Először a Deutsche Welle (DW) számolt be arról, hogyan menekült el Macedóniából Albánián, Montenegrón és Szerbián keresztül Magyarországra a hazájában kétéves börtönbüntetésre ítélt exkormányfő, Nikola Gruevszki. A német közszolgálati televízió olyan részletesen percre pontosan, az érintett magyar diplomaták nevét is megemlítve közölte információkat Gruevszki meneküléséről, hogy azok rögtön felvetődött a gyanú, a DW NATO-tagorszságok közvetítésével az érintett országok titkosszolgálati forrásokból értesült az eseményekről. ... A HVG megkérdezte a volt külügyminisztert, Jeszenszky Gézát is az ügyről, aki azt mondta, a magyar diplomácinak kínos, de a résztvevő személyek csak lemondásuk árán vonhatták volna ki magukat a feladat alól. A külügyi szolgálat katonás hierarchiára épül, ha valaki egy utasítást megtagad, az kiválik a diplomáciai testületből.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@tulipan: nem utánozták, hanem végrehajiották.

"az összes szálát a kormányfő a kezében tartotta és tarja ma is"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@tulipan: nem utánozták, hanem végrehajiották.

"az összes szálát a kormányfő a kezében tartotta és tarja ma is"
papa.49
,,A becsület ennél többet ér,, Ez az én véleményem !!!
kereső
@papa.49: a saját becsületüket úgy játszák el,ahogy akarják!Nem érdekel.De itt már többről van szó.Magyarország becsületéről! Milyen szépen hangzik a szlogen: "nekünk Magyarország az első". Mi lenne,ha nem ezt harsognák úton-útonfélen?
papa.49
@kereső: Egy becstelen szarjankó soha nem fogja azt gondolni a hazájának árt ezzel !!!
Csak a saját hasznára gondol, ha egyszer ennek vége lesz rengeteg szart kell kitakarítani az országból, amely már lassan egy sátoros cigány táborrá változik !!!
Már várom mikor mennek fel az égbe )))))))))
Egy becstelen senki szarjankó NEM TUD BECSÜLETES LENNI SOHA !!!
Aki Én
@tulipan: A többséget nem verte át, mert azok már semmit nem hisznek el neki, nem bíznak benne.
Egyedül a szektáját baszta át megint, sokadszorra, de azok boldogok ettől mert ostobák.
bencemacska
@kereső: ma, 13:17
Én ezt úgy értelmezem, először Magyarországot fosztjuk ki (tesszük magunkévá!), azután Európát, utána az egész világ miénk lesz.
tulipan
@bencemacska: Őméltóságaí is!!! :(
Eladott Ország
Mi köze van Soros Györgynek a macedón miniszterelnök menedékkéréséhez? Hidvéghi Balázst kérdezzük.
www.facebook.com/atv.hu/videos/2083990158329005/
tulipan
@Aki Én: Szerintem is! Az ilyeneket mint Csiznás Kond/ás/. Shikari, Durbincs...! :)))))))))))))
bencemacska
Érdekes ez is:
"A HVG éppen titkosszolgálati forrásokra hivatkozva azt írja, ilyen szintű részletek a kimenekítési akcióról csak úgy kerülhettek ki, hogy Magyarország NATO szövetségesei felső vezetői szinteken értesültek az eseményekről. Mivel az Orbán-kormány részéről a kezdetektől tagadták, hogy Gruevszki segítséget kapott volna a menekülésben, az ezt cáfoló információk kiszivárogtatásával világosan üzenhettek: pontosan látják, miként szolgálja Oroszország érdekeit az Orbán-kormány a Putyin szövetségesének számító Gruevszki megmentésével.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint hivatalosan semmilyen jelzés, vélemény nem érkezett az ügyben NATO-tagállam részéről. A tárcavezető nem volt hajlandó elárulni, hogy ő adott-e utasítást a magyar diplomatáknak Gruevszki segítésére, pedig erre egyedül neki lett volna felhatalmazása."
