Nehéz pillanatokban kellett üzennie.

Megszólalt Orbán Viktor a dunai hajókatasztrófa kapcsán
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Levélben fejezte ki együttérzését Orbán Viktor kormányfő Lee Nak-yeon dél-koreai miniszterelnöknek és népének a Dunán szerencsétlenül járt dél-koreai turisták tragédiája miatt; ebben biztosította őt arról, hogy a magyar hatóságok minden lehetséges erőfeszítést megtesznek a túlélők felkutatása érdekében – tájékoztatta az MTI-t csütörtök reggel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

"Gondolatainkban és imáinkban az áldozatok családtagjaival és Dél-Korea népével vagyunk ezekben a legnehezebb pillanatokban"

- fogalmazott Orbán Viktor.

Az MTI-nek a Köztársasági Elnöki Hivatal által csütörtök reggel eljuttatott részvéttáviratban Áder János biztosította a koreai államfőt arról, hogy Magyarország mindent megtesz a súlyos szerencsétlenség túlélőinek felkutatásáért, a kórházba szállítottak mielőbbi gyógyulásáért.

A köztársasági elnök közölte,

a magyar hatóságok alapos vizsgálatot folytatnak a baleset okainak és felelőseinek megállapítására, és ennek során készen állnak az együttműködésre a koreai szakértőkkel.

Áder János őszinte részvétét és együttérzését fejezte ki a balesetben elhunytak hozzátartozóinak és az egész koreai nemzetnek.

Az államfő reményét fejezte ki, hogy sikerül még túlélőket találni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Azert nem semmi vagy, hogy meg egy ilyen tragedia utan is az uszito gyulolet beszel beloled.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
M107
Ezért is soros volt a hibás meg a Brüsszeli bürökraták...

Tudjuk...
Shikari
Az uszító roncsellenzék ezt is fel fogja használni a magyarok gyalázására!
adrenalink
Tényleg nehéz lehetett üzenni, most nem lett volna illendő migráncsozni...:-)
RonaGyuri
a katasztrófa a katasztrófáról! =))
JAJMÁR
@Shikari: Te vagy az uszító ! Mit képzelsz, milyen jogon vonod kétségbe mások nemzeti érzéseit? Ha téged kritizál valaki, nem a magyarokat kritizálja, hanem a giccses jelzőkkel telenyomkodott agyadat! Mi köze annak a magyarsághoz? Szerintem semmi.
JAJMÁR
Egy ilyen balesetre lehet egyáltalán felkészülni? Éjszaka én biztos nem megyek sétahajókázni.
JAJMÁR
A "készen állnak az együttműködésre..." hát, nem tudom, a veronai balesetben annyira nem sikerült. De talán most.
Clavigo
@Shikari: Ma is pont akkora kretén vagy,,mint tegnap te húgyagyú.
Shikari
@JAJMÁR: Tényleg? Hihetetlenül idióták tudtok lenni! A többség Orbánt támogatja, de még titeket is megtűrünk, amíg csak pofáztok!
Yoda69
@Shikari: Azert nem semmi vagy, hogy meg egy ilyen tragedia utan is az uszito gyulolet beszel beloled.
JAJMÁR
@Shikari: Ez engem egyáltalán nem érdekel annyira, mint téged. Nagyon szorítod a zabszemet... minden alkalmat megragadsz, hogy bizonygasd magadnak, hogy valami magasabbrenndű xar vagy... de hiába!
A xar xar marad :-D
Idegesítően az vagy.

