A bevándorláspárti politikusok ámokfutása folytatódik, mindig, minden uniós dokumentumban hivatkozni akarnak az ENSZ globális migrációs csomagjára, annak ellenére, hogy kilenc uniós tagállam nem szavazta meg azt – válaszolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI érdeklődésére.

Ezt mondta Szijjártó a magyar kormány európai elszigetelődéséről

Több magyar honlap német hírügynökségre hivatkozva korábban azt írta, hogy egy uniós diplomata szerint a magyar kormány ideológiai okokból a legmesszebbmenő kompromisszumos ajánlatokat is elutasította, és ellenállásával elszigetelte magát az EU-n belül.

Szijjártó Péter az MTI-nek hangsúlyozta, a magyar kormány soha nem fogja elfogadni az ENSZ migrációs csomagját, amely meg akarja szervezni a bevándorlást.

Mi azonban zéró toleranciát hirdetünk a migrációval szemben. A migrációs csomagot nem szavaztuk meg, és semmilyen olyan dokumentumot nem támogatunk sem az Európai Unióban, sem az ENSZ-ben, amelyben hivatkoznak rá. Nem lehet hivatkozási alap egy olyan dokumentum, amellyel nem minden tagállam ért egyet

- jegyezte meg.

Hozzátette: "a magyar diplomácia elszigetelődése a bevándorláspártiak régi vágyálma. Továbbra is mindenki szövetségesünk, aki nemet mond a bevándorlásra. A májusi európai parlamenti választás tétje, hogy mi legyünk többségben".

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Robert Ghement

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az ,,elszigetelődés,, a csuti, meg a te, meg a fütyisz műve, BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA, ennek az országnak még egyik kormány SE ÁRTOTT TÖBBET NÁLATOK !!!
Az hogy az Unió ráeszmélt az aljas szemét játékotokra, meg törvényszerű is volt, ők adják a pénzt amit ti csupán elbasztok, ne várjátok, hogy ez a végtelenségig így lesz !!!
Tudod faszkalap szargyártó ,,aki fizeti a zenét, az mondja meg mit játszon a zenekar,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mit izmozik ez a diplomáciai analFA BÉTA, GAMMA, DELTA, amikor ez EU-nak leesett a tantusza, hogy MI ÚJSÁG a faliujságon
.
--- BRÜSSZEL MOST ÉBRED, HOGY ROGÁN MEGSZÜNTETI A SCHENGENI HATÁRT
.
nepszava.us/brusszel-most-ebred-hogy-rogan-megszunteti-a-schengeni-hatart/
.
Ezeket a BREKIKET az EU se kiköpni, se lenyelni KÉPTELEN, mivel megalakulása óta még nem találkozott ilyen BÜDÖS BOGARAKKAL!!!
papa.49
Az ,,elszigetelődés,, a csuti, meg a te, meg a fütyisz műve, BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA, ennek az országnak még egyik kormány SE ÁRTOTT TÖBBET NÁLATOK !!!
Az hogy az Unió ráeszmélt az aljas szemét játékotokra, meg törvényszerű is volt, ők adják a pénzt amit ti csupán elbasztok, ne várjátok, hogy ez a végtelenségig így lesz !!!
Tudod faszkalap szargyártó ,,aki fizeti a zenét, az mondja meg mit játszon a zenekar,, !!!
desiro
Majd kap egy sallert gúnár nyakú, aztán mehet a lecsóba.
dr. prédikátor
Zselés kakadú ! ne gágogjál már te diplomáciai analfabéta!!! Geci!!!
kereső
Meg kell állapitanom, hogy Magyarország külügyminisztere egy kőbunkó,tajparaszt.Lehet,hogy finom voltam és úrinő?
csak úgy....
A mostani magyar kormány érdeke,hogy ne legyen megoldás a migráció ellen!
A kutya sem pisálná körbe öket ,ha nem terjeszthetnének rémhíreket .
Nessy
Pártunknál és kormányunknál az a "bevándorlás" téma már orvosi eset!
Ez az egy gondolatuk maradt meg és ezt mondják mindenre, mindenhol, mindenkor!
csak úgy....
@Nessy: Mire a sok rettegö észbe kap,hogy nem a migráncstól kell félni,az + 10 év az
"antikrisztusnak" . Gyülölet és félelem keltés , ördögi fondorlatosságal...
advocat
Nem kötelező. Csak akkor mire szórják a pénzt? Erre ez a Kim Dzsong -unra hajazó frizurájú rájöhetne. De nem hagyják. Viszont megfizetik.
csak úgy....
@advocat: Mikor az EU.s szerzödések köttettek,nem számoltak azzal,hogy lesz egy orbánjuk,persze Václav Havel figyelmeztette öket...
kereső
Jó ha tudja mindenki- az Eu csatlakozási szerződés magyar parlament általi ratifikációját két emberke nem szavazta meg anno. Illetve nem is voltak jelen: orbán,áder.
Nessy
@fideszes gyökér: csak pénz és kapcsolat kérdése!
csak úgy....
@kereső: 15.23 Ez komoly ? Szóval a kettek együtt horgásztak,anno durbincsra...
csak úgy....
@durbincs: nem tudsz semmivel föl böszíteni , láttam már nálad is hülyébbet ! (pld. shikari)
kereső
@csak úgy...: Ez komoly.Parlamenti jkv. tanúskodik róla.Tudtommal orbán horgászik.Ő csak halászni szeret-főleg a zavarosban.
Madácsi Pali
Ne kamuzz kis k°csög! Azt mintha elfelejtenéd megemlíteni, hogy miattatok hazánk nem felelmeg az únió tagfelvételi követelményeinek! Ez pusztán a ti művetek. Felszámoltátok a demokrácia minden követelményét, a nyilt orosz és kina valamint egyéb diktatúrák imádatával kiírtátok magatokat az európai demokráciák sorából.A veletek szemben megfogalmazott úniós és szövetségesi bírálatokban szó sincs migrációról.
lusta
@Nessy: Nem. A migráncsozáson kívül van még egy másik témájuk is. Soros. Persze, ha minden kötél szakad, akkor Gyurcsány. Az egybites 300 forintos budiforradalmároknak bőven elég. A bégetésükhöz több nem is kell.
csak úgy....
@kereső: Lovas nemzet a magyar? Egyik horgászik másik halászik ...,a zavarosba?
a semlyénen kívül,ült már ezek közül valaki lovon, vagy csak az úttörö vasuton ,von fölcsút -bis a végtelen?
csak úgy....
@durbincs: tökömnek dühöngsz muki!? legyen igazad, Ok ...te idiótább vagy a shikarinál!
remélem most kedvelsz mukim...
lassan ,az örökbe fogadó anyátok sem tudna különbséget tenni köztetek !
a tibi fiatalabb , talán az év gyürük alapján de akkor fürészelni köll...
csak úgy....
@durbincs: mit akarsz tudni, húgy agyú angyalom? kérdezz bátran ,talán nem vigyoroglak ki?
csak úgy....
@durbincs: mit akarsz kérdezni tölem picinyem? kigügyögnéd végre? telis tele a pelusod? csöngess a növérkének? már az is a szarban hagy? nincs jó híred? már
kereső
"Azt viszont még nem veséztük ki kellően, hogy a cselédszobánk multifunkciós szobaparancsnoka igazi kápóként tipor és csicskáz bennünket. Nem vigasz, hogy a gazdáival is kekeckedik, hiába kapja a nagy fejpénzt a cselédexportért. Persze sunyi módon tart be nekik. Rendszeresen csótányokat és tetveket küld az Európa Ház tisztaszobáiba, mert a poloskái az első perctől kezdve az unió vérét szívják. Méghogy keresztény, méghogy néppárti? Populista, mi? Nemán! De pápista se, hiába dúrja a pénzünket az Istentől elcsábított papjaiba, és még abba se reménykedhetünk, hogy valahol, valaki új feladatra tréningezi a Zrínyi vaddisznóját.

