A tüntetés eredménye: nulla. Mert a hatalom maradt, új szavazás nem lett, és alapvetően minden maradt, ahogy volt. Elképzelem 1848-at, amint a szervezők hazamennek azzal, hogy majd egy hét múlva visszatérnek a témára. A Téli Palota ostromát pedig egy színpadról elmesélt igény szintjén. Azzal, hogy a cár legyen kedves megdönteni a saját hatalmát, mert a forradalmi ifjúság egy hétig még készülni szeretne a beszédekkel. Persze, persze. Most jön az, hogy megsértődtök, vén hülye kádárizmus-szökevénynek gondoltok, aki otthonról mondja az okosságokat. Talán igazatok is van. De mi gátol meg bárkit is, hogy meghaladja ezt?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Minden szervező, résztvevő, támogató csak elismerést érdemel, de a hatása csak egy normális, demokratikus regnálóval szemben érné el célját.

Ezzel, mely hazánkban bitorolja a hatalmat sajnos a falrahányt brsó szindróma, csak azt a lehetőséget adja meg neki, hogy verheti a mellét, milyen megengedő, senkit nem tartoztattak le, mindenki elkiabálhatta - ala Hyde Park - fájdalmát, majd aszerint éli életét ahogy a regnáló fütyül... IS !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Attol felek a jovo szombatira mar fele annyian se fognak elmenni. Aztan szepen ez is elcsitul mint altalaban az osszes tuntetes. Persze ne legyen igazam.
Szerintem eleve ugy kellett volna szervezniuk hogy minden nap legyen tuntetes, vagy leginkabb el se hagyjak a Kossuth teret, mint a Ligetvedok a Ligetet.
relatív
Minden szervező, résztvevő, támogató csak elismerést érdemel, de a hatása csak egy normális, demokratikus regnálóval szemben érné el célját.

Ezzel, mely hazánkban bitorolja a hatalmat sajnos a falrahányt brsó szindróma, csak azt a lehetőséget adja meg neki, hogy verheti a mellét, milyen megengedő, senkit nem tartoztattak le, mindenki elkiabálhatta - ala Hyde Park - fájdalmát, majd aszerint éli életét ahogy a regnáló fütyül... IS !
advocat
Sajnos! Ez csak egyszer megy! Bár tévednék.
Nessy
@relatív: Vigye ördög! Tökéletesen igazad van. Eszembe jutott 56. Elindultak az egyetemisták, mi a Bem téren vártuk őket. Aztán jött a Rádió és egy ki tudja ki által leadott lövés! Aztán jött 25.-e, Kossuth tér. Ma sem tudni kik lőttek ránk. Azért valahogy ez ma másképp működne. Orbánék mindenre jobban felkészütek, mint Rákosi. Ők nem gumilövedéket használnának
JAJMÁR
Csak nem vagytok mazochisták, hogy rossz üzenetű cikkeket olvastok, hogy legyen min keseregni?
Olvassatok jó újságot, jó cikkeket, értelmes elemzéseket, szakemberektől! Pl. ezt:

propeller.hu/itthon/3347111-kialakult-centralis-ellenzeki-eroter-mindenkit-nehez-helyzetbe-hoz?all#c2147529
"Most azt lehet jelezni, hogy az ellenzék az utcán van, és onnan ellenőrzi a hatalmat. Minden más a mutatott erő kipukkanásához vezethet. Nem lesznek egyhamar új választások, és egyelőre nincs is szükség egységpártra (hisz a verekedést megoldják anélkül is párton belül). Fék kell és ellensúly, ezt adhatná az utca."
GeoCravker
@Nessy: Ha elindulna 2 százezer ember...
Ha megszálnnák az NVI informatikáját, és rábeszélnék egy kis nyilvános szereplésre a rendszergazdákat.
stb
GeoCravker
@JAJMÁR: Látom ismét győzött benned a strucc.