Persze, Orbán most mondott valamit, és ez rendben is van, mondhatnám politikailag korrekt... és hát tudja ő, hogy ezt illik. Sajnos nem segít a balesetet elszenvedőkön.
Shikari
@JAJMÁR: Ne aggódj! Megvannak itt a kis degenerált pöcsök, akik észnek képzelik magukat! :-) Kis belterjes szaporulat, amelyik böfögi a demagógiát!
Shikari
@Yoda69: Épp a te bandád használja fel gyűlölködésre! Undorítóak vagytok, fekély a nemzet testén! Te nem, mert nem élsz itt és magyar sem vagy! Nehogy magadra vedd! :-)))))))))))))))))
Az elvtársaid, akikkel közös degeneratív agybetegségben szenvedtek!
Eladott Ország
Már azt hittem Orbán bejelenti, hogy baloldali médiatúlsúly volt és egyszerűen oldalra dőlt miatta a hajó. Nem lepődnék meg, ha az Origo kiderítené, hogy Gyurcsányhoz kötődő cég tulajdonolja a hajót. A 2 fős személyzet azért nem volt túltolva.
JAJMÁR
@Eladott Ország: Szerintem is nagy jelentősége lesz annak, hogy kié az a hajó.
szegfue
@Shikari: 10:22 Szerintem ezt a hsz-t nem ide akartad irni... hiszen ez egy szerencsétlenség miatti részvét nyilvánitásról szól. Valami összekeveredhetett a rendszeredben a reggeli uptade során...
görbetükör
Nem utólag kell imádkozni, hanem előzőleg intézkedni, mégpedig szakemberek utasítása szerint és nem pártemberek kénye-kedvére.
Most nem magyaroknak magyarázkodik, itt most kevés lesz az együttérzés nyilatkozása!
Itt felelősöket kell keresni - és most nem Sorost, meg Gyurcsányt!
Eladott Ország
@JAJMÁR: A veronai buszbaleset után a Pizolit Kft.-nek nincs oka panaszra: a tragédia után 54,4 millió forintos megbízást nyert el a Honvédelmi Minisztérium közbeszerzési pályázatán különjáratok üzemeltetésre.
24.hu/belfold/2017/07/24/veronai-buszbaleset-hogy-szallithat-meg-mindig-embereket-ez-a-tarsasag/
Shikari
@szegfue: Talán nálad frissült az identitásod nem megfelelően! Tudom mit miért írok! Itt viszont mindent elkövet a roncsellenzék, hogy akár egy ilyen tragédiát is a Fidesz pocskolására használjon!
szegfue
@Shikari: Te tényleg nem érdemelsz meg egyetlen normális szót sem...
Shikari
@szegfue: "Eladott Ország
Már azt hittem Orbán bejelenti, hogy baloldali médiatúlsúly volt és egyszerűen oldalra dőlt miatta a hajó. Nem lepődnék meg, ha az Origo kiderítené, hogy Gyurcsányhoz kötődő cég tulajdonolja a hajót. A 2 fős személyzet azért nem volt túltolva."

Tényleg nem érdemeltek egyetlen normális szót sem! Még ezt a tragédiát is a Fidesz köpködésére használja a roncsellenzék!
szegfue
@Shikari: 10:22-kor ezt irtad "Az uszító roncsellenzék ezt is fel fogja használni a magyarok gyalázására! ", @Eladott Ország: pedig az Általad idézettet csak 11:27-kor irta, tehát jóval UTÁNAD, vagyis Te kezdted... aztán "kikéred magadnak", hogy "tudod, mit, mikor irsz"... Sajnos már észre sem veszed, vagy már nem is olvasod el "rendesen" a cikket, hanem irsz egy provokáló megjegyzést, amire tényleg azt kapod, amit... és csodálkozol?! Hát nem kellene...
Hozzám sem kell szólnod, ha meg igen, akkor is ne a személyemet kritizáljad... rendben?!
Shikari
@szegfue: "M107
Ezért is soros volt a hibás meg a Brüsszeli bürökraták...

Tudjuk..."