Aki Én
@tulipan: ...igen. Szánalmas és groteszk, de pont a hívei nem látják, mennyire átbassza őket.
Már többször mondtam és komolyan is gondolom. A kormány ráérő idejében a saját szektáján röhög, látva mennyire buták.
Madácsi Pali
A NATO szövetségeseink a Németek is szövetségeseik. Nem kelet volna elárulni a civilizált törvénytisztelő szövetségesi rendszerünket! Becstelenül segíteni egy jogerősen elítélt, börtönszökevény menekülését, a törvényes büntetése elől. Biztosan ki fog derülni, a külföldi szolgálatok által, hogy Viktor Viktorovics Gecikov miniszterálnok és kurmánya mennyiért dobta sutba a jogkövetést és köpte szembe a népét meg szövetségeseit.
tulipan
@Aki Én: Egyetértek, de éjjel-napal! Mélységesen le is nézik őket! Onnan látszik, hogy milyen fazonokat állítanak ki, újra meg újra! :)
Aki Én
@tulipan: Arra célzol, hogy amikor mondjuk a Németh Szilárdot teszik eléjük, arra gondolnak, hogy ez a selejt jó lesz a szektának?
dr. prédikátor
Nem tudom van e még ember ebben az országban, a narancsbirkák kivételével, akik akár csak egy szavát is elhiszik ennek a mocsok geci cigus fecalicusnak!!!mert biztos vagyok benne hogy az ő irányításával és jóváhagyásával hozták ide ezt az elitélt bűnözőt!!!
kokopelli
@papa.49: Amennyiben valaki,ezek után, azt mondja nekem,hogy te "nem is vagy
magyar",akkor az lesz a válaszom,hogy...
"add írásban haver,mert ezekután nem mindenkivel érzem magam egy táborban!"
tulipan
@Aki Én: Pontosan!!! Van még néhány!!!
papa.49
@tulipan: Nem hülyék ülnek ott se egyszer csak odafognak baszni a csutigörénynek ahol az a legjobban fáj a PÉNZ , nem fog kapni, kifogják röhögni, de én tovább mennék szívatnám mint paraszt a Bervát a legkülönfélébb dolgokkal, a lehetőségek tárháza széles !!!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag nálad, Te narancsos seggnyaló, félfarok Sügér? Aha, egyszóval, Te szórakoztatsz ezzel a HIRDETŐS SEX-el? az abnormal,pisi-kaka sexel?:látni téged, te málé, rettenet csipázod eme súlyos aberráciot, a Ploesti bányakecódban. az üveges asztalodon? azt hova ferdülnál má ,azzal a repedt kis bornyi agyaddal ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a magad elé tápolt orbáni narancsos menüt ollózgasd ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól olyan nagyon falnád a könyveket ? de -néha -néha egyegy szótárt megprobálhatnád? ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás? mán. meg reáizzadtál csak 102 éves Shakirára? nyálilag ,futószemölcsileg ?... @Durbincs: most már aztán hordj el magad, Te degenera gumbo? uncsi sötét fasz? egészen a Pokol 9. bugyrába, a többi narancsos sexhaver mellé, ahol aztán szakmányban irogathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket?
csak úgy....
@Shikari: cs.tibi laci ,te naponta leplezed le magad,hogy mennyire buta vagy...
csak úgy....
@durbincs: szegény sztanko , te már teljesen meg vagy buggyanva?
kokopelli
@csak úgy...: ..ezek ellen kémkedni? Csak a napi szellemi mikroorganizmusaikat kell
az anyagcsereváladékaiktól szeparálni,és már a nincs is szükség kémkedésre! Egysze-
rű "nyomolvasás" !
silber13
@csak úgy...: Hülye volt ez mindíg!:-))))
silber13
@papa.49: Iga!De már a régi rómaiakis megmondták némely vezetőjük esetében" Peraea accidit ut utilias um honestate certet " Vagyis: "gyakran megesik,hogy az érdek a becülettel vetekedik "
csak úgy....
