Nyugat-Európa egyetlen migránspokol – ezt hallhattuk minden nap, az összes létező kormányzati csatornán keresztül a kampányban. Április 8-a után sokan azt gondolták, az egyértelmű hazugság azért működhetett, mert a választók megtéveszthetőek, egyszerűbben fogalmazva: buták. Ám egy amerikai kutatás azt állítja, hogy ez teljes félreértés. Szerintük egy szavazói csoport képes éppen a hazugságok miatt hitelesnek tartani politikusát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Tegnap előtt néztem egy darabig a ,,Hanta Boy" című filmet...
Hogy jutott pont ez a film az eszembe?
nevemnick
Tegnap előtt néztem egy darabig a ,,Hanta Boy" című filmet...
Hogy jutott pont ez a film az eszembe?
RonaGyuri
a hívek - lásd itteni képviselőjük - tényleg ezért szeretik! =))
csipetke
Egy hazug politikus kinek hiteles?Pl orbánnak talán akkor hinnék,ha ló legelne a sírján,vagy még akkor sem.Az emberek nagyrésze így van az egész fideszes bandával:-azt sem hisszük,amit kérdeznek.
Sziszifusz
@Shikari: 13:50
A veszély létező, viszont Orbánnak, a problémával kapcsolatos viszont reálpolitikusi mivoltát, erősen megkérdőjelezhetőnek tartom.
Egyébként is, a menekültek Európába történő áramlása, nagyon jól jön a Viktornak. Amíg a nép ezzel foglakozik, addig sem esik szó a magyarországi bajokról.
Hívei őt, hiába állítják be őt az Európát megmentő történelmi személyiségnek. Nem az !!
Önmaga úgy teszi kinyilatkoztatásait mintha meghatározó szereplője lenne a világpolitikának, pedig hát csak egy kis ugri-bugri keljfeljancsi.
Egyszer majd ha már végképp megunják a linkeskedéseit, nagypolitika meghatározói nagyot koppintanak a fejére és ő elhallgat, mint az a gyerek aki rossz fát tett a tűzre.
Peller Anikó
A hazugság teszi hitelessé? Baromság ez a szerecsenmosdatás. Mit tesz hitelessé? A fékevesztett pofátlan harácsolást, a demokrácia letiprását, a választás arcátlan elcsalását? Az ezernyi stadionépítést, az egészségügy kivéreztetését, az oktatás lebutítását, a horribilis pénzszórást, a média kisajátítását?

És mindezt a mérhetetlen hazugsághalmaz teszi hitelessé? Van egy népcsoport akinek ez kell?

Talán a debileknek. De ebből van bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.