Idén nyártól akár 27,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást és hozzá 15 millió forint kedvezményes kölcsönt is kaphatnak azok, akik három új gyermeket vállalnak és új építésű ingatlanba vagy kistelepülésen lévő használt ingatlanba költöznek - vált világossá az elmúlt két hétben. A két új gyereket vállalóknál 6,6+17 millióról, az egy új gyermeket vállalóknál 0,6+10 millióról beszélhetünk legjobb esetben. Bemutatjuk, hogy jönnek ki ezek az összegek, és mit lehet tudni eddig az új családtámogatásokról. Az említett 27,5 millió vissza nem térítendő és a 15 millió visszatérítendő összeg az alábbi módon jön ki július 1-jétől: új építésű ingatlanra vagy kistelepülési használt ingatlanra 10 millió forint vissza nem térítendő CSOK vehető fel (a "falusi CSOK" elképzelhető, hogy csak szeptember 1-jén indul) akár a gyermekek előre vállalásával, a felvett jelzáloghitelből (akár a "CSOK-hitelből, lásd alább) 5 millió forintot enged el a kormány a harmadik gyermek esetén (1 milliót a...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Én már nem vagyok érintett, de ha fiatal lennék, akkor sem mernék belevágni, mert szerintem "KÉSZ ÁTVERÉS"-az egész,
Itt főleg a "Falusi CSOK-"-ra gondolok! Munkahely még a közelben sincs és akik ott élnek ők is szinte kivétel nélkül munkanélküliek. Minden fiatal elmenekült már!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Vegyünk gyereket.

Pénzen venni gyereket, az milyen már?
Halva született ötlet.
Nem a kajáról van szó, hogy ahol négynek van, ott jut az ötödiknek is.
Hanem amikor egy gyerek után 20 ezer a plusz tanfolyam, akkor 3 gyerek után 60 ezer.

Most képzeld el, hogy a milliárdos megy végig az utcán, és szórja a tömegbe az aprópénzt.
Ez megalázó, baszd meg !!!
Téged lenéznek, semmibe vesznek, meglopnak, kirabolnak - a szüleidet meg megölik.
Tényleg nem érzékeled ezt, te hülye magyar - hogy mit művel veled egy bolond!?
Lepényleső
Ez legalább annyira igaz,mint a rabitz fal,amit a kőműves falaz? S még van aki hiszi a mesét,
van ki ezzel nyugtatgatja még ép eszét? Javasolható megejteni már az időszerű ébredést?
Clavigo
Ebből lesz akkora ráb@szás,,mint a deviza-hitelekből..
tudode
Mit gatyáznak!
.
A családi pótlék FELEMELÉSÉBEN ki, mi, kik, mik AKADÁLYOZZÁK MEG!
.
Ja meg tartozik a 24. havi nyugdíjjal, miközben PARASZTOSAN elvett EGY HAVIT:
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU&t=8s
.
Sto eta Viktorovics!
papa.49
@Clavigo: Pontosan, és ha most visszagondolsz a 2000 körüli időkre hogyan is volt a fütyisz volt hatalmon, egy fütyiszes szarzsák volt a mnb. elnöke, és a kormány bevezette a deviza hitelt !!!
Most csak a HITEL NEVE VÁLTOZOTT !!!
cikicakk55
Ennek a kormánynak semmit nem lehet elhinni.Most ígérgetnek,aztán ha az Eu bedobja a durcát és nem pénzeli a NER tagokat,akkor majd úgy mint a MANYUP pénzt,ezt is lenyúlják. Aki nem tudja a havi törlesztőt a megemeltet fizetni,azt kirakják és a banké lesz a lakás. A másik,hogy csak 4 gyerek után nem kell vissza téríteni,de addig még meg nem születik a 4. havi 50.000 ft a törlesztő részlet.Ezt a múlt héten mondta el Novák Katalin,vagy hogy hívják az ötletgazdát. 4 gyerek felnevelése,iskoláztatása, és a nyugodt egészséges élet biztosítása jóval többe fog kerülni egy családnak,mint amit az állam ad.Ráadásul semmi garancia nincs rá,hogy Apuka eltudja majd tartani a 4 gyereket és az anyukát,mivel a főállású anyasági fizetés vagy minek nevezik még annyi sincs mint az otthon ápolási. Az biztos,hogy ha én most lennék fiatal házas,csak 1 gyereket vállalnék be,de azt is csak azért,mert anyának lenni nagyszerű dolog,viszont egy anyának pokoli látni ha a gyereke éhezik,fázik,vagy kigúnyolják az iskolatársai,mert szegényes az öltözéke. Remélem a fiatalok nem dőlnek be ennek a kampány dumának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.