A miniszterelnök lánya elkövetett egy újabb apró szabálytalanságot, a sajtó ismét lesifotós fölvételeit közli, visszataszító élcelődésekkel kísérve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
TGM - te egyre jobban, remenytelenul hulyulsz... Kiss Marika, Nagy Jucika az Obudai Textilgyarbol - ok maganszemelyek...
de aki a ferjevel meg a magyar konzullal elmegy Bahreinbe, es ott az energiaugyi miniszterrel beszelget, aki errol orszagnak-vilagnaki hirt ad, - es aki mellekesen a valaha volt leggazdagabb magyar ME lanya, a ferje pedig eppen 35 rendbeli korrupcios uggyel van vadolva - hat az nehogy mar maganember legyen???
Kiss Marika szovono nem fogja az Operahaz kiralyi paholyaba pezsgozni vinni az osztalytarsait, botranyos modon, valamint nem megy el olyan targyalasokra sem a kormanyulesen, amin egyenlore semmi keresnivaloja sincs. Hat TGM - en regen csiptelek, de mara mar szaros a nyelved rendesen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Sámannus: ne hagyjuk ki a Felcsúton megfagyott idős nénit sem!
menekült
@Commenter: A Nyugatifényben jelentek meg az első képek, itt:
nyugatifeny.hu/2018/08/21/exkluziv-orban-rahel-az-ut-szelere-dobta-a-szaros-pelenkat-horvatorszagban-fotok

Az ötödik képen levő Tiborcz István vajon melyik pelenkát eldobó nőnek a férje ott a Range Roverjük mellett? Hogy az egész család méltatlan ahhoz pozícióhoz, amibe erőszakkal és csalással, rablással kerültek, arra itt egy korábbi történet is 2 évvel ezelőttről:
nepszava.hu/1098684_orban-rahel-ferjet-kidobtak-egy-taxibol
Commenter
@menekült: Zsák a foltját esete ráhel és tiborcz. Egy normális országban egy ilyen ember mint tiborcz nem is kaphatna jogi diplomát. Itt fog, igaz hogy 30 valahány éves korára, és a csicska képzővé silányult Pázmány P. Egyetemen, de kap, mit kap ha a sokadik vizsgája sem sikerül, majd szimplán kiállítanak neki egyet osztjónapot. Úgy érzem, sajnos ez a család még sokáig marad ebben a pozicióban...
karma1
Hat a magyaroknak nem kell elmenni a szomszedba egy kis mem-gyartasert...:o)))

Hogy szorakozzatok:

www.szemtolszembe.eu/vajna-timea-kezebe-kerult-orban-rahel-eldobott-pelenkaja/
Commenter
@menekült: a városi kurír cikkéből:
"A miniszterelnök veje, unokájának apja tegnap éjfél körül a családi vállalkozásban működő Fröccs Teraszról tovább indult az éjszakába - számoltak be többen is az esetről. Bevágta magát egy taxiba és bemondta az egyik margitszigeti szórakozóhely címét. A taxi ura ekkor megkérdezte, hol akar kiszállni, mert a szigetre nem hajthat be, mire érkezett a válasz, hogy a lehajtónál. A sofőr közlésére, miszerint ott is tilos a megállás, így folytatódott a párbeszéd:

- Állj csak meg ott, b….meg!

- De nem lehet, mert be van kamerázva, és én nem akarok szabályt sérteni - mondta ekkor még csendesen a „lebazmegelt” pilóta.

- Tudod b….meg, ki vagyok én?

- Nem b….meg, emelte meg a hangját ekkor már a sofőr is.

- Majd megtudod,ha kirúgatlak! - süvöltötte az ifjú nemes, vagy azért mert akkor vette agyra, hogy van e honban olyan ember, aki nem ismeri fel, vagy mert egyébként is régen elszokott attól, hogy neki valaki nemet mondjon.

- Szállj ki azonnal! - ordított ekkor már - átvéve a stílust - a vezető is, ettől a hangtól viszont Tiborc annyira berezelt, hogy majdnem kitépte az ajtót, úgy menekült."
A pelenkás esetet videózó is írja hogy a "bátor T. gyerek rögtön vette a nyúlcipőt" nem volt elég gyors...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.