Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) a magyar választásokon is rajta tartotta a szemét. A tapasztalatokról Alexander Shlykkel, a szervezet Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának választási részlegének vezetőjével készített interjút a Népszava.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@kereső: ja, ott maradt a" kedvelésed"- de nem tudni, hogy mire adtad.

A propinak:!!!: "kivánjuk a sajtó szabadságát, a censura eltörlését!"/1848/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@kereső: ja, ott maradt a" kedvelésed"- de nem tudni, hogy mire adtad.

A propinak:!!!: "kivánjuk a sajtó szabadságát, a censura eltörlését!"/1848/
Commenter
. @kereső: pedig attól hogy itt törlik az átlátszó-n A kedvelést arra, hogy a kormány kötvényeseire ez nem vonatkozik.zt te írtad.Összesen négy hozzászólás volt és egyik sem volt durva, csak tényeket közölt.
Commenter
@kereső: jav. az "átlátszón még ott marad. Úgy látszik már sem a Hírklikk ről sem az Átlátszóról nem lehet már cikkeket beküldeni.
Commenter
Siratja a másik topicban a Visszhang kanálisát? Kiégett a TV-je. @csak úgy már írta hogy maga meg a láztól ég,bánatában, vegyen be kalmopyrint. Itt dolgozik betegen?
Commenter
@csipetke: nem kellett ennyi idő. Már a választás napján rájöttek, csak fordult a véleményük és csak fél év múlva ismerték be azt hogy csalás történt. Nem kicsit késtek ezzel el.
Lepényleső
Érthetőbb,és precízebb ha azt mondjuk;családi csalássorozat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.