@kokopelli: Nem tudlak és nem is akarnálak cáfolni! orbánék,üldöztetési mániába kergették a fél országot. Remélem sokat mondtam ,azzal a féllel de néha félek ,hogy nem...
tulipan
Ez is egy római bölcsesság! Csak jelzem!
Alta petens temere cito se dolet ima tangere. Aki vakmerően nagyra tört, hamarosan azt fájlalhatja, hogy ilyen mélyre esett.
tudode
Erre mit is reagált a "falusi gyerek" stábja, vagy MICSODÁJA
.
---- Visszahívná Demeter Mártát a NATO parlamenti közgyűléséből a Fidesz
444.hu/2018/11/22/visszahivna-demeter-martat-a-nato-parlamenti-kozgyulesebol-a-fidesz
.
Lali-KÁNK lépett akcióba amiatt, mert """nem ezért, hanem "nem nyilvános katonai adat nyilvánosságra hozataláért" szankcionálná Demetert. Ami érdekes felvetés, tekintettel arra, hogy a honvédségi Airbusok repülései valós időben nyomon követhetők a repülőket követő oldalakon, például a Flight Radaron. Ezek az oldalak pedig nyilvánosak """
.
Zavar van a "csuti" gépezetében!
kokopelli
@tulipan: ...nekem van egy olyan érzésem,hogy a nyugatabbi TV-adók nem is akrnak
a "nagy magyar mágussal" foglalkozni! A rádióadók zenét és útjelentést nyomnak,úgy-
hogy senkit nem érdekel a "bukaresti",bocs helyesen a "budapesti" pol.-vízállásjelentés! (;-))
bencemacska
@tudode: ma, 12:56
Hogy miket nem tanul az ember!!!
Majdnem úgy haltam meg, hogy nem tudtam : egy orbán flóra nevű pelenkás Honvédségi Airbusszal történő sétarepültetése ""nem nyilvános katonai adat".
HOGY MIK VANNAK???
Lepényleső
Az ő értelmezésükben a NATO-szövetsége lehet,hogy nem bűnszövetséget jelent? Ez ha
így van,akkor talán csak jelezték,hogy a bűnelkövetésekben nem a szövetségesei ennek
a kormánynak?
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Próbálkozhatnél már igazán. más helyen a bűzödet szétárasztani?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
Macskaszem
A NATO-nak is tele van a töke azzal ahogy a Geci Putyinhoz dörgölődzik. Elkezdték aprítani, csak abba ne hagyják.
kokopelli
@kereső: (nov.22.-én13:17)
..a szlógent is lopták a nagy mágus Trampli-tól! ..."Amerika first" (;-))
(a döglöttmacska-frizurás is megpróbálja a hazáját leamortizálni)
Eriksson
Szóval az érintett országok titkosszolgálatai mindenről pontosan tudtak Gruevszki mozgásáról, percről percre. Helyes. Azért fizetik őket.
De vajon melyik köpött a német sajtónak? És ha titkos, akkor miért nem titkos? Vagy megfelelő kenőpénzért ma már nincs olyan, hogy titkos?
Érdekes dolgok ezek...
nevemnick
Ha titkos ha nem, ez egy jelzés a világ felé, hogy figyelemmel kísérik a bán által vezetett diplomáciai és hazai, Magyarország lejáratására történő ténykedését.
Amúgy miért lenne titkos egy jogerősen elítélt, bűnöző börtöntöltelék oltalom alá vétele?