Nem is rossz az. Tele megy ugyan a szemed homokkal, miközben szétrúgják a segged, de legalább nem látod ki volt.
Érveid persze továbbra sincsenek, de Téged nem is az érveidért szeretünk.
Akkor ugyanis nem lenne miért :-)
ibn Said
Minek erőszak!? Az nem lenni (most sem) megoldás!
Olvas '56 lett változás, mit akartak '56-ban nem, igaz lett változás, de nem az mit akartak így erőszak nem volt értelme! '89-ben akar változás lett erőszak nélkül változás, ha nem is lenni tökéletes, de lenni!
JAJMÁR
Vagy olvassátok ezt:

De ne felejtsd el, hogy azok, akik tüntetnek, érted is teszik! Aki csak és mindig minden cselekvőt kritizálni képes, az semmire se képes!
kolozsvaros.com/2018/04/15/amilyen-az-ur-olyan-a-szolgaja-gondolatok-a-tuntetesrol/
JAJMÁR
@GeoCravker: Engem te ne szeress! Az érveid pedig nem érdekelnek!
Már az se érdekel, hogy miafenétakarsz! Mert tudom. semmit!
GeoCravker
@JAJMÁR: Megnyugodtam. Már attól féltem, hogy érdekelnek bármilyen érvek. De elhizem, hogy nem. Csak legyen meg a kis langyos vizecskéd.
GeoCravker
@JAJMÁR: "kritizálni képes, az semmire se képes!"
Már többször megfutottuk: látatlanban szólsz be ostobán.
Több tüntetésen voltam talán ott, mint Te. Tegnap tényleg nem. Közel éjfélig szavazatot számoltam. De részletkérdés. Mint a Te kis világod. Egy Kesudio héjába elvér a teljes panorámád.
JAJMÁR
@GeoCravker: A te érveid nem érdekelnek. Olvasni nem tudsz, csak gyerekeket küldenél "harcba", aztán írnál róla hülyeségeket?
Bízd rájuk a dolgot. Jóval több eszük van, mint neked!
GeoCravker
@JAJMÁR: El is várom, hogy több eszük legyen. Csak egészen idióta tanító az, aki nem azt várja el egy gyerektől, hogy többre vigye. :-)

"Bízd rájuk a dolgot. "
Amíg egy országban élünk, addig nem tehetem. Ezzel az erővel Te miért nem bízod Orbánra a dolgot?
Nessy
ma már más a világ. Tényleg mást akartunk 56-ban. 89-ben megkaptuk ezüst tálcán a szabadságot, de nem tudtunk vele élni! És most megyünk vissza a személyi kultusz, az Orbán demokrácia felé. 56-ban is sokan hagyták itt az országot, de most sokkal többen. Az lehet, hogy "sport nemzet" leszünk, csak élhető nemzet nem. De van 2,5 millió honi, és több százezer levelezőtagozatos választó, akit ez nem érdekel, nem érti. És jelenleg ők a választási többség, akik padlóra küldik az országot.
JAJMÁR
@GeoCravker: Nem érdekel, hogy mit csinálsz amúgy, az írásaid irritálóan rosszak! Ezért
ajánlottam itt kapásból 2 másik, nívós cikket a blogolóknak.
Mégse mindegy, az ember honnan szerzi a szellemi táplálékát :)

(A világot már nem értő, okoskodó tanítónál nincs szánalmasabb! Nem gondolod, hogy túlokoskodsz mindent? Abba kellene hagynod. Jó tanácsként mondom. )
Sámannus
Sajnálom, hogy így látja valaki. A kibicnek semmi sem drága. van abban a tömegben épp annyi ugrásra készülő aki ilyen hülyeségre buzdítana. Csak hangosan gondolkodom, mennyire vigyáznak a szervezők a békés hangnemre. Isten kegyelmezzen annak aki meg meri tenni, hogy egy békés tömeget erőszakra uszít. Mi a békére készültünk mindig. és csak az ad megoldást az országnak. Ha százszor megyünk tüntetni akkor százszor fogunk, de békésen. A tömegnek az ad igazi erőt. Ha halkan beszélek, rám jobban oda figyelnek, mintha kiabálok.
GeoCravker
@Sámannus: Ahogy Jajmár-nak írtam párszor, az ország (mindegyik) alapvetően opportunista lakosokból áll. A tüntetés egy eszköz. Egy kalapácsot azért használsz, mert egy szögre képet akarsz feltenni. Ha nem tudod feltenni a képet a szögre, mert a kalapácsod és a szöged alkalmatlan, akkor rossz eszközt választottál. Ettől Te még ragaszkodhatsz az kalapácsodhoz, mert apádtól örökölted, Te faragtad a nyelét, stb. Századszor sem fogod beverni vele a szögedet. Egy idő után feladod. Tudod, hogy ott van a fiókban, és még mindig büszke vagy az általad faragott nyelére, de tudod: nem jó semmire.
Na így vannak az emberek ezekkel az elaprózott, semmilyen eredményt fel nem mutató tüntetésekkel is. Nagyon szépek, ügyesek, és okosak, de egyre kevesebben mennek el tüntetni, mert az adott körülmények között nem ígérnek többet, mint a kalapácsnyélben való gyönyörködést.
AZ, hogy gyertek, mert jó a sör az lehet egy pozitív üzenet egy házibulin. Az, hogy nem tetszik a választási rendszer, és ezt akárhanyadszor elmeséljük, így, egyre kisebb körben egymásnak, az nem pozitív üzenet. AZ emberek előbb-utóbb azt mondják: o.k. nem tetszik, és? Adtok jobbat? Ja azt nem, mert nem mi vagyunk hatalmon. O.K. akkor mit akartok csinálni? Jövő héten is tüntetni. O.K. S akkor adtok új választási rendszert? Nem, mert akkor sem mi leszünk hatalmon.
Akkor mit akartok egy hét múlva? Megmondjuk mikor lesz a kövi tünti.