Ezt bizony előttem írták, úgy hogy ismételten nincs igazad! Tehát már elkezdték csesztetni a Fideszt és ez később csak folytatódott. A roncsellenzéknek mindenért orbánozni kell és hiába magyarázod, ezek bizony ilyenek. Nincs egy tragédia sem tiszteletben tartva, mert a gyűlöletetek nagyobb, mint az élet iránti tisztelet! Ismét sikerült leszerepelnie a liberálfasisztáknak!
Eladott Ország
@Shikari: ma,12:53; A fideszt hiába köpködjük állandóan sohasem tisztulnak meg. A többit majd a Kancsal Mariska néni kitalálja és megírja , hogy mi hogyan volt! Csak előbb még kinyal magának még egy Soros ösztöndíjat Izraelbe, mert pontosítani akarja, mikor lett Jézus előbb magyar, majd keresztény, vagy esetleg rögtön Dózsának született, hogy ’56-ban megdöntse a kommunizmust. Rendicsek? Most ott tartunk a múltidézésben, hogy a Vörös Csepel az a Szilus bácsi csülkös pacalpörköltjének a színéről kapta a nevét, amit a multinacionális tőke magyar politikai alkalmazottjai a magyar nép képviseletében, Isten áldásával fogyasztanak. Európa munkássága pedig köp ránk, mert kiérdemeltük. Mert az izolált, leszedált magyar prolik lehajtott fejjel, térden csúszva, negyedannyi bérért napi 16 órában robotolnak, és a nemzetközi kizsákmányolást nemzeti színű szalag díszíti.
Shikari
@Eladott Ország: Rendben! Elmondtad a véleményed. És?
Szerinted ettől majd vége lesz a Fidesz támogatottságának? Nem úgy gondolkodik a többség, mint te. Ideje lenne neked és az elvtársaidnak a többség döntését tiszteletben tartani!
Kampányoljatok, legyen programotok és legyenek hiteles poilitikusaitok! Ősszel ismét választunk. Most mire fogjátok rá majd a vereséget? Jó lenne előre készülni! :-))))))))))))))
Horizont
@Shikari: te egy beteg kretén barom vagy annyira túltolod hogy már nem is tudid kinek mit írsz. Nem tudom mennyit kaphatsz ezért a " munkádért" de zabálj be a pénzből és sűrgősen hányd le magad. Kevés ilyen seggfejet találni pedig súlyos az internet állatkertje. Baszkikám szar melód van.
Shikari
@Horizont: Aki itt el van tévedve, az inkább te vagy! Amúgy nem álltam le veled beszélgetni, mert azon kívül, hogy trágár idióta vagy, még nem írtál semmi olyat, ami minimális vitaalap lehetne.
Egy vén, komcsi pártszócső vagy, aki ide jár kiengedni a gőzt mert unatkozó nyugger!
szegfue
@Shikari: Legyen igazad "ismételten"... bár Te első körben @Eladott Ország-tól idéztél és nem @M107-től, tehát csak ezt hasonlithattam össze. Egyébként érthetetlen, hogy miért akarod ennyire "görcsösen" bizonyitani a Te "igazadat"?! Még sohasem tudtad kimondani, hogy "tévedtél", esetleg "részben egyetértek", vagy valami hasonlót, hiszen senki sem "géniusz", aki pl. itt van, még Te sem. Komolyan mondom: pontosan ilyenek az 5-6 éves gyerekek a "cicaharcban"... És végül ez a "liberálfasitázás" is egy olyan szó, amin az ember először meghökken, talán meg is sértődik rajta, de aztán egy idő mulva semmi reakciót nem vált ki, mert olyanná válik a Te hsz-iddel, mintha csak egy unalmas, semmit sem jelentő kötőszót használnál, mint például az "izé".
