A jogállamiság magyarországi helyzetével foglalkozó, úgynevezett Sargentini-jelentéssel kapcsolatban közölt cikket szombati számában a Der Spiegel című független német hírmagazin.

"Hatalmas a frusztráció nálunk Orbán miatt" – a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban kérdeztek európai parlamenti politikusokat
Fotó: MTI

Az Európai Parlament – Az igazság órája Webernek és Orbánnak című írásban kiemelték: a "jogállami elvek megsértésének számos esetét" felvonultató jelentés miatt

az Európai Néppárt (EPP) arra "kényszerül, hogy alapvetően tisztázza viszonyát Orbán Viktor magyar kormányfővel".

Mint írták, a szavazás "próbatétel" lesz az EPP csúcsjelölti tisztségére pályázó Manfred Webernek, aki "egyrészt számít Orbán támogatására a november elején Helsinkiben tartandó csúcsjelöltállító kongresszuson, másrészt nemigen engedheti meg magának, hogy továbbra is helyet biztosítson neki a párt soraiban".

A német Kereszténydemokrata Unió (CDU) egy EPP-s európai parlamenti képviselője, Sabine Verheyen a hírmagazinnak azt mondta, hogy

"hatalmas a frusztráció nálunk Orbán miatt". Hozzátette: amennyiben a jelentés "szakmailag jól alátámasztott, támogatni fogják az EPP-ben".