S nagyjából itt vége a lelkesedésnek, és emberünk otthon marad sörözni. Orbán elmegy pálinkázni, kapott egy demokratikus cafrangot, hogy lehet kérem itt tüntetni, mint állat. Változni fog ettől valami? Nem igazán. Csak az emberek lesznek fásultabbak, lemondóbbak, beletörődőek.
Na itt lenne tetten érhető a szervezők felelőssége, a pozitív üzenet megfogalmazásában, a célok és nem eszközök kijelölésében, stb.
Jajmárral ezt minden alkalommal megfutjuk, és a tanártüntiktől kezdve eddig semmi nem őt igazolta.,
JAJMÁR
@GeoCravker: De nincs igazad! A tüntetések valóban nem mozdítják el a kormányt. Mégis befolyásolják a működését. Az ellenzék nem! Csak az utca maradt ellenzéknek!
A nép eszköze a tüntetés, a célja pedig csak ennyi, hogy újra és újra felmutatja magát, hogy itt vagyunk, mi vagyunk a nép, és ti pedig "csak" a szolgáink! Igen, ott a szikra benne - tudják ezt fönt is, azért írogatnak ők is hülyeségeket Soros zsoldosokról - azt is tudják, hogy elpusztíthatja őket, de ez a tudat elég, ez ölni is képes! Nem szabad megtenni!
És nem szabad erre buzdítani, csak arra, hogy menj, mutasd meg magad, mondd el, mit akarsz, mit vársz el a hatalomtól! A mindenkori "hatalomtól", hívják a kormányt bárhogy!
Elszokott ettől a magyar ember, hozzá szoktatni a kormányt, és utcára menni, sokszor, minden kifogásolható intézkedésnél, hadd lássa ország-világ, hogy itt szabadsággal élő, gondolkodó emberek vannak! Neked ez nem eredmény? Hát ez a legnagyobb eredmény egy demokráciában! Ettől élő egy demokrácia, nem a kalapácsodtól és a sörödtől!

