A kormány becsapta és meglopta azt a három millió magyar munkavállalót, aki jövőjére gondolva magán-nyugdíjpénztárban tett félre az időskorára. 3000 milliárd forintos nyugdíjvagyont loptak el a magyar emberektől Orbánék és tapsolták el a nagy semmire. 2010. december 12.-én békés, civil demonstráció. A demokrácia, jogállamiság és a magánnyugdíjpénztári befizetések megvédéséért. Azóta csak még rosszabb lett a magyaroknak és még több pénzt nyúlnak le Orbánék. Ennek a gátlástalan bűnbandának megálljt kell parancsolni egyszer és mindenkorra!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
@division: azért mondjuk az alapbeállítás az volt, hogy viszik a lóvét.
Amúgy mit szólnál, ha például az Oprendszered azt mondaná, hogy törli az összes képedet, ha előtte nem küldesz el papíron egy levelet Redmondba, pecsételve, aláírva?
Lehet, hogy kicsit pipa lennél, meg asszem az a másik idióta is, az a verőce ott feletted.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
El kell kobozni a fideszes oligarchák vagyonát és kifizetni a meglopott 3 millió embert! Nem nyugszunk addig ameddig Orbánék el nem takarodnak és pénzünket vissza nem kapjuk.
Rockxy
@peterkelemen: Namost...hányan vagytok?
Már csak az esély latolgatás miatt...
Equus
@peterkelemen: kutya szájából tojást?
verőce21
Sokkal jobban jártak így az emberek, hogy elvették a pénzt a tolvaj magánnyugdíjpénztáraktól! 25-30 év múlva semmi nem lett volna a pénzükből.
division
@peterkelemen: Önként adták oda, senkitől nem loptak el semmit. Nem volt kötelező odaadni, nem is tette meg mindenki.
vladimir putin
@division: azért mondjuk az alapbeállítás az volt, hogy viszik a lóvét.
Amúgy mit szólnál, ha például az Oprendszered azt mondaná, hogy törli az összes képedet, ha előtte nem küldesz el papíron egy levelet Redmondba, pecsételve, aláírva?
Lehet, hogy kicsit pipa lennél, meg asszem az a másik idióta is, az a verőce ott feletted.
rohács1926
"3000 milliárd forintos nyugdíjvagyont loptak el a magyar emberektől Orbánék..."
Hát kellett nekik egy kis aprópénz, hogy beindulhassanak.
justhpeter
@verőce21: @division: Természetesen nincs igazatok Ígértek valamit cserébe. Egy egyéni számlát, amin nyilván van tartva a befizetése az egyénnek. Van egyéni számla ? Nincs, mert nem is akartak ilyet. Ez csak at árverés része volt. Vagyis hazudtak és loptak. Ennél fogva visszajár a pénz és azt is meg kell gondolni az érintetteknek, hogy idén erre a hazudós tolvaj csürhére szabad-e szavazni. Gondolom sejtitek a választ...
bakegya
Nekifutásból lopni tudni kell-.már a TELENORNÁL TART és folytatják a gazemberek!
peterkelemen
@division: Lófaszt! hatalmasat hazudtak miközben a fejükhöz fegyvert fogtak. Ezt a pénzt befogjuk hajtani kőkeményen. Ha kell fejek fognak hullani.
Equus
család barátja nem dőlt be az állami maszlagnak... tegnap mutatta a Pannonia Magánnyugdíjpénztár értesítését... az éves hozam vmivel meghaladta a 10 %-ot...
verőce21
@justhpeter: (07:08) Már évek óta mindenki megtekintheti a nyugdíjszámláját az interneten át.
Olvass vissza, erről korábban beraktam a linket. Be kell regisztrálni hozzá.
verőce21
@verőce21: (11:09) A mai magánnyugdíjpénztári számlákat már nem úgy kezelik mint '98-2010 között. ezért a tisztes haszon. De ez annyi volt a jelzett időszakban is a valóságban, csak nem a melós kapta meg. (Magas volt a "működési" költség!)
mackoka46
A lenyúlás előtt a nyugdíjvédelmi büdös bárcás kurva a kócos fogával hirdette, hogy megvédi a nyugdíjakat.
verőce21
@Equus: (11:23) A politikus nem kockáztatja meg, hogy téved, amikor beígéri az ellenségeinek, hogy rossz végük lesz.