Egy luxemburgi EPP-képviselő, Frank Engel azt mondta, hogy ebben az ügyben nem veti alá magát a frakciófegyelem elvének. Egy osztrák EPP-képviselő, Ottmar Karas azt javasolja, hogy függesszék fel a Fidesz EPP-tagságát, ha a parlament elfogadja a jelentést – írta a Der Spiegel, hozzátéve, hogy az EPP luxemburgi és hollandiai tagpártjai a Fidesz kizárását sürgetik.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jó lehet annak, akit szeretnek.
Viszont sz@r az élete az olyannak, akit már a sajátjai is ennyire rühellnek. Lassan kiköt az Európai Parlament azon padjában, ahova való, a frissnácik között. Legalább onnan nem lóg ki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a mi hősünk! Már nem csak az EU ellen küzd, de az EPP ellen is! =))
namihami
Jó lehet annak, akit szeretnek.
Viszont sz@r az élete az olyannak, akit már a sajátjai is ennyire rühellnek. Lassan kiköt az Európai Parlament azon padjában, ahova való, a frissnácik között. Legalább onnan nem lóg ki.
Eladott Ország
Egy luxemburgi EPP-képviselő, Frank Engel azt mondta, hogy ebben az ügyben nem veti alá magát a frakciófegyelem elvének. Egy osztrák EPP-képviselő, Ottmar Karas azt javasolja, hogy függesszék fel a Fidesz EPP-tagságát, ha a parlament elfogadja a jelentést – írta a Der Spiegel, hozzátéve, hogy az EPP luxemburgi és hollandiai tagpártjai a Fidesz kizárását sürgetik. Egyébként a csúti kancigánynak és politikai prostituált bandájának, már régen a börtönben lenne a helye és nem azon lamentálni, hogy kizárják ezt a szaházi bűnöző bandát az Európai Néppártból.
RonaGyuri
@namihami: nyugi onnan is kiutáltatja magát, mert ÖSSZEFÉRHETETLEN! =))
papa.49
A csutirém ha nem uralkodhat belebetegszik az biztos, én már szívesen hívnám az orvost hozzá, vagy a mezőőrt hogy szabadítsa meg a kínjaitól ))))))))))))))))))))))
RonaGyuri
Hát mit mondjak nem nagy dicsőség lehet, hogy soraikban kell tudják ezt a retardált műveletlen bunkót! =))
Cicamama55
Eddig minden olyan szervezetből, ahol miniszterelnökünket és a kormányt bírálták, kiléptünk. Távozunk innen is és átállunk a pöttyös seggűek oldalára... Oszt, jó napot!
papa.49
@Cicamama55: Nem a bolsoj medve ölelőkarjaiba, ami aztán a végünket is fogja okozni !!!
namihami
@RonaGyuri: Csak addigra még azt a kis renomét és vele a befektetői akaratot is elveszíti az ORSZÁG.
És már most, amikor (ha kicsik is), de még vagyunk valakik, már most is a kinti, elsősorban az autógyártók és beszállítóik, tartják a gazdaság fejét a víz felett. Most képzeld, ha még ezek is lehúzzák a redőnyt és továbbmennek egy-két határral, ahol kiszámítható akár a következő (nem több, de) öt gazdasági év.
SystemError
Ha minden jól megy, akkor Trump és Viktor egy időben lesz kibaszva, eltávolítva és ezzel el is érkeztünk a suttyók igen rövid, tiszavirág életű parádézásának holtpontjára( @Shikari: ). Ezek után amerikában visszakompenzálás jön, a korrupció és intézmények helyreállítása. Ennek biztos, hogy a nemzetközi kapcsolatokban a példastatuálás is része lesz az olyan ügyeken keresztűl, mint pl a microsoft..:) Mivel ma Magyaroszágon csak Viktor lop és lophat. Ahogy szokták mondani minden út Rómába vezet. Tehát az akkor már a kibaszott és "lediktátorozott" Viktor meg fogja kapni "kintről" külön is a pofont , mert nemzetáruló, tolvaj. Van egy olyan érzésem, hogy putyin és Kubadov által kinevelt ordenáré bértroll csürhe is elmúlik (@Shikari: )