Te nem olvastad el a belinkelt cikkemet :))) látod, nem érdekelnek a jó írások, csak a magad álomvilága!
JAJMÁR
"De mégis a tüntetések vihetnek minket közelebb a megoldáshoz. Az a tegnapi tömeg – akár ott tudott lenni a Kossuth téren, akár nem – már tudja, amit sem a kormánypárt, sem az ellenzéki pártok nem hajlandóak tudomásul venni, mert a politikai elit érdekeivel ellentétes az ország érdeke. Ez pedig az, hogy csak együtt, mindenki érdekeit képviselve lehet demokratikus kormányt létrehozni, sehogy máshogy. Az erősebb kutya baszik-elv működik az állatvilágban, de nem működik a demokráciában. Ha valami csoda folytán a Jobbik, az MSZP, vagy bármelyik másik párt került volna kétharmaddal hatalomra, pontosan ugyanez lenne a helyzet – legfeljebb kicsit kevesebbet lopnának -, pontosan ugyanígy becsapottnak érezné magát a társadalom. Ugyanis nem egyetlen pártnak kell hatalomra kerülnie, mert az minden esetben diktatúra. Nem tud más lenni. A demokrácia éppen arról szól, hogy mindenki véleménye fontos, mindenki érdekei megjelennek és a különféle pártok képesek természetes egyensúlyt létrehozni azzal, hogy a legjobbat kényszerítik ki egymásból, miközben korlátozzák a másik túlhatalmát."
GeoCravker
@Shikari: A magyarság Planetáriumrombolói ultráinak a kultúráját? Vagy mindig az aktuálisan kijelöltét? Te mikor, melyik listán leszel?
GeoCravker
@JAJMÁR: Gondolom, ezt valami érv helyett gondoltad bemásolni az általam írtak cáfolatára.
De ebben az esetben vagy az általam írtakat nem érted, vagy azt, amit bemásoltál. Esetleg egyiket sem.
GeoCravker
@Shikari: Tehát, mivel a konkrét említése ellenére az ultrákat nem vetted be a listádba, szerinted a fasiszta ultrák rendben vannak.
Ezzel magadról többet elárultál, mintha benyújtod az ideológiai önéletrajzodat.
Tehát személyedben Szálasi egy késői hívét, egy hunagrofasiszta felforgatót nem-tisztelhetünk.
Pálinkás Pál
@relatív: No látod magad adtad meg a választ...orbán ellen ez lópikulát sem ér!!!
"Minden szervező, résztvevő, támogató csak elismerést érdemel, de a hatása csak egy normális, demokratikus regnálóval szemben érné el célját." idézet tőled...
Akkor qrva sok értelme van a jövő hétvégi banzájnak!! Addig fogjátok ütni a semmit,míg majd megint csak párszázan császkáltok tüntetés fedőnéven..Nem orbánon kell számonkérni az ellenzéki pártok balf@szságát!!!
Nessy
Ha jól értem, a 2006-s Kossuth téri kempingezés, a belváros szétbontása, a gyújtogatás, a molotov koktél, az ok. Szentté is avatták a vandálokat!
Most, ha lelép a járdáról, rendőrségi eljárás, ötvenezer forint büntetés.
Ja, ha a fidesz "szervezi", akkor az jogos vélemény nyilvánítás! Minden más hazaárulás, Soros kotta.
Peller Anikó
@Nessy: vásároltak maguknak négyszázezer lövedéket a gumiboltban. Ja, nem. Nem ott.
GeoCravker
@Nessy: Igen, arról jótékonyan szeretnek megfeledkezni, hogy a nagy őszi pisis forradalom során a 63+1 vármegye által összehugyoztatott Kossuth tér másik sarkában Wittner, mint Fideszes uszított. Majd felgyújtották a TV-t.
tudode
A fiatalok helyett inkább "azokat" kellene KORHOLNIA, akik .. K I N Y Í T H A T N Á K ,, a szemét a társadalomnak, hogy valójában .. N I N C S .. I S .. K O R M Á N Y A, legálisan működő állama az országnak, amelyet Vörös Imre alkotmányjogász, Kolláth György "is" alátámaszt, de .. Ő K .. NEM KÉRTEK FELSZÓLALÁSI LEHETŐSÉGET egyetlen tüntetés alkalmával sem!
.
------ Eltemetett demokrácia – Vörös Imre volt alkotmánybíró szerint államcsíny történt
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent

2012. november 25.

"""" A választási eljárási törvény elfogadásával megszűnik a polgári demokrácia és befejeződik egy autoriter rendszer kiépítése – derül ki Vörös Imre, volt alkotmánybíró szavaiból. A jogászprofesszor szerint azonban a kizárólagos hatalombirtoklást az Alaptörvény is tiltja, ezért ha az Alkotmánybíróság nem is állapítja meg addig az alkotmányellenességet, a következő Országgyűlés minden olyan törvényt megsemmisíthet, amely az államcsínyt szolgálta. """"
.
----- Kolláth György: az alaptörvény nem létezik
www.youtube.com/watch?v=nzv7ENfHjr0...
.
Bővebben:
.
----- NAV és az ÉRVÉNYTELEN Alaptörvény! (Teljes film)
www.youtube.com/watch?v=GECl0yvjVCo
.
stb., stb. a világháló ha tetszik, ha nem MESÉL ERRŐL a hatalom, és pénzéhes HONFOGLALÓRÓL!
.
Csupán arról van szó .. S Z É G Y E N S Z E M R E , hogy átvágták Soros JOG-ÁSZAI a laikus társadalmat, és .. I L L E G I T I M ..GYŐZTESNEK KIKIÁLTATVA MAGUKAT, mindent visznek!
GeoCravker
@tudode: Ez a korholás valójában nem annyira korholás.
Inkább a nevelés csődjének beismerése. Mert valójában az gátolja meg a meghaladást, hogy egy többszörös dikatúrák hagyatékait hurcoló generáció sosem tudta átadni a szabadság vágyával a szabadság felelősségének a képzetét.
tudode
@GeoCravker:
.
Ha korholásról, ha nem korholásról van szó, de az bizonyos, hogy VALAMI, v MINDEN NEM KEREK, mert a világháló megörökíti minden mozdulatát a POLITIKUSAINKNAK!!!
.
Csak be kell írni a ,K E R E S Ő B E:
.
Érvénytelen .. A L A P T Ö R V É N Y, és az eredmény
.

