Az európai parlamenti választásnak korábban soha nem volt még ilyen nagy tétje - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva. Elmondta, Európa semmit nem tudott profitálni a bevándorlásból, viszont olyan párhuzamos társadalmak, valamint feszültségek keletkeztek, amelyeket jobb elkerülni. A Fidesz alelnöke kiemelte, ha a kormánypártokkal nem szimpatizáló szavazók a szívükre teszik a kezüket, akkor egyértelműen el kell ismerjék: csakis a jobbközép polgári kormánynak köszönhető, hogy Magyarország az első pillanattól szembeszállt a bevándorlással. Az európai politikában senki nem képviseli hitelesebben, hogy a bevándorlást meg kell állítani, mint a magyar kormány és miniszterelnök - jelentette ki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt már liberális korában eljátszotta a pártod a Hallgass a szívedre c. Roxette slágerrel amikor te még azt sem tudtad hogy a gazdád a világon van. Ne a szívükre, az eszükre hallgassanak az emberek, és szavazzanak ellenetek. Ja hogy elcsaljátok így is meg úgy is?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ezt már liberális korában eljátszotta a pártod a Hallgass a szívedre c. Roxette slágerrel amikor te még azt sem tudtad hogy a gazdád a világon van. Ne a szívükre, az eszükre hallgassanak az emberek, és szavazzanak ellenetek. Ja hogy elcsaljátok így is meg úgy is?
kissé felnőttem
te meg önálló felnőtt vagy ne velünk takarózz
villanyoszlopra alkalmas mászóvasban is megtanitlak futni.Azt ne hidd,hogy csak te tudsz vagy a fidesz gondolkodni más nem. Tévedsz öcsi. Kiképezzelek határvédelemre? szólj
kereső
Én meg azt mondom, hogy mindenki a józan eszére hallgasson. Európára akar-e szavazni, vagy putyin elvtársra-és az oroszok visszajövetelére. Mert aki most orbánra és a fidess-re szavaz, az arra szavaz, hogy útlevél és vizum kell szlovákiába, a horváth tengerpatra, a bécsi koncertre,és az erdéllyi rokonok meglátogatására- és szabadon utazhat moszkvába, kazahsztánba- de lettországba már nem. Aki a fidessre szavaz, az Európa/és benne Magyarország ellen szavaz.
tulipan
@kereső: Tök egyetértek! Nekem az mondja a szívem hogy sajna, eleget éltem, akár Rákosi, akár Kádár, akár Orban elvtársak közreműködésével, orosz uralom alatt !! Nagyon élveztem az 1994-1998, valamint a 2002-2010 közötti szabadságot és demokráciát!
tulipan
Tudod te ostoba, nyilván alaposan lefizetett, narancsos Bel Ami, még azt is suttogja a szívem, hogy erre a kapzsi, tolvaj bandára semmiképpen nem SZAVAZHATOK! Mostanra már, túl sokba kerülnek, az országunknak!!! 24.hu/belfold/2019/05/23/10-millios-hitel-visszafizetes/
Macskaszem
Szépöcsém! A kormánypárttal nem szimpatizálók nem szopják be a hülye migráncsmaszlagot, ők rendes egészségügyet, oktatást, megélhetésre alkalmas bért, kevesebb stadiont, nulla bérszavazót, jóval kevesebb közpénzlopást várnak a politikusoktól, a fidesz meg pont ezt nem akarja. Úgyhogy takarodj a a büdös francba.
csipetke
Szót fogadtam rebbenőszemű gulyásnak,a szívemre tettem a kezem,és azonnal vízióm támadt.Tisztán láttam magam előtt azt a több,mint 80 ezer migránst,ami több,mint amennyit Franciaország beengedett.A fidesz,ezerrel Sorosozik,,migráncsozik,ugyanakkor ők engedték be a legtöbbet.A sokezer ukrán vendégmunkásról már ne is beszéljünk.
dr. prédikátor
Buzi gyerek !!! Én az eszemre hallgatok és NEM RÁTOK szavazok!! Ti a magyarok ellenségei vagytok, mocskos fityma patkányok!!!
Nessy
Drága Gulyás NERtárs! A te fizetésedért lehet, hogy a szívemre tenném a kezemet, de nem hiszem, hogy ettől még veled értek egyet!
Veletek a kegyencek, az agy mosottak, meg a sok milliárdért megvásárolt levelezőtagozatosok értenek egyet! Amikor már unión kívülről vásároltok szavazatokat, azzal aztán végképp nem értek egyet!
F_Viktor
Mondja ezt egy olyan kormánytag, akinek a pártja 113 ezer külföldi gazdasági menekültet telepített az országba!
tulipan
@durbincs: Nem, te narancsos seggnyaló, szaros pofájú Félfarok! Te vagy a hivatásos fizetett,narancsos nyomi, a a Ploestibeli denevérszaros bányakecódban, ahol is állandóan magad alá vizelsz, ezért is van ott, folymatosan, olyan átható ammónia-piszibűz!
advocat
Ki az aki ide akar bevándorolni? Egyet mutasson be. Jó. Nem a pénzért bejövőkről van szó. Bár azok is elhúznak, ha éppen nem körözi őket senki.
advocat
És még egy kérdés. Mi a franctól polgári ez a kormány? Mutasson egy polgárt!