Csizmás Kond
... Sabine Verheyen a hírmagazinnak azt mondta, hogy
"hatalmas a frusztráció nálunk Orbán miatt". Hozzátette: amennyiben a jelentés "szakmailag jól alátámasztott, támogatni fogják az EPP-ben".
...és tessék mondani ez most akkor egy konkrét megállapítás hogy az a frusztrált klimaxos nő nem szakértő ???...mert nem az, ő csak egy bezöldült tyúk aki mindenféle liberális pletykának bedőlve, brüszelből ki sem mozdulva megírta levelét.
Csizmás Kond
@Horizont: ..ja persze...már amennyire szakérő...és nem izgulok...:)
Gauntlet
Megjött az eszük? Előbb kellett volna ! elment 8 év ! gyakorlatilag csak erőszakkal lehet leváltani őket !
SystemError
@Csizmás Kond: Tehát ebben az országban a puszta véletlen műve minden pénzzel és hatalommal való összefüggése A fidesznek, Orbánnak és köreinek? A bizonyíthatóság természetesen kell, főleg annak aki nem itt él. Viktor nem azért tolvaj, nemzetáruló, mert kint bebizonyítják, hanem mert ennek egyértelmű jelei szándokan is az arcunkba van nyomva a fidesz pártház óta...
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Mert te aztán kurva nagy szakértő vagy!!! nem inkább szagértő???
Csizmás Kond
@SystemError: Semmi sem a véletlen műve csak van aki figyelmetlen...
...a pénz...nem tudom emlékszele amikor a cigányoknak kellett nyomni a pénzt, számolatlan és korlátlan, sőt minden irástudatlannak útklevelet hajtásit meg mindent adtak csak mert azt állította hogy cigány...mindezt a zunió erőszakolására...de amikor előre lassan majd egyre tömegesebben kimenegettek már repülőkonvojok szállították vissza őket sőt törvényt hoztak ellenük...
mindezt azért írtam le mert az az úgynevezett pénz amiért már jó sok éve rinyáltok nem lopott, hanem a nyugat nemhozzáértő politikájából származó felelőtlen gazdálkodás eredménye amit szintén nyugati meg uniós pénzmágnások öncélu háttérmunkájaként szérosztogattak különféle megnevezéseken. A tagországoknak kiosztott pénz ugyan a zuniót szegényíti de a belőle származó vélt haszon már csak a háttérben meghúzódó sorosféle pénzpatkányok zsebét fogja nyomni. Amit egy huszonnyolc ország parlamentje megszavaz lopásnak nevezni nem Orbánt minősíti hanem az ilyen hülyepicsa szargentinifélék szakértelmét.
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: nem vagyok az és jelentést sem írtam.
Jozefina
Nem értem a hezitáló EPP képviselőket!!! Mit várnak orbántól abban a hét percben, amit elnyöszöröghet??? Ha megígér ismét mindent, mint szokta, akkor ő a jó fiú??? Hányszor kell még a párttársait és az EU szerveit átvágnia kétszínű politizálásával!!! Szijjáró már úgy is kijelentette, hogy Euroázsiát építenek!!! Mi keresni valójuk van az EU-ban??? Most is fröcsög a fidesz média mindent, akkor mi fog változni???
Csizmás Kond
@Horizont: ...csúnyát mondani, bárkiről egy nagyon buta dolog...véleménye mindenkinek lehet...
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: A 17.49 es hsz ed ben nem ezt tetted? Buta dolgot állítasz/ nem orbánt minősiti hanem az ilyen hülyepicsa szargentinifélék szakértelmét./ te milyen alapon vonod kétségbe a szakértelmét???Mert nálad biztos okosabb és nagyobb a rálátása mint neked!!!