Nagyjából 22 500 találat (0,33 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=%C3%A9rv%C3%A9nytelen+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny&oq=%C3%A9RV%C3%89NYTELEN+ALAP&aqs=chrome.1.69i57j0l2j69i65j69i61j0.10884j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az un. h a l a d á s .. gátja a volt fiatal demokraták a kekeckedésükkel úg KORMÁNYON, mint ELLENZÉKBEN!
.
Csak .. N I N C S .. aki az orrukra koppintana az ÁLTALUK GERJESZTETT FÉLELEM MIATT!!
Sámannus
@GeoCravker: Azt hiszem én másképpen akasztom fel a képet.Lehet fúrni tiplizni csavarhúzóval, vagy ragasztóval, vagy éppen kompromisszumot kötve egy másik kép helyére teszem.
Látod mennyi lehetőség van a kalapács helyett. A másik értelmezésben a gyakorlat nem a fidesz szétverése, hanem a szavazói meggyőzése hangsúlyozom szavazói!!!
Ha így építkezünk akkor alapjaiban lehet békés módszerrel változtatni, hogy ne kelljen az orvosnak megtagadni egyetlen rendőr elsősegélyben részesítését sem, mint az megtörtént amikor ez a hazudozó orbán utcára vitte a csürhéjét. Emlékeztetőül ő a demokrácia kikényszerítését akarta az utcán elérni, a rendőrök elleni erőszakkal. Akkor ő az emberek természetes reakciójának nevezte az erőszakot. Mára a tömegnek ezerszert öbb oka lehet ilyen erőszakra. Ez így nem megoldás. Mi békés eszközökkel vigyázunk mindenkire, és meggyőzünk mindenkit, ha kell!
magyarbakancs
@Shikari: "Ők amagyarságot védik a csürhétől!"
Ez a HÜLYE DUMA valami veleszületett be akadás,vagy TANULTÁK párt iskolán?