Edmond Dantes
@verőce21: Azt látom, nagyon nem érti,hogy miért hozták be a harmadik pillért,csak azt szajkózza,ami a Fidesz csövén kiömlött.Egyszerűen magyarázom:Kivágtak egy később termőre forduló diófát,amelynek a telepítése természetesen költségbe került.Lassan lehetne tehermentesíteni a központi kasszát(látjuk a megmaradt kasszák eredményeit),a többi előnyről nem is szólva.Az pedig nagyon gyenge szöveg,hogy ma már nem úgy kezelik a számlákat...Valami mást találjon ki,talán forduljon a szőke nőhöz,vagy a párt észkombájnjához, Habonyhoz.Továbbá hová a fenébe tűnt az a rengeteg pénz,a nyugdíj kasszában nincs,az államadósság pedig abszolút értékben nem csökkent.Persze azért látunk dinamikus gyarapodást is,csak ahhoz nekünk semmi közünk.Magának se,ha csak nem családtag.
kereső
@verőce21: 11:15, igen van nyugdij egyéni számla.Kezdő időpontja.2013.01.01.
Ekkortól lehet megnézni a "nyugdijszámlát",érdekes,hogy csak a megfizett nyugdijjárulék összege szerepel rajta.Az alap nem,és az sem,hogy ezzel az összeggel-mármint a megfizetett járulék mennyi szolgálati időt takar. Ez egy egyszerű kigyüjtés exelbe foglalva.
Nos,amikor a magánynugdijakat visszaterelték!!! az állami rendszerbe,nem ezt igérték ,nem ez volt az általuk igért "nyugdijszáml" TARTALMA_és főleg nem ez volt a kezdő időpontra! vonatkozó igéret.

Más: A magánynugdijpénztárak csak!!!annyit költhettek saját működési költségként,amennyit a törvény megengedett.Többet nem.A hozamokat illetően meg csak fikció,hogy 20-30 év múlva veszteséges lett volna a működés.
peterkelemen
Csalás és lopás büntette valósult meg. A Fidesz egyértelműen bűncselekményet követett el, átverte az embereket és ellopta a magánnyugdíjakat. Ennyi. Ezt pedig nem fogjuk annyiban hagyni arra mérget vehetnek!
adrenalink
@division:00:00-ra Mit szólnál ahhoz, ha azt a rengeteg megtakarított pénzedet, amivel rendszeresen dicsekszel(!), és ÖNKÉNT befekteted valamibe, egyszer csak Orbánod úgy dönt, hogy huss, elveszi? Miért? Csak...
hetöndöe
Büdös tolvaj, patkányok,az sem volt igaz,amit kérdeztetetek Manyup ügyben.
mackoka46
@hetöndöe: Miért más ügyekben mikor mondtak igazat ? Szünet nélkül hazudnak, lopnak, rágalmaznak és sanyargatnak.
kereső
@Edmond Dantes: neki válaszoltam, de sajnos az érintetettek is sokan nem tájékozottak ezekben a dolgokban.Tudom,hogy a "verőcék"-nek a tények számitanak legkevésbé.De a többiek meg legalább tisztábban látnak.
Eladott Ország
coub.com/view/135r86 Bűnözők vezetik az országot...
Veszélyben az ország (az Orbán-klán kezében) ...
verőce21
@Edmond Dantes: (11:51) Szerintem Ön nem érti, mi mellett érvel!
Mert a harmadik pillér, azok az Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztárak, vagy a NYESZ-R most is működik, nem nyúlt hozzá senki és mindenkinek ajánlom is ezeket a Nyugdíjelőtakarékossági megtakarításokat! Még támogatja is a kormány, évente, az éves saját befizetés 20%-ával. (130, ill. 150 eFt-ig)

(Az a pillér, amivel Ön keveri, 1997-ben az MSZP pártkassza támogatására jött létre, nem véletlenül 19 pénztárral, a minél átláthatatlanabb formában.)
adrenalink
@division: 16:23-ra Leleményes Orbán mindig tud meglepit okozni...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.