1magyar
@papa.49: A medve karjaiban még eddig mindig jobban elvolt Mo. mint itt az unió gyilkosai között.
Én nagyobb biztonságban éreztem magam a Szovjetunióban.
papa.49
@1magyar: Miattam, én meg utálom a muszka uralmat !!!Megkérdezem akkor mi tart vissza ???
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...fel sem foghatom, hogy valaki ennyire össze tud kutyulni különféle dolgokat...ezt rólad szól.
...szóval a mi itt lefolytatott " megállapításaink és minősítéseink nem tartoznak egyetlen kategóriába sem...ez egy pletykarovat ahol mindenki azt ír amit akar mert egyetlen betűjének sincs súlya.
...legalább más nevet választhattál volna mert szerintem aki prédikálni tud vagy annak nevezi magát annak sokkal több szövegértelmezéssel és helyzetfelismeréssel kéne rendelkeznie.
1magyar
@papa.49: Téged mi tart vissza, hogy mérkell banya szoknyája alá költözz?
papa.49
@1magyar: Engem ez csupán itt születtem itt nőttem fel, itt dolgoztam, itt fizettem 47 éven keresztül adót sztk. itt neveltem fel 4 gyermeket, akiknek a jövedelméből most olyanok is kapnak több, kevesebb nyugdíjat, járulékot akik esetleg nem tettek érte semmit, én itt élek ez a hazám nem úgy mint egyeseknek!!!
1magyar
@papa.49: Pedig igazán hazaellenesek az irományaid.
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Van nekem annyi szövegértelmezési képességem mint neked, ha nem több!Te egy elvakult fityfaszos vagy, aki issza a hatalommániás törpecigány szavait! realitásod egyenlő a nullával.De remélem hamarosan lejár az ilyen elvakult cigus imádók ideje! A tied is!!!
Cicamama55
@papa.49: Akkor már így is, úgy is nagy sz.rba kerülünk...:((
papa.49
@1magyar: Miért a tied talán nem, persze te a fütyisz uszályán élsz 28500 ft. havonta, én megdolgoztam kemény fizikai munkával 42.5 évet és kapok 92 ezer ft alamizsnát !!! Te óriási tévedésben vagy én nem hazaellenes vagyok hanem fütyisz ellenes, és ez hatalmas különbség, persze te jól érzed magad hiszen hozzászoktál a Szu.ban hogy van aki megmondja mikor mit csinálj !!! Tudod mit felejts el örökre !!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...soha egyetlen percig sem érdekelt, hogy te kinek vagy minek az eszméit fújod...téged pedig kiett a fene, hogy én kinek a pártján vagyok...ez is egyik jele a butaságnak.
...szóval ha van mondanivalód a témával kapcsolatban írd le a többi meg nem érdekel.
papa.49
@Horizont: Az utolsó szó nem fedi a valóságot, nem az ))))))))))))
tudode
Ma már nem a "falusi gyerek" kritikája, azé az ország azon részéé, amely HAGYJA 13. éve, hogy egy ILYEN KALIBERŰ, ŐFENESÉGE "orbitális" étvággyal már az EU-t is CÉLBA VEHETI a fegyvernek is beillő, mérhetetlen HATALOM, ÉS PÉNZÉHSÉGÉVEL!!!
.
Belegondolni is rémeSS mit kezdett volna az áhított HALÁLBÜNTETÉSSEL:
.
szegedma.hu/2015/05/orban-legyen-tagallami-hataskor-a-halalbuntetes-bevezetesenek-kerdese
???
RonaGyuri
@Horizont: a képen a pelust már eldobta! =))
anima
@Horizont: Nekik a pénz az istenük - csak.
Ezt már kidumálni sem lehet.
Cicamama55
@1magyar: 18.09 Ezt elhiszem. De akkor már a medve már bekeményítene, nem hagyná, hogy a nyúl vigye a puskát..
RonaGyuri
@RonaGyuri: erről et ugrott be:

Nekem úgy tűnik rájöttem a megoldásra

Rasi nem olyan, csak vigyázz a cuccaira

A közelmúltban – tegyük hozzá okkal joggal – nagy felháborodást keltett a HU-First-leányka szardobálási (pontosabban szaros pelenka) esete. Sokakban keltett kérdőjelet, vagy legalább értetlenséget, hogy miért csinálta. A felmerült magyarázatokat most hagyjuk.
Egy hozzászólásnak köszönhetően került képernyőmre a hvg.hu egy cikke, a mely beszámol róla, hogy „Luis Vuitton táskával és a Gucci sportcipőjében érkezett szombaton Orbán Ráhel a kötcsei piknikre.”:

(img1.hvg.hu/image.aspx?id=45f1627d-0b85-4632-845b-d3660695d826&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30)

Nos a tudósítás megvilágosított. Gondoljátok meg egy „3550 dollárba kerülő Luis Vuitton Twist MM típiusú bőrtáska” mégsem alkalmas arra, hogy abban szaros pelenkát hurcibáljon! =))
Cicamama55
@Cicamama55: Bocsi! Első már törölve! :)
anima
Mammon.
Az igazi kereszténység i.u. 325-ben hivatalosan is véget ért.
Nincs Isten!...
Jobban írva van Isten, csak az "újkeresztények" megölték.
Nemzedékek haltak ki úgy, hogy esélyük sem volt megismerni Istent - Isten szeretete, a benne való hit felszabadultsága, és a jövőben való reménység nélkül haltak meg.
Ezért hat az égig a bűnük.
Ezért jön el rájuk minden, ami a Jelenések könyvében le van írva.
Képzeld, én mindent tudok a Jelenések könyvében leírtakról - és ez a minden, AZ A MINDEN.
Én harcolni fogok isten háborújában, Armageddonkor Sátán, és a démonai ellen.
Az emberi seregek? Pedig össze lesz gyűjtve minden "királyság" minden hadereje. az csak egy csuklómozdulat lesz. Szóra sem érdemes.
Van nagy puskád?
Nekem még nagyobb van.

Nem hiszed?
Járj utána.
kereső
Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes és belügyminiszter pártjával, a Ligával közölték szombaton, hogy nem látják szívesen az Európai Néppártban (EPP), de már csatlakozott is az amerikai Steve Bannon alapította, brüsszeli székhelyű, EU-ellenes, populista mozgalomhoz.
anima
Jól álcázom magam, és szoktam kisebbíteni magam a "nagyot" mondásokkal is, mert így bolondnak hisztek.
De van egy jó hírem nekem: Nem vagyok bolond.
És van egy rossz hírem neked: Nem vagyok bolond.