szép új világ
Hogy lehet az, hogy Bakondi nem mondott még semmi "okosat"-
Shikari
@szegfue: Viszont nem tévedtem. Beindult a tragédia kapcsán is az ide nem illő, Fideszt ekéző gyalázkodás.
Jó lenne, ha az ellenzék is tudomásul venné, hogy ez a baleset nem pártpolitikai vonatkozású. Kb ez itt olyan, hogy a kamasz fiúknak az agyaggolyóról is a kefélés jut az eszükbe. Az elvakult roncsellenzékieknek is mindenről Orbán villan be!
szegfue
@Shikari: Ehhez nem kell nagy ész...hiszen ha irsz egy provokáló mondatot, valóban az történik... ezt azért be kellene látnod...
Viszlát, mára ennyi elég is volt...bizonyára már unalmasak vagyunk a többieknek!
Shikari
@szegfue: Nem érdekel a többiek lelkivilága!
Azt tudom, mindenütt a Fideszt kell szidniuk, a magyarság ellen kell beszélniük és mindent, ami bűn, vagy deviancia, azt támogatniuk kell.
Tényleg nincs sok újdonság ebben!
Horizont
@Shikari: te szerencsétlen fasz én dolgozni járok és amúgy sem unatkozom soha. A stílusom? Na az pont olyan amit megérdemelsz sőt még finom úrinő is vagyok veled. Hahaha Vitaalap? Veled te húgyagyú. Te soha nem a témához szólsz. További jó seggnyalást. Még ennyit se akartam rád pazarolni te hülye.
silber13
@szegfue: Fenét! Csak, miként egy felakadt hanglemez, ugyanazt hajtogatja.
Shikari
@Horizont: Szipirtyó! Már megállapítottam párszor!
Vén komcsi funkci, akit mellőzött a hatalom és most sírja vissza a Munkásőrséget!
Clavigo
@Shikari: Idióta román bugris köpőcsésze... Érezd magad kitüntetve,,ha itt a fórumon ,valaki beléd törli a cipőjét.,te tölcsérseggű,szarosnyelvű szopóautómata.
Horizont
@Shikari: hahahahahahahaha kisköcsög vinnyogsz?
nevemnick
@szép új világ: 14:18 ,,Hogy lehet az, hogy Bakondi nem mondott még semmi "okosat"- " úgy, hogy nemrég találkoztam vele Szerbiában... kereste a hetvenezer migráncsot, de nem találta.
papa.49
Okosat nem mondott, csak késve kezdett nyervogni !!!
Nessy
Vadászeb legyek, ha értem, hogy miért kellett azt írnia Shikarinak, amit elsőre írt!
Itt párt és oldal függetlenül egy mondat elég lett volna:
őszinte részvétünk az eltűntek / elhunytak hozzátartozónak, és mielőbbi gyógyulást a sérülteknek!
Horizont
@Nessy: Hát ez az...de nem ez történt és utána ő fröcsög amikor az ember lánya nem tudja megállni, hogy ne ossza ki. Miután mindenkit leoltott!
Lepényleső
Tragédia. Amiről itt ezek beszélnek;bla-bla,hiszen nekik pl; emigrált magyarok száz ezrei nulla?
SystemError
7 ember biztosan halott, 21-et mêg mindig keresnek, tehát halottak... 28 ember halt meg tegnap Dunában.