Ezt csak Magyarországon (és ruszkiországban valamint türkországban) lehet megtenni, hogy minden általuk ,,előidézett" sz@rságot titkossá teszik.
tulipan
Ez a fékevesztett hazudozó mindenáron szeretné a déli államokban tartani a menedékkérőket, miközben ő maga három ország törvényeit sértve szállította saját migránsát ide. A titokban ide csődített migránsai akik orosz ügynökként a fegyverkereskedelembe is bele rángatták az országot, és kísérletet tesznek a Közép amerikai országok destabilizálására is, nemzetközi konfliktus kialakításába is segédkeznek. Minden szégyenletes akciójuk hazaárulással egyenértékű.
solidedge
Pintér Sándor mondta hogy soha nem hozzák nyilvánosságra a szökés részleteit. Nem is kell. Nélkülük is megtudta mindenki.
csak úgy....
@Eriksson: te bimbó! a titkosszolgálat nem azt jelenti,hogy azok a dolgok,amiket kiszimatolnak az örökre titkos marad! itt egy bünözöröl van szó,akit elitéltek mert meglopta a népét!
...különben,merre vagy te pógármester,hogy ennyire rühelled az igazságszolgáltatást?
csak úgy....
@Shikari: már említettem,hogy nem vagy teljesen normális? akkor issoráz...
csak úgy....
@Shikari:értelek! szóval,téged boldogsággal tölt el ha hülyének néznek és aláznak? ,... dominához is szoktál járni? cs.tibi laci ...,gyönge vagy mint a molyfing...
csak úgy....
@Shikari: mondják,hogy a nejed is liberális lett...,nem tudta elviselni a bezártságot veled...
téged mi érdekel tibim? még mindíg a baromfi?
csak úgy....
Kortárs írónk,már megint remekelt? :)
durbincs
@tulipan: maga HIRDETŐS SEX maca?@csak húgy..: +@kula: abnormal,pisi-kaka sexes?
@Eladott Ország: látni maga málé, rettenet csipázza asúlyos aberráciot,üveges-asztalan?@Eladott Ország: azt hova ferdülne má ,azzal a repedt kis agyával ?...
@Eladott Ország: talán ?...
A papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat,kéne olvasgatnia?...
S ne a maga elé tápolt soros menüt ollózgassa ide ?...
s nem gondoljuk hogy,mostantól falná a könyveket ? de -néha-néha !!...
@Eladott Ország: megprobálhatná ? ha már a bolsi haverja, ilyen nívótlan,sex tivornyás?
@kokopelli: maga meg csak reáizzadt,102 éves Karmára,taknyilag,nyálilag,futószemölcsileg?@Tuli.: hallótt már HIGENIÁRÚL? mert orbitál büdös,s rettenet kulás a szája, azt ápolja ám?.. s rendszeresen mosson fogat+öblögessen bánya-ápolt ? Hisz a kosz ott se sértődős ám ?...
Nyüves Herélt ? megszollintva a maga 1-gyik volt lepusztult (müvésznevén) ?...
@tulipan: rúzsos-rúzsos nőimitátor ? A többi 50IQ-s ripacsnevei,nem ,teljesség igényével: @quadrocopter: @peterkelemen: @kulabombaafityiszre: @csakhúgy.: @simmering73: @SystemError: @silber13: @kokopelli: .. @babp1982: @yazo64: @elblanco: @magyarbakancs: @bakcsubakka: @Sámannus: ... @kereső: @nemfideszes: @fideszesgyökér: @nezelodo: @koszpeko: @bakegya: @Clavigo: @nevemnick: @F_Viktor: @surdilloFUJT: @terlasz: @Horizont: @Yoda69: @desiro: @papa.49: @kakaósbögre: @csipetke: @GeoCravker: @Sziszifusz: @Kubatov: @JAJMÁR: @Hellcat: @kiscsillag66: @staro2: @Commenter: @Itthonvagyok.: @solidedge: @teuton: @Grafix69: @vadnarancs: ,@dr.prédikátor: ecetere-ecetera .

neked, valami ördögüzésre lenne szükséged,@durbincs: kolléga!
agyadra ment a jólét, sztanko mukim? apád szégyelne,ebbe biztos vagyok!
tulipan
@csak úgy...: Szerencsétlen szülei, ha vannak...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.