Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy "mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat", hanem újakat építünk - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján. A fasori gyülekezet új óvodaépületének átadásán a házelnök kiemelte: "egyetlen politika sem mondhatja meg az embereknek, hogyan éljenek, ugyanakkor minden felelős politika kötelessége, hogy megteremtse a tartalmas élet lehetőséget az emberek számára". Úgy fogalmazott: "az oktatási rendszeren belül az egyházi oktatás választása minden állampolgár szabad értékválasztása, amelyet a felelős politikának nemcsak tiszteletben kell tartania, hanem támogatnia is kell". Az új óvodaépület is ennek a támogatásnak az eredménye, és azt "példázza, hogy a szülők, az egyház és az állam összefogása közösséget teremt" - tette hozzá Kövér László.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Mond már meg te bajszos idióta,mi a francért akartok még iskolát építeni? Nem inkább a tanárokat kéne vissza csalogatni a már meglévő iskolákba? Szuper kórházakat is építetek,ami csak a vállalkozóknak jó,akik építik,mert kurva sokat keresnek vele. Még is honnan vesztek bele orvosokat,nővéreket,ápolókat,műszereket? Hódmezővásárhelyen is épült egy hiper-szuper sürgősségi osztály,csak azt tudnám minek? Még nem volt,ha eltaknyoltam a kerékpárral és fájt valahol,akkor elmentem a sebészetre,ha este történt,akkor a sebészeti osztály ügyeletére. Most órákig üldögélek a sürgősségin,miközben egyetlen szem rezidens látja el a feladatot,mint orvos.Legyen az nőgyógyászati,sebészeti,urológiai,bőrgyógyászati,stb betegség. Szakorvoshoz minden esetre órák múlva talán bekerül az ember. Pont a héten halt meg egy ember itt Vásárhelyen,mert elperforált a vakbele és órák óta várt a sürgősségin. Mire megműtötték,már olyan hashártya gyulladása volt,hogy bele halt. Fizessétek meg a szakembereket.Az iskolákba a tanárokat és lehetőleg ne rabszolga képzőt indítsatok,hanem rendes általános iskolát. Amennyiben ti lennétek most iskola érettek,nem járnátok ki még a 8 osztályt sem,olyan idióta tantervet dolgoztatok ki. Menjetek már a kormányból az anyátokba.
reagens
Nagyon helyes! A többség támogatja ezeket a programokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.