R.I.P
SystemError
@Shikari: Sokszor bizonyítottad már a jellemedet itt. Meg azt is, hogy egy szociopata őrült vagy! Kezdve azzal, hogy mit varnál be kislányokon..vagy kit hol táboroztatnál és gázosítanál. Nem akarsz már innen eltakarodni a retkes ...ba?
Shikari
@SystemError: A felsőbbrendűségi tudatod ismét bekapcsolt a degeneratív fantáziád miatt. Jól tetten érhető ez a genetikus rettegés, amit nem lehet kezelni.Ilyenkor az állatot elkülönítjük, hogy ne idegesítse a többit! Karantén kell a tévképzetes idiótáknak és tenni kell valamit a belterjesség ellen! Nem pártolható a törzsön belüli házasság! Embernek, állatnak nem tesz jót, csak az állat ezt tudja!
Shikari
@Horizont: Szipirtyó! Elfogyott a farhát, hogy ideges lettél?
Shikari
@Clavigo: Te nem vagy magyar és nem is leszel, pakulár!
Eladott Ország
@Shikari: uploads.disquscdn.com/images/4210c755b700970fad2694843aa370f26fc1bb006f826657f0fe12ff7c1b2f91.jpg?w=600&h=334
A tutiblogos és a többi közpénzből kurvának állt firkásznak állatira megéri nyalni Orbán seggét, ugyanis ezért kapják a fizetésüket. A hülye fideszes szavazó meg semmit nem kap a gyűlöleten és a hazugságokon kívül. Ő is ott fog ordítani kínjában a sürgősségin és neki pont úgy nem lesz, aki segítsen, mint az ellenzékinek vagy annak, aki leszarja a politikát. Ha megsérül, megrokkan, megbetegszik a fideszes szektatag, ő is éppen úgy éhen fog dögleni, mint az ellenzéki. Mi a francot nem lehet azon érteni, hogy ezek a gecik kirabolják, lepusztítják az országot? Aki pedig nem érti, de még ahhoz is hülye, hogy a saját agyával gondolkodjon a saját tapasztalatai alapján mérlegeljen, azt ne kelljen már az eszéért szeretnem.
Shikari
@Eladott Ország: Világos, hogy mit gondolsz Orbánról, de ennek nem sok köze van ahhoz, hogy együttérzését fejezte ki az áldozatok családtagjai részére. Ez egy pártpolitikától mentes, tökéletesen emberi gesztus volt.
SystemError
@Shikari: Szociópata, elmebeteg vagy... Nyilván nem foglak erről meggyőzni. Nagyon sajnálom, ha velem kapcsolatban te kisebbrendünek érzed magad. Ismert tény, hogy ezen öngerjesztett flusztrációk
és a beteg énkép az alapja annak, amit itt előadsz mindennap.. Pont leszarom a lelki világodat, ha nem minket rongálnàl a beteg elméddel. Szerinted ez itt bárkinek kêrdés még, láttunk eleget belőled. Magyarázhatsz bármit, az ami itt belőled eddig kijött, az önmagában egy nagyon beteg ember jelleme... Hogy mondjam szebben, te egy elmebeteg és gonosz ember vagy, aki utálja önmagát!
Shikari
@SystemError: Szociopatának írjuk, ha már emlegeted! Igen, van egy kisebbrendűségi érzésem. Téged kisebb rendűnek érezlek, mint a normális, emberi lényeket.
Ez a degeneratív vonás a törzsi belterjes szaporodás eredménye és így az elméd nem tiszta.
Képzelegjél csak, de nem vagy magyar és csak egy szerencsétlen, senkiházi degenerált, aberrált ember alatti lény vagy, akit még megvetni sem érdemes!
Hagyni kell az ilyen disznó lelkű, csürhe szellemű degeneráltat röfögni a sárban és nem törődni a visításával!
Undort keltő egy pattanás lehetsz a nemzet testén, ha a magyarok közé jönnél, ezért inkább takarodj vissza a törzsed babonás majmai közé!
moareka
A Horizont nevű hozzászólóhoz,-a far-hát- ügyben tetszett beismerni, hogy a tömegek nagy része, far-hát-ig jut el a nagy gazdasági "nyargalásban". Ez volt a legnagyobb "melléfogása" a párthűség jegyében, elismerte milyen színvonalon élünk ebben a nagy hatalmas "Kánaán"-ban... Máskor jobban tessék meggondolni a far-hát, és hasonló elszólást, mert ezért nem fognak fizetni, sőt eljön a legrosszabb, - kizárás a fizetős buliból...:-))))).
csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
Horizont
@moareka: 10:45
Ezt fejtsd már ki lécci mert egy büdös szót se értek belőle. Mire válaszolsz nekem???
Én nem vagyok fideszes se fizetős kommentelő se. Akkor mi van???
moareka
@Horizont: Bocsájs meg, nem írtam elé, hogy a Shikarit illeti a válaszom, arra, amint éppen Téged fikázott...mellé nyúltam, elnézést, ennek a degenerált hozzászólásai zavartak meg...
Horizont
@moareka: semmi baj én is néha belefutok tévedésekbe amikor felhúznak ezek a...az izék:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.