Milyen haza az, ahol a nép lelkiismereti-, szólási- és gyülekezési szabadságát egy lélektelen dumagép banda korlátozza? Ahol a jómódúak boldogtalanok a liberális média túlsúly miatt, mi meg, a girhes magyar nép, szép csendben megboldogulva jobb létre szenderülünk értelmes és értékes olvasni-, látni-, és hallanivaló nélkül."-...
Borsodi
Nem el szigetelődünk,hanem el különülünk lassan a nyugati országoktól,mert lássuk be Orbánnak köszönhetjük és bandájának,hogy már lassan mindenki utálja Magyarországot.Ennyire elvetemült miniszterünk még soha nem volt,pedig már a Kádár rendszerben is éltem.Nem az emberek jobb élete biztonságunk a lényeg.Az ország kifosztása meggazdagodásuk,hatalmuk,vagyonuk növelése.Ellenzékek el távolítása,vagyonuk védelme a program.Akik ezt még nem látják, majd a gyermekük fogja meg szenvedni.
www.youtube.com/watch?v=DzH-uEyLEBo
kokopelli
@csak úgy...: ..ne légy indiszkrét! Ő dugja a Shikári nevű köcsögjét!... Pszt!...Lábúj-
hegyen írtam nagyon halkan! (;-))
csak úgy....
@kokopelli: gondolod,hogy a két lopos,kivénhedt ,hogy is mondják egymást dugja?
ez csak a közös maszturbancia tibikuss esete .
terlasz
Az a helyzet, hogy a magyar kormány nem csak Európailag van elszigetelődve, hanem a józan ész minden megnyilvánulása tiltakozik ellenük.
Lepényleső
Nem mindegy,hogy mit mondott,aki eddigi életében csak hazudott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.