Minderről Orbán Viktor beszélt a Parlament hétfői plenáris ülésén.

A kormány jogi lépéseket tesz a Sargentini-jelentés ellen

Orbán a Sargentini-jelentésről azt mondta, hogy nem más, mint egy 

Abszurd hazugsággyűjtemény.

A miniszterelnök szerint egy jogászhallgatónak is egyértelmű, hogy alapszerződéssel ellentétesen fogadták el, ezért a kormány úgy döntött, hogy jogi lépéseket kezdeményez a Sargentini-jelentés elfogadásával szemben. Gulyás Gergely miniszter feladata lesz ennek lebonyolítása.

(Index)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Viktor nem jogi képeseket kellene tenned: Menj a P..ba! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
2/3
,,most kell szerénynek lenni, most van mire"
RonaGyuri
Viktor nem jogi képeseket kellene tenned: Menj a P..ba! =))
Nessy
Nem lenne célszerűbb a benne foglalt kifogások megszüntetése?
Igaz, majd jönnek a jogászok, oszt jó napot! A hívek meg el lesznek foglalva a jogi vitával, amiből, tisztelet a kivételnek, nem sokat fognak érteni!
Madácsi Pali
Az intézmények nyilatkozatainak engedélyhez kötésével épp ma sikerült igazolni a "hazug" jelentés 2. és 5. pontját. Viktor Viktorovics Gecikov és nyaloncai a következő mondatukkal képesek cáfolni az előzőt. Még nem ásták elég mélyre magukat.
kereső
Tényleg? És a birósági döntés be is lesz tartva,mint az Iványi lelkész úr egyházának ügyében? -merthogy az a biróság nekünk nem parancsol,mondotta volt valaki.Akkor most?-hovais?kihezis?
karma1
Hat ez most a cigany vak lovanak az esete, mikor nekimegy a falnak, es amikor a vevo mondja a ciganynak, hogy "te cigany! hatvak ez a lo!?" mire a citgany"Nem vak az a lu', csak bator"

Pont ezzel a "batorsaggal" megy neki egy teljesen torvenyes szavazasi eredmenynek.
Ennek tenyleg elmentek otthonrol...:o))
silber13
-figyu csak e nagytudású szirti víziló! " Stultus est qui facta infecta facere verbis cupias" Illene tudnod, hiszen tanultad állítólag egyetemista korodben!
Clavigo
@silber13: :) ))) szirti vizló ".. :)) :) :))))))))))))))))))))))))) DDDDD:)))))))))))))))))))))
solidedge
Orbán egyértelműen időt húz. Az önkormányzati választásokig azt a látszatot kell kelteni, hogy győzelemre áll a Sargentíni jelentéssel szemben, így a birkanyáj ismét a vezérre szavaz. Jövőre meg abban reménykedik, hogy a szélsőjobb annyira előretör (természetesen az ő vezetésével), hogy a jelentés okafogyottá válik.
colibri
Saját nemzetközi jogászuk a bukta után megmondta, hogy hiába fordulnak bírósághoz, nem várható, hogy megváltozik a jelentés elfogadása. Időhúzásnak, meg a kiskakas ugrálásának jó lesz. Egyébként nem tudom, figyelemmel kísérte-e a nagyvezír a tegnapi atv-s szavazást a magyarországi véleményről, aholis 178 ezer ember 63%-ban egyetértett a strassburgi döntéssel. Itthon kb 1000 embert szoktak megkérdezni és arra alapozzák a közvéleménykutatásokat.
advocat
Ha azt mondották, hogy a tartózkodást nem számítják, akkor a 4 millió magyar szavazó tartózkodása? Mert ők sem szavaztak? És ezt még a szavazás előtt kijelentették? Tehát valaki nagyon buta? Vagy az unió vagy a kormány.
justhpeter
@advocat: Az igaz, hogy ha a szerint dőlne el az áprilisi választás, hogy a tartózkodás is számít, akkor Viktoré lenne a legnagyobb kisebbség az országban. De minden hiába, ezt ő úgysem éri fel ésszel. Abból van neki a legkevesebb.
Borsodi
Kormányunk szót ejthetne arról is,hogy hova mire költöttek el heti 87 millió eurót amit az unió adott? Talán egy pár hetet költhettek volna az egészség ügyre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.