A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint az elmúlt időszakban a honvédséggel kapcsolatos parlamenti döntések mind a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program célkitűzéseit szolgálják.

Németh Szilárd az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában

bírálta a parlamenti ellenzéket, amely sem a parlamenti szavazáson, sem az előkészítő munkában nem vett részt. Ezzel szerinte azt bizonyította, hogy nem tartja nemzeti ügynek a honvédelmet.

Az államtitkár a repülőgép-beszerzésekről azt mondta, hogy a honvédség ismét képes légi úton szállítani, "van magyar szállítóképesség".

Azt is hangsúlyozta, hogy a megváltozott biztonsági környezet, köztük a strasbourgi terrorcselekmény nyomán a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ emberei mellett a katonák is részt vesznek a karácsonyi vásárok biztosításában.

A katonák már az új, Magyarországon összeszerelt, a héten bemutatott fegyverekkel járőröznek

- emelte ki.

Németh Szilárd szerint a csütörtöki kormányellenes tüntetés során "rengeteg provokátor vegyült azok közé, akik békésen szerették volna kifejezni véleményüket"

Fotó: MTI/Mónus Márton

A csütörtök esti budapesti kormányellenes tüntetésről Németh Szilárd úgy vélekedett, hogy

rengeteg provokátor vegyült azok közé, akik békésen szerették volna kifejezni véleményüket.

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy békésen kifejezze véleményét, ezt a rendőrök biztosították is.

Ahhoz viszont senkinek sincs joga, hogy randalírozzon, nekimenjen a rendőröknek, vagy hogy megpróbálja tönkretenni az ország karácsonyfáját

- szögezte le az államtitkár.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ne magatokból induljatok ki faszarc...nem kellenek provokátorok...egyszerűen kibaszott elegük van már egyeseknek...de már szerintem a rendőröknek is...biztos jó lehet ott állni az útjában azoknak akikkel még lehet egyet is ért aztán hazamegy és odasúgja a családjának, hogy "ma is fenntartottam az elnyomó hatalmat"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ne magatokból induljatok ki faszarc...nem kellenek provokátorok...egyszerűen kibaszott elegük van már egyeseknek...de már szerintem a rendőröknek is...biztos jó lehet ott állni az útjában azoknak akikkel még lehet egyet is ért aztán hazamegy és odasúgja a családjának, hogy "ma is fenntartottam az elnyomó hatalmat"
dr. prédikátor
Rezsi rizsa te hájas kövér disznyó! menj inkább zabálj birkafejet ,addig se böfögsz marhaságokat, Nyomoronc geci!!!
eszegfu
Leginkább te és a fidesz, élükön O.V-val vagytok a provokátorok!!!
nezelodo
Ha ilyen pontosan tudja, hogy mennyi provokátor volt ott, akkor lehet, hogy a tisztakezűék küldték oda őket?!
kereső
@nezelodo: beismerés???,vagy az a fránya Freud már megint?
lópicigáspár
Naná, hogy tud róla! Kubatov barátja küldte őket!
Rockxy
Kiafaszt érdekel németszilárd?
Gyurcsányt kérdezzék már meg!
nezelodo
@Rockxy: Pedig kellene, hogy érdekelje, azokat pl akik különböző gépkezelői vizsgát kénytelenek tenni és fizetni a sarcot, vagy a továbbképzési hozzájárulást fizető cégek is tudakolhatnák, melyik "kincstárba" kerül a pénzük.
Clavigo
a szellemi világító torony... Egy lavór pacal rendel a nertársnak...( addig sem pofázik a csepeli akadémikus elvtárs )
justhpeter
@Clavigo: Ami jó, az jó. Fogni kellett az oldalamat mindkét irányból, amikor elolvastam mit mondott ez a hülye államtitkárok közül is a leghülyébb RezsiSziszi.
De a szellemi világítótorony kifejezést szabadalmaztatni kellene, annyira találó. Tudjuk, minden rendszerben vannak hülyék, na de ilyen hülye csak a nemzeti keresztény rendszerekben terem.
tudode
Az a HON VÉDELMÉNEK megcsúfolása, hogy egy lejárt lemezű POFAKARATÉS kerülhet a "csuti" hálájából akinek HALÁLA a potrohos katona, a Honvédelmi Minisztériumba, és eltérően a HON VÉDELMÉTŐL védi a PÁRTELNÖK mundérját hozzá illő módon.
.
Ja, hogy a potroh a BÁRSONYSZÉKBEN kotlókra eszerint nem vonatkozik, mert ha vonatkozna az ERŐNLÉTI felmérésem kiröhögnék a HÁJFEJ BEJT!!!
-
Bajsza meg a felcsúti, a politikai prostik NYÁLA folyjon patakokban, hogy fér az össze! a haza, hon védelmével, csak úgy!
.
És mit szól ahhoz, hogy 1, azaz EGY 2006-hoz hasonló "békés" tüntetőre HAT rendőr fújta a gáz gézát, akikből KIJÖTT AZ EMBERBEN LÉVŐ ÁLLAT! Előfordulhat, hogy ezen az EGYEN élték ki a rend őrei a bagázs által lenyúlt korkedvezményes nyugdíjat::::
.
----- Legalább öt könnygázos rendőr kellett egyetlen tüntető oszlatásához
.
24.hu/belfold/2018/12/13/legalabb-ot-konnygazos-rendor-kellett-egyetlen-tunteto-oszlatasahoz/
2018. 12. 13. 17:42

