A magyar sajtó helyzetéről írt szerdán a Spiegel Online független német hírportál. Emlegették Georg Spöttlét: ufószakértőből a legfőbb Németország-magyarázó lett a kormányközeli sajtóban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gratulálok ismét egy téma, amit tőlem kiraciztatok, majd pár óra múltán ti raktátok fel!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként ezt írtam róla:
Még viccnek is rossz

a német portál a derék matyar propaganda-gépezetről

„Ungarns Regierungsmedien - Wo Ufo-Forscher Deutschland erklären” – címmel jelent meg írás a spiegel.de-n.

„Die fallen unterdessen manchmal selbst auf plumpste Falschmeldungen herein: Im Mai sendete das ungarische Regierungsfernsehen einen deutschen Satire-Bericht, demzufolge die Stadt Essen während des Ramadans als Geste gegenüber Muslimen in "Fasten" umbenannt wurde, als echte Nachricht. Eine Richtigstellung gab es bis heute nicht.”
RonaGyuri
Orbán esete a Spiegel-el

egy többszörösen viccnek szánt megjegyzést kaptam egy reggeli postomhoz

Szokásos reggeli lapszemlém részeként számoltam be a spiege.de egy cikkéről, mely arról beszél (s nem csak beszél, de okadatol is), hogy a magyar kormány-propaganda hazugság-kampányt - fake-news – folytat Németország ellen.
Ennek kapcsán egy olvasom reagált egy fake-news-al, mely szerint (ja aki nem tudja a Spiegel az tükröt jelent): a parlamentben felszámolják a tükörtermet! Merthogy tartanak tőle, hogy Őfenesége meglátja magát benne és dührohamot kap (ismerjük affinitását a kövér tábornokokhoz)!
Megnyugtattam kedves olvasómat, hogy ismervén Orbán tisztánlátását ennek csekély az esélye: biztos vagyok, hogy elégedetten illegeti magát a tükörben, s egyébként is tud valaki olyat mutatni, amikor hajlandó volt szembenézni bármivel is??? =))
kereső
@RonaGyuri: úgy gondolom, hogy valakik ezzel most túltolták.A német sajtó úgy isten igazából nem foglakozott vele,amig a magyar kormánypárti sajtó Merkel-t támadgatta.Na ,most Németországot?-és ha ennyire felfigyeltek a dologra,hogy szóra méltatják, akkor azt is tudják, hogy orbán először a saját sajtóján keresztül mondatja el a véleményét. Ezért kellett volna már Merkelnek is egy kicsit jobban odafigyelnie, és ez vonatkozik az Únió vezetőire IS!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.