Minden el fog jönni erre a világra, amit írtam.
anima
Eddig is meg voltak őrülve az emberek, de most már olyan szinten meg vannak őrülve, hogy ebből nem lehet jól kijönni.

Hab a tortán, hogy a szexuális zaklatással vádolt keresztény egyházak - pont az államok támogatása miatt -, nem meghúzzák magukat, hanem kőkeményen beszólnak a politikusoknak, és be akarnak avatkozni a világ rendjébe.
Ennek BIZTOS nem lesz jó vége.

Azt biztos tudod (vagy mégsem?), hogy angyalok tartják vissza a pusztítás szelét - már most.
Igen, ez a te jelenedben történik, csak mivel nem látod, nem hiszed (megjegyezném halkan, hogy ha látnád, akkor sem hinnéd).

Hülye vagyok?
Legyen neked.
Szerinted az eddigiekből, mennyire érdekel engem, hogy hülyének tartasz?
Amit tudok, azt tudom.
Amit te nem tudsz...nos, én azt is tudom, hogy te mit nem tudsz.
papa.49
@Horizont: a 19.44. re Oszt. mit is keresett ott ???
Desischado
Nem tudom, mire várnak, már rég ki kellett volna rakni a néppártból. Ez nem változik meg soha, kutyából nem lesz szalonna. Megigér mindent, aztán itthon hazudik tovább.
Yoda69
Remelem elfogadjak a jelentest es kizarjak a fideSSt.
orban es a fideSS napjai meg vannak szamlalva.
Mar csak az kellene, hogy itthon is eszhez terjen a nep, es vegre felismerje orban becsapta oket.
tulipan
@durbincs: "magának a a Húsvét se oldott meg semmit ? tovább romolva ,rohad-bűzlik ?
a nem Magyarországon élő , Csökött-falvi himpellérnek ?.a lótücskösnek ?..
Már csont pőrére van alázva ,mit akar ? a keze lába már levágva ? azt csak ide picsog ?
meghagytam a méltoságát ? mert gentlemanus vagyok? de lealázhatom magáról egykettőre ?
a lila szívecskés pólókáját? és kék elefántos alsókáját ? a gagyi vert baby répás érméit ?
ha marék szotyi ésszel nem látja be ? űzött ,rugdosott ,ledöngölt , pária lesz ?
akárcsak a köz-utált: Surmó,a volt állatos fajtalankodó és Klóngyárós copter a Le-Herélt ?
Ha ezt szeretné? az ön kezébe döntés ? rettenet egy kretén lesz ? vagy ember marad ?
levesgyökére?"
Ennyi értelmetlen BAROMSÁGOT, csakis egy narancsos köcsög SÜGÉR képes összegereblyézni!!!
Ludas Matyi
Hat igen. Sorry, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de csak ugy fel füllel emlitenem meg. A 60-as evek gyereke vagyok. Bejartam az USA-t, Canadat, Angliat, Nemetorszagot eltem kint 40 evet.
Mivel belefaradtam a hajtasba, gondoltam az utolso 30 evemet nyugodtan fogom a szülöföldemen Magyarorszagon leelni. Hat ecsem. 1 eve vagyok itt, de pakolok es vissza megyek akarhova is nyugatra. 1 even belül többet hazudtak nekem itt, többször csaptak, többször loptak meg mint a 40 ev alatt nyugaton. Nem hogy fejlödött az orszag a 60-as evekhez viszonyitva, de nem latok külömbseget a magyarok, romanok es az arabok, törökök között egy hajszalnyit sem. Ugyan az a beallitottsag, ugyan az megbizhatatlansag, ugyan az a trehanysag. Sem közlekedesi, sem eletviteli fegyelem. Null. Tudja az Orban elvtars ,hogy mit csinal. Tudja az Orban elvtars, hogy a magyarok 99 %-a birka es ugy is kell banni velük. Ha levaltjak, vagy Sem 4 ev, vagy 5 ev mulva ,szarik bele. Mig ti eheztek, lerongyolodtok addig ö röhög rajtatok es mint többszörös EUR milliomos elvezi a hatralevö eveit. Igazan sajnalom, hogy a magyarok nem elöre hanem vissza fele hanyatlottak. Szegyen!!!
tulipan
@Shikari: Narancsos seggnyaló Köcsögkém! Tudod : "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalúl, festett egekbe néz!"
Vörösmarty Mihály
tulipan
@Ludas Matyi: Sajnos nagyon igazad van, ez jellemző a magyarokra, sunyi és ostobán, mindig az kell nekik, aki össze-vissza hazudozva alaposan kihasználja ŐKET, viszont igér fűt-fát!!!
tulipan
@Horizont: Nincs mit kikérni"! Ez van!, Mindig EZT "'hozza össze " a NÉP!
Lepényleső
A bán hatalma;a munkaerő tartalékok halmaza és a külhoniak szavazata,spékelve; a "12-es