"""Nyilván mindannyian ismerik azt a viccet, hogy hány rendőr kell egyetlen tüntető lekönnygázolásához. Tegnap kiderült a csattanó is, Bihari Ádám újságíró rakta ki azt a videót, amelyen az látszik, hogy egyszerre legalább öt rendőr fúj gázsprével egyetlen tünetőt."""
.
Sto eta bárányfej falóKAKA!
Aki Én
@Hellcat: Lehet, hogy ezek a fiatal rendőrök előbb érnek haza tüntetés után hajnalban, mint idős szüleik a gyári túlórából.
Hellcat
@Aki Én: Sajnos a parancs az parancs. Rendkívüli tömeg és nyomás kellene ahhoz, hogy olyan parancsot kapjon a rendőr amit végre megtagadhat...lehet páran már várják is. Ehhez viszont ki kell menni tüntetni megint és megint egyre többen.
ddszalai
[[[-Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/meztelen
Sheilamena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
kokopelli
@Hellcat: ...a provokátorok mindíg a tüntetést megtiltani akaró fél soraiból "verbúválódnak!"
Az ő érdekük,hogy minnél hamarabb "szétverhessék" a tömeget,és azt a tüntetők brutalitá-
sára hivatkozva! Adolf papa üdvözli a Fideszt,holott ő is csak lekoppantotta a stratégiát!
papa.49
Rizsszarágyú már csak te hiányoztál ezzel, kiosztottátok az ,,új tejgumis csúzlikat,, amit itthon szereltetek össze ???
A parlamenti ülésterembe BE SE LÉPHETNE SEMMILYEN KATONAI JELLEGŰ SZERVEZET, ÍGY A TEKTÖK SE, CSAK NAGYON FOSOTT A CSUTIGECI, HOGY ESETLEG KÉPEN NYALJA VALAKI !!!
Hellcat
@kokopelli: A te tapasztalatod szerint a fidesz értett eddig bármit is a békés tüntetésből?
terlasz
Igaza van Szili bátyánknak, mert tényleg sok volt a provokátor, akiket ők küldtek.
csipetke
Ezen a ponton már nem lehet békésen véleményt kifejezni.Ez a kormány a békésen véleményt kifejezőket kiröhögi.Ezek csak az erőszakból értenek.
Kookas
azt meg nézném ahogy ez a vágásra érett kapkodja a csülkeit .szili fuss!!
bencemacska
Nagyon ismeri ez a rizsasziszi a provokátor technikát.
Nekem gyanús, ő ilyen pontosan tudja hányat küldenek naponta. Lehet, hogy név szerint is ismeri őket.
Amikor a futballmeccsre való buzdító bekiabálások jönnek, akkor mindig az jut eszembe: megérkeztek a fizetett provokátorok.
Ha azt fogják skandálni : "Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!", akkor bizonyíték is lesz rá, hogy megjelent a NER, jó pénzért!
kokopelli
@Hellcat: Félek,hogy igen,de nem szabad bevallaniok!A primitív emberek nem vallják be
a tévedéseiket! A "főnöküktől" hallottam,hogy az apja félhülyéra rugdosta a földön hempe-
regve és ő még mindig ugatott!Most a tányérnyalói is erősítik a skizó betegségét!A fidesz
egy része biztos tudja ill. értett valamit,de őrólukmeg a "lemmingek" jutnak eszembe...(;-))
kissé felnőttem
sziszi és az ügynökaktákat miért nem karolja fel a fidesz? 18 x ra sem nem gyanus ez néked kicsit? sok a csontváz? ja a 2006- ról meg ugye, nincs ilyen adat,
csupa deli pozsgásarcú szűz kisdiák volt ártatlan báránykák akiket megrontott a világ avagy a soros cukrosbácsi? még látom amikor tojással dobállozott egyik másik csinytevő gyurcsány bácsit meg esernyőkkel védték.
mostanra
morozus bus manók lettek már hazaárulóztak, mire megvénültek elvesztették az igért irányt célt hát tán mi is unjuk is öket meg hasonló furcsaságok ideje lenne váltani Kádárnak anno mutattak egy felhuzhatós kisegeret a macska meg futott utánna, megkérdezte ilyen kicsi ruszkitok nincsen ? és lett. hányat is küldtél 11 -et tőbbet ja nem emlékszel
desiro
sziszike "Ezzel szerinte azt bizonyította, hogy nem tartja nemzeti ügynek a honvédelmet."
A lopást, nem tartja nemzeti ügynek az ellenzék.
Arra tudsz válaszolni amikor ellenzékben voltatok, be sem jártatok a parlamentbe, miről vartyogsz TE DAGADT DISZNÓ!!!
balos
@desiro: Minden törvény amit eddig hoztak,nem az országot,hanem a "seggüket" védi!Ahogy mondta jő az ügyvéd oszt jó napot!Nem véletlen,hogy a bíróságokat is a "zsebébe" rendezte!A 2/3d olyan szó lett,mint a nyilas és a fasiszta,mert hajaznak a nagy elődeikre,akik a tudást törvényekkel akarták kiszórítani az országból!Sikerrel lett az ország romhalmaz utánuk!Ahogy az ezer év alatt számtalanszor!Mikor egy tehetségtelen korrupt kisebbség veszi át a hatalmat,akkor a nép élete a sanyarú létbe fordul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.