"volt a rendőröket provokáló hisztérika, "
Melyik médiában látta ,vagy személyesen tapasztalta?
Az ereiben narancs lé folyik?
GeoCravker
@Sámannus: " Azt hiszem én másképpen akasztom fel a képet.Lehet fúrni tiplizni csavarhúzóval, vagy ragasztóval, vagy éppen kompromisszumot kötve egy másik kép helyére teszem."
Azaz az alkalmatlan eszközt ugyan őrizgeted, nézegeted, büszke vagy rá, de nem használod. :-)
pontosan :-)
Egyébként sehol nem vetettem el a szavazók meggyőzését a legyőzése helyett. Sőt!
A korábbi viták jó része abból fakadt itt, hogy én a meggyőzéshez szüksége kommunikációt, együttműködést és programokat hiányoltam.
Szemben azzal a csörtetéssel, amit egy program, meggyőzés és együttműködést nélülöző futam jelent. :-)
Vissaolvasható. Más szálakon is még talán
GeoCravker
@tudode: "Csak .. N I N C S .. aki az orrukra koppintana az ÁLTALUK GERJESZTETT FÉLELEM MIATT!!"
Igaz.
De nem is vitattam
GeoCravker
@Shikari: Ahogy a Jobbik kemény magja, a 63+1 vármegye, a betyársereg alapvetően fasiszta, neonáci banda. Az ultrákkal együtt. A kedvenceid a jelek szerint
GeoCravker
@Shikari: Kívánom, hogy legyen benne részed. De Téged kísérjenek a Dunapartra.
GeoCravker
@Shikari: A zsíros szar mindig a víz felszínén úszik.
Eladott Ország
Tetszettek volna forradalmat csinálni. Ismerős? Ismerős és kurvára igaz. Úgy látszik, máshogy nem működik. Amiért nem vérrel és verítékkel fizetünk, azt semmire nem becsüljük. Amit nem kiharcolunk, hanem szépen csomagolva, nemzetiszín szalaggal átkötve megkapunk, arról mindig kiderül, hogy nem belga csoki, csak a szokásos magyar szar. Kedves fiatalok ezt a cumit a demokrácia helyett közösen tették a szátokba. Szombaton létrejött és megmutatta magát az igazi ellenzék. Mégpedig nem Orbán ellenzéke, hanem az egész korrupt, rohadt, áldemokratikus rendszer ellenzéke. A pártok vezetői pedig eldönthetik, hogy hajlandóak-e a jó oldalra állni és tenni a dolgukat, vagy eltakarodnak a francba. Erre kaptak ultimátumot. És lehet, hogy sokak szája ízének nem felelt meg a szombati tüntetés, de kit érdekel? Menni kell tovább. Az a tömeg – és a mögöttük álló milliók – ki fogja termelni a saját vezetőit, ha kell, ki fogja termelni az ellenzéki pártokat, politikusokat is. A finnyáskodó nagyszerűeknek: tetszik tudni, mit csináltunk szombaton? Megmondom: forradalmat. És lehet, hogy nem most szombaton és az is lehet, hogy nem egy hónapon belül, de ki fogjuk harcolni a változást. Mert az erjedés megindult. Annak a százezer embernek pedig csak köszönet jár azért, mert ott voltak és végre kimondták azt, hogy mit akar ez az ország. Demokráciát.
Sámannus
@Eladott Ország: Sajnos kevés párt mutatott fel valódi programot és szinte lehetetlen volt az a nyilvánosság elé tárni, mert a rivális pártok, és a maradék ellenzékinek is tartott média ezt módszeresen eltakarította. Ne legyen kétségünk az egyik cél ennek elszigetelése volt, a média mágnások igen vastag hasznot lehúznak abból, ha ezeket a kezdeményezéseket időben leállítják. Ők sem különbek a fidesznél, és csak ájtatos manók ők is. Megeszik aki közelít hozzájuk.
Ne legyen kétségünk, ha a pártok megszólítására kerülne sor,miféle jelentkezők állnak majd sorba a voksokért. Közöttük azok is, akik miatt itt szemlesütve állunk.
nemfideszes
Azért nem kéne lemenni a fideszes agyhalottak és az őket támogató Kubatov legények szintjére, és szétverni a fél fővárost, mint ahogy ezt ők tették 2006-ban. Egyrészt ez csak muníciót szolgáltatna a bayer és g.(nom) fodor féle szarkupacoknak, másrészt indokot a csuti patkánynak pl. a gyülekezési törvény szigorítására... a 2/3-al ez könnyen kivitelezhető. Szlovákiában messze nem mentek ennyien az utcákra, mégis lemondott a kormány, igaz ott demokrácia van, a népet pedig nem lehet idióta sorosozással, migránsozással megvezetni...
GeoCravker
@Eladott Ország: "Tetszettek volna forradalmat csinálni. Ismerős? Ismerős és kurvára igaz. "
Magam is többször írtam, hogy bizony, bizony.
Persze azért Antall cinizmusára is jellemző, hogy ezt akkor mondta, amikor már tudta: hatalomba került. Egy forradalom mindig több esélyes. Antall is könnyen lógva találhatta volna magát.
Eladott Ország
@GeoCravker: Nem véletlenül járnak előttünk a csehek és a szlovákok, de már a románok is utolértek.
GeoCravker
@Eladott Ország: Igen. Egy forradalom azt jelenti, hogy nem adomány, hanem a közös katarzis-élménnyel megalapozott az eredmény
A közös társadalmi élmény pedig meghozza a társadalom közös nevezőjét.
Nem tünteti el az idiótákat, de a politikai életterüket könnyebben korlátozza a kocsmákra.
Nálunk kocsmaszintű a politika, és az emberek az adományozott szabadságot pont olyan felülről rájuk tukmált valamiként élik meg, mint a létező szocializmust.
Ez Orbán egyetlen szerencséje. Különben vájhatná a teknőt
magyarbakancs
@Shikari: "Széleskörűen tájékozódom!"
Elég keskeny a tájékozódási látó köre.
Mindig csak a narancsot látja és a levét szürcsöli.
A hülye dumát.
magyarbakancs
@Shikari: Fidesz is egy látásmód.
Ami jó vagy nem jó.
Fidesz hatalom ami azt jelenti bármit megtehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.