választási törvény módosítva? Az EEP erre a hatalom támogatására alapozva,-beégés biztosítva?
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha figyelmesen elolvasod mit ír a Matyi arra is rájössz, hogy hazudta a külföldi életét...ha nem veszed észre szólj és rámutatok hol árulta el magát...így akár hány százalékot ír az csak az ő blöffje.
tulipan
@Horizont: Hja, ez az igazi magyar "'vírtus"! Nehogy elhigyjük a keygetlen valóságot, inább álmodjunk szebbet magunknak! Brrrr!
Csizmás Kond
@Horizont: ...ott ahol összehasonlított más nemzetekkel...ugyanis azok inkább zárt körben élnek nem vegyülve mással tehát nem ismerheti úgy őket hogy hozzuk hasonlítsunk...
..és nem hazudott hanem csak a szokásos nagyotmondás...
Eladott Ország
@Horizont: ma, 08:23, Még rendszerszintű csalással is csak 2 824 551 fő 49.27 % fidesz szavazat ( ukrán és román bérszavazókkal együtt)
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html
Csizmás Kond
@Horizont: Természetesen nem tudom bizonyítani de...az a négy ország amit említett, usa, kanada, anglia , német...vagy díler kellett legyen hogy keveredjen velük vagy csak hallotta, olvasta hogy milyenek a szokásai.
Ami meg a lényed, hogy nem említ egyetlen feketét, latint, ...na de nem érdekel annyira...ilyent akárki tud írni.
Csizmás Kond
kimaradt...ludas matyi már volt itt egy évvel korábban is...és akkor még hazaiként...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...az nem érdekel hogy kicsoda...mert ha érdekel akkor illik követni az életét...:)
...már a memóriám sem a régi de azért még elég arra hogy az ilyesmiket felidézze...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...előbb írtam miért nem érdekel...csak megjegyzés volt mint akárhány más.
...és szerintem aki amerikában és kanadában is él az nem török vagy román sőt nem is arab szokásokkal kerül szembe...még angliában sem...
...és te honnan tudod hol élek ?...mert ugye sokszori kérésemre sem tudtad megfejteni de folyton állítod...kérlek én is hogy valami konkrétummal gyere vagy ne szólj meg olyan dologért amit te is elkövetsz ...
Csizmás Kond
@Horizont: Nincs szó itt felvállalásról sőt nem szégyelleném ha hotentotta lennék akkor sem csak a tapasztalataimra alapozva nem akarom senki orrára kötni, hogy ki vagyok, hol élek és mi a nevem...
...amit meg úgy barátilag itt valakik elsuttogtak velem kapcsolatban az csak egy szándékos elterelés volt... meg volt az oka csak nem szeretném most részletezni...tehát azt hiszel amit akarsz, és ha az írásaim alapján nem vagyok elég megfelelő akkor szerintem az sem segítene ha bemutatnám a keresztlevelemet.
...és hatalomvédés...lehet felőled úgy látszik...sőt azért van hogy erdélyi haszonélvezőnek néznek, de nem a hatalmat védem sőt aki régebbi és olvasott az visszaemlékezhet hogy valaha még a gyurcsányi törvnyekért is kiálltam , mert nem a hatalom a lényeg hanem a törvény betartása...mert csak akkor van rend ha van törvény.
Csizmás Kond
@Horizont: Szerintem nem fontos, hogy ki hol él valaki, mert ma sok az olyan ember aki ugyan máshol él de nem véglegesen...amúgy ha az számítana a külföldön élőket egy kalap alá kéne venni...de ezt te sem teszed, hanem mindenkit szimpátia alapján értékelsz...na meg párthovatartozás szerint...
...a pasikra azt szokták mondani tahó...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem szeretnék itt most egy agymosásra hasonló felkészítőt tartani...
...aki ma demokráciát vall az automatikusan kimondja hogy a hatalom a nép kezében van...a többi csak hozzánemértés.
Az amit te ma külön nevezel meg, a nép és a hatalom, ugyanolyan meghatározaással mondhatná a másik ha a baloldal volna a hatalmon...vagy ezt sem így képzeled ?
SystemError
@Csizmás Kond: Bocs ennyit elovastam, abból amit írtál és innentől nem érdekelt...

