a múlt szerdán...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@lusta: @RonaGyuri: Nem csak a pénzt kell felvenni Brüsszelben, valamit dolgozni is kéne. Például legalább elolvasni, mi az, amiről szavaznak. De így is jó. :)
1magyar
Nemzetközi kérdés legyen: a saját muszlim testvéreik miért nem fogadják be a menekült muszlimokat a saját országaikba???
Brüsszeli áruló vezetők kérdezzék már meg legalább maguktól!
lampa laz
"Én a Fidesz-csoport szavazási listája szerint szavaztam, amit Járóka Lívia készített el. "

Helyettük akár egy idomított állat is ott ülhetne gombot nyomni. A védekezési reakciójuk tompival együtt, egyszerűen kínos, jellemzően fideszes, h másban keressük a hibát.
lusta
@lampa laz: Járóka Líviát pedig a haza elleni támadás közepette megtévesztették, átverték csak azért, hogy Magyarországot direkt eliszlamosítsák.
nevemnick
Még jó, hogy analfabéták ülnek a fityisz soraiban.
Csak így tovább!

:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.