Nessy
@advocat: ne kívánj lehetetlent!Nekik a kegyenceik a "polgárok"! Némi fogalom zavar, de nem ez az egyetlen.
Persze, úgy könnyű volt "megoldani" a problémát, hogy buszra, vonatra rakott pár ezer menekültet, és át expediálta Ausztriába! Természetesen regisztráció, minden nélkül, így nem érheti szó a ház elejét, hogy itt regisztráltak, és itt ellenőrizték őket!
Igaz, a jól kamatozó kötvényekkel érkezőket se nagyon vizsgálták. Mi viszont sok évig fizethetjük ezt a "hitelt", kamatostól!
tulipan
@durbincs: Tőletek, Ti seggnyaldosó, narancsos a kazánfütők s kovácsok meg pláne nem lesz soha "polgári", semmi, csak sötét, bunkó BIRKA-rendszer! Mi van? szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!!
kereső
@advocat: tegnap 21:30, nem láttad a "belvárosi polgári szalon"-ban készült fényképet orbánnal? Na ,ezek a "polgárok" orbánnal az élen.
tulipan
A Fidesz-KDNP koalícióra szavazni NAGY VESZÉLY félnetek jó lesz!
Hja, hiszen ami a ezeknek a narancsos férgeknek nem tetszik, az ugyibár nincs is?
hirklikk.hu/kozelet/strache-ugy-a-fid...
papa.49
@kereső: Nem lehet, hogy ezen a képen szereplő ,,színtársulat,, volt a ,,kerítéslátogató,, banda is ???
Az eszük egyformán nincs, csak bégetnek, és mennek a kolomp után !!!
papa.49
@tulipan: A fütyisz utálja is nagyon, ja persze mert átlát rajtuk !!!
Eladott Ország
Te jogászok szégyene elmész te a bús3,14csába! Ki engedte be a migránsokat pénzért?! Ki szállította a migránsok ezreit 2015-ben autóbusszal az osztrák határra, te szarházi!
papa.49
@Eladott Ország: Tudod a választ ,,a Gyurcsány,, vagy esetleg Brüsszel, esetleg a ,,ballibek,, tetszés szerint választható, a lényeg NEM ŐK, AKIK AZ OSZTRÁK HATÁRRA FUVAROZTÁK A MIGRÁNSOKAT !!!
namihami
Hát igen, tegye a szivére. NE a tökére, mert akkor a Vezéred példáját követné. Az úgyis állandóan azt markolássza. Arra pedig még ott lehettek ti,is, a kétmilliós itteni és a félmilliós kinti potyalesővel egyetemben.
simmering73
Előkerült ez a retardált bányakecós is? Azt hittem Ploestiben döngeti az anyját.
Eladott Ország
@nusika: Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei kormánymegbízott. Az első fidesz-kormány idején Kövér László titkosszolgálati miniszter és államtitkára, későbbi utódja, Demeter Ervin, ott nincs min csodálkozni. Ez a rohadt fideszes bűnöző tróger, B-A-Z megyében élet és halál ura, a NER egyik legnagyobb szarházija!
tulipan
@@durbincs: Te seggnyaldosó, narancsos a kazánfütő s kovács? szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!! Itt az EchoTV-d! www.echotv.hu/ ? A teremburáját? Azt' szavaztál-e már, ott abban a romány Ploestiben??
painful
Én a farkamra tettem a kezem, de aszerint is egy mocskos geci bunkók vagytok. Gulyás.
Romboltok Oroszország miatt.
Hazaárulók vagytok, akik büntetést érdemelnek.
Ha a rendszer nem büntet meg, majd én.
painful
Én hogy büntetek?
Ismered Mazikeen-t?
Hát úgy!
Imádom Mazikeent.
Sajnos ő nem imád engem, de nem adom fel.
Ha feladnám, nem imádnám.
Imádom Mazikeent!
Ő alfa.
Muszáj meghódítanom egy alfát!
Talán értékeli végül.
painful
Ahogy Mazikeen büntet, nem büntet úgy senki.
Imádom, ahogy Mazikeen büntet !!!
Büntess meg Mazikeen!
tulipan
@durbincs: Hja, te narancsos romány seggnyaló, félfarok, most aztán magad bizonyitod be, hogy onnan a romány Ploestiből picsogod ide a narancsos bér-baromságaidat!!! :)))))) Te agyatlan picsogó ott lent a bányába nem éppen a rettenet a eszedről vagy hirhedt, Azt', Pár bani-ért meg lepöksz bárkit ? Manapság mennyi a is bani/fillér árfolyam?? Te hivatásos narancsos hazudós nyomi? Nem vizelj már be a nadrágodba állandóan, olyan gusztustalanul néz ki, inkább vegyél fel pelenkát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.