" Semmi sem a véletlen műve csak van aki figyelmetlen...
...a pénz...nem tudom emlékszele amikor a cigányoknak kellett nyomni a pénzt"
Ludas Matyi
@Csizmás Kond: nagy baromsagot irsz, latszik tudatlansagod. Kanada televolt indiaival, arabbal, USA del amerikaival, arabokkal, Anglia Indiaiakkal, arabokkal (a lengyeleket nem emlitem, mert egy szorgalmas nep,) Nemetorszag 3 millio Osmannal, 2 millio arabbal, a többiröl nem beszelünk. Külön klikkben elnek? Bist du blöd? Felvasarolnak minden ingatlant es addig verik a balhet mig a nemet csalad ki nem költözik es megvasaroljak a lakasukat. Kivanom, hogy kikerüljel Duisburgba es ott lakjal ahol az arabok es a ciganyok. Külön klikkben elnek? Se! Ha oda szarnak a z ajtod ele akkor kerdezem en ,hogy klikk? Te csak atdöngetsz az orszagokon, mint tourista szem ellenzövel es csak a szepeket veszed eszre. Meg vagytok sertödve a 99 %-ra? Pedig jogos 1 % = a 9.818.000-bol = 98.180! Hanyan inditottak el az 56-os forradalmat, tudod? En igen. 2000 egyetemista üvöltött az utcakon, hogy alljatok közenk! A bator magyarok ott alltak az ablakban a függönyök mögött es bamultak mint a majmok beszarva es talan volt batorsaga 500 melosnak beallni a csapatba. En ott voltam a Köztarsasag teren amikor akasztottak az Avosokat. Te hol voltal? Ugyhogy vedd tudomasul, hogy ebben az orszagban, talan, talan 1 %-ak van töke a gatyaban a többi ahogy nevezik is a Magyar nepet "köpönyegforgato." Tisztelet a 98.180 Patriotnak. Ha tudod egyatalan ,hogy mit is jelent ez a szo!
Ludas Matyi
@Horizont: ejjo volt :-) Ha csak 5 % lenne a Bari akkor hogy hogy a fityesz nyert? 5 %-al biztos, hogy nem nyert volna. Nehez eset vagy Botond.
kokopelli
@Ludas Matyi: ..sajnos a magyar rokonaim,barátaim és volt kollégáim csípőből el-
mesélik nekem,hogy mi van az általad említett országokban,és azt szemrebbenés
nélkül,holott tudják,hogy a nejemnek és nekem pl.az USA-ban és nekem Canadá-
ban és N.o-ban is rokonaim élnek,és én pl. évtizedeken keresztül nyugaton "gályáz-
tam"! Az,hogy szégyenből,vagy kissebbségi érzésből nem vallják be a jelenlegi "di-
sastert",nem is vizsgálom csak látom-hallom!A mindent elsöprő válasz:"Odaát talán
jobb?" ...ergo,nem érdemes vitatkozni! ;-)))
kokopelli
@Ludas Matyi: ...én finomabban fejezném ki a töketlenséget,éspedig a "Duckmäusen"-
kifejezéssel! (legkissebb neszre a lyukba lebukó az egérkék)! Majd a többiek elintézik!
A "lemingek" csordájáról már már írtam! A nagy harcos "mágyáren" csak a literatúrá-
ban éltek!? Szomorú! :-(((
tulipan
@durbincs: Téged mikor zárnak már el egy helyes zárt osztályra, Te narancsos seggnyaló bunkó SÜGÉR? Ideje lenne!
Csizmás Kond
@Ludas Matyi: ...vegyük szerre ..
- soha senkit nem akasztottam fel és nem is néztem senki felakasztását...az ilyen dolgok az én erkölcsi normámba nem férnek bele...aki ilyent végez az beteges gyilkos ha teszi ha nézi.
- Hülye és mániákus felfogás, hogy egy forradalmat gyilkossággal leget és kell elérni. Minden forradalom az előtte átélt nemtörődömség eredménye.
- soha nem akartam külföldön élni...mert volt ahol, és volt amiért. A vándor életmódot választó pedig ne panaszkodjon és ne cigányozzon...ő is az, csak nem néz tükörbe.
A számok...hát azt inkább nem vitatnám mert nehogy alapja de értelme sincs...kitalálta és mondtad...és ne gyávázz le senkit mert nincs gyávább ember annál aki elfut a bajok, a felelősség elől...és a visszaugatás nem hőstett...inkább félelmi nyüszítés.
tulipan
@durbincs: Igazán szerencse, Te narancsos seggnyaló Sügér, hogy neked tök mindegy miről szól a hír, mert hssezn el sem olvasod, mindig ugyanazt írod, mindre!!!
Commenter
@Horizont: @Horizont: kussolunk már. De a propi volt az utolsó remény.
tulipan
@Csizmás Kond: "a frusztrált klimaxos nő "
Honnan gondolod te pimasz himsoviniszta?? Mert nem ért egyet ennek a csonthülye Dagadéknak a demokráciát, leromboló, hatalmi törekvésével??
Kookas
@SystemError: legyen igazad bár a mi suttyónkra nem lehet mondani hogy tiszavirágú lett volna.
Ludas Matyi
@Csizmás Kond: Sötet es korlatolt vagy mint egy lepcsöhaz. Voltak akik halalra lettek a Kozma utcai gyüjtöben vagy mashol itelve, voltak akik idöben meg tudtak lepni.
Vannak akiknek sikerült Bogar Janos elöl meglepni.
Te mint, hös, nagy Patriot, nagy hazafi, biztos ahogy itt leirod magad, odaalltal volna a kivegzö osztag ele mosolyogva ugyanis a hazaert kell, hogy felaldozd magad.
Kis köcsög, csak meg latsz egy Kalaschnikow feled iranyitva, mar tele szarod a gatyad!
kokopelli
@Ludas Matyi: ...nem érdemes vitatkozni azokkal,akik a feltételezéseikkel a te
kommentedet kifordítani,kétségbevonni ill. hiteltelenné tenni próbálják! Már írtam,
hogy akár az ismerősök,rokonok és haverok is kioktatnek engem olyan országok-
ról ahol már többször jártam,laktam ill. dolgoztam!
Nem érdemes időt fecsérelni rájuk! ;-)
Ludas Matyi
@Horizont: ne vedd komolyan a halfarkut. Amugy ez csak egy kis pädophiler allami positioban levö köcsög lehet, aki megmaradt a Towarischi magazodasnal. Tegnap meg elvtars volt , ma biro, ügyesz, vagy eppen allamtitkar, ahogy ertesültem van abbol nalatok ezer. Ugyan ez van a nagy Germanyban is. A szarfaszu Stasikbol lettek a jelenlegi politikusok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.